Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet seyir cilere sesleniyorum. bu dukanı ben yapıyodum 3 günn atak yaptım seyirde ilk haftasında bırakmak zorunda kaldım adet düzenim bozuldu kabız oldum çok fena bırakmak zorunda kaldım çok güzel 3 kilo vermiştim ama malesef bırakınca tekrar aldım. seyir evresinde olanlar yada tamamlayanlar sizde de bu sorunlar olmuştur sanırım nasıl çözdünüz. bana yardımcı olun lütfen tekrar başlamak istiyorum

atak evresinde verdiğiniz kiloları geri almanız çok nrmal çünkü bu evrede asıl atılan ödem , seyirde verdiğiniz kilolar gerçek kilolar :) kabızlık problemide çok normal dönem dönem birçok kişi bu problemi yaşıyo... su , ve bitki çayları bukonuda size yardımcı olucaktır... özellikle nar çiçeği ve yeşil çayı bu konuda çok başarılı..... yada tatlandırıcıyla yaptığınız kabak tatlısı buişin için bire bir:) fazla katı beslenmek yerine dukana uygun çorba ve yoğurtta sizi ayrıca rahatlatıcaktır.. ben bu diyeti yaptım zamanında ve çok güzel kilolar verdim kesinlikle tavsiye ederimm :)

Evet bende okumuştum o haberii. Ve tranbolin aldımm. Çok da eğlenceli. Ama ben daha 10 dk dan fazla yapamıyorumm. Çok yoruyorr. Eğer tvde ilgilmi çeken bişey falan varsa izlerken yapmak biraz daha kolay oluyor. Ama faydalı olduğu kesin. Hatta bu konuda bir blog bile var kk da....

kabızlığı sabahları 2 adet günkurusu kayısı yiyerek halledebilirsin.. meyve seyirde ve atakta yasak ama ben yiyorum. kabız olmaktan çok korkuyorum çünkü.. doğumdan sonra bir oldum bütün apartman duydu yani :) tam 2 ay çektim.. korkumdan kayısı yiyorum... düzenli de tuvalete çıkıyorum. kilo vermemde yan etkisi olmuyor çünkü sabah uyanınca yiyorum işe gelirken de yürüdüğüm için en azından bir tanesinin kalorisini yakıyorumdur. bir de bişey daha var... yolda yürürken kalçalarımı sıkarak yürüyorum nasıl olsa üzerimde kaban var diyerek :) bunun daha çok kalori yaktığını ve kalçayı toparladığını okumuştum..

Bildirim yapıyorum
Boy:160
Başlangıç kilo:75
Hedef kilo:57
Geçen haftaki kilo:60.5
Bu haftaki kilo:60

Ben dukan i gecen yil dugunden once 3 ay yaptim ve 10 kilo verdim
Fazla spor da yapmamama ragmen her yanindan eridim ama birakinca ayni kiloma geri dondum
3 ayda verdigimi 9 ayda aldim nerdeyse

Günaydın azimli kızlaaaarrr

Bir bildirim gününde daha beraberizz Umarım herkes çok güzel kilolar vermiştir. Ben hala aynıyım, zaten o fiks :))

Abbbooowww :96: (bu smileyi yapmayalı baya olmuştu. Çok seviyorum da kendisini )
Neler demişsin öylee.. Oyyy Utandırdın beni canım .. Çok teşekkür ederim.. Rica ederiiimm O senin güzel kalbin

...........

Delyyyy inanamıyorum bununla nasıl ugrasmissin allahım onu bi de alfabetik sıraya dizmis.helal olsun :)
Ahahahha Ay çok tatlı şaşırmışsın Başak burcunun böyle sıraya diz, düzgün olsun, tam olsun vs gibi özelliklerini taşıyorum accuk hihihi :))

Delyy Hanım elinize sağlık teşekkürler
Delly Hanım sevsin senii :)))

dely tesekkürler, bu haftada o kadar ugrasmissin, senin tablon mativasyon icin cok iyi geliyor, süpersin
İşe yarıyorsa ne mutlu bana

Hadi bildirin bakalım o zmaaannn

şuan dukan usulü omletimi tüketiyorum. ve tadını beğendimmm yanında 1 bardak süt içiyorum.

iş yerinde yemek içinde geri kalan omletten alıcam.light yoğurt alırım bide

vayy.. çok güzel ya 15 kg vermişsin.. tebrik ederim darısı başımıza.. ne kadar sürede verdin bu kiloyu..

Ben bu kiloyu yaklaşık 3.5 ayda verdim sayılır.Evet güzel verdim ama hiç sınırlar dışına çıkmadım sayılır.Çünkü 46 beden e zor girer hala gelmiştim.Şu an 40 bedenim ve çok rahat 40 bedene giriyorum.İnşallah sizde kısa sürede verir kurtulursunuz.Beni gören en az 10 yaş gemçleşmişsin diyor.Buda beni çok çok çok mutlu ediyor

şuan dukan usulü omletimi tüketiyorum. ve tadını beğendimmm yanında 1 bardak süt içiyorum.

iş yerinde yemek içinde geri kalan omletten alıcam.light yoğurt alırım bide

Arkadaşım biraz sabırla kilonu verirsin merak etme.Ben birçok diyet yaptım veremedim.Ancak bu diyetle zorlanmadan verdim.Üstüne üstlükte protein ağırlıklı olduğu için yüzümde hiç çökme olmadı.Buda güzel olan diğer tarafı

Günaydın arkadaşlar!!!! Bir bildirim gününe geldik yine.. Burda hafta bir kere kilomuzu beldirmek acayip motive ediyor insanı..

Başiangıç tarihi : 03.12.2012

Başlangıç Kg : 103 kg

Gün sayısı : 67

Hedef kg : 65 kg
Geçen hafta : 95,4 kg

Güncel Kg : 94,4 kg

Bir haftada giden : - 1 kg
Kalan kg : 29,600 kg

Boy : 1,65 m
Toplam giden : -8,600 kg

ya ben bu hafta +600 cıktım moralim bozuldu regl olacam ondan mı acaba halbuki çok dikkat ediyorum hiç kaçamağım yok kilo verirken yürüş yapmıyordum ama bu hafta havalar çok güzel öğle arası yürüş yaptım 45 dk kızlar birde tranbolin almaya karar verdim ama kullanan varsa bana özelden marka ismi verebilirlermi

Bildirim vakti delyciiimmmmmm

Başlangıç tarihi : 14.01.2013
Başlangıç kilosu : 59
Hedef : 47
Geçen hafta : 56,8
Bu hafta : 56
Fark : -800 gr.
Boy : 1,58
Toplam giden : 3 kg

Diyete başlama tarihi:13.12.2012
Başlangıç kg:74.400
Geçen haftaki kg:67.500
Bu haftaki kg:67.00
Fark:-500
Hedef:62

merhaba arkadaşlar:))

dukan diyetine başlangıç tarihi:10.12.2012
dukan başlangıç kilo:70
hedef kilo:55
boy:1.57
geçen perşembe kilo:62.9
güncel kilo:61.8
fark:-1.1 kg.

Baslangic tarihi 21 Ocak
Baslangic kilo 72.800
boy 170
Hedef kilo 62
Gecen hafta 70.1
güncel kilo 69.1

günaydin kizlar pazartesi 3 haftam doluyor acikcasi ilk haftalarda ben biraz hayal kirikligina ugradim atak döneminde cok fazla kilo verememistim, sonraki haftada öyle, bunu spor yapamamama baglamistim, ama sandigim gibi olmadi vücudum direnc göstermisti, daha öncesinde diyet yapmiyordum aslinda ama dikkat ediyormusum demekki bunu anladim.
Simdi eskisinden daha fazla yiyerek haftada 1 kilo gittigini görüyorum ve bu beni cok mutlu ve motive ediyor.
Dukan diyetini yapmak isteyipte yok benim zaten spora vaktim yok diyenlere belki örnek (kötümü bilmiyorum) olur ama yavasda olsa bu diyetle sporsuz kilo verilebiliyor.
Herkese bol eksili günler diliyorum arkadaslar

dely simdiden tesekkürler tablo icin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…