İki arkadaşımın bu diyeti yaptıkdan sonra eklemleri ağrımaya başladı. Başkalarında da olmuş. Hiç bu deneyimi yaşayan varmı?
Ayni sekilde balpamuk, senin asiri yorgunlugunda atakta olmana bagli. ayni sayfada gerekli aciklama var. Buraya paste ediyorum.Aaaa...Neden olabilir ki acaba ? Bende şimdiye kadar öyle bir şey olmadı ancak iki gündür gün içinde öyle fazla efor sarfetmemiş olmama rağmen sanki çok yorulmuşum gibi deli gibi bir uyuma isteği ve uyanamama problemim oldu da durumu diyete bağlamak aklıma gelmedi nedense :) Bilmiyorum böyle benim gibi olan başka biri var mı ?
Eklem ağrısını diyete bağlayacak olursak ne etkilemişte böyle bir şey olmuş olabilir ki sizce ?
kızlar size durumumun vahimliliğini göstermek ve başlayacağım yolda,ilk halim olarak, zayıfladıktan sonra gururla göstereceğim cumartesi günü çektirdiğim fotoları koyuyorum. umarım tanıdık birileri çıkmaz
Eki Görüntüle 621015 Eki Görüntüle 621016 Eki Görüntüle 621017
kızlar duraklama yaşıyorum. dukandan önce de yaşıyordum. 3 hafadır 57 nin altına inemedim. bi 58 lere çıkıyorum bi geri iniyorum ama 57 nin altına inemiyorum.her yolu denedim. şuanda yumruk harekatının 2. günü bitti. ilk gün yine bi değişme olmadı 100 gr bile eksiye inemedim. bugün 1 saat yürüyüş ve dukan egzersizlerine ek olarak 30 dk julian michaels in 30 days videosunu uyguladım. yeşil çay da içiyorum, suyu da aksatmıyorum. yarın da eksiye inemezsem ne yapacağımı bilmiyorum. şaştım kaldım artık. kilo vermeyi geçtim verdiğim kiloları almaktan korkar oldum.
lütfen bi bildiğiniz varsa yardımcı olun.
Günaydın canım
Gitmeye çalışıyor canım.
Bu hafta resmi topalama sürecine ve callen olayına geri döneceğim.
Program yapıyorum kendimee.
Sporu arttırmalıyım zira tenis falan kesmiyor beniii rutin oldularr resmenn.
wii oynamayı planlıyorum her gece 2-3 saat. Eğlenirim en azındannn.
Spor salonundan da çok sıkıldım.
Canım resmen karbonidrat çekiyorr.
Buzlu su çekiyorrr. Hatta Meksikaya gidip kafama kocaman şapka takıp gölgede shot yapmak bile istiyorummm. Limon ve tuz olayııı.
Aş eriyorum resmen. Dün akşam arabadan sigara almaya inen arkadaş biişey istermisin marketten dediii. Yeşil erik dedimm. O derece yanii
Kuzum 44 bedenimmmm asyamm..
Cemiyete bende gündüzleri giremiyorum. akşam evden de katılmak zevkli olmuyorr. Ama okuyorum hemen arayıp müdahele ediyorumm acil vakkalaraa :)
hoşbulduk tatlım. yoktum evet bayadır. fıtık var bende ve yıne tıkandım..1 aydır yatıyorum sıfır haraketle. ayaklandık bakalımbundan sonrası nasıl geçecek. öpüyorumhos geldin asya, uzun zamandir yoksun, azrayla ikinizi merakla takip ediyorduk.
Hosgeldiniz.
eminim çok güzel olmuştur ama un yasak değilmi hemde 2 kaşıkBalik corbasi
1 adet ithal uskumru
Tane karabiner
2 karanfil
1 limon tuz
1 kuru sogan
Defne yapragi biraz hasla
1 patates,1 havuc ,1 kerevizi rendele Mantara ince ince dogra
1 kasik tereryag siviyag 2 kasik unu kavur. Sonra rendelenmis malzmeyi kat. Biraz kavur.balik suyu ve sicak su ekle. Baligi didikle dereotu ekle.
yaklasık 1 yıldır dukancıyım hiç ama hiç duymadım. bendekıler ustune azaldı bileİki arkadaşımın bu diyeti yaptıkdan sonra eklemleri ağrımaya başladı. Başkalarında da olmuş. Hiç bu deneyimi yaşayan varmı?
ben seni tanıyorumkiiiiiiikızlar size durumumun vahimliliğini göstermek ve başlayacağım yolda,ilk halim olarak, zayıfladıktan sonra gururla göstereceğim cumartesi günü çektirdiğim fotoları koyuyorum. umarım tanıdık birileri çıkmaz
Eki Görüntüle 621015 Eki Görüntüle 621016 Eki Görüntüle 621017
başlangıç tarihi : 14-01-2013
başlangıç kilo: 59.5
güncel kilo: 56.8
geçen hafta : 57.4
fark -600
boy 1.58
hedef kilo 47
duraklamayı sporla kırdııım
arkadaslar vaskulum degişti. o yuzden yeni baskule göre ayarladım kilolarımı. yanlış anlasılma olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?