akşam eve ulaşınca geçte olsa lınk atarım arkadaşım sana..arkadaşlar callan bu muu callanetics - YouTube
Ben üç gündür dukan dieti yapıyorum. Bugün vücudumda aniden kabarmalar ve kızarıklar başladı tabi kaşıntı eşliğinde. Hemen doktora gittim. Tam olarak neden kaynaklandığını söyleyemediler fakat aşırı yumurta tüketiminden olabilirmiş. Krepti, ekmekti, kekti, omletti derken üç günde 20 yumurta kullanmışım. Süt tozununda alerjen bir madde olduğunu belirtip diyeti bırakmamı söylediler. Açıkcası ilk kez 3 günde 3 kilo verdim, pek bırakmayı düşünmüyorum ama biraz endişelendim doğrusu. Buradaki arkadaşlardan daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba? Olduysa nasıl çözdünüz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
61,5 kiloyla yeşilsin canımne zaman yeşil olacağım bennn:))):44:
Tebrik ederim kızlaaarr
Çok güzel kilolar verilmiş bu haftaDarısı veremeyenlerin başınaaa
Yanlışlık varsa eğer, kusura bakmayın..
Sevgiler herkeseeee
Eki Görüntüle 621464
Ee daha once yazdim ama, dukan 48 kiloya inmek icin uygun bir diyet degil, normal kiloya yaklastikca kilo verme hizi yavaslar, siz dukanin hedef kilo diye belirledigi kilonun cok altina inmeye calisiyorsunuz, bu durumda daha da yavas kilo vermeniz dogal.
Bu kadar dusuk kiloya inmek istiyorsaniz, dusuk kalori diyeti uygulamalisiniz.
buseb eğer sen şunu yazmasaydın hayatta kolumu kaldıracak gücü bulamazdım heralde kendimde. Şu an ikna oldum haklısın vakit ve enerji kaybı olacak aksi halde bana. Akşam eve gidince yapacağım hemen bunu. Çok teşekkürlerrr.... :)
Tebrik ederim kızlaaarr
Çok güzel kilolar verilmiş bu haftaDarısı veremeyenlerin başınaaa
Yanlışlık varsa eğer, kusura bakmayın..
Sevgiler herkeseeee
Eki Görüntüle 621464
Ee canım sen burda kıdemlisin sanırım ama, ben kitabı okudum ve şu kiloya inmek isteyenler yapamaz diye bi ibare görmedim. O yüzden dukan yapmaya devam edeceğim. Dukanın test sonucu bana verdiği ideal kilo 52. Ben 52 ye insem o da bana yeter. Hedefimin 47 kg olmasının asıl amacı, bu zamana kadar verdiğim hedeflere hep 4-5 kg kala rahatlayıp, diyeti bırakmış olmam. Duraklamayı da yoğun sporla kırdım ve 1 günde 600 gr verdim. Düşük kalori diyetleri değil bana, kimseye sağlık açısından tavsiye etme bence. Hiç sağlıklı değil. İlgin için teşekkürler.
Senin için çook sevindim canım. 1 mile olanı da yapabilirsin ama bence senin için en az gereken attığım link, yani 2 mile. İyi haberlerini bekliyorum.
Eline koluna sağlık delyyyyyyyİyi ki varsııın
sağol canım valla inşallah yollayabilirsin mailimi attım sana spor salonuna gitmek zor geliyor soğuklardan dolayı evde yapayım bariakşam eve ulaşınca geçte olsa lınk atarım arkadaşım sana..
10 saatte 10 yaş gençleşme cdsini indirmiştim eğer yükleyebılırsem mail adresını gönder maılıne göndereyım..
ipek cd gönderıyordu arkadaşlara callen için ama bilemıyorum hala gönderıyor mu :) ben yükleyemezsem ondan rica ederız :))
Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012
Başlangıç Kilo: 86.6
Geçen Haftaki Kilo : 75
Güncel Kilo: 74.5
Hedef Kilo: 65.3
ay ne kadar güzelmişsin canım ya maşallahkızlar size durumumun vahimliliğini göstermek ve başlayacağım yolda,ilk halim olarak, zayıfladıktan sonra gururla göstereceğim cumartesi günü çektirdiğim fotoları koyuyorum. umarım tanıdık birileri çıkmaz
Eki Görüntüle 621015 Eki Görüntüle 621016 Eki Görüntüle 621017
Gunun ilk bildirimi benden olsun:)
Bugunku kilo 67.4
Gecen haftaki kilo 68.1
Baslangic kilo 84
Baslagic tarihi 7.9.2012
Boy 1.62
Fark: -700 gr
Uzun zamandir duraklamanin ardinda bu oynamayi memnuniyetle karsiliyorum.
delly emeklerin için çok sağol...
tabloya bakınca tam yolun yarısında olduğumu gördüm...
Simlanin sitesinden PORTAKALLI MİNİ BROWNI tarifini portakalsız yaptım... suan firinda soğuyor. foto istermisiniz?
sebebi çok açık bence :) yeşilçay ve ne zamandır yapamadığın yürüyüşleri yeniden gündeme taşıman :) devamı gelir umarım
sunum hayırlı olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?