evet seyir cilere sesleniyorum. bu dukanı ben yapıyodum 3 günn atak yaptım seyirde ilk haftasında bırakmak zorunda kaldım adet düzenim bozuldu kabız oldum çok fena bırakmak zorunda kaldım çok güzel 3 kilo vermiştim ama malesef bırakınca tekrar aldım. seyir evresinde olanlar yada tamamlayanlar sizde de bu sorunlar olmuştur sanırım nasıl çözdünüz. bana yardımcı olun lütfen tekrar başlamak istiyorum
dukancanlar alternatif bi zayıflama yöntemi öneriyim size bi o kdrda eğlenceli trambolin ile zıplamak harika bi egzersiz yöntemi eğer callan teyzeme ayıracak 1 saati bulamazsam 20 dk zıplıyorum bi hbrde görmüştüm bi kadın 30 kiloya yakın kilo vermiş bu yöntemle bende şimdi kilomu korumak için yapıyorum arada.mutlaka deneyin faydasını görürsünüz.trambolin nerede bulucam diyenlerin artık yatak üstünde yerde flnda deneyebilirler ip atlamakta zıplayarak kilo verme yöntemlerinden biri.ayrıca kemik uçları kapanmamış olan insanların boyunun uzamasındada etki gösteriyormuş zıplamak
evet seyir cilere sesleniyorum. bu dukanı ben yapıyodum 3 günn atak yaptım seyirde ilk haftasında bırakmak zorunda kaldım adet düzenim bozuldu kabız oldum çok fena bırakmak zorunda kaldım çok güzel 3 kilo vermiştim ama malesef bırakınca tekrar aldım. seyir evresinde olanlar yada tamamlayanlar sizde de bu sorunlar olmuştur sanırım nasıl çözdünüz. bana yardımcı olun lütfen tekrar başlamak istiyorum
Bildirim yapıyorum
Boy:160
Başlangıç kilo:75
Hedef kilo:57
Geçen haftaki kilo:60.5
Bu haftaki kilo:60
SEVGILI DELY,
Ellerine saglik tekrardan..tebrik ediyorum ve tesekkur ediyorum kendi adima..sonucta buraya genelde persembeleri geliyorsun bildirim icin ,birlikte diyeti paylastiginiz arkadaslarinin buyuk cogunlugu artik burda olmasada sen buyuk bir ozenle ve sabirla bu listeleri hazirliyorsun..sonucta boyle bir seyi yapmayabilirsinde ama senin oyle guzel bir kalbin varki ......bizde persembeleri iple cekiyoruz hem seni goruyoruz (pek goremesekte canli canli ) hemde bildirim icin heyecanlaniyoruz ..
sagol iyi kalpli,guzel insan
Ahahahha...........
Delyyyy inanamıyorum bununla nasıl ugrasmissin allahım onu bi de alfabetik sıraya dizmis.helal olsun :)
Delly Hanım sevsin senii :)))Delyy Hanım elinize sağlık teşekkürler
İşe yarıyorsa ne mutlu banadely tesekkürler, bu haftada o kadar ugrasmissin, senin tablon mativasyon icin cok iyi geliyor, süpersin
Bildirim yapıyorum
Boy:160
Başlangıç kilo:75
Hedef kilo:57
Geçen haftaki kilo:60.5
Bu haftaki kilo:60
vayy.. çok güzel ya 15 kg vermişsin.. tebrik ederim darısı başımıza.. ne kadar sürede verdin bu kiloyu..
şuan dukan usulü omletimi tüketiyorum. ve tadını beğendimmmyanında 1 bardak süt içiyorum.
iş yerinde yemek içinde geri kalan omletten alıcam.light yoğurt alırım bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?