- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
geçmiş olsun arkadaşım iradenede hayran kaldım inşallah hep böyle devam edersin tebrikler...
bu arada sizleri sıkı takip ediyorum ama 1.5 yaşında ikizlerim var sıpalar beni bilgisayar başında oturtmuyorlar.
umarım hepimiz hedeflerimize kaçamaksız ve rahat bir şekilde ulaşırız.
lisabella tariflerin harika ellerine sağlık çok beceriklisin
peksnmz gerçekten fikirlerin çok değerli görüyorumki sadece kitap okumak tek başına yeterli değil iyiki varsınız. mesela tatlandırıcı almaktan şimdilik vazgeçtim.
geçen gün bi arkadaş light yada zero kolanın son güncellemelere göre 3 kutudan 1 e indirildi demişti bu miktar haftalıkmı? yoksa günlükmü?
bende 10 gündür yani diyete başlayalıhergün 1 kahve içtim hani ikisi bir arada olanlardan şekeri yok diye sebest zannediyordum içindeki süt tozumu kremamı bilemiycem ama odamı yasak yani içmemelimiyiz?????????????????
peki sade neskafe alırsam dikkat etmem gerekn bişi varmı?*
evett nerden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum. topiğe girdiğimde okumam gereken 5-6 sayfa oluyo en az :) sayfaları tek tek okuyup.cevap yazacaklarımı alıntılıyorum. konu okuma bittiğinde alıntılara tek tek tam yorum yazıcam. durup düşünüyorum acaba buna ne yazacaktımda alıntılamışım diye:111:
ha birde hala nicklerinizi ezberleyemedimkim kimdi. ne yazdı hatırlayamıyorum
evettt alıntılara yorum yapmadan önce anlamadığım bi kaç bişi sormak istiyorum. kitabı okumaya başladım. bi kaç kere tekrarlanan ''HER KİLO İÇİN 10 GÜN'' olayını anlamadım ben:26:
birde dukan testi yapmak istiyorum. ing olduğu için yapamıyorum. netten resimli Türkçe ye çevirenlerinkini deniyorum bazı şeyleri ya atlamışlar ya da eksik yazmış oluyorlar.
bide bugün çok mutsuzum beno yüzden dikkatli de okuyamamış olabilirim kitabı.
başlıkta kendi nickimi görünce çook mutlu oldum nedense bilmiyorumteşekkür ederim ama ben hala kadrajlara yakıştıramıyorum kendimi dün bi foto çektirdim yine. yanımda ki ablam benden daha zayıf ben iri yarı yakıştıramıyorum işte. face te var olduğum fotolarda etiketlendiğimde. etiketi kabul etmiyorum bile. işte bahsettiğim foto (yükleyebilirsem tabi)
Eki Görüntüle 622683
2. evre sonunda verdiğin her kilo için 10 gün güçlendirme yapıyorsun. Yani 20 kilo verdiysen seyir sonunda, 200 gün güçlendirme yapacaksın diyor DUKAN USTA...
Anne kazın sitesinde tüm testin açıklaması türkçe. Ordan destek alabilrisin...
Aşk acısı çektiğini düşünüyorum. Diet süper bir değişim başlangıcı isabetli bir karar...
biliyo musun geçen sene xsmall bi kar montu aldım kırmızıydı bende onun içine girmek istiyorummmm hatta başarınca fotosunu da koyarım buraya
Selam, öncelikle teşekkür ederim iradeli davranmaya çalışıyorum evet, herkes için geçerli bu nasıl başlarsan öyle bitirirsin, Allah en kısa zamanda istediğin kilolara kavuşmanı nasip etsin inşallah. Sağlığına dikkat ederek tabi, şöyle birşey demek istiyorum kola meselesini zaten içmesen daha iyi olur bence yada çok sıkıştığın zaman başvuracağın bir içecek olsun mesela şöyle bir tatlı krizinde neden dersen bana da öylece bir deneyimli arkadaş demişti vücudu yapay gıdalarla yormaya gerek yok hele hele senin ikizlerin için belki bizden iki kat enerjik olman gerekiyor gün içerisnde. Tabi bu benim fikrim kendin için en iyisini yine kendin bileceksin. Dukan yolu bu topik sayesinde iyiden iyiye rahatlaşıyor bundan emin ol bizde burada ilerledik kitap elbet olmalı onsuz asla olmaz lime lime sayfa sayfa ezberleyeceksin bazı zamanlarda ama yinede böyle Türk işi tarifler ve samimi tavsiyeler için burası en ideal alan kanımca :)geçmiş olsun arkadaşım iradenede hayran kaldım inşallah hep böyle devam edersin tebrikler...
bu arada sizleri sıkı takip ediyorum ama 1.5 yaşında ikizlerim var sıpalar beni bilgisayar başında oturtmuyorlar.
umarım hepimiz hedeflerimize kaçamaksız ve rahat bir şekilde ulaşırız.
lisabella tariflerin harika ellerine sağlık çok beceriklisin
peksnmz gerçekten fikirlerin çok değerli görüyorumki sadece kitap okumak tek başına yeterli değil iyiki varsınız. mesela tatlandırıcı almaktan şimdilik vazgeçtim.
geçen gün bi arkadaş light yada zero kolanın son güncellemelere göre 3 kutudan 1 e indirildi demişti bu miktar haftalıkmı? yoksa günlükmü?
bende 10 gündür yani diyete başlayalıhergün 1 kahve içtim hani ikisi bir arada olanlardan şekeri yok diye sebest zannediyordum içindeki süt tozumu kremamı bilemiycem ama odamı yasak yani içmemelimiyiz?????????????????
peki sade neskafe alırsam dikkat etmem gerekn bişi varmı?*
her kilo başına 10 gün güçlendirmeyle ilgili canım. seyirde verdiğin kilo sayısını onla çarpıp o kadar gün güçlendirme yapacaksın yani.evett nerden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum. topiğe girdiğimde okumam gereken 5-6 sayfa oluyo en az :) sayfaları tek tek okuyup.cevap yazacaklarımı alıntılıyorum. konu okuma bittiğinde alıntılara tek tek tam yorum yazıcam. durup düşünüyorum acaba buna ne yazacaktımda alıntılamışım diye:111:
ha birde hala nicklerinizi ezberleyemedimkim kimdi. ne yazdı hatırlayamıyorum
evettt alıntılara yorum yapmadan önce anlamadığım bi kaç bişi sormak istiyorum. kitabı okumaya başladım. bi kaç kere tekrarlanan ''HER KİLO İÇİN 10 GÜN'' olayını anlamadım ben:26:
birde dukan testi yapmak istiyorum. ing olduğu için yapamıyorum. netten resimli Türkçe ye çevirenlerinkini deniyorum bazı şeyleri ya atlamışlar ya da eksik yazmış oluyorlar.
bide bugün çok mutsuzum beno yüzden dikkatli de okuyamamış olabilirim kitabı.
başlıkta kendi nickimi görünce çook mutlu oldum nedense bilmiyorumteşekkür ederim ama ben hala kadrajlara yakıştıramıyorum kendimi dün bi foto çektirdim yine. yanımda ki ablam benden daha zayıf ben iri yarı yakıştıramıyorum işte. face te var olduğum fotolarda etiketlendiğimde. etiketi kabul etmiyorum bile. işte bahsettiğim foto (yükleyebilirsem tabi)
Eki Görüntüle 622683
biliyo musun geçen sene xsmall bi kar montu aldım kırmızıydı bende onun içine girmek istiyorummmm hatta başarınca fotosunu da koyarım buraya
merhaba arkadaşlar 2 gün girmeyince baya bi sayfa geçiyo maşallah.azimli arkadaşları tebrik ediyorum yeni olduğumdan isimler aklımda kalmıyo ama beğeniyorum onları..
dukanda 6. günüm düne kadar çok iyiydim ama dün misafirlikteki tatlı ikramını çeviremedim pişmanım dukan amcanın dediği gibi balono bir iğnemi sapladım bilmiyorum
bide arkadaşlar burda menüleri yazmışlar ama ben daha az yiyomuşum sakıncalı galiba
5 günde 2,7 kilo vermişim
canım ne az yiyeceksin ne çok.yani az yemeyeceksin. öyle bir şey yok dukanda. açıktıkça da yiyebilirsin. saat vs. fark etmez. yatmadan 4 sa önce ağır şeyler yemeyi kesersen tabi iyi olur tabi ki. keşke o hatayı yapmasaydın. daha yenisin bir de 5 gün diyorsun. :26: kendini tutamayacaksın uzatmadan bırak dukanı. dukan böyle 5 günde bir kaçamaklarla olmaz. emeklerin boşa gider sonra duraklarsın ve bir süre kilo veremezsiin. bu duraklama denilen şey 15 günden 2 aya kadar sürebiliyor. bir daha kaçamak yapma.
meraba kızlar
bende dukanı uyguluyorum ama çok tatlı düşkünü biiriyim.dr. oetkerin şekersiz tavukgöğsü muhallebi gibi ürünleri dukana uygun mu?? iki gün önce aldım hiç yemedim size sormadansiz nasıl tatlı isteğinizi bastırabiliyorsunuz
korktum şimdi gercekten bir daha olursa dukanı bırakayım en iyisi(( aslında o tatlıyı öyle aşerdiğim için yemedim ısrar ve klasik türk geleneği tabakta bişey kalmaz
tavuk göğsünde patates nişastası mısır nişastası pirinç unu kıvam artırıcı öğütülmüş damla sakızı ve kurutulmuş tavuk eti var
muhallebisinde :mısır nişastası aroma verici ve öğtülmüş vanilya parçaları var sadece
tavsiyelerini deneyecegim canım teşekkürler
bak iste bu iyi firsat evdekilerede az yagli yemekler yapmaya baslayabilirsin,sonra cok memnun kalacaksin.ben diyetten once yag oranini hep fazla kullanirdim.sanki yag fazla olunca daha lezzetli olacak dusuncesi ile ve diyete basladigimdan beri epeyce bir kistim yagi hem kendime hazirladiklarimda hemde esim ile birlikte yiyecegim yemeklere..inan simdi butun yemekleri bize verilen miktarda yapiyorum ve birlikte saglikli besleniyoruz.tavsiyem 1 kasik yagla dene ve boylece hepiniz az yagli yemeye alisin..bu dukan in bana kazandirdiklarindan birisi oldu..arkadaşlar bi sorum daha olacak bugün ps günüm kıymalı karnıbahar yemeği yapacam ama diğer aile fertlerinin de yemesini istiyorum sizce yağını normal koysam olurmu şimdiden teşekkürler
bak iste bu iyi firsat evdekilerede az yagli yemekler yapmaya baslayabilirsin,sonra cok memnun kalacaksin.ben diyetten once yag oranini hep fazla kullanirdim.sanki yag fazla olunca daha lezzetli olacak dusuncesi ile ve diyete basladigimdan beri epeyce bir kistim yagi hem kendime hazirladiklarimda hemde esim ile birlikte yiyecegim yemeklere..inan simdi butun yemekleri bize verilen miktarda yapiyorum ve birlikte saglikli besleniyoruz.tavsiyem 1 kasik yagla dene ve boylece hepiniz az yagli yemeye alisin..bu dukan in bana kazandirdiklarindan birisi oldu..
iyi pazarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?