Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bi tek yulaf kepeğim hazır kitabı daha alamadım. eliiptik bisikletim yokk. ayın 3 ü bi gelse Allahım lütfen noğğlur

kızlar size durumumun vahimliliğini göstermek ve başlayacağım yolda,ilk halim olarak, zayıfladıktan sonra gururla göstereceğim cumartesi günü çektirdiğim fotoları koyuyorum. umarım tanıdık birileri çıkmaz

İki arkadaşımın bu diyeti yaptıkdan sonra eklemleri ağrımaya başladı. Başkalarında da olmuş. Hiç bu deneyimi yaşayan varmı?

Selam Eklem agrilari cok da sIK olmamakla beraber kasilasilan bir durum.
Su web sitesinde gerekli aciklama var. Onerilenleri uygulayin, eger iyilesme olmuyosa bir doktora gorunsun derim. Tekrar ock gecmis olsun.

http://www. dukandiyetitariflerim ./search/label/DUKAN'IN YAN ETKİLERİ

bosluklari silin, adresdeki, siteye filtre koymuslar yazamiyoruz ismini.

Eklem ve kas ağrıları:

Dukan diyeti hızlı ödem attıran bir diyet.Böyle olunca vücudun elektrolid dengesinde zaman zaman bozukluklar yaşanabilir.

Eğer özellikle bacaklarınızda kramplar ve kas ağrıları hissediyorsanız tuz seçiminizi doğal kaya tuzlarından(özellikle himalaya öneriliyor) yapmalısınız.Tabi ki miktarı diyetin kurallarına uygun olarak fazla abartmadan kullanmak kaydıyla.

Aynı şekilde sodyumu fazla olmayan doğal mineralli maden sularından da faydalanabilirsiniz.
Ayni sekilde balpamuk, senin asiri yorgunlugunda atakta olmana bagli. ayni sayfada gerekli aciklama var. Buraya paste ediyorum.

Grip belirtileri:
Karbonhidrat azlığında yaşanan bir sorundur.Kişi madde bağımlılığı tedavisindekine benzer kriz belirtileri yaşayabilir.Halsiz,yorgun ve zayıf hissettirebilir.

Fakat bu belirtiler vücudun şekersizliğe ve karbonhidratsızlığa alışmasıyla birkaç gün içinde kaybolacaktır.

İlerleyen haftada bu problemler kaybolacağı gibi daha aktif ve enerjik hissedeceksiniz.

Son düzenleme:
Gunun ilk bildirimi benden olsun:)

Bugunku kilo 67.4

Gecen haftaki kilo 68.1

Baslangic kilo 84

Baslagic tarihi 7.9.2012

Boy 1.62

Fark: -700 gr

Uzun zamandir duraklamanin ardinda bu oynamayi memnuniyetle karsiliyorum.

Ee daha once yazdim ama, dukan 48 kiloya inmek icin uygun bir diyet degil, normal kiloya yaklastikca kilo verme hizi yavaslar, siz dukanin hedef kilo diye belirledigi kilonun cok altina inmeye calisiyorsunuz, bu durumda daha da yavas kilo vermeniz dogal.

Bu kadar dusuk kiloya inmek istiyorsaniz, dusuk kalori diyeti uygulamalisiniz.

bende cemiyet konusunda senın gıbıyım. diyete gelince aynı boyle oldum. yapmakta cok zorlanıyorum artık. prteın gunum yok resmen. sabah iyi öğlen iyi ama akşam oldumu yok bişeyler oluyor ve protein günüm yalan oluyor. psikolojikte değil ama yapamıyorum işte.. bugün yine proteın dıye basladım bakalım akşama ne olacak

hos geldin asya, uzun zamandir yoksun, azrayla ikinizi merakla takip ediyorduk.
Hosgeldiniz.
hoşbulduk tatlım. yoktum evet bayadır. fıtık var bende ve yıne tıkandım..1 aydır yatıyorum sıfır haraketle. ayaklandık bakalımbundan sonrası nasıl geçecek. öpüyorum

eminim çok güzel olmuştur ama un yasak değilmi hemde 2 kaşık

İki arkadaşımın bu diyeti yaptıkdan sonra eklemleri ağrımaya başladı. Başkalarında da olmuş. Hiç bu deneyimi yaşayan varmı?
yaklasık 1 yıldır dukancıyım hiç ama hiç duymadım. bendekıler ustune azaldı bile

ben seni tanıyorumkiiiiiii:82:

selam kızlar benim kilo bildirimim
10/01/2013 de başladım başlangıç kilom 59,900
14/01/2013 4 gün atak yaptım kilom 57,600
atakta kaybım 2,300
geçen hafta sabah aç karına kilom55,500
bugün ise sabah aç karına kilom 54,800
fark -700[/QUOTE]

ben kılo bıldırımı yapmıycam. artılarımdan utanıyorum :26:
ama sabah 1 kase yoğurt yedim bunu bildirebilirim

başlangıç tarihi : 05-12-2012
başlangıç kilo: 69.2
güncel kilo: 65.1
geçen hafta : 65.4
boy 1.70
64 lü rakamlar inşallah haftaya

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 75

Güncel Kilo: 74.5

Hedef Kilo: 65.3

başlangıç tarihi : 14-01-2013
başlangıç kilo: 59.5
güncel kilo: 56.8
geçen hafta : 57.4
fark -600
boy 1.58
hedef kilo 47

duraklamayı sporla kırdııım
arkadaslar vaskulum degişti. o yuzden yeni baskule göre ayarladım kilolarımı. yanlış anlasılma olmasın.

Başlangıç Tarihi: 14.11.2012
Başlangıç Kilo: 75
Geçen Haftaki Kilo : 66.7
Güncel Kilo: 66.9
Hedef Kilo: 60
Fark: +200 gr

Kızlar reglin 2. günü ondan takmıyorum bu artıyı..

Umarım herkez hedefine en kısa zamanda ulaşır..

Bu arada sevgiler delycikk

Başlangıç Tarihi: 18.12.2012

Başlangıç Kilo: 65.8

Geçen Haftaki Kilo : 61.4

Güncel Kilo: 60.7

Fark:--700

Hedef Kilo: 55

Başlangıç tarihi : 03.12.2012

Başlangıç kg : 103 kg

Gün sayısı : 60
Hedef kg : 65 kg

Geçen haftaki : 95,8
Güncel kg : 95,4

1 haftada giden : -400

Kalan kg : 30,600 kg

Boy : 1,65 m

Toplam giden : -7,600 kg

Günaydın kızlar..

Herkese mutlu günleerr.. Ben de reglim. 60,8 çıktım bu sabah. Bi ara 60 falan görmüştüm.. Haftaya 59'ları umuyorum artık..

kızlar çok mutluyummmm

Bugunku kilo: 65.0

Baslangic kilo: 69.0

Baslagic tarihi: 28.01.2013

Boy: 1.68

Fark: 4 kg

inanamıyorum ya.....aynı tartıda aynı saatte tartıldım...gunluk hafif egzersizlerimi de yaptım.atak dönemindeydim zaten.yarın atak dönemimi bitiriyorum dukan amca sen çok yaşa

dely cim bu bildirimde bi hata yapmışım. aynı zamanda cuma diyet yarışmasında olduğum için oradaki bildirimle karıştırdım. :26: geçen hafta burdaki bildirimimi hatırlamıyorum ama sanırım 57 idi. yeni baskülüm +500 gösterdiği için. geçen haftaki kilom sanırım 57.5 yani fark -700 :26:

yaniii yeni bildirimim şu şekilde:

başlangıç tarihi : 14-01-2013
başlangıç kilo: 59.5
güncel kilo: 56.8
geçen hafta : 57.5
fark -700
boy 1.58
hedef kilo 47

Gunaydin Kizlar

Delycigim
reglimin ilk gunu olmasi nedeniyle kilom
76.100 yani +700 gecen haftaya gore
Birkac gune sisligim inmezse catlayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…