Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım tatlıımm Olsun.. Sen sonra da halledersin
bu hafta seni yazmıyorum listeye o zaman, geçen hafta da bildirmemişsin. Haftaya yazarım yine Gurbet ellerde iyi bak kendineee

hayatımızda ne diyeti yaparsak yapalım en büyük düşmanımız can sıkıntısı, moral bozukluğu..
gözyaşlarımıza esir olmamak adına kendimi sıktığım anlarda sinirden aklıma gelen ilk şey neden çikolatalı tatlılar?
inanılmaz bir özgüvenle başladığım bu diyette oldukça başarılı şekilde ilerliyor olmama rağmen şimdi bir yanım aman boşver hayat boş vazgeç diyor.

selam bildirime gec kadlim galiba

bu gunku kilom 66.6

Seytanin sayisi:), ama memnunum 0.8 kilo gitti bir haftada, umarim arkasi gelir:)

Son düzenleme:
Canım tatlıımm Olsun.. Sen sonra da halledersin
bu hafta seni yazmıyorum listeye o zaman, geçen hafta da bildirmemişsin. Haftaya yazarım yine Gurbet ellerde iyi bak kendineee

hallederim di miii :) hallederim hallederim, hallederiiiiizzz
peki madem, geçen hafta da kendi şaşkolozluğumdan günleri karıştırıp bildirim yapamamıştım evet neyse artık, haftaya inşallah, öptüm çook

Buyrun kızlaaaarr!!

Biraz aceleye geldi, umarım yanlışlık olmamıştır..

Tebrik ederiiiiimm

Edadukancan hoş geldin tariflerine bayılıyorum bende ufak değişiklikler yapıp kendime göre yorumlamayı daha çok seviyorum ama ellerine sağlık baya bir uğraş istiyor hem yap hem sergile maşallah sana.
Ben bu hafta dediğim gibi veremedim zaten geçen hafta da baya bir azdı, hatırladım ben bu kiloda uzunca bir süre kalmıştım umarım bunu da kıracağım az kaldı az iradeye hakim tam yol devam diyorum.
Birde ilk defa şu jelatin olayında ellerime sağlık dedim gerçekten tam manasıyla ilk defa tutturdum ben bu şeyi hadi hayırlısı yalnız şöyle bişey var puding yaptım kendime ama yedikten sonra ağzımda jelatin kokusu kalıyor ayfer ... kullanıyorum sizde de oluyormu arkadaşlar yada biryerlerde hatamı yaptım deneyimlerinize ve fikirlerinize açığım iyi akşamlaaaar

Buyrun kızlaaaarr!!

Tebrik ederiiiiimm

Eki Görüntüle 626945
ellerine sağlık böğrüne küççük altınlar dolansın emiiii bu hafta küçük altınla idare etcen gülüm ben ilk duraksamamı yaşıyorum moralim bozuk ama haftaya inşallah pırlantalarla geri dönüş yapacağız

hoşbulduuuk:) ben jelatine hiç alışamadım açıkçası o kokuyo ne yaparsam yapayım alıyorum. puding ve türevlerini mısır nişastasıyla yapıyorum o yüzden. aldığım jelatin de öylece duruyor benimki de ayfer kaur marka

kilo verenleri gördüm kıskandım:)) Herkesi tebrik ederim... Bu hafta bildirim yapamadım ben de evimde olmadığım ve tartı bulamadığım için ama sanırım kilo verdim çünkü dün çok fena çırçır oldum Başkası olsa tüh vah der ben seviniyorum çırçır olunca normalde tuvalet problemim olduğu için:)))

:) ben de ilk dondurma mi yaptigimda cok korkunc olmustum. Tatlandirici+probiyotik yogurt tabi bi de biraz diyabetik recel, aman allahim oneydi ya. bir sure bunlardan uzak dur, normale donersin. alisik olmayan bunyede etkisi korkunc. simdi tuketince bir sey olmuyor.

Ben kara kara dusunduydum, naptimda hasta oldum acaba diye, mikrobik falan olmasindan korkmustum, sonra burdaki kizlara ne yedigimi anlatinca olay acikliga kavusmustu, ne bileyim:))

Delycik ellerine saglik, nedense facedeki fotografindan heralde, kucuk yaramaz bir kiz cocuguymussun gibi dusunuyorum seni hep

Son düzenleme:

Dün diyabetik reçelle koca bir kase meyveli yoğurt yaptım, dukan ekmeğime tatlandırıcı koydum, bir bardak da zero içtim sonuç felaketti. Ama adet dönemimi yeni bitiriyorum bütün tatlı ihtiyacımı dün karşıladım:)

Buyrun kızlaaaarr!!

Tebrik ederiiiiimm

Eki Görüntüle 626945

ay dely cim çook teşekkür ederim ellerine sağlııık benim tartı değişikliğinden dolayı yanlış hatırladığım başlangıç kilomu bile düzeltmişsin, daha dikkatli olucam bir dahakine çook teşekkürler harikasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…