ya ben bu hafta +600 cıktım moralim bozuldu regl olacam ondan mı acaba halbuki çok dikkat ediyorum hiç kaçamağım yok kilo verirken yürüş yapmıyordum ama bu hafta havalar çok güzel öğle arası yürüş yaptım 45 dk kızlar birde tranbolin almaya karar verdim ama kullanan varsa bana özelden marka ismi verebilirlermi
Oyy! Canıımmmmerhabalar,
85,4 kiloyum:)
hala Gaziantepteyim:)
Merhaba Dukandaşlarım
Ne kadaaannn güzel bi gün değil mi
Bu sabah tartıya çıktığımda --- göreceğimi hissediyordum ama bu kadarını da beklemiyordum...
Bugün 3. ayımın son günü diyetteki de 92 günüm ve ben bu sabah 67.2 yigördüm tartıda...
3 ayda her ay yaklaşık 3er kilo olmak üzere toplam 8.8 kg vermiş bulunmaktayım...
Evet hızlı değil ve her ne hikmetse her ay ortalama 3 kilo ...Ama düşününce sağlıklısı da bu değil mi zaten
Kilo vermek uzun zaman alsa da en azından veriyorum en önemlisi bu...
Sabır arkadaşlar sabır...
Umarım herkesin yüzü gülmüştür bu sabah
Başlangıç tarihi : 08.11.2012
Gün sayısı : 91
Boy : 1.61
Hedef Kilo : 55
Başlangıç kilosu : 76
Geçen haftaki kilo : 68.5
Güncel kilo : 67.2
Fark : 1300 gr
Toplam kilo farkı : 8.8 kg
Sevgili Dely, şimdiden teşekkürler canım...
Ve hakkını helal et lütfen...çünkü o hazırladığın tablo sayesinde motivasyonumu koruyorum sanırım
Ben sana her bildirim yaptığında soruyorum, ama sen de hiç cevap vermiyorsuunn :/ Hedef kilon kaç ve boyun kaç?[/COLOR
görmemişim yazdığını kusura bakmayın
10/01/2013 de başladım başlangıç kilom 59,900
14/01/2013 4 gün atak yaptım kilom 57,600
atakta kaybım 2,300
geçen hafta kilom 54,800
sabah aç karına kilom55,400
toplam verdiğim kilo =4,500
boyum 1,55 hedef kilom 50,00
bu hafta +600
20 yaşından itibaren büyüme ormonu durmuyor mu? :26:
hemen aknazdan almalıyım tşk ederim. açık lor peyniri aldım:26: annem lor aynı değişmez dedi
Evet bende okumuştum o haberii. Ve tranbolin aldımm. Çok da eğlenceli. Ama ben daha 10 dk dan fazla yapamıyorumm. Çok yoruyorr. Eğer tvde ilgilmi çeken bişey falan varsa izlerken yapmak biraz daha kolay oluyor. Ama faydalı olduğu kesin. Hatta bu konuda bir blog bile var kk da....
selam kızlar. blogumun istatistiklerinden buralarda adımın sıkça geçtiğini gördüm. o halde dedim ki ben bi gidip bakayım oralarda neler oluyor:) hayatında hiç bir foruma üye olmamış biri olarak an itibarıyla gözüne ışık tutulmuş tavşan gibiyim. ama artık buralardayım. zamanla öğrenirim kanımca:)
anam ipek sen naptın bacım tv izlerken nasıl zıplıyon benim beynim dönüyo zıplarken.baktığım yer bi havaya bi aşağı çekiliyor sanki.o yüzden sadece müzik eşliğinde yapıyorum bak sende dene hani arabalar için süper hareketli şarkılar var ya onların eşliğinde yap sen bıraksan bile müzik seni bırakmıyo zıplamaya devam ediyorsun ben callan teyzemi ihmal ettiğim gün mutlaka zıplıyorum. bu arada bu gün bnm muhteşem perşemde günüm ilk başta bu dukan amcam çok zor geldi bana ama şimdi perşembe günleri atak evresini özlediğimi farkediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?