Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

90,5 kgyim.
Sanırım adet öncesindeyim. Egzersiz de yaptığım halde pek bir değişim yaşanmadı.

Merhaba Dukandaşlarım
Ne kadaaannn güzel bi gün değil mi
Bu sabah tartıya çıktığımda --- göreceğimi hissediyordum ama bu kadarını da beklemiyordum...
Bugün 3. ayımın son günü diyetteki de 92 günüm ve ben bu sabah 67.2 yi gördüm tartıda...
3 ayda her ay yaklaşık 3er kilo olmak üzere toplam 8.8 kg vermiş bulunmaktayım...
Evet hızlı değil ve her ne hikmetse her ay ortalama 3 kilo ...Ama düşününce sağlıklısı da bu değil mi zaten
Kilo vermek uzun zaman alsa da en azından veriyorum en önemlisi bu...
Sabır arkadaşlar sabır...
Umarım herkesin yüzü gülmüştür bu sabah

Başlangıç tarihi : 08.11.2012
Gün sayısı : 91

Boy : 1.61
Hedef Kilo : 55
Başlangıç kilosu : 76
Geçen haftaki kilo : 68.5
Güncel kilo : 67.2

Fark : 1300 gr
Toplam kilo farkı : 8.8 kg

Sevgili Dely, şimdiden teşekkürler canım...
Ve hakkını helal et lütfen ...çünkü o hazırladığın tablo sayesinde motivasyonumu koruyorum sanırım

baslangic:10 ocak

baslangic kilo:74

guncel: 69

cok sukur 2haftadir 70di

kalan kilo 5

ama ben guclendirmeyle devam ediyorumyorum emzirdigim icin

Ben sana her bildirim yaptığında soruyorum, ama sen de hiç cevap vermiyorsuunn :/ Hedef kilon kaç ve boyun kaç?

merhabalar,

85,4 kiloyum:)

hala Gaziantepteyim:)
Oyy! Canıımmm Harikasıınn! Maşaallaahhh

Çok tebrik ederim canım seni. Ay deme öyle yahu tübe tübeee :)) Ne hakkı.. Kolay gelsiin Benden zayıf olcan hee Yetiştin geldin ben verene kadar Maşallaahhh sanaaa

Son düzenleme:

No -\+ 83,1 le devam dely umarim yeterli oolur duraklamalar basladi hadi hayirlisi bakalim haftaya ne olacak

az daha bilidirimi unutuyordum..

Baslangic tarihi 20 kasim
Baslangic kilo 92.4
boy 177
Hedef kilo 73
Gecen hafta 82.7
Bugun 81.7

Selam kızlar yaklaşık bir aydır burayı takip ediyorum nerdeyse tüm yazdıklarınızı okudum ancak nikimi unuttuğum için giriş yapamıyordum.neyse 7 Ocak'ta dukana başladım kitabımı aldım okudum burdan sizlerin yazdıklarınızı okudum ve 7 günlük atak evremle 1 ayda tam 7 kilo verdim.şuan seyirdeyim ve motivasyonum tam gaz devam ediyorum.giriş yapabiliyorum oleyy bennde bildirimde bulunabilirmiyim sakıncası yoksa
Başlangıç tarihi 7/01/2013
Başlangıç kilo 90
Boy 1.70
Şuanki kilom 83
Hedef kilom 65

selam kızlar. blogumun istatistiklerinden buralarda adımın sıkça geçtiğini gördüm. o halde dedim ki ben bi gidip bakayım oralarda neler oluyor:) hayatında hiç bir foruma üye olmamış biri olarak an itibarıyla gözüne ışık tutulmuş tavşan gibiyim. ama artık buralardayım. zamanla öğrenirim kanımca:)

Merhaba eda hoşgeldin blogunu takip ediyorum çok çok başarılı tariflerin ellerine sağlık.bu arada dukanpare nefisss

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 74.5

Güncel Kilo: 74.5

Hedef Kilo: 65.3
...

20 yaşından itibaren büyüme ormonu durmuyor mu? :26:

hemen aknazdan almalıyım tşk ederim. açık lor peyniri aldım:26: annem lor aynı değişmez dedi

büyüme hormonu hayatın boyunca durmuyor ama kemik uçlarına uzamayı sağlayan kıkırdak doku 20 21 yaşları arasında kapanmaya başlıyor ve vücut ne kdr hormon salgılasada boy uzamıyor. bu arada 20 21 yaşı sizin yaşınızla değil kemik yaşınızla ilgili bazı insanların kemik yaşı biyolojik yaşlarından büyük bazılarınınkide küçükmüş. kemik yaşını ancak muayeneyle öğrenebilirsin ama bu bildiğim kdrıyla kolay bi tetkik değil

anam ipek sen naptın bacım tv izlerken nasıl zıplıyon benim beynim dönüyo zıplarken.baktığım yer bi havaya bi aşağı çekiliyor sanki.o yüzden sadece müzik eşliğinde yapıyorum bak sende dene hani arabalar için süper hareketli şarkılar var ya onların eşliğinde yap sen bıraksan bile müzik seni bırakmıyo zıplamaya devam ediyorsun ben callan teyzemi ihmal ettiğim gün mutlaka zıplıyorum. bu arada bu gün bnm muhteşem perşemde günüm ilk başta bu dukan amcam çok zor geldi bana ama şimdi perşembe günleri atak evresini özlediğimi farkediyorum.

kilo bildirimim
Baslama 29/12/2012
baslama kilo 80,3
Boy 171
Gecen hafta 72,7
Bu hafta 71,9
Toplam giden :8,4
hedef kilo:65

dukana kel kör topal devam çok fazla kaçamağım olmasına rağmen hala zayıflamaktayım:)))

dukancanlar regl sancılarım nedeniyle dr a gittim ve beni baya bi aydınlattı bende sizi aydınlatmak istedim.regl sancısı ve regl öncesi şişkinlik tuz ve çikolata tüketimi nedeniyle oluyormuş.kafeinli gazlı içeceklerden uzak durulmalıymış. birde şişliği önlemek için maydonuz ıhlamur ve kuşkonmaz tüketmek şişliğe engel oluyormuş ayrıca et balık fındık fıstık yemek . sıcak su ile duş almak bölgesel masaj uygulamak ve nefes düzenleyici egzersizler yapmakta bu dönemde terazinin ibresinin yukarı çıkmasına engelmiş.ben bu ay denedim 2 hafta önce çikolata ve tuzu kestim günlük 1fincan ıhlamur içtim ve et balık ağırlıklı beslendim egzersiz ztn callan teyzem ve zıpzıpım ( trambolin ) var. ne sancım oldu ne de şişliğim hatta milim oynama olmadımı die göbeğimin ölçüsünü aldım ama olmadı. allah beni o sancılardan kurtaran dr dan razı olsun. umarım sizde faydasını görürsünüz dukancanlar

Bugün ilk defa 63' lü bir rakam gördüm ! Kaç haftadır 65' lerden aşağı inemiyordum. Bir ara 64.4 görmüştüm ama ertesi gün yine 65.5 çıkınca demoralize olmuştum. Bu sabah ilk defa 63.4' ü görünce moralim yerine geldi. Eminim yine ani çıkışlar göreceğim. Anladım ki artık bu diyet böyle. Hiç bir zaman sonuna kadar gitmedikçe net kilomu göremeyeceğim heralde.... :) Bugün ilk defa bildirim yapıyorum. Öğrendim artık Perşembe bildirimlerini ben de !

Başlangıç tarihi 10/01/2013
Başlangıç kilo 67.5
Boy 1.66
Hedef kilom 58
Geçen Haftaki Kilom 65.5
Bugün kü Kilom 63.4

herkese selaaaaam
edadukancan gelmiiiiş, ne iyi etmiş hoşgelmiş hoş da bulmuştur umarım :)
ben bildirim yapamicam malesef bu hafta çünkü tartılabiliceem bişi yok gerçi tartılsam da kesin 66.8in 1 ya da 2 kilo artılısı çıkar çünkü evimden uzak, gurbet ellerde, motivasyon yerlerde-özlem tavandayken uygulanması zor bu meretin.

çatlakkemik tatlım sen 50 kilo olmak istiyosun ama boyun fena görünmüyodu, 50 çok az değil mi? o tabloda gördüğün değer, yani güçlendirme sonundaki -59lu bişidi ama tam hatırlayamadım şimdi- senin ideal kilon dukana göre. ama bkini çok düşürmedikçe aşağı çekebilirsin dukanın verdiği kiloyu düşüncesindeyim ben. istediğin kiloya gelene kadar seyir yapar sonra güçlendirmeye geçersin.

eksi görenlere tebrikler, artı görenlere teselliler bu arada
delym canım kolay gelsin şimdiden

Edacan hoşgeldin...
Ispanaklı el açmana bayılıyorummmmmmmm.

Televizyonu da kucağıma alıyorumm :)
Her an ekrana bakmıyorum ama en azından kulağum beynim orda oluncaa vakit geçiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…