herkese selaaaaam
edadukancan gelmiiiiş, ne iyi etmiş hoşgelmişhoş da bulmuştur umarım :)
ben bildirim yapamicam malesef bu hafta çünkü tartılabiliceem bişi yokgerçi tartılsam da kesin 66.8in 1 ya da 2 kilo artılısı çıkar çünkü evimden uzak, gurbet ellerde, motivasyon yerlerde-özlem tavandayken uygulanması zor bu meretin.
çatlakkemik tatlım sen 50 kilo olmak istiyosun ama boyun fena görünmüyodu, 50 çok az değil mi? o tabloda gördüğün değer, yani güçlendirme sonundaki -59lu bişidi ama tam hatırlayamadım şimdi- senin ideal kilon dukana göre. ama bkini çok düşürmedikçe aşağı çekebilirsin dukanın verdiği kiloyu düşüncesindeyim ben. istediğin kiloya gelene kadar seyir yapar sonra güçlendirmeye geçersin.
eksi görenlere tebrikler, artı görenlere teselliler bu arada
delym canım kolay gelsin şimdiden
selam bildirime gec kadlim galiba
bu gunku kilom 66.6
Seytanin sayisi:), ama memnunum 0.8 kilo gitti bir haftada, umarim arkasi gelir:)
merhabalar,
85,4 kiloyum:)
hala Gaziantepteyim:)
..ve kalan kilon da 6,6Anaaammm :18: Hahahha
Canım tatlıımmOlsun.. Sen sonra da halledersin
bu hafta seni yazmıyorum listeye o zaman, geçen hafta da bildirmemişsin. Haftaya yazarım yineGurbet ellerde iyi bak kendineee
ellerine sağlık böğrüne küççük altınlar dolansın emiiii bu hafta küçük altınla idare etcen gülüm ben ilk duraksamamı yaşıyorum moralim bozuk ama haftaya inşallah pırlantalarla geri dönüş yapacağız
Buyrun kızlaaaarr!!
Biraz aceleye geldi, umarım yanlışlık olmamıştır..
Tebrik ederiiiiimm
Eki Görüntüle 626945
Buyrun kızlaaaarr!!
Tebrik ederiiiiimm
Eki Görüntüle 626945
Buyrun kızlaaaarr!!
Tebrik ederiiiiimm
Eki Görüntüle 626945
Merhaba eda hoşgeldin blogunu takip ediyorum çok çok başarılı tariflerin ellerine sağlık.bu arada dukanpare nefisss
Edadukancan hoş geldin tariflerine bayılıyorum bende ufak değişiklikler yapıp kendime göre yorumlamayı daha çok seviyorum ama ellerine sağlık baya bir uğraş istiyor hem yap hem sergile maşallah sana.
Ben bu hafta dediğim gibi veremedim zaten geçen hafta da baya bir azdı, hatırladım ben bu kiloda uzunca bir süre kalmıştım umarım bunu da kıracağım az kaldı az iradeye hakim tam yol devam diyorum.
Birde ilk defa şu jelatin olayında ellerime sağlık dedim gerçekten tam manasıyla ilk defa tutturdum ben bu şeyi hadi hayırlısı yalnız şöyle bişey var puding yaptım kendime ama yedikten sonra ağzımda jelatin kokusu kalıyor ayfer ... kullanıyorum sizde de oluyormu arkadaşlar yada biryerlerde hatamı yaptım deneyimlerinize ve fikirlerinize açığım iyi akşamlaaaar
8 aylık bebeğim emiyor ek gıdada veriyorum
kilo verenleri gördüm kıskandım:)) Herkesi tebrik ederim... Bu hafta bildirim yapamadım ben de evimde olmadığım ve tartı bulamadığım için ama sanırım kilo verdim çünkü dün çok fena çırçır oldumBaşkası olsa tüh vah der ben seviniyorum çırçır olunca normalde tuvalet problemim olduğu için:)))
:) ben de ilk dondurma mi yaptigimda cok korkunc olmustum. Tatlandirici+probiyotik yogurt tabi bi de biraz diyabetik recel, aman allahim oneydi ya. bir sure bunlardan uzak dur, normale donersin. alisik olmayan bunyede etkisi korkunc. simdi tuketince bir sey olmuyor.
Ben kara kara dusunduydum, naptimda hasta oldum acaba diye, mikrobik falan olmasindan korkmustum, sonra burdaki kizlara ne yedigimi anlatinca olay acikliga kavusmustu, ne bileyim:))
Delycik ellerine saglik, nedense facedeki fotografindan heralde, kucuk yaramaz bir kiz cocuguymussun gibi dusunuyorum seni hep
Buyrun kızlaaaarr!!
Tebrik ederiiiiimm
Eki Görüntüle 626945
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?