Yağlı yada yağsızz süt tozu yasak. Hemde atakdasın dahaa.
Tariflerde anlatılan süt tozu hamur işleri için PINAR ın ürettiği.
Kabızlık çok normal ve iyi bir şeyy
Vucut tepki veriyor iştee fenamıı.
A101 mest form çay ve yeşilçayla destekleee.
Ve atağı uzatmaa ilerde zararını görürsün.
Dukan amca ne diyorsa o.
efendiiiiiimmmmmmm
Bu hafta öpüşemedik :)
Bak sevdiğimiz dostlar gelmeye başladııı.
Asyaaa azraaaaaaaaa hg niz kuzular....
Bu hafta öpüşemedik :)
Bak sevdiğimiz dostlar gelmeye başladııı.
Asyaaa azraaaaaaaaa hg niz kuzular....
gelişme var ben de forum yönünde
sen balon vs yazmışsın nedir bu balon cemiyette sordum da sen ona akşama bakarsın ancak
ne ara balon patlattın ne kadar saldın neden yaptın
süttozunu bile arada kullanmak gerekiyor.1.5 ayda 2.kez dün kullandım.3 yemek kaşığıyla eda dukancanın hamburger ekmeğini yaptım.gerçekten süper oldu ama bana hediyesi +100 oldu...:))
aknaz peynir bim marketlerinde satılıyor.birde sanırım %7 ye kadar 30gr sınırlı izinli peynir hakkımız var.onunla poğaça yapabilirsin bence.
Dukan demiyormu kaçamak yapan şişmiş balonu patlatır diyee. Onu dedim yaww.
E benim malumm kaçamaklarımın tek sebebi alkoll. Zaten duraklama yaşıyordumm bu ara birazda sporu azalttım . Ama canavar gibi dönüş yapıyorum olayaa. Şu günü de bir atlatsammm.
Forum iyidirrr. Hemde sakinleşmiş biraz ortalık..
Saygı bitmezseee op larda biraz işlerine baksalarrr kalabalıklaşırız burada muhabbetin dibine vurur her bişeyi dukana bağlarızzz (en eğlencelisi de buu)
:)
hıııımm ben bimi protesto eden ve kapısından adımımı atmayan bir izmirli olarak bulamamam normaldir ,
30 gr peynir sınırlı izinli
ben 150-200 gr dan peynirli yumurta yapıp yiyorum
valla bu kadar kiloyu buna rağmen verdiysem bravo bana
haftalık peynir tüketimim 750 gram civarı((
Dukan demiyormu kaçamak yapan şişmiş balonu patlatır diyee. Onu dedim yaww.
E benim malumm kaçamaklarımın tek sebebi alkoll. Zaten duraklama yaşıyordumm bu ara birazda sporu azalttım . Ama canavar gibi dönüş yapıyorum olayaa. Şu günü de bir atlatsammm.
Forum iyidirrr. Hemde sakinleşmiş biraz ortalık..
Saygı bitmezseee op larda biraz işlerine baksalarrr kalabalıklaşırız burada muhabbetin dibine vurur her bişeyi dukana bağlarızzz (en eğlencelisi de buu)
:)
Yağlı yada yağsızz süt tozu yasak. Hemde atakdasın dahaa.
Tariflerde anlatılan süt tozu hamur işleri için PINAR ın ürettiği.
Kabızlık çok normal ve iyi bir şeyy
Vucut tepki veriyor iştee fenamıı.
A101 mest form çay ve yeşilçayla destekleee.
Ve atağı uzatmaa ilerde zararını görürsün.
Dukan amca ne diyorsa o.
sporla ilgili tespit kesinlikle doğru, etki göstermiyo önce ama sonra yokuş aşağı gidiyor resmen. yeşilçaya dicek zaten bişi yok, mucizevi bitkilerden benim gözümde :)
yol köşelerinden yazıyorum malesef ki. şubat ortasında döncem inş istanbula, uzun bi süre tekrar gitmemek üzre. bu uzun gitmeme süresinde de dukanı toplarım artık :) hatta toplayıp seyiri noktalasam süpsüper olur, bakalım
tipik, bende de var o sorun. yazin etek giyemiyorum, yanlislikla hadi giydim yuruyemiyorum, hadi yurudum, pisik oluyor bir kac gun onunla ugrasiyorum.
Gercekten problemliydi, ama baldirlarim baya inceldi, bu yaz denicem bakalim, zayifken pek zarari olmuyodu etegin, yine oyle olacagini tahmin ediyorum.
Benim diger sorunum, gercekten uzuldugum sey de uzun cizme giyememek su kis aylarinda. Uzaktan bakiyorum sadece, birini ayagima gecirmeey kalksam, yarida kaliyor. Daha zayiflarsam o konuda ise yarar mi diye merak ediyorum ben de.
Kacamaklarina pek guldum İpek..:)))) Ayni sey bende de var da ondan yani..:) Ayiptir soylemesi ben butun dukan boyunca beyaz olani ve diger kalan tum renkleri o kirmizi olan seyle degistirip baya rahattim..:))) Hatirladigim kadar sen de tam da kalori bombasi beyazi seviyordun..:)) Renk mi ne degistersen...))
Kimse ozenmesin lutfen..:)) Metabolizmam hizlidir, pek fazla duraklama yasamadim o yuzden bu sadece benim nasil olsa alisik oldugu bunyem meselesi..:)
Ipek wii'ye basladin mi. Hangi oyunlari oynuyosun.
Bende de var, ilk heyecan baya bir oyun indirmistim, yoga'da pilatese her sey var sanirim bende.Gerci en faydalisi EA sports interactive 2 adli oyundu. Onun baska sensorleri oldugu icin almak zorunda kalmistim, ama aynen bir spor hocasi gibi, cok kapsamli bir calisma yaptiriyodu. hem internet interface'i de var, arkadaslarinin ne yaptigini takip edebiliyosun, daha cok puan almaya calisiyosun falan onlardan:)
Ama wii ile en hoslandigim sey makineyi hacklemekti, oyunlarda o kadar cok vakit gecirmedim.
Bir kac gundur duzenli bir saat yuruyorum, ama baska sporla da desteklemek lazim, okuldaki spor programlari subat tatiline girdi, bende daha evcil yontemlere doneyim bakalim.
Cevap verme gereği hissettim bir an :) Bundan bir yıl önce hayalimdi uzuun çizme giymek. Şimdi çizmeleri çıkarmıyorum hiç :) İstediğiniz her şeyi yapabilirsiniz merak etmeyin, azcık sabırBiraz da spor
Aman Allahımmm... Ben süt tozunun serbest olduğunu zannediyordum ve nerdeyse hergün kremalı kahve içiyorum... Bu zamana kadar çoktan kilo vermem gerekiyordu belki de tek nedeni bu ! Dukan kitabım vardı hepsini tam okuyamadım. 3 ay önce evlendim evlenince evi taşırken kitabım bir yerlere kayboldu ve evde bir türlü bulamadım. Ben de internetten bulduğum bilgilerle idare ediyorum ancak bu detayı atlamışım demek kiOff yaa nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Umarım boşa gitmez bunca emeklerim
korumaya geçmiş bırını görmek ne kadar güzel ve ne kadar motıve edıcı benım açımdan..tebrık ederım ekım..Rabbım bızede nasıp etsın..yol uzun ve irade istıyor ama göruyoruz kı insanın başaramayacagı hiçbirşey yok :) seni görmek güzel..Günaydın arkadaşlar,
Beni çok fazla tanıyanınız yoktur düzenli olarak giremiyorum, diyet te bitti ya iş güç yoğunluk, hengame içine girdim yeniden.
Ben 1 Aralık dan itibaren korumadayım. Güçlendirmede 3 kilo vermiştim ama korumada hedef kiloma yaklaşıyorum düşüyorum yeniden. Düzenli olarak yürümüyorum yulaf kepeğimi de düzenli tüketmiyorum ama protein perşembelerini hiç aksatmadım şu ana kadar. Kilom da hedef kiloma yaklaşıyor, benim anladığım dukan amca neyi hedeflediyseniz o kiloda kalmanızı sağlıyor.
Umarım sizler de en kısa zamanda hedeflediğiniz kiloya ulaşır ve bir daha almazsınız.
Herkese hayırlı cumalar ve şimdiden iyi haftasonları.
Serbest ama sınırlı ızınlıler lıstesınde yer alır suttozu... yag ıcermıyorsa kullanmakta sakınca yok sadece lımıtı asmamanız gerekır o da 3 yemek kasıgı...
Sadece kılo vermede duraklama olduysa sınırlı ızınlılerı o zaman tuketmemek gerekır... Ama serbest dıye de hergunde tuketılmemelı... onun yerıne gunde 1 bardagı gecmemek uzere yagsız ve ya lıght sut kllanılmalı...
Cevap verme gereği hissettim bir an :) Bundan bir yıl önce hayalimdi uzuun çizme giymek. Şimdi çizmeleri çıkarmıyorum hiç :) İstediğiniz her şeyi yapabilirsiniz merak etmeyin, azcık sabırBiraz da spor
beni de ozendirceksin, ben de acip oynayayim arada. Bi ara kondisyonum baya iyilesmisti, wii fiti actigim zaman dengemin de cok gelistigini gordum, galiba denge biraz gucle de alakali.Canım ben önüne 2 saman balyası konmuş merkep gibiyim. Wii yi aldığım firma bana 150 ye yakın oyun yolladı. Her akşam ay bunuda deneyeyim sonra başlarım diyee hepsini tak çıkar gece yarısı oluyorr. Yeğenlerde eğer odama girerlerseee tantanalı bir şekilde bol bol araba yarışı yapıyoruz. Ben en çok tenis ve boksu seviyorum. Babamla box yapmak çok eğlenceli...
Plates falan var ama ben onların kullandığı ingilizceyi neden se anlamıyorum o da beni sıkıyorr. Hopp al eline sözlük bu nedemiş derkennn.
Ama bu hafta sonu kendimi aşmayı planlıyorum wii olayında..
Günaydın arkadaşlar,
Beni çok fazla tanıyanınız yoktur düzenli olarak giremiyorum, diyet te bitti ya iş güç yoğunluk, hengame içine girdim yeniden.
Ben 1 Aralık dan itibaren korumadayım. Güçlendirmede 3 kilo vermiştim ama korumada hedef kiloma yaklaşıyorum düşüyorum yeniden. Düzenli olarak yürümüyorum yulaf kepeğimi de düzenli tüketmiyorum ama protein perşembelerini hiç aksatmadım şu ana kadar. Kilom da hedef kiloma yaklaşıyor, benim anladığım dukan amca neyi hedeflediyseniz o kiloda kalmanızı sağlıyor.
Umarım sizler de en kısa zamanda hedeflediğiniz kiloya ulaşır ve bir daha almazsınız.
Herkese hayırlı cumalar ve şimdiden iyi haftasonları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?