arkadaşlar atak döneminde maydanoz yenilebiliyormu?
selamlar herkese..
ben de regl olmayı beklemeden başlamıştım.. seyirde 4. günüm bugün. 73.2 ile başladım bu sabah tartıldığımda 70.1 dim..
yoğurdu ve ayranı light tüketmiyorum. sütüm light..
aslında hepsinin light olması gerekiyor. kitapta öyle yazıyor.
bu arada tatlı krizine giren ve arkadaşlara önerim var.
dr oetker light puding...
ben dün aldım..
içeriğinde mısır nişastası, light kakao ve süt tozu, tatlandırıcı olarak da aspartam bulunuyor...
1 poşetten 3 kase çıktı.
sanırım atakta da yiyebilirsiniz..
hayir atakta light puding yasak. Atak sirasinda sinirli izinlileri tuketmemize izin yok, kako ve misir nisastasi sinirli izinli.
Ayrica seyirdede bunu tukettiginizde diger sinirli izinlileri tuketmeyin, cunku sadece iki sinirli izinliye izin var.
bugün atak 1 diyorummmmm
regl olmayı beklemeden başladım 63,9 ile
yoksa 62,5 tum bakalım 3 gün atak yapcam
54 hedefff:)
merhaba emzirenler için güçlendirmeden başlayın diyor peki kilo veriliyor mu acaba güçlendirmeyle????
bence emzirme dönemin bitmeden bu diyete başlamamalısın. gerçi bilemiyorum şekerle aran nasıl. ama bu diyette tatlandırıcı kullanacaksın eğer normelde şeker kullanan biriysen.. bir de vücuduna protein yüklemesi yapacaksın. bu de kolesterol demek... bana kalırsa sabret derim... çünkü bebeğinin sağlıklı beslenmeye ihtiyacı var. bu da senin gün boyu yediklerin sayesinde sütüne geçecek... tamam bu diyet sağlıklı aslında ama bizler gibi erişkin bireyler için geçerli bu. yeni doğmu hala anne sütü emen küçükler için değil...
ben spor öneririm. en azından ip atlayabilirsen çok fayda görürsün.. gerçi güçlendirme evresinde zorluk yok ama ne olursa olsun ben yine de yapmaman gerektiğini düşünüyorum...
bence emzirme dönemin bitmeden bu diyete başlamamalısın. gerçi bilemiyorum şekerle aran nasıl. ama bu diyette tatlandırıcı kullanacaksın eğer normelde şeker kullanan biriysen.. bir de vücuduna protein yüklemesi yapacaksın. bu de kolesterol demek... bana kalırsa sabret derim... çünkü bebeğinin sağlıklı beslenmeye ihtiyacı var. bu da senin gün boyu yediklerin sayesinde sütüne geçecek... tamam bu diyet sağlıklı aslında ama bizler gibi erişkin bireyler için geçerli bu. yeni doğmu hala anne sütü emen küçükler için değil...
ben spor öneririm. en azından ip atlayabilirsen çok fayda görürsün.. gerçi güçlendirme evresinde zorluk yok ama ne olursa olsun ben yine de yapmaman gerektiğini düşünüyorum...
slm kızçeler çok fazla vaktim yok. annem kapıda bekliyo. alışverişe gitcez şimdi dukana uygun light peynir markası önerir misiniz bana?
slm kızçeler çok fazla vaktim yok. annem kapıda bekliyo. alışverişe gitcez şimdi dukana uygun light peynir markası önerir misiniz bana?
dukancanlar alternatif bi zayıflama yöntemi öneriyim size bi o kdrda eğlenceli trambolin ile zıplamak harika bi egzersiz yöntemi eğer callan teyzeme ayıracak 1 saati bulamazsam 20 dk zıplıyorum bi hbrde görmüştüm bi kadın 30 kiloya yakın kilo vermiş bu yöntemle bende şimdi kilomu korumak için yapıyorum arada.mutlaka deneyin faydasını görürsünüz.trambolin nerede bulucam diyenlerin artık yatak üstünde yerde flnda deneyebilirler ip atlamakta zıplayarak kilo verme yöntemlerinden biri.ayrıca kemik uçları kapanmamış olan insanların boyunun uzamasındada etki gösteriyormuş zıplamak
Yörsan Böreklik lorunun yağ oranı en uygun olanı.. Yağ oranı %2,5
Birde Lisa'nın da dediği BİM de satılan Aknaz Light Beyaz Peynir var.. Yağ oranı %4 idi en son.. Paketten pakete bile değişebiliyor..
Son seçenek olarak kendin de mayalamayı deneyebilirsin. Biraz zahmetl ibir yol.. Ben ara ara deniyorum..
İyi diyetler
alışverişimi yaptım ama ürün üzerinde ki bilgilendirme tablosundan pek anlamıyorum :26: yörsanın light yoğurdunu aldım. üstünde %70 yağ azaltıldığını yazıyo. tablodada 100 gram için 4 mü öle bişi yazıyodu. peynirini alayım dedim tablosuna baktım 10yazıyodu almadım
hemen aknazdan almalıyım tşk ederim. açık lor peyniri aldım:26: annem lor aynı değişmez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?