Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

2 gündür dukan diyetine başladım..atak devresindeyim..ama kabızlık başladı..yulaf kepeğini malesef bulamıyorum..aramadığımız yer kalmadı,bol suda içiyorum...bana yardımcı olurmusunuz..

Yulaf kepeği bu diyetin olmazsa olmazlarından.. En kısa zamanda bulmaya bakın derim.. Belki internetten sipariş verebilirsiniz?

Kabızlık için bol yürüyüş ve form çaylarını da tavsiye edebilirim.. Ayrıca arkadaşlardan ayranın da iyi bir söktürücü olduğunu duymuştum..

MAntık şu
Her öğün protein yenecek
sebze yediğinde öğündee sebze oranın proteinden fazla olmayacakk.
Sayılara çok takılmaaa.

Sebze protein günlerinde her öğünde sebze yiyenlerde olduu. Tek öğünde yine protein den az olmak koşuluylaa yiyen de oldu.
Ben tek öğünde yemeyi tercih ediyorum.
Genelde kahvaltıdaa domates salatalık ve marul olarak.
Yemeklerde de az az salata yiyorum.
Sebze yemeği yediğim azdır....

Patlıcan çok iyi sebze olarakk.
Azip yoğurt sarımsak üstüne kavrulmuşl kıymaaa
Ohhh yeme yanında yatt durumuuu

Atak ve saf protein günlerinde çeyrek soğana kadar izin var.. Protein Sebze günlerinizde ise soğanı sınırsız tüketebilirsiniz.

Salatalık turşusu ise 3-5 taneye kadar saf protein günlerinde yenebilir. Ancak içeriğinde yüksek oranda tuz olduğu için ödem sorununuz var ise dikkatli tüketmeniz gerekebilir.

bir suredir arkadaslarla uzerinde konustugumuz bir konuydu ..hatta karbonatli su icmeye baslamistik lakin bende ve bir diger arkadasta tansiyonumuzu hafiften bir salladi ve bas donmesi yapti..yapacak olursaniz bunu dikkate aliniz..ama belkide Simlanin dedigi gibi sabah 1 bardak aksam bir bardak yeterli olacaktir.lakin biz 1 lt kadar icmistik..sevgili Simla nin sitesinde aciklik getirilmis.PH dengesi ...ilgilenenler burdan okuyabilir

http://www.........................../2013/02/dukan-diyeti-ve-ph-dengesiyan-etkileri.html#.UQ_euLlNs2s.facebook

Ben form çaylarının sağlıkğa zararl ıolduğunu düşünenlerdenim. Benim önerim, sabah uyaninca limonlu ilik su, 3 fincan yesil çay, günde en az 2-2.5 litre su ve spor

Son düzenleme:
mesaj tekrari..

Son düzenleme:

güzel bir bilgi bende eczaneden sodyum bikarbonat alip deniyeceğim...

Ben bikarbontlı suyu akşam yatmadan 1 büyük bardak olarak deneyeceğim..

Sanırım bu şekilde tansiyon sorunu da oluşmaz..

Merhaba oncelikle hosgeldin. Bence elinde kitabin varsa dukan testinde internetten yaptiysan hemen basla derim ben. Bosuna zaman kaybetme. Ilk gunler cok kilo vermiyomus gibi gorunsende regl donemin bittikten sonra bi anda gordugun eksiler buyuk motivasjon olcaktir:) sana kolay gelsin

Teşekkür ederim.. :)

Bugünlerde sanırım kaçamak yapıyorum. Ama bundan emin değilim. Şöyle ki bu aralar mutsuzum ve yorgunum, gece su içmeye diye kalkıp ortada gördüğüm şeyleri atıştırıyorum. Bunu uyku sersemi yapıyorum ve ertesi gün hayal meyal hatırlıyorum. Depresyon mudur nedir bu anlamadım. Başucuma su koyarak üstesinden gelmeyi planlıyorum.

Yatmadan önce bence ortada birşey bırakmadığınızdan da emin olun.Yatağa giderken suyunuzu alın.Farkındasınız ve çözüm arıyorsunuz.Başarmamanız mümkün değil derim.

kızçelerr bişi sormam lazım. daha kitabı bitirmedim o yüzden okumadan soru soruyorum ama heycan yapıyorum ne yapayım seyir döneminde kilo verme olayı duruyor ya hani. diyelim ki seyir döneminin ilk haftası durgun geçti ve düzenli yürüyüş yaptığımı düşünürsek. her hafta 10 dakika fazla spor yapsam yine mi kilo verme az olur?:26:

çatlak kemik suyu sporu ve yeşil çayı artırırsın bıraz..Bence duraksamayı kırabılırsın..Ama öncesınde özellıkle kabız olmamaya ve kaçamak yapmamaya gayret göster derim..

romantik bence kılo almada kı en buyuk sebeplerden bırıde mutsuzluk ve depresyon..moralını yüksek tutmaya çalış..Gece kalkıp bırşeyler atıştırıyorsan elının altında hemen yıyebılecegın şeylerı ortadan kaldır ve özellıkle mutfak tezgahı üzerıne su ve süt gıbı hemen içip rahatlayabılecegın şeyler koy..gece kalkarsanda bence bunları içer yatarsın dıye düşünuyorum canımcım..

üniversitede okuyan bir arkadaş var yurtta kalırken yapamadı dukanın atak ve seyirini direk güçlendirme yaptı ve 10 kilo verdi tabi her bünye farklı olabilir güçlendirmede olupta kilo veren varmı acaba
başka:26:

Sabah erkenden kalktım pc nin başına geçtim ve tatlı tariflerine bakarken çok güzel bir tarif buldum.Şimdi fırından çıkardım ve sıcak sıcak bir tane yedim.Ben çok beğendim .Belki önceden yayınlanmıştır bilemiyorum ama paylaşmak istedim.
Malzemeler:

• 1 yemek kaşığı süt tozu
  • 1 yemek kaşığı yağı azaltılmış kakao
  • 1 adet yumurta + 1 yumurta akı
  • 1 yemek kaşığı tatlandırıcı
  • 4 yemek kaşığı Yulaf kepeği
  • 3 yemek kaşığı Yulaf ezmesi
  • 2 damla vanilya-butter aroma
  • 2 çay kaşığı kabartma tozu
Yapılışı:

1. 1 yumurta ve 1 adet yumurtanın akını çukur bir kaba alın ve çırpın.
  2. Kalan tüm malzemeyi kaba aktarıp iyice karıştırın.
  3. Yağlı kağıt ya da silpat serilmiş fırın tepsisine tatlı kaşığı yardımıyla ve 3-4 santim aralıklarla alıp kaşığın tersi ile hafifçe yayın.
  4. 160 derece önceden ısıtılmış fırında 10-12 dakika kadar pişirin.
  5. Soğuyunca tepsiden ayırıp servis yapın.

tebrik ederimmm :) seyir evresinde ne yedin ne yemedin nelerden az yedin acabaaa

Seyir devresi halen devam ediyor. Vereceğim daha çok kg var. Ben kendimi çok sıkmıyorum. Diyetime sadık kalarak devam ediyorum tabii.
Ama çok pimpirikli davranmıyorum. Öyle yaptığım zaman sanki vucudumu sıkıyormuşum gibi geliyor. Ben dışarda da yemek yiyorum denk gelirse.

Yaptığım yemek örnekleri :

Tavuk sote
Hünkar beğendi
Yumurtalı kabak yemeği
Hazır döner alıyorum bazen
Fırında balık
Tavuk sote veya et sote
Fırında tavuk
Karnı yarık ( patlıcan közlenmiş )
Yumurtalı Ispanak
Köfte

Umarım size yardımcı olucak yemek çeşitleri vermişimdir..

Yulaf ezmesi yasak lı ama
(Tabi son güncellemelerde serbet yada sınırlı denmediyse...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…