Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aman Allahımmm... Ben süt tozunun serbest olduğunu zannediyordum ve nerdeyse hergün kremalı kahve içiyorum... Bu zamana kadar çoktan kilo vermem gerekiyordu belki de tek nedeni bu ! Dukan kitabım vardı hepsini tam okuyamadım. 3 ay önce evlendim evlenince evi taşırken kitabım bir yerlere kayboldu ve evde bir türlü bulamadım. Ben de internetten bulduğum bilgilerle idare ediyorum ancak bu detayı atlamışım demek ki Off yaa nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Umarım boşa gitmez bunca emeklerim

Bu hafta öpüşemedik :)

Bak sevdiğimiz dostlar gelmeye başladııı.
Asyaaa azraaaaaaaaa hg niz kuzular....

gelişme var ben de forum yönünde
sen balon vs yazmışsın nedir bu balon cemiyette sordum da sen ona akşama bakarsın ancak
ne ara balon patlattın ne kadar saldın neden yaptın

gelişme var ben de forum yönünde
sen balon vs yazmışsın nedir bu balon cemiyette sordum da sen ona akşama bakarsın ancak
ne ara balon patlattın ne kadar saldın neden yaptın

Dukan demiyormu kaçamak yapan şişmiş balonu patlatır diyee. Onu dedim yaww.
E benim malumm kaçamaklarımın tek sebebi alkoll. Zaten duraklama yaşıyordumm bu ara birazda sporu azalttım . Ama canavar gibi dönüş yapıyorum olayaa. Şu günü de bir atlatsammm.

Forum iyidirrr. Hemde sakinleşmiş biraz ortalık..
Saygı bitmezseee op larda biraz işlerine baksalarrr kalabalıklaşırız burada muhabbetin dibine vurur her bişeyi dukana bağlarızzz (en eğlencelisi de buu)

:)

hıııımm ben bimi protesto eden ve kapısından adımımı atmayan bir izmirli olarak bulamamam normaldir ,
30 gr peynir sınırlı izinli
ben 150-200 gr dan peynirli yumurta yapıp yiyorum
valla bu kadar kiloyu buna rağmen verdiysem bravo bana
haftalık peynir tüketimim 750 gram civarı ((

artış yoksa sorun yok ,
ama karbonhidrat aş eriyorum tehlikeli bir cümle
bende aylardır duraklıyorum , ama yavaş yavaş gidecek
yani ya gidecek ya gidecek

ben de ortalama 20 günde bir peynirimi alır çıkarım:)) duraklama yapmıyorsa no problem.face de benimle zayıflayanlar diye bir grup var.ordaki bayan light süt ürünleri kullanmıyor.ne peynirde ne de yoğurtta.ama 36 kilo vermiş.ve tüm günleride sp yaparak.bünye meselesi...

Kacamaklarina pek guldum İpek..:)))) Ayni sey bende de var da ondan yani..:) Ayiptir soylemesi ben butun dukan boyunca beyaz olani ve diger kalan tum renkleri o kirmizi olan seyle degistirip baya rahattim..:))) Hatirladigim kadar sen de tam da kalori bombasi beyazi seviyordun..:)) Renk mi ne degistersen...))
Kimse ozenmesin lutfen..:)) Metabolizmam hizlidir, pek fazla duraklama yasamadim o yuzden bu sadece benim nasil olsa alisik oldugu bunyem meselesi..:)

Ipek wii'ye basladin mi. Hangi oyunlari oynuyosun.

Bende de var, ilk heyecan baya bir oyun indirmistim, yoga'da pilatese her sey var sanirim bende.Gerci en faydalisi EA sports interactive 2 adli oyundu. Onun baska sensorleri oldugu icin almak zorunda kalmistim, ama aynen bir spor hocasi gibi, cok kapsamli bir calisma yaptiriyodu. hem internet interface'i de var, arkadaslarinin ne yaptigini takip edebiliyosun, daha cok puan almaya calisiyosun falan onlardan:)

Ama wii ile en hoslandigim sey makineyi hacklemekti, oyunlarda o kadar cok vakit gecirmedim.

Bir kac gundur duzenli bir saat yuruyorum, ama baska sporla da desteklemek lazim, okuldaki spor programlari subat tatiline girdi, bende daha evcil yontemlere doneyim bakalim.

sen hizli bitirirsin gibi geliyo, oldukca hizli veriyorsun, vermen gereken kilo da cok kalmadi. e bakalim seni de guclendirmeye ugurlariz artik.

seyahatler gercekten riskli, cok abartmadan hemen topladin sen:) bi gel de tam gaz basla artik.

Cevap verme gereği hissettim bir an :) Bundan bir yıl önce hayalimdi uzuun çizme giymek. Şimdi çizmeleri çıkarmıyorum hiç :) İstediğiniz her şeyi yapabilirsiniz merak etmeyin, azcık sabır Biraz da spor

Hastalık sebebiyle ipin ucu kaçınca verilen kiloyu hızlıca almıştım. Ancak tekrar istikrarlı olunca ve Dukan diyetini hakkıyla yapınca o da kesinlikle hakkıyla cevap veriyor sağolsun:) Bundan sonra bırakmadan hızla devam. Sonuç alamayan varsa kesin biryerde bir hata yapıyordur. Yoksa kilo vermemek mümkün değil..

Dely şimdiden çok teşekkürler, herkese bol eksili yeni bir hafta dilerim..

Başlangıç Tarihi: 5.11.2012
Boy: 1.62
Başlangıç Kilo: 78
Geçen Haftaki Kilo : 74,7
Güncel Kilo: 73,2
Fark: -1,500 gr
Hedef Kilo: 65
Toplam Fark: 4,8 kg

yA BEN beyazdan vazgeçemiyorummm
Kırmızıyı hiç sevmem
Mexica suyunuda çok içiyorum ama oda bombalardann.
Hay beim damak zevkime...

Canım ben önüne 2 saman balyası konmuş merkep gibiyim. Wii yi aldığım firma bana 150 ye yakın oyun yolladı. Her akşam ay bunuda deneyeyim sonra başlarım diyee hepsini tak çıkar gece yarısı oluyorr. Yeğenlerde eğer odama girerlerseee tantanalı bir şekilde bol bol araba yarışı yapıyoruz. Ben en çok tenis ve boksu seviyorum. Babamla box yapmak çok eğlenceli...
Plates falan var ama ben onların kullandığı ingilizceyi neden se anlamıyorum o da beni sıkıyorr. Hopp al eline sözlük bu nedemiş derkennn.
Ama bu hafta sonu kendimi aşmayı planlıyorum wii olayında..

Cevap verme gereği hissettim bir an :) Bundan bir yıl önce hayalimdi uzuun çizme giymek. Şimdi çizmeleri çıkarmıyorum hiç :) İstediğiniz her şeyi yapabilirsiniz merak etmeyin, azcık sabır Biraz da spor

Kuzumm resim paylaşsanaaa. Cemiyet dışı da feyz alsın sendenn...

çok kıskandım bu bildirimi

çatlak kemik resmini gördum gerçekten çok güzelsın kardeşim..maşAllah barekAllah..ve vucudunda kı kılo tek bır bölgede toplanmamış orantılı ..kılo verdıgın zamanda her yerden vereceksın ve bütün bölgerın orantılı olacak..Benım vucut yapıma çok benzıyor yapın..o nedenle azmet göreceksın değişiklıklerı..kaçamak yapmamaya çalış dayım vefat ettıgınde dukana uyamamıştım 1 hafta bırde vertıgo olmuştum o zaman çok kaçamak yapmıştım tam 1 ay gerıden gelıyorum dukan amcanın söyledıgı tarıhten..emın ol irade herşey ..gerisi teferruat..istedıgın begendıgın şeylerı almanın , güzel bakışlara ve sözlerle karşılaşmanın, en önemlısı dinç sağlıklı ve hafif yaşamanın getırısı yemek yemekten bır anlık mutlu olmaktan anlık kendımızı kandırmaktan çok daha önemlı..sevgiler canım..

Serbest ama sınırlı ızınlıler lıstesınde yer alır suttozu... yag ıcermıyorsa kullanmakta sakınca yok sadece lımıtı asmamanız gerekır o da 3 yemek kasıgı...
Sadece kılo vermede duraklama olduysa sınırlı ızınlılerı o zaman tuketmemek gerekır... Ama serbest dıye de hergunde tuketılmemelı... onun yerıne gunde 1 bardagı gecmemek uzere yagsız ve ya lıght sut kllanılmalı...

korumaya geçmiş bırını görmek ne kadar güzel ve ne kadar motıve edıcı benım açımdan..tebrık ederım ekım..Rabbım bızede nasıp etsın..yol uzun ve irade istıyor ama göruyoruz kı insanın başaramayacagı hiçbirşey yok :) seni görmek güzel..

Ama olmazzz cısssssss
Serbet sınırlı izinli olan hamurişlerini kabartmak amacıyla kullandığımız PINAR ın süt tozu.
Arkadaşın kahvesine eklediği yağsız kahve kreması değilll..

umarim bende giyebilirim uzunlari:) Ucuz ayakkabi satan bir yerden, sirf zevkimi tatmin etmek icin 10 dolara almistim uzun topuklu uzun cizme:) benden baska kimseye de olmuyor, cektire cektire, canim istedigimde bir giyip bakiyorum:) Ama kan dolasimim bozulur bir saatten fazla giyersem o derece yani.

beni de ozendirceksin, ben de acip oynayayim arada. Bi ara kondisyonum baya iyilesmisti, wii fiti actigim zaman dengemin de cok gelistigini gordum, galiba denge biraz gucle de alakali.

boks baya kalori harcattiriyor yanliz, benim kollar gucsuz oldugundan, cok yaptigimda, hamliktan kollarimin agridigini bilirim:)

araba yarislarini ise zaten beceremiyorum, kucukten beri oynayip alismak lazim sanki bazi oyunlara, bazilari icgudusel olarak biliyo oyunun nasil gelisecegini, benim bir sahneyi cozmem baya zaman aliyor:) bilen biriyle oynamak cok zevkli ama, ipuclarini gosteren biri olmasi lazim.

hayırlı cumalar güçlendirme ve korumada da kilo veriliyor demekki merak ediyordum iyi oldu yazdığın ve tebrik ederim seni darısı bizlerin başına:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…