Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada Günaydın;

Dün uyuyup kalınca iş sonrası hiç yazamadım..

Önceki gün dukan tatlılarını biraz kaçırınca sebze gününü hafif yapmaya çalıştım..

Dünkü menüm

Sabah Uyanınca: 1 Bardak su

Kahvaltı: 2 dilim hindi füme, 1 yumurta beyazı, biraz beyaz peynir, 1 salatlık, 2 cherry domates, 1 dilim dukan ekmek, 1 bardak yeşil çay

Ara: 1 Nescafe (light sütlü ve tatlandırıcılı), 1 türk kahvesi

Öğlen: Körili tavuk, yoğurt, 1 Maden Suyu

Ara: 1 yumurta beyazı, Biraz beyaz peynir, Yeşil çay, 1 Nescafe daha (Light Sütlü, tatlandırıcılı)

Akşam: Yine körili tavuğum, Az Yoğurt, 1 dilim dukan ekmeği, 1 Salatalık ve 1 küçük light gazoz

Akşam yemeğinden yaklaşık 1 saat sonrada uyumuş kalmışım..

Toplamda 2 litre suyumu da içtim..

Gelelim asıl uyuma sebebime.. Öğlen arası yemeğimi işyerinde yedikten sonra 45 dk baya bir tempolu yürüyüş yaptım..
Hani spor niyetine Ama biraz beni yordu.. Akşamına yorgunluktan bayıldım

Güzel bir haftasonu dilerim arkadaşlarım

Son düzenleme:

Günlük zero miktarı o bahsedilen....
2 si bir arada içemk de maalesef yasak.
Sadece istediğin kadar içebilirsin ama yinede abartmaa.
Malum DUkan selulit savar bir diyet. Bolca kahve içerek onu engellemeyelim...

Selam, öncelikle teşekkür ederim iradeli davranmaya çalışıyorum evet, herkes için geçerli bu nasıl başlarsan öyle bitirirsin, Allah en kısa zamanda istediğin kilolara kavuşmanı nasip etsin inşallah. Sağlığına dikkat ederek tabi, şöyle birşey demek istiyorum kola meselesini zaten içmesen daha iyi olur bence yada çok sıkıştığın zaman başvuracağın bir içecek olsun mesela şöyle bir tatlı krizinde neden dersen bana da öylece bir deneyimli arkadaş demişti vücudu yapay gıdalarla yormaya gerek yok hele hele senin ikizlerin için belki bizden iki kat enerjik olman gerekiyor gün içerisnde. Tabi bu benim fikrim kendin için en iyisini yine kendin bileceksin. Dukan yolu bu topik sayesinde iyiden iyiye rahatlaşıyor bundan emin ol bizde burada ilerledik kitap elbet olmalı onsuz asla olmaz lime lime sayfa sayfa ezberleyeceksin bazı zamanlarda ama yinede böyle Türk işi tarifler ve samimi tavsiyeler için burası en ideal alan kanımca :)

Bu arada alıntı yapamamışım tatlım o kabanlar yokmu o kabanlar en önce onlardan fire veriyoruz zaten ben başardım inşallah darısı senin başına benim bir sonraki hedefim gelinlik bakalım ne kadar süre sonra girebileceğim... Aaaa unutmadan seyirimi evlilik yıldönümümde bitirmeyi düşünüyorum bakalım o zamana gelinliğe girersem eh bir tazeleme yaparız artık, eeeee elit arkadaşlarım davetiyelerinizi göndericemmmm irtibatı koparmayalım yeterki :)

Bende bu enerjiylen bütün evi kaldırdım indirmeye gidiyorum arkadaşlar, sabah erkenden kalktım malum dr muhabbeti yüzücü kulağı sendromu :) yaaaaa kaç aydır ilk defa yüzmeye gittim hastalığını bile kaptım yavvv. Şaka şaka kronik birşey arkadaşlar size tavsiyem duşta ya benim kadar fazla vakit geçirmeyin yada tıpaç takın yadaaaaa çok güzelce kurulayın o kulakları yoksa bu ağrı bir tuttumu sabahlara kadar oturtuyor. Gece kaçta yattığımı arkadaşlar bilirler beğenilerimden...

her kilo başına 10 gün güçlendirmeyle ilgili canım. seyirde verdiğin kilo sayısını onla çarpıp o kadar gün güçlendirme yapacaksın yani.
atıyorum seyirde 28 kilo verdiysen 280 günlük bi güçlendirme dönemin olacak.

testin türkçe karşılıklarını yazayım sana ben sırasıyla, yap rahatlıkla :)
Your First Name: İsmin
You Are Female or Male: Cinsiyetin, sen female'yi işaretleyeceksin
What Is Your Current Weight: Şuanki Kilon (eğer yanında Pounds ya da Stones and Pounds yazıyorsa change unit'e tıklayıp kg'yi işaretleyeceksin)
Your Email: Email adresin
How Much Would You Like To Weigh: Kaç kilo olmak istiyorsun
Have You Already Followed Any Diets in order to lose weight: Bugüne kadar kilo kaybetmek için hiç diyet yaptın mı? yaptınsa kaç tane? (Yapmadıysan None yaptıysan kaç tane ise 1-2 ya da 3, daha fazlaysa da More'yi işaretleyeceksin)
What Is The Most You Have Ever Weight: Bugüne kadar -hamilelik haricinde- en çok kaç kilo olduğun
After The Age Of 18, excluding any period of illness, what is the least you have ever weigh: 18inden sonra, hastalık dönemlerin dışında en az kaç kilo olduğun.
What Is Your Stable Weight: Sabit kilon -efor sarfetmediğin ve normal yeme düzeninle yemek yediğin zamanlarda-
What Is Your Height: Boyun (Burda da feet and inches varsa cm yapıyorsun)
Are You In A Hurry To Lose Weight: Kilo vermek için acelen var mı
In Your Family Is There A Tendency To Put On Weight: Ailende kilo alma eğilimi var mı
When You Check What You Eat Do You Feel As If You Lose Weight Easily: Kolay kilo verip vermediğini soruyoru burda da. (Eğer kolay veriyorsan With Easily zor veriyorsan With Difficulty'yi işaretleyeceksin)
Does Eating Less Make You Feel Tired: Az yemek yemek sana yorgun hissettiriyor mu
Lets assess your bone structure: kemik yapısı tesbiti (sağ baş ve işaret parmağınla sol bileğini kavrıyorsun. hangi şekle uyuyorsa onu işaretliyorsun).
Date Of Birth: Doğum Tarihin (Yıl-Ay-Gün şeklinde olacak(
Choose Your Username: Kullanıcı adı seçiyorsun kendine bi tane
Your Password: Şifre koyuyorsun bi tane
Password Confirmation: Şifre Tekrarı
I agree ile başlayan kutucuğu işaretliyorsun ve Calculate-Go yazan yere tıklıyorsun
Bitti :) Kaç gün atak kaç gün seyir kaç gün güçlendirme ve hangi tarihler arasında yapman gerektiğin çıkacak karşına. tarihleri ve günleri mutlaka not al ki ilerde işine yaricak :)
mutsuz da olma :) dukana başlayınca otomatikman bi mutluluk gelcek zaten

Arkadaslar annemdeydim o yuzden bildirim yapamamistim

Baslangic 21.01.2013
Baslangic kilom 81.4

İlk hafta verilen kilo 2.3
Gecen hafta verilen kilo _600
Toplam giden 2900
Guncel kilo 78.5
Hedef 65
Boy 175

seyir ps

Sabah
2 dilim hindi füme, dukan kepeği hakkımla 2 yumurtalı krep, pınar light üçgen peynir, bir tatlı kaşığı lor, 2 yemek kaşığı domates püresi
1 bardak bitki çayı

ara yok

öğlen
ton balıklı salata + lipton ice tea light

ara
light süt ve tatlandırıcıyla yapılmış sütlü kahve

akşam
soya soslu baharatlı tavuk + 2 kaşık yoğurt

ara
bir küçük kase yoğurt, içine 1 yk gojiberry

2,5 lt su
1,5 sa spor.

merhaba arkadaşlar 2 gün girmeyince baya bi sayfa geçiyo maşallah.azimli arkadaşları tebrik ediyorum yeni olduğumdan isimler aklımda kalmıyo ama beğeniyorum onları..
dukanda 6. günüm düne kadar çok iyiydim ama dün misafirlikteki tatlı ikramını çeviremedim pişmanım dukan amcanın dediği gibi balono bir iğnemi sapladım bilmiyorum
bide arkadaşlar burda menüleri yazmışlar ama ben daha az yiyomuşum sakıncalı galiba
5 günde 2,7 kilo vermişim

dukancanlar wc sorununu çözmek için bugün ilk kez yulaf kepeği hakkımın bir kaşığını buğday kepeğiyle değiştirdim. aranızda bunu yapıp işe yaradığını gören var mııııııı :26:

canım ne az yiyeceksin ne çok. yani az yemeyeceksin. öyle bir şey yok dukanda. açıktıkça da yiyebilirsin. saat vs. fark etmez. yatmadan 4 sa önce ağır şeyler yemeyi kesersen tabi iyi olur tabi ki. keşke o hatayı yapmasaydın. daha yenisin bir de 5 gün diyorsun. :26: kendini tutamayacaksın uzatmadan bırak dukanı. dukan böyle 5 günde bir kaçamaklarla olmaz. emeklerin boşa gider sonra duraklarsın ve bir süre kilo veremezsiin. bu duraklama denilen şey 15 günden 2 aya kadar sürebiliyor. bir daha kaçamak yapma.

meraba kızlar
bende dukanı uyguluyorum ama çok tatlı düşkünü biiriyim.dr. oetkerin şekersiz tavukgöğsü muhallebi gibi ürünleri dukana uygun mu?? iki gün önce aldım hiç yemedim size sormadan siz nasıl tatlı isteğinizi bastırabiliyorsunuz

korktum şimdi gercekten bir daha olursa dukanı bırakayım en iyisi (( aslında o tatlıyı öyle aşerdiğim için yemedim ısrar ve klasik türk geleneği tabakta bişey kalmaz

stevia, splenda ya da takita formtat 60 diye toz tatlandırıcılar var. normal şeker gibi tatları. bunlardan birini al canım. yağsız yoğurduna kat ye, dilersen içine goji berry ya da dr. oetker in vanilya aromasından da 2-3 damla damlayıp yiyebilrsin. güzel oluyor. o bahsettiklerin bize uygun değil. içlerinde patates nişastası var sanırım. sadece mısır nişastasına günde 1 kaşık hakkımız var diye biliyorum. içindekiler kısmını bir yaz bana.

korktum şimdi gercekten bir daha olursa dukanı bırakayım en iyisi (( aslında o tatlıyı öyle aşerdiğim için yemedim ısrar ve klasik türk geleneği tabakta bişey kalmaz

bu daha da büyük kabahat. çok dsiplinli bir şekilde diyete odaklanmalısın. dukanda ne yiyebileceğin ve yiyemeyeceğin gayet nettir. kaç kilosun ve kaç kiloya inmek istiyorsun? çok kiloluysan bu diyeti bırakma derim. kaçamak yaptığında spor yap. sporlar o kaloriyi yakmaya çalış, bu şekilde diyeti bırakmak zorunda kalmazsın. 1 saat yürüyüş yap mesela bi tatlı için ekstra. ama en iyisi kaçamak yapmamak

tavuk göğsünde patates nişastası mısır nişastası pirinç unu kıvam artırıcı öğütülmüş damla sakızı ve kurutulmuş tavuk eti var
muhallebisinde :mısır nişastası aroma verici ve öğtülmüş vanilya parçaları var sadece
tavsiyelerini deneyecegim canım teşekkürler

muhallebi olur sanırım canım. patates nişastası yasak ama açıkcası ben dukan facebook sayfasında pınarın light hindi salamı vardı bize uygun olarak gösterilen, ondan aldım ve içindekiler kısmında patates nişastası vardı. ama yağ oranı %2 olduğu için yenilebiliyormuş. tabi bi kesinliği yok yine de yememek lazım :26: konuya daha hakim birisi varsa cevaplasın. :44:

Kizlar simdi benim vermem gereken bi 8-9kilom var.ama benim bu 4 evreyi kazasiz belasiz tamamlamam imkansiz gibi bir sey.fazlaligimda karin bolgesinde toplanmis vaziyette.bu dukan diyetini arastirirken 2/0 diye bir programa rastladim.yani 2 gun saf protegin 5 gun normal yeme duzeni.sizler daha iyi biliyorsunuzdur tabiki.simdi ben 3 gun atak yapsam sonra bu programdan devam etsem bana bir yarari olurmu yoksa bosami kurek cekmis olurum.kizlar iradesizim ne yazik ki sizler gibi degilim.oyle olsa bende yapayim ama meyvesiz duramam mumkun degil.ama 5 gun rahat yemek yicek olmam bu dusunce bile iyi geldi yapabilirim dedim.acilen onerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar bi sorum daha olacak bugün ps günüm kıymalı karnıbahar yemeği yapacam ama diğer aile fertlerinin de yemesini istiyorum sizce yağını normal koysam olurmu şimdiden teşekkürler

arkadaşlar bi sorum daha olacak bugün ps günüm kıymalı karnıbahar yemeği yapacam ama diğer aile fertlerinin de yemesini istiyorum sizce yağını normal koysam olurmu şimdiden teşekkürler
bak iste bu iyi firsat evdekilerede az yagli yemekler yapmaya baslayabilirsin,sonra cok memnun kalacaksin.ben diyetten once yag oranini hep fazla kullanirdim.sanki yag fazla olunca daha lezzetli olacak dusuncesi ile ve diyete basladigimdan beri epeyce bir kistim yagi hem kendime hazirladiklarimda hemde esim ile birlikte yiyecegim yemeklere..inan simdi butun yemekleri bize verilen miktarda yapiyorum ve birlikte saglikli besleniyoruz.tavsiyem 1 kasik yagla dene ve boylece hepiniz az yagli yemeye alisin..bu dukan in bana kazandirdiklarindan birisi oldu..
iyi pazarlar...

teşekkürler lisabella 1 kaşık çok az değilmi yada ben 2 kaşıkla başlayım azlaltmaya sonra bir yapayım bi de ben tereyağı kullanırım onu ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…