kafana göre yapmamış olabilirsin ama asıl atak süresini belirleyen sitedir. bence sen sitede bir hata yapmış olabilirsin. bu boya bu kiloya 5 gün olmaz canım. ben kendimden biliyorum çünkü. senin için söyledim ben.
ben 68.7 ile başladım, 5 ayda 59 a kadar kendi çabalarımla geldim. daha sonra motivasyonum sıfırlandı çünkü 57 yi görüp 59 da geri çıktım, hem de çok dikkat etmeme rağmen, kaçamak falan yapmama rağmen. sonra 59 da durakladım ve inemedim. daha önce de 62 de duraklamıştım hem de 1 ay. baktım ki olmuyor, 59 kilo ile cuma yarışma takımımdan bir arkadaşımla beraber dukana başladım. 3 gün atak yapmalıydım ama arkadaşım ilk gün dukana başlayamamış. bunu geç söylemesi üzerine, onunla evrelerimiz aynı olsun diye 1 gün daha atak yaptım. 12 kg fazlamla 4 gün atak yaptım. sonrasında 57 de duraklamam devam etti. duraklayacağımı bilsem o 1 gün fazla atağı yapmazdım.neyse ki şuan duraklamayı yoğun spor ile kırdım. umarım senin de başına gelmez didilyos
canım spor yapmazsan 3 hafta benim gibi sayarsın yerinde. spor dediğim böyle terleyeceksin, 1 saat yürü ve 30 dk egzersiz yap, yeşil çay iç bol. benim duraklamam ne yaparsam yapayım bitmedi. sporla aştım. sevgiler...
Merhaba Dukancılar
Neyse ki bu hafta yüzüm gülüyor
Geçen hafta ki suçumun cezasını ağır çektim...
Kendime yaptım neticede...Anladım ki bi kaçamak beni en az 10-14 gün geriletiyor...
1 hafta sonra 3 ayı dolduruyorum dukanda...
Bu 3 ay içinde toplam 4 kere kaçamak yapmışım...
Bu da en az 35-40 gün kayıp demek...
Yani şimdiye kadar verdiğim kiloyu 2 ayda da rahat verebilirmişim...
Seyir zaten zorlu, daha fazla uzatmak sabrımızı ve irademizi iyice zorluyor...
Demem o ki; Kaçamak
YapmayınYapmayalım Yaptırmayalım
Başlangıç tarihi : 08.11.2012
Gün sayısı : 84
Boy : 1.61
Hedef Kilo : 55
Başlangıç kilosu : 76
Geçen haftaki kilo : 70.2
Güncel kilo : 68.5
Fark : -1700 gr
Toplam kilo farkı : 7.5 kg
Dely canım, şimdiden eline sağlık bebemm
buseb çok teşekkür ederim... Ama benim gerçekten en büyük eksiğim sporGündüz çalışıyorum akşam Yüksek Lisans derslerim oluyor akşam 22.00' a kadar yani dolayısıyla hafta içi ne vakit ne de enerjim olmuyor spora. Böyle olunca spor yapacak bir düzene uzun zamandır sahip olamadığım gibi sanırım yine yapamayacağım İnşallah o derece bir duraklama yaşamam diye dua ediyorum. 1 hafta daha bir sabredeyim bakayım sporsuz kırabilecek miyim bu direnci....
arkadaşlar callan bu muu callanetics - YouTube
öyleyse 3 hafta her yolu denemesine rağmen, spor haricinde duraklamayı kıramamış birisi olarak sana tavsiyem
Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTube
bunu mutlaka yap. bu kadar vaktin yoksa 1 mile olanını yap. duraklamayı kırmak için mutlaka yapmalısın. her geçen gün senin için kayıp
Başlangıç tarihi 30/11/2012
Başlangıç kilo 100.2
Geçen hafta kilo 94.0
Boy 1.73
Bu hafta kilo 93.7
Fark -300
Geçen hafta bildirim yapamamıştım internetim olmadığı için umarım listedeyimdir:)))[/QUOTE
BİLDİRİM YAPIYORUM
Başlangıç tarihi 02/11/2012
Başlangıç kilo 75
Geçen hafta kilo 60.5
Boy 1.60
Bu hafta kilo 60.5
Fark 0
K,lo vermem durdu gibi birşey
Benim hedefim 58 kilo arkadaşlar.Bu nedenle 2.5 kiloyu koruma evresinde vermeyi düşünüyorum.Çünkü baya bir zorlanıyorum.Eğer bu evrede veremezsem yumruk hareketi yaparım diye düşünüyorum.Bakalım
arkadaşlar 2/0 bilen yok mu
Kitapta ne yazıyorsa, ben de onu biliyorum. Sen de okumuşsundur herhalde kitabı.. Tabi ki tatlı yağ falan yok. Olmamalı yani. Olsa bile az az. Bir arkadaş daha vardı sanki 2+0 yapmaya çalışan. Her şeyden yesen de az az yiyeceksin. Öyle doyana kadar değil yani.. Ve kepek yemek zorundasın. Diyetin her evresinde kepek yeniyor. Ama 2+0 çok zor bence. Çünkü bir şeylerin tadını unutmadıkça, onlardan vazgeçmek çok zor. bi lokma yiyim diye başlayıp, tencerenin dibini görmek var. Sen yine hamurdur, yağdır yersen.. O diyetin bi anlamı kalmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?