korumaya geçmiş bırını görmek ne kadar güzel ve ne kadar motıve edıcı benım açımdan..tebrık ederım ekım..Rabbım bızede nasıp etsın..yol uzun ve irade istıyor ama göruyoruz kı insanın başaramayacagı hiçbirşey yok :) seni görmek güzel..
hayırlı cumalar güçlendirme ve korumada da kilo veriliyor demekki merak ediyordum iyi oldu yazdığın ve tebrik ederim seni darısı bizlerin başına:))
Yok canım seyire devam.. Bir iki ay daha devam edecek gibiyim..
arkadaşlar, ya bu jelatini ben hiç kullanmadım buyüzden de bilmiyorum ne dir ne değildir,
jelatin baktım ama sadece limonlu çilekli vs. vardı, busizlerintatlı yapmak için kullandığınız jelatin ile aynısımı??
tatlı - tuzlu atıştırmalıklarda ve yöresel yemeklerde pek beçerikli değilim de:))
Bu hafta öpüşemedik :)
Bak sevdiğimiz dostlar gelmeye başladııı.
Asyaaa azraaaaaaaaa hg niz kuzular....
Ziyaretçilerin içinde de cemiyetten birileri var ve şuan kıs kıs gülüyorlar bencee :)
cevabım geç oldu ama hoşbulduk canım..
kesın vardır.kullanıcı adı ve sıfre gırmeye usenıyolar
ekimde burdaymışş.. heyyy ekiiimmm bende burdayım
nasılsın görüşmeyeli tatlı şey
Merhaba canım
Çok yoğun devam ediyorum. Biraz da mevsim ve tiroid kaynaklı yorgunluk ama onun dışında iyiyim çok şükür.
Asıl tatlı sensin, nasılsın, nasıl gidiyor? Menün de iyi mantarlı soteden sonra bişey olmasın
jelatin çok kullanışlı ben de daha önce kullanmamıştım dukanla başladım, ama limonlu çilekli filan marketlerde olan değil, gurmenette var mesela toz jelatin ondan alıp kullanmalısınız. dukan diyeti tariflerimdeki panna cottayı yapmakla başlayabilirsiniz mesela:)
Kacamaklarina pek guldum İpek..:)))) Ayni sey bende de var da ondan yani..:) Ayiptir soylemesi ben butun dukan boyunca beyaz olani ve diger kalan tum renkleri o kirmizi olan seyle degistirip baya rahattim..:))) Hatirladigim kadar sen de tam da kalori bombasi beyazi seviyordun..:)) Renk mi ne degistersen...))
Kimse ozenmesin lutfen..:)) Metabolizmam hizlidir, pek fazla duraklama yasamadim o yuzden bu sadece benim nasil olsa alisik oldugu bunyem meselesi..:)
Ama olmazzz cısssssss
Serbet sınırlı izinli olan hamurişlerini kabartmak amacıyla kullandığımız PINAR ın süt tozu.
Arkadaşın kahvesine eklediği yağsız kahve kreması değilll..
Canım babacığımın doğumgünü bugün suratıma bir bakışı vardı 'gülüm sen hiçmi pasta yemeyeceksin' diye o bakışı unutamayacağım heralde :) Neyseki kakaolu puding destekli çıkmıştım sahalara bir baktım tatlışım da benim pudingden yemeye başladı. Eh bu dukan el becerilerimi bir hayli aştırdı bana ya, nasıl lezzetli şeyler çıkıyor malzemelerimizden artık ben nasıl güçlendirme yapacağım koruma yapacağım diye düşünmeye başladım. Çok alıştım ben seyrime yaa. Neyse yine istikrarlı bir savaştan çıktım annemin kızım şu salatadan bari yesene e dün sen havuç yiyordun bugün neden yemiyorsun, benim yemeklerimi mi beğenmiyorsun sözleri arasında akşam yemeği faslımızı da tamamladık çok şükür. Allah'tan akşam yemeği için işyerinden aranıp ne yiyorsun sen diye sormuşlardı yoksa işler baya bir karışacak gibiydi. Neyse kaçamaksız güzel bir akşam geçirdim baya bir eğlenceliydi. Bugün arkadaşlara o dilimden düşüremediğim kabanımla çekilmiş fotolarımı da gönderdim birşeyleri başarmış olmanın içgüdüsünü yaşıyorum şimdi acaba bir sonraki hedefim ne olmalı. Gelinlik evet buldum ben gelinliğimin içine girmeye çalışayım
Teşekkürler hayatım herkes istediği kiloya tez zamanda sağlıklıca kavuşur inşallah. Senin için de hem 55 hemde sağlıklıca bebek sesleri duymanı diliyorum. Çizme olayı hiç derdim olmadı da hep gömlek ve ceketlerimin üst düğmeleriyle başım derde girerdi artık o olayda yavaş yavaş dert olmaktan çıkıt şubata alışveriş kotası koymuştum da tam ara bedendeyim heralde şuanda 48 bedenden 42 bedene inmiş biri olmanın hazzını yaşıyorum heralde yada bir zevk sarhoşluğu diyelim sanırım ben bu kıyafet bütçesini iyi bir tatil bütçesine dönüştüreceğim eski kıyafetlerimi çıkardım çoğunu bağışlamıştım ama olsun kalanlarla idare edebilirim sanırım. Eeeee tatil ve yüzme bir arada olsun da istiyorum bakalım inşallah istediğim bir yer var oraya gidebilirsem tam kondüsyon çalışabilirim hem tatil hem zayıflama. Tabi light yoğurt peynir stoğuda valizin bir köşesinde yerini bulacak inşallah haftaya izni koparabilirim... Bu arada İsabel bugün bir ilk gerçekleşti pırlantam gözdem güzelim yeğenimle mekik hevesine kapıldık ve benim için rekor kırıldı 10 tane çekebildimiradenin gucu canim arkadasimo resimleri gormus biri olarak hayran kaldim degisimine ve kabanina su halinle bile cok guzelsin ama sana yakisan kiloyu en iyi sen biliyorsun..benim 55 olmak istemem insanlara sasirtici gelsede bende kendimi en iyi 55 ile hissediyorum...su bahsedilen cizmenin kapanmasi olayi bende ancak 55 te mumkun oluyor...simdiye kadar basardik bundan sonrada basaracagiz..gelinlikli fotolari sabirsizlikla bekleyecegim isparta nin guzeli arkadasim ...
Teşekkürler hayatım herkes istediği kiloya tez zamanda sağlıklıca kavuşur inşallah. Senin için de hem 55 hemde sağlıklıca bebek sesleri duymanı diliyorum. Çizme olayı hiç derdim olmadı da hep gömlek ve ceketlerimin üst düğmeleriyle başım derde girerdi artık o olayda yavaş yavaş dert olmaktan çıkıt şubata alışveriş kotası koymuştum da tam ara bedendeyim heralde şuanda 48 bedenden 42 bedene inmiş biri olmanın hazzını yaşıyorum heralde yada bir zevk sarhoşluğu diyelim sanırım ben bu kıyafet bütçesini iyi bir tatil bütçesine dönüştüreceğim eski kıyafetlerimi çıkardım çoğunu bağışlamıştım ama olsun kalanlarla idare edebilirim sanırım. Eeeee tatil ve yüzme bir arada olsun da istiyorum bakalım inşallah istediğim bir yer var oraya gidebilirsem tam kondüsyon çalışabilirim hem tatil hem zayıflama. Tabi light yoğurt peynir stoğuda valizin bir köşesinde yerini bulacak inşallah haftaya izni koparabilirim... Bu arada İsabel bugün bir ilk gerçekleşti pırlantam gözdem güzelim yeğenimle mekik hevesine kapıldık ve benim için rekor kırıldı 10 tane çekebildim. Hatta ben bununla da durmadım az önce mutfağı sildim süpürdüm her yer mis gibi oldu. Yarın büyük gün iki haftadır yardımcı ablamız izinde yani temizlik sırası bende :) ama uzun süredir ilk defa belimden dolayı yapamadığım yer silme olayını hallettim eğildim ova ova sildim Allah'tan mutfak küçük de bitiverdi bakalım azmettim yarın bütün evi geleneksel yöntemle sileceğim. Birde Allah'a çok şükür zayıfladıkça vücut hantallığını atıyor bir enerjidir gidiyor. Sabah Winnie'ye bahsetmiştim kulak problemim var birkaç gündür bugün beni tedirgin edecek ölçüde azdı yarın sabaha doktorumuzdan randevu aldık bakalım hayırlısı inşallah geçen seferki gibi havuz yasaaaak uzun uzun duş almak yasaaaaaak demez.
çok kıskandım bu bildirimi
çatlak kemik resmini gördum gerçekten çok güzelsın kardeşim..maşAllah barekAllah..ve vucudunda kı kılo tek bır bölgede toplanmamış orantılı ..kılo verdıgın zamanda her yerden vereceksın ve bütün bölgerın orantılı olacak..Benım vucut yapıma çok benzıyor yapın..o nedenle azmet göreceksın değişiklıklerı..kaçamak yapmamaya çalış dayım vefat ettıgınde dukana uyamamıştım 1 hafta bırde vertıgo olmuştum o zaman çok kaçamak yapmıştım tam 1 ay gerıden gelıyorum dukan amcanın söyledıgı tarıhten..emın ol irade herşey ..gerisi teferruat..istedıgın begendıgın şeylerı almanın , güzel bakışlara ve sözlerle karşılaşmanın, en önemlısı dinç sağlıklı ve hafif yaşamanın getırısı yemek yemekten bır anlık mutlu olmaktan anlık kendımızı kandırmaktan çok daha önemlı..sevgiler canım..
Canım babacığımın doğumgünü bugün suratıma bir bakışı vardı 'gülüm sen hiçmi pasta yemeyeceksin' diye o bakışı unutamayacağım heralde :) Neyseki kakaolu puding destekli çıkmıştım sahalara bir baktım tatlışım da benim pudingden yemeye başladı. Eh bu dukan el becerilerimi bir hayli aştırdı bana ya, nasıl lezzetli şeyler çıkıyor malzemelerimizden artık ben nasıl güçlendirme yapacağım koruma yapacağım diye düşünmeye başladım. Çok alıştım ben seyrime yaa. Neyse yine istikrarlı bir savaştan çıktım annemin kızım şu salatadan bari yesene e dün sen havuç yiyordun bugün neden yemiyorsun, benim yemeklerimi mi beğenmiyorsun sözleri arasında akşam yemeği faslımızı da tamamladık çok şükür. Allah'tan akşam yemeği için işyerinden aranıp ne yiyorsun sen diye sormuşlardı yoksa işler baya bir karışacak gibiydi. Neyse kaçamaksız güzel bir akşam geçirdim baya bir eğlenceliydi. Bugün arkadaşlara o dilimden düşüremediğim kabanımla çekilmiş fotolarımı da gönderdim birşeyleri başarmış olmanın içgüdüsünü yaşıyorum şimdi acaba bir sonraki hedefim ne olmalı. Gelinlik evet buldum ben gelinliğimin içine girmeye çalışayım
Tebrik ederim kızlaaarr
Çok güzel kilolar verilmiş bu haftaDarısı veremeyenlerin başınaaa
Yanlışlık varsa eğer, kusura bakmayın..
Sevgiler herkeseeee
Eki Görüntüle 621464
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?