Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

akşam eve ulaşınca geçte olsa lınk atarım arkadaşım sana..
10 saatte 10 yaş gençleşme cdsini indirmiştim eğer yükleyebılırsem mail adresını gönder maılıne göndereyım..
ipek cd gönderıyordu arkadaşlara callen için ama bilemıyorum hala gönderıyor mu :) ben yükleyemezsem ondan rica ederız :))

Tebrik ederim kızlaaarr
Çok güzel kilolar verilmiş bu hafta Darısı veremeyenlerin başınaaa

Yanlışlık varsa eğer, kusura bakmayın..

Sevgiler herkeseeee

yumurta allerjisi dikkate alman gereken bir rahatsızlık.süt tozunu bırakıp bi dene devam ederse yumurtayı kesersin et ve süt ürünlerinden devam edersin diyete.

bu arada uzun zmn olmuş yazmayalı dukan amcam sayesinde kilolarımdan kurtulunca nankörlük ettim biraz.koruma evresine 2 hafta önce geçtim ve bir kaç kilo geri alırmıyım diye endişelenirken 1 kilo fazladan verdim. umarım herkes hedefine ulaşır. bu arada ipekkkk çok tşk ederim callan egzersizi hayatımın demirbaşı gibi birşey oldu. gönderdiğin cd olmasa hala video arıyor olurdum herhalde

Tebrik ederim kızlaaarr

Sevgiler herkeseeee

Eki Görüntüle 621464

Eline Sağlık Delycik..

Regl beni biraz artı gibi gösterse de biliyorum ben o kilolara yapacağımı.. Haftaya en az 2 kilo vermessen winnie değilim

Ee canım sen burda kıdemlisin sanırım ama, ben kitabı okudum ve şu kiloya inmek isteyenler yapamaz diye bi ibare görmedim. O yüzden dukan yapmaya devam edeceğim. Dukanın test sonucu bana verdiği ideal kilo 52. Ben 52 ye insem o da bana yeter. Hedefimin 47 kg olmasının asıl amacı, bu zamana kadar verdiğim hedeflere hep 4-5 kg kala rahatlayıp, diyeti bırakmış olmam. Duraklamayı da yoğun sporla kırdım ve 1 günde 600 gr verdim. Düşük kalori diyetleri değil bana, kimseye sağlık açısından tavsiye etme bence. Hiç sağlıklı değil. İlgin için teşekkürler.

Senin için çook sevindim canım. 1 mile olanı da yapabilirsin ama bence senin için en az gereken attığım link, yani 2 mile. İyi haberlerini bekliyorum.

Tebrik ederim kızlaaarr

Sevgiler herkeseeee

Eki Görüntüle 621464

Eline koluna sağlık delyyyyyyy İyi ki varsııın

dely cim yeşil, sarı ve kırmızı renkler neyi ifade ediyor söyleyebilir misin :26:

tamam dely cim çözdüm sanırım. bmi ile ilgili 25 aşağısı yeşil, üzeri sarı, 30 üzeri de kırmızı sanırım.

iyi aynen devam et canim.

Allah performansini bozmasin.

delly emeklerin için çok sağol...

tabloya bakınca tam yolun yarısında olduğumu gördüm...

Simlanin sitesinden PORTAKALLI MİNİ BROWNI tarifini portakalsız yaptım... suan firinda soğuyor. foto istermisiniz?

tesekkurler dely, sabrina hayranim:)

Bugun sunumum vardi, hocalar icin hamurisi falan yapip goturdum. kendim de sunum sonrasi kutlama yaparim diye kek yapmistim.
Onlarinkini tabaklara koydum, kendiminkini de bi koseye sakladim.

Sunum sonrasi hocalardan biri keki mi bulmus, bunu bizden mi sakliyodun, ne guzel olmus bu, dur ben bunu dagitip geleyim dedi:) tabi benim kutlama planlari puf. herkes cok guzel ne hafif bu diye saldirdilar, butun keki bitirdiler. Giden tatlandiriciya uzuldum dogrusu.

Zaten 3 saat sunum sonrasi baya yorgun durumdayim, bi de bu oldu ustune:)

Son düzenleme:
sağol canım valla inşallah yollayabilirsin mailimi attım sana spor salonuna gitmek zor geliyor soğuklardan dolayı evde yapayım bari

SEVGILI DELY,

Ellerine saglik tekrardan..tebrik ediyorum ve tesekkur ediyorum kendi adima ..sonucta buraya genelde persembeleri geliyorsun bildirim icin ,birlikte diyeti paylastiginiz arkadaslarinin buyuk cogunlugu artik burda olmasada sen buyuk bir ozenle ve sabirla bu listeleri hazirliyorsun..sonucta boyle bir seyi yapmayabilirsinde ama senin oyle guzel bir kalbin varki ......bizde persembeleri iple cekiyoruz hem seni goruyoruz (pek goremesekte canli canli ) hemde bildirim icin heyecanlaniyoruz ..

sagol iyi kalpli,guzel insan

herkese merhabalar, şu sindirim kolaylaştırıcı yoğurtlardan yiyebiliyo muyduk? 2 miydi günlük sınırı?
dün ve bugün dukan açısından hezimetti benim için. şimdi güzel bi alışveriş yaptım sonraki günlerim hezimet geçmesin diye :)
işin kötüsü ben bugünü cuma zannediyorum sabahtan beri. geçmişi okurken bi msjın başında yazan Dün, 12.47 gibi bi ifadeye takılıp aa kimse öğlene kadar bildirim yapmamış mı diye düşününce dank etti fena halde. yoksa mis gibi bildirim yapardım poff

dely ellerine sağlık canım, genel performans çok iyi görünüyo bu hafta, eksi görenlere tebrikler darısı artı görenlerin başına inşallah

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 75

Güncel Kilo: 74.5

Hedef Kilo: 65.3

merhabalar. neden uzaktan takip ediyosunuz siz? bi zamanlar ne güzel paylaşımda da bulunuyodunuz. iş güç sebebiyle takip edemiyorsanız tamam da başka sebepleri varsa buralardan kopmayın yani :)

ay ne kadar güzelmişsin canım ya maşallah ayrıca pek de vahim değil durum çünkü orantılı görünüyor kilo dağılımı açısından, yani kilo verince çıpçıtır olcaksın inşallah

Gunun ilk bildirimi benden olsun:)

Bugunku kilo 67.4

Gecen haftaki kilo 68.1

Baslangic kilo 84

Baslagic tarihi 7.9.2012

Boy 1.62

Fark: -700 gr

Uzun zamandir duraklamanin ardinda bu oynamayi memnuniyetle karsiliyorum.

sebebi çok açık bence :) yeşilçay ve ne zamandır yapamadığın yürüyüşleri yeniden gündeme taşıman :) devamı gelir umarım
sunum hayırlı olsun bu arada

delly emeklerin için çok sağol...

tabloya bakınca tam yolun yarısında olduğumu gördüm...

Simlanin sitesinden PORTAKALLI MİNİ BROWNI tarifini portakalsız yaptım... suan firinda soğuyor. foto istermisiniz?

e hani göndermemişsiniz :) ben isterim valla foto :) afiyet olsun

sebebi çok açık bence :) yeşilçay ve ne zamandır yapamadığın yürüyüşleri yeniden gündeme taşıman :) devamı gelir umarım
sunum hayırlı olsun bu arada

Yesil cay gercekten ise yariyomus. Ben kullanmaya baslamadan once, sadece odem atiyo ne gerek var ki su bu gelir gider diye dusunuyordum. Ama kalici olarak kilo vermede de ise yaradigini gorunce baya topladim. Migrosta 3 al biri bedava kampanyasi vardi, baya yesil cay topladim, 3-4 ay goturur beni, gerci artik baya cok tuketmeye basladim, belli olmaz:)

Yuruyusler temel ya, kesinlikle eksik etmemmek lazim, ben artik yogun spor programina geri donus yapayim:) cok hamladiginda spora ilk basladiginda kilo dususu gormuyosun, ama bir kac hafta gectikten sonra gercekten ise yaradigini anlasiliyor, umarim cok hamlamamisimdir, baya iyi kondisyonum vardi, son bir aydir, yuruyuse bile cikmadigimdan, cogunu kaybetmisimdir, yeniden yapmak lazim.

Senin seyahat bitti mi, yoksa yol koselerinden mi yaziyosun:)

Buseb cok saol.haklısın evet ama bu kilo olayı bende takıntı haline geldi sanırım. Defalarca kilo alıp vermeme rağmen hala sabitleyemedim..bu sefer hallederiz umarım.

Delyyyy inanamıyorum bununla nasıl ugrasmissin allahım onu bi de alfabetik sıraya dizmis.helal olsun :)

[merhabalar. neden uzaktan takip ediyosunuz siz? bi zamanlar ne güzel paylaşımda da bulunuyodunuz. iş güç sebebiyle takip edemiyorsanız tamam da başka sebepleri varsa buralardan kopmayın yani :)

ilginiz için teşekkürler....

foruma bildirimler için giriyorum artık...

forumun son zamanlardaki sıkıntılı hali nedeniyle...

umarım, hepimiz hedeflediğimiz kilolara biran önce ulaşırız...

ilginiz için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…