Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

giremedim bugün bildirimde yapamadım artık haftaya bol eksili bildirim yaparım inş. bu güne kadar hiç spor yapamamıştım bugün leslieye başladım inş devamı gelir bide ben içim bakım yeşil çayı inş bendede işe yarar

tüh, keşke tahminim yanlış çıksaydı
ama bence yazın yine de ara ara, sorun-cevaplayın, paylaşmak güzel herşeye rağmen :)
başarılar diliyorum dukanda

sporla ilgili tespit kesinlikle doğru, etki göstermiyo önce ama sonra yokuş aşağı gidiyor resmen. yeşilçaya dicek zaten bişi yok, mucizevi bitkilerden benim gözümde :)
yol köşelerinden yazıyorum malesef ki. şubat ortasında döncem inş istanbula, uzun bi süre tekrar gitmemek üzre. bu uzun gitmeme süresinde de dukanı toplarım artık :) hatta toplayıp seyiri noktalasam süpsüper olur, bakalım

sorma canım bende de aynı sorun var. kilo verdim verdim daha fazlasını aldım hep. dukana başlamamın başlıca nedenlerinden biri de koruma evresinin olması. hayat boyu olsa da 3 yk yulaf kepeği tüketip, protein perşembesi ve her gün 20 dk yürüyüş yapmak, kurtulduğum kiloların yanında hiçbir şey değil. zaten yürüyüş gerekli sonuçta. umarım sen de istediğin kiloya ulaşır ve o kiloda kalırsın. seninle hedeflerimiz yakın. takibindeyim. sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin, yardımcı olmaya çalışırım canım.

kızlarrrrr kitabımı aldım sonunda:119::119::119::119:

[SUB][/SUB]

çok kıskandım bu bildirimi

çook tşk ederim. bacak arası çok etlü butlu bnm sürekli pantolon eskitiyorum. ciddi kilo verenlerde bu bacak içleride küçüldü mü:26:

Slm dukaniçelerrr

Tabloyu gördüm süperrr
Ben bu haftadan sonra tabloya girmeyi düşünüyorum artıkk umarım sanırsam galibaa...
Palonu patlatınca gerçekten şişrmek zor oluyorrr hemde çok
Siz siz olun patlatmayınn

Şimdi sıra geldi esas bombayaa...
Doğalsanın yulaf kepeği galeta karışımıı.
Anamm
O nasıl güzel bişeyyy
O nasıl pratikk
O nasıl protein deposuuu

1 kaşık kepek yerine 1,5 kaşık kullanılabiliyor
Direk suyla hamur yapılıp galetaa, 1 yumurta azıcık süt ekleyip kocaman harika ekmekler yapılabiliyorrr
İyice sulandırıp süper krepler çıkarılabiliyor
Krep cıvıklığında 1 yumurta az yoğurtt ve kabartma tozuylaaa harika pankek tarzı pofuduk hamurlar oluyorrr.
Kim bilir daha neler nelerrr

Şiddetle tavsiye ediyorummm

Resimde yuvarlak olan simlanın sitesinden el açması tadında ıspanaklı börek. Bormal yulaf kepeği ile 3 günlük.
Baton kalıpta olan karışımla yapıldı. O kocaman şey 2 günlük ve sıcakken muhteşem tadı varrrr.
Muffin kalıbında olanlarda karışımla uydurmasyon yapıldı. Günde 3 tane yiyecek gibii.

Akşam kendime bu karşımlardan bir tabak hazırladım ki off dolu doluuu.
Altın gününe gtimiş gibiydim.
Babam şokk tabi.Sen diette değilmisin bu tabak ne dedi.
Dedim hepsinin toplamı 1 günlük kepek hakkımm.
Akşam yemeği yalan oldu tabi.
Ayran ve peynirle ziyafet vardı anlayacağınız...

:)

çook tşk ederim. bacak arası çok etlü butlu bnm sürekli pantolon eskitiyorum. ciddi kilo verenlerde bu bacak içleride küçüldü mü:26:

tipik, bende de var o sorun. yazin etek giyemiyorum, yanlislikla hadi giydim yuruyemiyorum, hadi yurudum, pisik oluyor bir kac gun onunla ugrasiyorum.

Gercekten problemliydi, ama baldirlarim baya inceldi, bu yaz denicem bakalim, zayifken pek zarari olmuyodu etegin, yine oyle olacagini tahmin ediyorum.

Benim diger sorunum, gercekten uzuldugum sey de uzun cizme giyememek su kis aylarinda. Uzaktan bakiyorum sadece, birini ayagima gecirmeey kalksam, yarida kaliyor. Daha zayiflarsam o konuda ise yarar mi diye merak ediyorum ben de.

Günaydın arkadaşlar,

Beni çok fazla tanıyanınız yoktur düzenli olarak giremiyorum, diyet te bitti ya iş güç yoğunluk, hengame içine girdim yeniden.

Ben 1 Aralık dan itibaren korumadayım. Güçlendirmede 3 kilo vermiştim ama korumada hedef kiloma yaklaşıyorum düşüyorum yeniden. Düzenli olarak yürümüyorum yulaf kepeğimi de düzenli tüketmiyorum ama protein perşembelerini hiç aksatmadım şu ana kadar. Kilom da hedef kiloma yaklaşıyor, benim anladığım dukan amca neyi hedeflediyseniz o kiloda kalmanızı sağlıyor.

Umarım sizler de en kısa zamanda hedeflediğiniz kiloya ulaşır ve bir daha almazsınız.

Herkese hayırlı cumalar ve şimdiden iyi haftasonları.

Atak döneminde güne yumurtayla başlayınca tüm gün yumurtamı yemek gerekiyo anlamadım ben yardımcı olurmusunuz

Seni anlamaya çalışıyorum ama kitabı okumadan forumun ilk 10 sayfasını okumadan bu diete başlanmaz.
Sana vereceğim tek cevap bu...

dukanda yağsız süttozlu kahve içmenin bi sakıncası var mı ? ben biraz abarttım sanırım bu kahve olayını :))
bide atak 4. gündeyim ciddi bir kabızlık sorunu yaşıyorum ( kahve içmek biraz rahatlatıyor gazı falan alıyor
bu gidişle 6 güne uzatacagım kabızlıktan solayı kilo vermem durdu sanırım şu ana kadar 1,6 kilo verdim (

Yağlı yada yağsızz süt tozu yasak. Hemde atakdasın dahaa.
Tariflerde anlatılan süt tozu hamur işleri için PINAR ın ürettiği.
Kabızlık çok normal ve iyi bir şeyy
Vucut tepki veriyor iştee fenamıı.
A101 mest form çay ve yeşilçayla destekleee.
Ve atağı uzatmaa ilerde zararını görürsün.
Dukan amca ne diyorsa o.

Ben tanıyorum, ben tanıyorum..
Hoş geldin; ve hayırlı olsun verdiğin kilolar.. Tebrikler

Böyle arada da olsa gelinde bizde güçlendirme ile ilgili biraz bilgi alalım

açıkçası peynirsiz hayat helede zeytinsiz hayat pekte kolay geçmiyor:)

ama hiç yemiyorum.%4 yağlı peyniride 3-4 ince dilim yiyorum...

ama aknaz %4 lük peynir bulamıyorum ben izmirde
bütün ev komple peynir sever
doğal olarak tonla peynir varken , yiyememek işkence resmen
tatlı mı peynir mi deseler peynire saldırırım resmen
tatlılarda falan hiç gözüm yok ya
hehe gerçi bana peynir mi tatlı mı diyen de yok ya neyse :))))

alternatif olarak acaba dukan geçmişimde bir ilk yapsam
peynirli yeşillikli falan poaça mı yapsam , keser mi beni gelen peynir kokusu
lor çökelek falan yiyemiyorum , Allah günah yazmasın ama tiksinti geldi

süttozunu bile arada kullanmak gerekiyor.1.5 ayda 2.kez dün kullandım.3 yemek kaşığıyla eda dukancanın hamburger ekmeğini yaptım.gerçekten süper oldu ama bana hediyesi +100 oldu...:))

aknaz peynir bim marketlerinde satılıyor.birde sanırım %7 ye kadar 30gr sınırlı izinli peynir hakkımız var.onunla poğaça yapabilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…