Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar atak döneminde maydanoz yenilebiliyormu?

Evet atakta maydonoz roka gıbı baharlı otlar yenıyor. hatta yemenızı tavsıye ederım, cunku sadece et sut cok bıktırıci oluyor, biraz sebze ile desteklemek lazim, ve atak sirasinde ve seyirdeki protein gunleri sirasinda tek izin verilen sebze-ot grubu bunlar.

Cok guzel slata yapiliyor.

bugün atak 1 diyorummmmm
regl olmayı beklemeden başladım 63,9 ile
yoksa 62,5 tum bakalım 3 gün atak yapcam
54 hedefff:)

selamlar herkese..
ben de regl olmayı beklemeden başlamıştım.. seyirde 4. günüm bugün. 73.2 ile başladım bu sabah tartıldığımda 70.1 dim..
yoğurdu ve ayranı light tüketmiyorum. sütüm light..
aslında hepsinin light olması gerekiyor. kitapta öyle yazıyor.
bu arada tatlı krizine giren ve arkadaşlara önerim var.
dr oetker light puding...
ben dün aldım..
içeriğinde mısır nişastası, light kakao ve süt tozu, tatlandırıcı olarak da aspartam bulunuyor...
1 poşetten 3 kase çıktı.
sanırım atakta da yiyebilirsiniz..

hayir atakta light puding yasak. Atak sirasinda sinirli izinlileri tuketmemize izin yok, kako ve misir nisastasi sinirli izinli.

Ayrica seyirdede bunu tukettiginizde diger sinirli izinlileri tuketmeyin, cunku sadece iki sinirli izinliye izin var.

hayir atakta light puding yasak. Atak sirasinda sinirli izinlileri tuketmemize izin yok, kako ve misir nisastasi sinirli izinli.

Ayrica seyirdede bunu tukettiginizde diger sinirli izinlileri tuketmeyin, cunku sadece iki sinirli izinliye izin var.

anlıyorum.. benim için sorun yok zaten 1 haftadır sadece 1 kere tükettim pudingi... ama o an unutulmazdı gerçekten

bugün atak 1 diyorummmmm
regl olmayı beklemeden başladım 63,9 ile
yoksa 62,5 tum bakalım 3 gün atak yapcam
54 hedefff:)

Başarılar Beren. Haydi bakalım... Ben dirence takıldım uzun zamandır, şimdi bir de regl olacağım iyice su tutuyorum ancak hala ısrarla devam ediyorum bu diyete. Diyet yaşam tarzına dönüyor belli süre sonra istesen de dışına çıkamıyorsun, tarifleri de çok eğlenceli. Haydi kolay gelsin. :)

merhaba emzirenler için güçlendirmeden başlayın diyor peki kilo veriliyor mu acaba güçlendirmeyle????

bence emzirme dönemin bitmeden bu diyete başlamamalısın. gerçi bilemiyorum şekerle aran nasıl. ama bu diyette tatlandırıcı kullanacaksın eğer normelde şeker kullanan biriysen.. bir de vücuduna protein yüklemesi yapacaksın. bu de kolesterol demek... bana kalırsa sabret derim... çünkü bebeğinin sağlıklı beslenmeye ihtiyacı var. bu da senin gün boyu yediklerin sayesinde sütüne geçecek... tamam bu diyet sağlıklı aslında ama bizler gibi erişkin bireyler için geçerli bu. yeni doğmu hala anne sütü emen küçükler için değil...
ben spor öneririm. en azından ip atlayabilirsen çok fayda görürsün.. gerçi güçlendirme evresinde zorluk yok ama ne olursa olsun ben yine de yapmaman gerektiğini düşünüyorum...

aslında ben 2 hafta kadar dukan yaptım 4 kilo verdim ama arada meyve yedim sonra bıraktım dikkat ettim çorba diyeti demedim ama olmuyor 70 yapıştı benm kilolarda eşime batıyor onun için yarın güçlendirmeye başlıyorum dukan ekmekciklerimi yaptım hem meyve hem ekmek var ama ekmeği yemeyi düşünmüyorum canm isterse yerim kaçamak yaptım diyede üzülmem çünkü var listemde:))) işte bide spor yapabilsem

8 aylık bebeğim emiyor ek gıdada veriyorum

dukancanlar alternatif bi zayıflama yöntemi öneriyim size bi o kdrda eğlenceli trambolin ile zıplamak harika bi egzersiz yöntemi eğer callan teyzeme ayıracak 1 saati bulamazsam 20 dk zıplıyorum bi hbrde görmüştüm bi kadın 30 kiloya yakın kilo vermiş bu yöntemle bende şimdi kilomu korumak için yapıyorum arada.mutlaka deneyin faydasını görürsünüz.trambolin nerede bulucam diyenlerin artık yatak üstünde yerde flnda deneyebilirler ip atlamakta zıplayarak kilo verme yöntemlerinden biri.ayrıca kemik uçları kapanmamış olan insanların boyunun uzamasındada etki gösteriyormuş zıplamak

slm kızçeler çok fazla vaktim yok. annem kapıda bekliyo. alışverişe gitcez şimdi dukana uygun light peynir markası önerir misiniz bana?

slm kızçeler çok fazla vaktim yok. annem kapıda bekliyo. alışverişe gitcez şimdi dukana uygun light peynir markası önerir misiniz bana?

canim turkiyede degilim bilmiyorum ama kizlar aknaz marka bir peynirden bahsediyorlardi..bide lor alabilirsin..

Yörsan Böreklik lorunun yağ oranı en uygun olanı.. Yağ oranı %2,5

Birde Lisa'nın da dediği BİM de satılan Aknaz Light Beyaz Peynir var.. Yağ oranı %4 idi en son.. Paketten pakete bile değişebiliyor..

Son seçenek olarak kendin de mayalamayı deneyebilirsin. Biraz zahmetl ibir yol.. Ben ara ara deniyorum..

İyi diyetler

alışverişimi yaptım ama ürün üzerinde ki bilgilendirme tablosundan pek anlamıyorum :26: yörsanın light yoğurdunu aldım. üstünde %70 yağ azaltıldığını yazıyo. tablodada 100 gram için 4 mü öle bişi yazıyodu. peynirini alayım dedim tablosuna baktım 10 yazıyodu almadım

kızçelerrr .. testimide yaptımmm

yukarda 1 ve 2 yazıyor. onladan bişi anlamadım:26:

seyir 141
güçlendirme 201 enemmm

güçlendirmenin sonunda 59.5 yazıyo neden kii ben 50 olmak istiyorummm

20 yaşından itibaren büyüme ormonu durmuyor mu? :26:

hemen aknazdan almalıyım tşk ederim. açık lor peyniri aldım:26: annem lor aynı değişmez dedi

Yoğurt olarak daha düşük yağ oranına sahip yarım yağlı yoğurtlar bulabilirsin.. %4 biraz yüksek gibi ama yine de idare eder..
Ben genelde Tansaşın yarım yağlı yoğurdunu alıyorum. Hem ekonomik hemde yağ oranı bize uygun %1,5..

Yalnız yörsanın hangi peyniri söylediğin bilemedim şimdi.. Benim bahsettiğim Böreklik lor olan..

hemen aknazdan almalıyım tşk ederim. açık lor peyniri aldım:26: annem lor aynı değişmez dedi

Lorlar değişiyor canım.. Markasını haırlamıyorum ama geçenlerde aynı şekilde düşünüp kahvaltılık lor diye bir peynir aldım markette elime..
Markasını hatırlayamadım şimdi.. Ancak yağ oranı %10 idi.. Bu da malesef dukana uygun değil.. Dukan %2 ye kadar olanlara sınırsız ve %7 ye kadar olanlara da sınırlı izin veriyor..
Gerçi bunlar kitapta yazanlar.. Uygulama kısmında kızlardan daha yüksek yağ oranlarında peynir, yoğurt yiyerek yine de kilo verildiğini duydum..
Yemek yada yememek senin insiyatifin.. Ama duraklama yaşama olasılığı olduğundan kendini kontrol ederek yemeni tavsiye edebilirim.

Bu arada kızlar geçen gün konuştuğmuz, deneyeceğim dediğim karbonat sanırım bende ödem yaptı.. Hani şu yatmadan bir büyük bardak deneyeceğim dediğim..
Tartıda artı görüyorum kaç gündür.. Emin de olamadım ama sanrım bırakacağım..

Gerçi benim oğlan grip oldu.. Arksından ben de tabi ki.. O yüzden emin olamadım.. Ödem gripten mi yoksa karbonattan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…