Kizlar simdi benim vermem gereken bi 8-9kilom var.ama benim bu 4 evreyi kazasiz belasiz tamamlamam imkansiz gibi bir sey.fazlaligimda karin bolgesinde toplanmis vaziyette.bu dukan diyetini arastirirken 2/0 diye bir programa rastladim.yani 2 gun saf protegin 5 gun normal yeme duzeni.sizler daha iyi biliyorsunuzdur tabiki.simdi ben 3 gun atak yapsam sonra bu programdan devam etsem bana bir yarari olurmu yoksa bosami kurek cekmis olurum.kizlar iradesizim ne yazik ki sizler gibi degilim.oyle olsa bende yapayim ama meyvesiz duramam mumkun degil.ama 5 gun rahat yemek yicek olmam bu dusunce bile iyi geldi yapabilirim dedim.acilen onerilerinizi bekliyorum.
arkadaşlar bi sorum daha olacak bugün ps günüm kıymalı karnıbahar yemeği yapacam ama diğer aile fertlerinin de yemesini istiyorum sizce yağını normal koysam olurmu şimdiden teşekkürler
teşekkürler lisabella 1 kaşık çok az değilmi yada ben 2 kaşıkla başlayım azlaltmaya sonra bir yapayım bi de ben tereyağı kullanırım onu ne yapsam
rica ederim canim...tamam oyle yap 2 kasik kullan sonucta yemegin tamamina kullanacagin miktar olacak senin yiyecegin 1 tabak yemek olacaksa icindeki yag orani sorun olmaz senin icin.ama tereyagli seylerden sen yeme.bitkisel yaglar kullanmaya calis.evdekiler tereyagsiz yemiyorsa sana iki is cikacak bu durumda onlara ayri kendine ayri pisirmen gerekecek...teşekkürler lisabella 1 kaşık çok az değilmi yada ben 2 kaşıkla başlayım azlaltmaya sonra bir yapayım bi de ben tereyağı kullanırım onu ne yapsam
teşekkürler lisabella 1 kaşık çok az değilmi yada ben 2 kaşıkla başlayım azlaltmaya sonra bir yapayım bi de ben tereyağı kullanırım onu ne yapsam
Tereyağı olmaz canım.. Ben de önceleri hep kullanıyordum ama şimdi alıştım.. Evdekilere de yemek yaparken sadece 1 yemek kaşığı zeytinyağı kullanıyorum..
Tahmininden daha da lezzetli sonuçlara ulaşıyorsun.. Hiiç merak etme..
Geçen gün eşim benim tavada yağ eklemeden yaptığım tavuklardan çıkan yağı görünce önce şaşırdı.. Sonra gerçekten biz birde yağ ekliyorduk bunlara değil mi dedi..
Ne kadar da gereksiz yağ alıyormuşuz vücudumuza..
Ben et/tavuk ile yaptığım yemeklere yağ koymuyorum.. Ancak Sadece sebze yaparsam 1 kaşık zeytinyağı ekliyorum..
Sen de böyle yaparsan vücudundaki yağlardan daha çabuk kurtulursun..
Tabiki sadece tavsiyee
kitaptami geciyordu bak tam hatirlayamadim :26:vucudunuzdaki yaglarden kurtulmaya calisirken vucuda aldiklarinizla yag eklemek ne kadar dogru...sen hatirladinmi sanirim kitaptaydi.bakamiyorumda kitaba,benim kilo vermemden etkilenip pazartesi dukan yapmaya baslayacak kari koca arkadaslara verdim de..
canım daha öncede demişler dukanda ilerledikçe yediklerinin ayarını kendin yapmaya alışacaksın bende az yiyordum önceden diyet psikolojisiyle sonra fazla yedim aynı gitti yani kendimi açlığa itmektense kararında yemek hem mantıklı hemde enerjik olmama neden oldu tavsiyemi bu yooook deneyim diyebilirim paylaşmak senin kararın tıpkı kaçamak meselesinde şimdi diyeceğim gibi kaçamakmııı cısssss az tut bakalım kendini yavas yavas canın da cekmeyecek az yediğin için canın çekmiştir dikkat et :)merhaba arkadaşlar 2 gün girmeyince baya bi sayfa geçiyo maşallah.azimli arkadaşları tebrik ediyorum yeni olduğumdan isimler aklımda kalmıyo ama beğeniyorum onları..
dukanda 6. günüm düne kadar çok iyiydim ama dün misafirlikteki tatlı ikramını çeviremedim pişmanım dukan amcanın dediği gibi balono bir iğnemi sapladım bilmiyorum
bide arkadaşlar burda menüleri yazmışlar ama ben daha az yiyomuşum sakıncalı galiba
5 günde 2,7 kilo vermişim
muhteviyatına bak bakalım nişasta, karbonhidrat, yag ve seker oranlarına sonrası bildiklerinde gizlimeraba kızlar
bende dukanı uyguluyorum ama çok tatlı düşkünü biiriyim.dr. oetkerin şekersiz tavukgöğsü muhallebi gibi ürünleri dukana uygun mu?? iki gün önce aldım hiç yemedim size sormadansiz nasıl tatlı isteğinizi bastırabiliyorsunuz
bırakmak yok ama kaçamaklara da çok dikkat et yapma bak o tekerlemeyi biliyorsun balona iğne batır patlaaaar. Bastır kendini kilolar gittikçe keyifleneceksinkorktum şimdi gercekten bir daha olursa dukanı bırakayım en iyisi(( aslında o tatlıyı öyle aşerdiğim için yemedim ısrar ve klasik türk geleneği tabakta bişey kalmaz
atak süreni dukan sitesinden hesaplamalısın, bmı, kalıtım ve yapabilme gücüne göre en doğru rakamı orası veriyorKizlar simdi benim vermem gereken bi 8-9kilom var.ama benim bu 4 evreyi kazasiz belasiz tamamlamam imkansiz gibi bir sey.fazlaligimda karin bolgesinde toplanmis vaziyette.bu dukan diyetini arastirirken 2/0 diye bir programa rastladim.yani 2 gun saf protegin 5 gun normal yeme duzeni.sizler daha iyi biliyorsunuzdur tabiki.simdi ben 3 gun atak yapsam sonra bu programdan devam etsem bana bir yarari olurmu yoksa bosami kurek cekmis olurum.kizlar iradesizim ne yazik ki sizler gibi degilim.oyle olsa bende yapayim ama meyvesiz duramam mumkun degil.ama 5 gun rahat yemek yicek olmam bu dusunce bile iyi geldi yapabilirim dedim.acilen onerilerinizi bekliyorum.
yağ işi biraz uğraştırıcı olabiliyor ama alışacaksın zeytinyağıyla idare etmelisin tereyağı yok canım, alışıyorsunn bir süre sonra damak yağdan tiksinecek. Aynen bende senin gibiyim evdekilerin yemesi gerekenleri ayrı pişiriyorum artık yapacak bişi yok çift kuvvet ve çift ölçek bulaşık oluyor ama diyet yaptığımı hissetmeden rahat rahat sofra sefası yaşıyorum yoksa içimde hep bir soru işareti düşünüp duracağım yemek zehir olacak dimi?arkadaşlar bi sorum daha olacak bugün ps günüm kıymalı karnıbahar yemeği yapacam ama diğer aile fertlerinin de yemesini istiyorum sizce yağını normal koysam olurmu şimdiden teşekkürler
Bu sabah tartıda 94,4 ü gördüm....İnanamadım....Bugün itibariyle tam 8,600 kg vermiş oldum..Bu arada bugün tam 2 ay oldu..
merhaba arkadaşlar
bende kendimden bahsedeyim
şuanda 63 62 arasında gidip gelen bir kilom var
dogum sonrası kilomu vermek istiyorum
54 hedef
bugün yarın regl olcam onu bekliyorum başlamak için ama bi yandanda yarın
başlamak istiyorum. siz ne önerirsiniz?[/QUOTE
Bu diyette ilk günler insanı çok mutlu ediyor çünkü çok hızlı kilo kaybı oluyor.Aslında bu kaybın büyük kısmı sudan gidiyor.Siz regl döneminde başlarsanız" bu tamamen benim naçizane fikrim"çok hızlı kilo kaybı olmaz.Çünkü bu dönemde vücudumuz çok su toplar.- leri görmek zor olabilir.Bu devrede bence kitabı okuyun ,alışverişinizi yapın ve geçmişi okuyup kendinizi hazırlayın.Bu benim fikrim tabii.Siz kendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz öyle yapın genede.Burda birçok tecrübeli hanımefendiler var.Onlar size daha sağlıklı bilgide verecektir.Size kolaylıklar diliyorum.
tebrik ederimmm :) seyir evresinde ne yedin ne yemedin nelerden az yedin acabaaaBu sabah tartıda 94,4 ü gördüm....İnanamadım....Bugün itibariyle tam 8,600 kg vermiş oldum..Bu arada bugün tam 2 ay oldu..
arkadaslar benim atak evrem bitecek seyire geçeceğim ama benim anlamadıgım sp günlerinde 2/3 oranında protein 1/3 oranında sevze yiyin diyor yani 2 öğün et vb 1 öğünde ıspanak vb seyler mi yiyecegiz siz neler yaptınız seyir evresinde yardımcı olursanız cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?