Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

nesca canımcım tarıf güzel ama yulaf kepeği kullanabılıyor muyduk ? :18:

76,5 kiloyla ve 10 kilo fazlayla maceraya katılmak istiyorum. kitabı sindire sindire okudum, diyet sürecini de deneyimledim, yani
hazırlıklarım tam. Fırsat buldukça burada olmaya çalışacağım. Sevgiler, başarılar..

Arkadaşlar 60 kiloya kadar indim.Hedef kilom 57.Bende bu 3 kiloyu seyir evresinde vermeyi düşünüyorum.Seyir evresindede kilo verilebiliyormu.Belki biraz ağır ama olsun zaten 3 kilom kaldı.Haftanın 3 günü serbest yemeği ve karbonhidratı yemesem.Mryveyi zaten pek aramıyom.Belki arada yerim.Ağırda olsa 2 3 ayda bu kiloyu versem bana yeter
Herkese bol eksili günler

tebrikler canimsanirim guclendirmede diyecektin :26:guclendirmeyi yapan arkadaslar bu suredede kilo vermeye devam ettiklerinden bahsetmisti..o yuzden verebilirsin..yada eger dahada asagilara ineyim diyorsan seyirde bitir hedef kilonu guclendirmedede verirsin tekrardan..tabi sen bilirsin..guclendirmeyide yine onerdigi sekilde yapmani tavsiye ederim..bu su gibi oluyor dukan in atak icin verdigi 3 gunu ben daha fazla vereyim diye 5 gun yapmak gibi.ama oyle yapinca neoluyordu erkenden durakliyorduk genelde..sana uygun gordugu beslenme sekline devam etmeni tavsiye ederim..bol sans arkadasim..

cok tesekkür ederimmm şimdi cok iyi anladım çok tesekkürler:)

evet cok tesekkür ederimmmmm

yulaf kepeği bulamayan arkadaşlar 5M yada 3M gibi büyük migroslarda bulabilirsiniz ben yulağ kepeğini sütle karıştırıp içiyorum diğer türlü tüketemiyorum aynı işlevi görür mü acaba :44:

Cevap verdiğin için tşk ederim .Evet güçlendirme diyecektim.Ama hala kat etmem gereken bir yolum var.Çünkü yaklaşık 15 kilo verdim.Yani temmuza kadar güçlendirme yapacam demektir.En azından yazın yazlıkta iken biraz olsun rahat olacağım demektir
Hrkese iyi akşamlar

çatlak kemik suyu sporu ve yeşil çayı artırırsın bıraz..Bence duraksamayı kırabılırsın..Ama öncesınde özellıkle kabız olmamaya ve kaçamak yapmamaya gayret göster derim..

kabızlıkla ilgili güzel bi çözümüm var biraz zaralı ama işe yarar gibi gözüküyo. bi kaç damla sıvı sabun ya da bulaşık deterjanı içersem sorun kalkar herhalde

kızçelerrr yarın atak için alışveriş yapıcam . özel mesajla bana tüketebileceğm süt/peynir markalarını önerir misiniz? birde günde 2,5 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkımız var ya. 1 hafta yetecek kadar köfte yapmak istiyorum. bunun oranlarını nasıl ayarlayabilirim?

Yatmadan önce bence ortada birşey bırakmadığınızdan da emin olun.Yatağa giderken suyunuzu alın.Farkındasınız ve çözüm arıyorsunuz.Başarmamanız mümkün değil derim.

Kızlar çok teşekkür ederim motivasyonununz için. 20 yaşında bir kardeşim var gece geç saatlere kadar oyun oynar. :)

Ben kaldırırırm o geri çıkarır. Sanırım ondan oldu birazcık. Ama bir kaç kek yapıp tezgahın üzerine koymak çok mantıklı. Hem belki kardeş de sever onları :)))

kabızlıkla ilgili güzel bi çözümüm var biraz zaralı ama işe yarar gibi gözüküyo. bi kaç damla sıvı sabun ya da bulaşık deterjanı içersem sorun kalkar herhalde

saka yaptigini dusunuyorum :26:saka bu degilmi,saka saka...

asagidaki iki sitede alisveris ve hazirlik ile ilgili detayli bilgi var.marka olarak arkadaslar verecektir mutlaka..

http://www.ilkayindukanlezzetleri.com/2012/11/atak-donemi-alsveris-listesi.html

http://www.dukandiyetitariflerim.com/

atakta yulaf kepegi hakkin 1.5 kasik seyirde 2 kasik..birde anlamadim yulafla ne koftesi yapacaksinki :26:yulaf hakkini ekmek,krep,galeta falan olarak tuketmeni tavsiye ederim.kofteyide sogan,yumurta,maydanoz,baharat falan karistirip yap.yukardaki sitelerde tariflerde var bak onlara..

ama atakta maydonoz soğan tüketilmiyo olarak biliyorum ben:26:
teşekkür ederim

lisabella önerdiğin siteye baktım kafam karıştı. atak evresinde maydonoz felan var :26:

lisabella önerdiğin siteye baktım kafam karıştı. atak evresinde maydonoz felan var :26:

ceyrek sogan ve cok az maydanoz kullanabilirsin tatlandirmak amacli.1 haftalik kofte yapacaksan 1 kg kiyma kullansan buna bir sogan ve yarim demet maydonaz katsan ve bunu 7 gune yada 5 gune bolsen gunluk alabilecegin miktara denk gelir..cok tuketildiginde sebze yerine geciyor ama yemeklerde tatlandirma amacli kullanabilirsin.daha detayli bilgi kitabin 80.sayfasinda bakabilirsin..bolca bahartala tatlandirabilirsinde canim...

evet okudum :) 93. sayfadayım şimdi.
atak bölmünü okudum. yarın erken kalkıp tartılıp,testimi yapıp, alışverişe gidicem bi sonra ki günde başlarım diyete.
ben hala tokluk hissinin oluşacağına inanamıyor gibiyim :26: denemeden böyle söylemek gereksiz tabi ki ama. çalışırken ya tansiyonum düşerde bayılıverirsem diye düşünmüyoda değilim.

peki dukana özgü tatlıları atak evresindede tüketebilir miyiz?

ve birde diyabetiklere özel bi tatlandırıcı aldım. green candarel adı umarım uygundur. hatta şuan sütle karıştırıp içtim test etmek amacıyla gerçekten şekeri aratmıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Atak evresine uygun tatlılardan yaparsan olabilir tabi :)

Hem içinde temizlenmiş olurr...
Şaka yaptığını dşünüyorum bu konudaaa...

1,5 kaşık kepek hakkın var. Ayrıca köfteye ne gerek kepek. Onunla krep ekmek falan yap tok tutarr...
Sizin marketteki tüm süt ve ürünlerini elliyor arkalarına bakıyor oranı 2 ve altında olanları alıyor deniyorsun. Sana ne lezzetli gelir bilemeyiz ki.
Lor peynirden kaçarın yok unutma lütfen.

Tatlandırıcı için çok erken. Kendileri zaten sağlıklı olmayan birşeyy.
Atakta bence ağzına sürme.
Ben diette 3. ayın sonunda eve tatlandırıcı soktum . 8 ay olduu daha 1 kutu yarılanmadı bile.
HAftada bir zero içtim acil tatlı krizlerinde.
süte tarcın katınca da kesiyormuş ben sevmediğm için denemedim bilee.
Ama daha diyete başlamadan tatlandırıcı yı almak bence çok tehlikeli bir gidişatın habercisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…