Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar,

son zamanlarda olan tatsızlıktan dolayı ve regl öncesi tipitip depresyon modunda ''ay bırak şu dukanı'' moduna girmiştim 2 gündür ama yapamadım:) okadar alışmışımki dikkatli ve proteinli yemeye bildiğiniz cesaret edemiyorum) bu arada Wii çok iyi bir fikir bizdede bir odada köşede duruyor:) ben de netten şu fitwalking programlarını yapıyorum, geçende bir arkadaş kabızlığa karşı marka çay tavsiye etmişti, bende Mest yeşil ve Form çayını aldım sabah:) işe yarıyor (rahatlıyor insan)

arkadaşlar, ya bu jelatini ben hiç kullanmadım buyüzden de bilmiyorum ne dir ne değildir,
jelatin baktım ama sadece limonlu çilekli vs. vardı, busizlerintatlı yapmak için kullandığınız jelatin ile aynısımı??

tatlı - tuzlu atıştırmalıklarda ve yöresel yemeklerde pek beçerikli değilim de:))

Merhaba tatlı arkadaşım, seni görmek de güzel

Amin canım, tabi ki insan yeter ki istesin, herşey mümkün. Eminim en kısa zamanda siz de bitireceksiniz.

hayırlı cumalar güçlendirme ve korumada da kilo veriliyor demekki merak ediyordum iyi oldu yazdığın ve tebrik ederim seni darısı bizlerin başına:))

Evet canım, vücut bir müddet sonra alışıyor zaten ve eskiden olduğu gibi gözümüz dönmüş vaziyette yemiyoruz. Herşeyin serbest olması zaten çekiciliği yok ediyor. Şişene kadar yemeyince huzurlu ve hafif oluyoruz.

İnşallah en kısa zamanda darısı sizlerin başına

jelatin çok kullanışlı ben de daha önce kullanmamıştım dukanla başladım, ama limonlu çilekli filan marketlerde olan değil, gurmenette var mesela toz jelatin ondan alıp kullanmalısınız. dukan diyeti tariflerimdeki panna cottayı yapmakla başlayabilirsiniz mesela:)

Bu hafta öpüşemedik :)

Bak sevdiğimiz dostlar gelmeye başladııı.
Asyaaa azraaaaaaaaa hg niz kuzular....

cevabım geç oldu ama hoşbulduk canım..

Ziyaretçilerin içinde de cemiyetten birileri var ve şuan kıs kıs gülüyorlar bencee :)

kesın vardır.kullanıcı adı ve sıfre gırmeye usenıyolar

ekimde burdaymışş.. heyyy ekiiimmm bende burdayım

nasılsın görüşmeyeli tatlı şey

menümü yazayım buarada..

sabah büsbüyük bir bardak süt.

öğlen et sote ve salata

arada ayran nescafe (sutsuz-sekersız) ve sade turk kahvesı.

akşam planda mantarlı tavuk sote var.

ve sonra umarım kaçamak olmaz

Son düzenleme:
cevabım geç oldu ama hoşbulduk canım..

kesın vardır.kullanıcı adı ve sıfre gırmeye usenıyolar

ekimde burdaymışş.. heyyy ekiiimmm bende burdayım

nasılsın görüşmeyeli tatlı şey

Merhaba canım

Çok yoğun devam ediyorum. Biraz da mevsim ve tiroid kaynaklı yorgunluk ama onun dışında iyiyim çok şükür.

Asıl tatlı sensin, nasılsın, nasıl gidiyor? Menün de iyi mantarlı soteden sonra bişey olmasın

Ben de ıyıyım canım. Bu aralar bıldıgın dukan dısına dondum. Aldım artıları sımdı yenıden dondum sahalara bakalım. Cemıyet bu konuda ıyı olmadı ya. Sızler yoksunuz cemıyete de bız takılamadık derken ıpın ucu kactı, motıvasyon dustu. Zararın neresınden donulurse kar dedık ve geldık.
Aksam oluyor ne olursa. Buda Şeytanın suçu ben bilmem

çok tşkler zorro:) evet otarifi istiyorum ve birçooook diğerlerini de yapmak istiyorum
zaten dukan a başlayalı yemek yapmayı öğreniyorum sanki:) çok güzel

peki birşey daha soracaktım, jöle ile jelatin aynımı??

akşam yemeğimiz (ps)

bol sumaklı kabak-patlıcan dolması ve yaprak sarması yaptım:) ama sadece kıyma olmasın diye yarım avuç içi pirinç de attım, pirinçsiz cesaret edemedim. yanına birde bol yoğurt,)

Ben hic kacamak yapmiyorum ve cok katiyim o konuda kendime. Ama yarin arkadaslarla eller havaya yapicaz ve sizin kacamaklardan yapicaz. Su anda bes kiloya yakin verdim. Uc haftada . Sekiz kilom var daha. Cok duraklama oluyomuki bundan dolayi. Ustumde garip bi stress var bundan dolayi:S

Ama olmazzz cısssssss
Serbet sınırlı izinli olan hamurişlerini kabartmak amacıyla kullandığımız PINAR ın süt tozu.
Arkadaşın kahvesine eklediği yağsız kahve kreması değilll..

Arkadasın kahvesıne ekledıgı kahve kremasından bahsetmedım zaten canım benım :)) tabi kahve beyazlatıcılar kremalar yasaklı :))
pınarın suttozu sınırlı ızınlı...

Son düzenleme:
Canım babacığımın doğumgünü bugün suratıma bir bakışı vardı 'gülüm sen hiçmi pasta yemeyeceksin' diye o bakışı unutamayacağım heralde :) Neyseki kakaolu puding destekli çıkmıştım sahalara bir baktım tatlışım da benim pudingden yemeye başladı . Eh bu dukan el becerilerimi bir hayli aştırdı bana ya, nasıl lezzetli şeyler çıkıyor malzemelerimizden artık ben nasıl güçlendirme yapacağım koruma yapacağım diye düşünmeye başladım. Çok alıştım ben seyrime yaa. Neyse yine istikrarlı bir savaştan çıktım annemin kızım şu salatadan bari yesene e dün sen havuç yiyordun bugün neden yemiyorsun, benim yemeklerimi mi beğenmiyorsun sözleri arasında akşam yemeği faslımızı da tamamladık çok şükür. Allah'tan akşam yemeği için işyerinden aranıp ne yiyorsun sen diye sormuşlardı yoksa işler baya bir karışacak gibiydi. Neyse kaçamaksız güzel bir akşam geçirdim baya bir eğlenceliydi. Bugün arkadaşlara o dilimden düşüremediğim kabanımla çekilmiş fotolarımı da gönderdim birşeyleri başarmış olmanın içgüdüsünü yaşıyorum şimdi acaba bir sonraki hedefim ne olmalı. Gelinlik evet buldum ben gelinliğimin içine girmeye çalışayım

iradenin gucu canim arkadasim o resimleri gormus biri olarak hayran kaldim degisimine ve kabanina su halinle bile cok guzelsin ama sana yakisan kiloyu en iyi sen biliyorsun..benim 55 olmak istemem insanlara sasirtici gelsede bende kendimi en iyi 55 ile hissediyorum...su bahsedilen cizmenin kapanmasi olayi bende ancak 55 te mumkun oluyor...simdiye kadar basardik bundan sonrada basaracagiz..gelinlikli fotolari sabirsizlikla bekleyecegim isparta nin guzeli arkadasim ...

Teşekkürler hayatım herkes istediği kiloya tez zamanda sağlıklıca kavuşur inşallah. Senin için de hem 55 hemde sağlıklıca bebek sesleri duymanı diliyorum. Çizme olayı hiç derdim olmadı da hep gömlek ve ceketlerimin üst düğmeleriyle başım derde girerdi artık o olayda yavaş yavaş dert olmaktan çıkıt şubata alışveriş kotası koymuştum da tam ara bedendeyim heralde şuanda 48 bedenden 42 bedene inmiş biri olmanın hazzını yaşıyorum heralde yada bir zevk sarhoşluğu diyelim sanırım ben bu kıyafet bütçesini iyi bir tatil bütçesine dönüştüreceğim eski kıyafetlerimi çıkardım çoğunu bağışlamıştım ama olsun kalanlarla idare edebilirim sanırım. Eeeee tatil ve yüzme bir arada olsun da istiyorum bakalım inşallah istediğim bir yer var oraya gidebilirsem tam kondüsyon çalışabilirim hem tatil hem zayıflama. Tabi light yoğurt peynir stoğuda valizin bir köşesinde yerini bulacak inşallah haftaya izni koparabilirim... Bu arada İsabel bugün bir ilk gerçekleşti pırlantam gözdem güzelim yeğenimle mekik hevesine kapıldık ve benim için rekor kırıldı 10 tane çekebildim . Hatta ben bununla da durmadım az önce mutfağı sildim süpürdüm her yer mis gibi oldu. Yarın büyük gün iki haftadır yardımcı ablamız izinde yani temizlik sırası bende :) ama uzun süredir ilk defa belimden dolayı yapamadığım yer silme olayını hallettim eğildim ova ova sildim Allah'tan mutfak küçük de bitiverdi bakalım azmettim yarın bütün evi geleneksel yöntemle sileceğim. Birde Allah'a çok şükür zayıfladıkça vücut hantallığını atıyor bir enerjidir gidiyor. Sabah Winnie'ye bahsetmiştim kulak problemim var birkaç gündür bugün beni tedirgin edecek ölçüde azdı yarın sabaha doktorumuzdan randevu aldık bakalım hayırlısı inşallah geçen seferki gibi havuz yasaaaak uzun uzun duş almak yasaaaaaak demez.

geçmiş olsun arkadaşım iradenede hayran kaldım inşallah hep böyle devam edersin tebrikler...
bu arada sizleri sıkı takip ediyorum ama 1.5 yaşında ikizlerim var sıpalar beni bilgisayar başında oturtmuyorlar.
umarım hepimiz hedeflerimize kaçamaksız ve rahat bir şekilde ulaşırız.

lisabella tariflerin harika ellerine sağlık çok beceriklisin

peksnmz gerçekten fikirlerin çok değerli görüyorumki sadece kitap okumak tek başına yeterli değil iyiki varsınız. mesela tatlandırıcı almaktan şimdilik vazgeçtim.

geçen gün bi arkadaş light yada zero kolanın son güncellemelere göre 3 kutudan 1 e indirildi demişti bu miktar haftalıkmı? yoksa günlükmü?
bende 10 gündür yani diyete başlayalıhergün 1 kahve içtim hani ikisi bir arada olanlardan şekeri yok diye sebest zannediyordum içindeki süt tozumu kremamı bilemiycem ama odamı yasak yani içmemelimiyiz?????????????????
peki sade neskafe alırsam dikkat etmem gerekn bişi varmı?*

evett nerden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum. topiğe girdiğimde okumam gereken 5-6 sayfa oluyo en az :) sayfaları tek tek okuyup.cevap yazacaklarımı alıntılıyorum. konu okuma bittiğinde alıntılara tek tek tam yorum yazıcam. durup düşünüyorum acaba buna ne yazacaktımda alıntılamışım diye:111:
ha birde hala nicklerinizi ezberleyemedim kim kimdi. ne yazdı hatırlayamıyorum

evettt alıntılara yorum yapmadan önce anlamadığım bi kaç bişi sormak istiyorum. kitabı okumaya başladım. bi kaç kere tekrarlanan ''HER KİLO İÇİN 10 GÜN'' olayını anlamadım ben:26:

birde dukan testi yapmak istiyorum. ing olduğu için yapamıyorum. netten resimli Türkçe ye çevirenlerinkini deniyorum bazı şeyleri ya atlamışlar ya da eksik yazmış oluyorlar.

bide bugün çok mutsuzum ben o yüzden dikkatli de okuyamamış olabilirim kitabı.

başlıkta kendi nickimi görünce çook mutlu oldum nedense bilmiyorum teşekkür ederim ama ben hala kadrajlara yakıştıramıyorum kendimi dün bi foto çektirdim yine. yanımda ki ablam benden daha zayıf ben iri yarı yakıştıramıyorum işte. face te var olduğum fotolarda etiketlendiğimde. etiketi kabul etmiyorum bile. işte bahsettiğim foto (yükleyebilirsem tabi)

biliyo musun geçen sene xsmall bi kar montu aldım kırmızıydı bende onun içine girmek istiyorummmm hatta başarınca fotosunu da koyarım buraya

Tebrikler arkadaşım Bende Gördüm valla kaban çok şık durmuş.. Hedefini tutturdun ya ne güzel..

Darısı hepimizin başına olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…