Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

başlangıç tarihi:20.11.2012
başlangıç kilo:92.4kg
hedef kilo:73kg
geçen haftaki kilo:83.7kg
şu anki kilo:82.7kg
giden: 1kg
toplam fark:9.7 kg
boy:1.77

10 kiloya çok az kaldı...

Burada liptonun bu kayısılı çayı çok övülmüştü.. bende aldım. Şuan deniyorum. birkaç yudum aldım. bitiremiyceğim. içindeki sinemeki kokusu ve tadı çok yoğun. Direk sinemake içmek daha mantıklı.. ambalajlayıp içine kayısı aroması katılmış, süslenmişin daha 3 kuruş fazla paraya satın almaya gerek yok yada direk musil ilacı için hiç bir farkı yok.

Son düzenleme:
Sinamekinin Faydaları

- Soğuk yada sıcaktan dolayı çatlamış ciltlere iyi gelmekte.

- Kasları, adaleleri açar.

- Şaça olan faydası ise; saçların çıkmasını sağlar, gürleştirir.

- Bit oluşumunu önler.

- Şahtere otu ve sinameki vücutta bulunan yakıcı sıvıları yumuşatma özelliğine sahiptir.

- Safrayı ve balgamı söktürmekle beraber mafsalların en uç noktalarına kadar işler.

Bu kadar faydası olan sinamekinin birkaç tane de zararı bulunmakta kullanırken zararlarına karşı azami dikkat etmek gerekir.

Sinamekinin Zararları

- Bağırsak tembelliğine sebep olabilir.

- Kolit ve spastik kabızlığı durumlarında kullanımı iyi olmaz.

- Bağırsak mukozasını tahriş edebilir.

- İlaç emiliminde zorluk yaşatabilir.

- Aşırı kullanımında potasyumu azaltarak kalp kaslarını olumsuz yönde etkileyebilir.

- İçeriğinde bulunan sennozit adlı maddeden dolayı boşaltım sistemini harekete geçirici özelliği vardır bu yüzden kullanımında aşırı dikkat etmek gerekir. Sürekli kullanılmamalıdır.

Başlangıç tarihi 30/11/2012
Başlangıç kilo 100.2
Geçen hafta kilo 94.0
Boy 1.73
Bu hafta kilo 93.7
Fark -300

Geçen hafta bildirim yapamamıştım internetim olmadığı için umarım listedeyimdir:)))

buseb çok teşekkür ederim... Ama benim gerçekten en büyük eksiğim spor Gündüz çalışıyorum akşam Yüksek Lisans derslerim oluyor akşam 22.00' a kadar yani dolayısıyla hafta içi ne vakit ne de enerjim olmuyor spora. Böyle olunca spor yapacak bir düzene uzun zamandır sahip olamadığım gibi sanırım yine yapamayacağım İnşallah o derece bir duraklama yaşamam diye dua ediyorum. 1 hafta daha bir sabredeyim bakayım sporsuz kırabilecek miyim bu direnci....

duraklamadan sonra dun -100 gordum demıstım ya bu sabah tartıda belkı yıne -300 -400 gıtmıstır dedım ama kılom dunkunde kaldı gene ((

diyet gecmısım de yok... sanırım agır agır verecegım ben... 15 gunde 2400 gr gıttı sadece seyırde 1 haftda 400 gr verdım

sızce hızlanma gorulebılır mı ya...

Merhaba Dukancılar

Neyse ki bu hafta yüzüm gülüyor
Geçen hafta ki suçumun cezasını ağır çektim...
Kendime yaptım neticede...Anladım ki bi kaçamak beni en az 10-14 gün geriletiyor...
1 hafta sonra 3 ayı dolduruyorum dukanda...
Bu 3 ay içinde toplam 4 kere kaçamak yapmışım...
Bu da en az 35-40 gün kayıp demek...
Yani şimdiye kadar verdiğim kiloyu 2 ayda da rahat verebilirmişim...
Seyir zaten zorlu, daha fazla uzatmak sabrımızı ve irademizi iyice zorluyor...

Demem o ki; Kaçamak

Yapmayın Yapmayalım Yaptırmayalım

Başlangıç tarihi : 08.11.2012
Gün sayısı : 84

Boy : 1.61
Hedef Kilo : 55
Başlangıç kilosu : 76
Geçen haftaki kilo : 70.2
Güncel kilo : 68.5

Fark : -1700 gr
Toplam kilo farkı : 7.5 kg

Dely canım, şimdiden eline sağlık bebemm

SEVGILI DELY

baslangic tarihi:26 kasim 2012

baslangic kilo:76 kg

hedef kilo:60 kg

gecen haftaki kilo:68.5kg

guncel kilo:66.8 kg

1 haftalik degisim :-1.700 gr (-2 bildirecegim demistim 300 gr eksik kaldi coook mutluyum yinede )

kalan kilo:6.8 kg

toplam giden :9.2 kg

boy:1.70 cm

tebrikler canim arkadasim ikimizinde haftalik kaybi ayni bak simdi ayni kilo ile baslamisiz sen benden 18 gun once baslamissin simdi be senden 2 kilo daha fazla vermisim 18 gunede -2 dersek toplamda yaptigin kacamaklar seni 4-5 kilo geriye cekmis kacamak olayinin vahimligini anlatmak icin verdim bu ornegi

öyleyse 3 hafta her yolu denemesine rağmen, spor haricinde duraklamayı kıramamış birisi olarak sana tavsiyem

Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTube

bunu mutlaka yap. bu kadar vaktin yoksa 1 mile olanını yap. duraklamayı kırmak için mutlaka yapmalısın. her geçen gün senin için kayıp

arkadaşlar merhaba ben atak evresinin son günündeyim yarın seyire geçeeceğim sadece bel altımda fazlalık var ve 2/0 uygulamak istiyorum, böyle uygulayan var mı ve haftanın beş günü her istediğimizi yiyebiliyor muyuz yani tatlı yağ ve yulaf kepeği yemeden oluyor mu?

Diyete başalama kilom:74.400
Geçen Haftaki kg:69
Bu haftaki kg:67.5
Fark:-1.500
Hedef:62
Oğlumun fazlalığıyla benim fazlalıklarda gitti

buseb eğer sen şunu yazmasaydın hayatta kolumu kaldıracak gücü bulamazdım heralde kendimde. Şu an ikna oldum haklısın vakit ve enerji kaybı olacak aksi halde bana. Akşam eve gidince yapacağım hemen bunu. Çok teşekkürlerrr.... :)

ben bu aralar fazla kaçamak yaptım sanırım ipleri tekrar ele almak gerek çünkü vermem gereken 5 kilo daha var..

arkadaşlar 2/0 bilen yok mu

Kitapta ne yazıyorsa, ben de onu biliyorum. Sen de okumuşsundur herhalde kitabı.. Tabi ki tatlı yağ falan yok. Olmamalı yani. Olsa bile az az. Bir arkadaş daha vardı sanki 2+0 yapmaya çalışan. Her şeyden yesen de az az yiyeceksin. Öyle doyana kadar değil yani.. Ve kepek yemek zorundasın. Diyetin her evresinde kepek yeniyor. Ama 2+0 çok zor bence. Çünkü bir şeylerin tadını unutmadıkça, onlardan vazgeçmek çok zor. bi lokma yiyim diye başlayıp, tencerenin dibini görmek var. Sen yine hamurdur, yağdır yersen.. O diyetin bi anlamı kalmaz bence.

Son düzenleme:

teşekkür ederim cevabın için,evet zor olacak ama benim derdim basen kısmımla o yüzden böyle denemeliyim mecburen,başarılar diyetinizde....

Geldık kutsal bıldırım gunune
dıyete başlama tarıhı:09/09/2012
başlangıç kılosu:103
gecen hafta: 82 kg
bu hafta:80.6
gıden kılo:1,4
toplam gıden :22,4
ne kadar mutluluk verıcı üstelık yarın regl olacagım buna ragmen + görmedım..Çok şükur..
Spor yeşil çay ve dıgerlerı..haftaya 79 lu bır sayı görebılır mıyım acaba ?
Herkese bol azimli diyetler sevgili arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…