Buyrun kızlaaaarr!!
Biraz aceleye geldi, umarım yanlışlık olmamıştır..
Tebrik ederiiiiimm
Eki Görüntüle 626945
bende başlayacağım fakat yulaf kepeğini nereden alacağım
çokkkkk teşekkürler. bu diyete bayıldım tam benlik, zorlamaz beni umarım. bu arada yulaf kepeği yerine yulaflı mısır gevreğini sütle karıştırıp yesem olmaz mı :44:
Ellerine sağlık dely. :))
Merhabalar. Öncelikle hoşgeldiniz. Migros gibi büyük marketlerde bulabilirsiniz yulaf kepeğini. Ya da internetten alabilirsiniz. gg, gurmenet... gibi sitelerden.
Ancak ben yulaf kepeği galeta karışımını kullanmanızı tavsiye ederim. :)
ÖNEMLİ : Öncelikle bir doktor arkadaşım günde 3 litreden daha fazla su tüketme dedi. Damar yapısına zarar verebilirmiş.
Yürüyüş diyet yaparken gerçekten çok önemli. Neden yürüyüş yapamıyorsun bilemiyorum. Ama imkanları zorlayıp mutlaka yapın. Atak evresinde 20, seyir evresinde 30 dakika. Ve bence kesinlikle daha fazlası için zorlamayın. Eğer eve geldiğinizde geç oluyorsa, otobüsten ve servisten 2 durak önce inin ve eve yürüyerek gelin. Bu bile yeterli olacaktır.
gülor arkadaşım, protein+sebzeye geçdiysen bazen böyle durumlarla karşılaşılabilir. Birde eğer adet dönemin yakınsa vücut su tutabiliyor. Yürümediğin içinde bu kiloya daha fazla yansıyor olabilir. Benimde adetim yaklaşıyor ve 3 gündür gram oynamadı. Ama biliyorum ki haftaya vermeye devam edeceğim. Bu yüzden lütfen moralini ve diyeti bozma. Lütfen yürümek için bir fırsat yarat.
AYRICA iltifatlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara da ÇOOOK ÇOOOOKKK teşekkürler
selam arkadasim,once bana su atak ve seyir ne demek bi anlatirmisin italya da yasiyorum ve kitabi turkce olarak bulamadim,onun icin almadim,ve mesela yeni baslayan
biri icin ilk 3 gun tam olarak ne yenilebilr bi zahmet yazarmisin saol
yulafkepeği galeta karismi hakkinda simla ve ilkaydan detayları okudum... Tecrübe edenler paylasabilir mi?
• dahami lezzet li?
• Duraklama yaptimi?
• kabizilik konusunda dahami iyi gibi?
yulafkepeği galeta karismi hakkinda simla ve ilkaydan detayları okudum... Tecrübe edenler paylasabilir mi?
dahami lezzet li?
Duraklama yaptimi?
kabizilik konusunda dahami iyi gibi?
sadece yüzümü görenler çok zayıfsın diyor. ne kadar kilo alırsam alayım yüzüm hiç tombiş olmuyor. o yüzden yüz çökmemesi çok çok iyi olacak bnm için. doğum günüme kadar bütün kilomu vermek istiyorum ama dukanın bana verdiği süre çok uzun gibi geldiArkadaşım biraz sabırla kilonu verirsin merak etme.Ben birçok diyet yaptım veremedim.Ancak bu diyetle zorlanmadan verdim.Üstüne üstlükte protein ağırlıklı olduğu için yüzümde hiç çökme olmadı.Buda güzel olan diğer tarafı
anam ipek sen naptın bacım tv izlerken nasıl zıplıyon benim beynim dönüyo zıplarken.baktığım yer bi havaya bi aşağı çekiliyor sanki.o yüzden sadece müzik eşliğinde yapıyorum bak sende dene hani arabalar için süper hareketli şarkılar var ya onların eşliğinde yap sen bıraksan bile müzik seni bırakmıyo zıplamaya devam ediyorsun ben callan teyzemi ihmal ettiğim gün mutlaka zıplıyorum. bu arada bu gün bnm muhteşem perşemde günüm ilk başta bu dukan amcam çok zor geldi bana ama şimdi perşembe günleri atak evresini özlediğimi farkediyorum.
evet hatırladıkların doğru. hiç o kiloya düşmediğim için 50 kilo iyi mi olur,kötü mü olur bilemiyorum. sadece geçen sene aldığım hala giremediğim xsmall bi kar montum var ona girmeye çabalıyorum aslındaçatlakkemik tatlım sen 50 kilo olmak istiyosun ama boyun fena görünmüyodu, 50 çok az değil mi? o tabloda gördüğün değer, yani güçlendirme sonundaki -59lu bişidi ama tam hatırlayamadım şimdi- senin ideal kilon dukana göre. ama bkini çok düşürmedikçe aşağı çekebilirsin dukanın verdiği kiloyu düşüncesindeyim ben. istediğin kiloya gelene kadar seyir yapar sonra güçlendirmeye geçersin.
benimde 29 nisan heyooooo :119::119: uğursuzluk olarak düşünmee. nisan bahar ayı :26: kuş cıvıltısı ne bileyim tatlı rüzgar esintisi felan...evet cok tehlikeli, bu aralar yanima yaklasmayin, dogum gunumde 25 nisan, cernobilin patlama gunu zaten, var bi ugursuzluk ya bi bakalim:)
bende bugün başladımkızlaaar bende bugün başladım hadi hayırlısı sizlerin kilo verdiğini gördükçe cesaretlendim baya
bende görmek,okumak istiyorum tarifleriniii. anladığım kadarıyla bloğun var. özelden yazabilir misin bana?hoşbulduk:) afiyet olsun. ben forum kullanmaya alışana kadar gönderilerinizi görmeyebilirim, asırlar sonra cevap yazabilirim kusura bakmayınız şimdiden:)
ben kipada çalışıyorum. doğalsanın var. eğer kipaya gidipte bulamazsan. reyondakilere sorarsan onlarda yok dersebende başlayacağım fakat yulaf kepeğini nereden alacağım
olmaz...
yulaf kepeğini, ben migros ve kipalardan aliyorum.
ama siz diyete baslamadan önce kitabi lütfen okuyunuz...
Herkese kocaman günaydın ne zamandır takip edemiyorum malum tatilden kilomda 94.0 maalesef kilo veremedim tatilde biraz kaçamaklarım oldu yena ellerine sağlık şimdiden
Buyrun kızlaaaarr!!
Biraz aceleye geldi, umarım yanlışlık olmamıştır..
Tebrik ederiiiiimm
Eki Görüntüle 626945
-daha lezzetli ama krepte hala kepeği tek geçeri
-duraklama yapmadı
-kabızlık konusunda bir farkı yok. bu konuda sorununuz varsa bitki çaylarına başvurun ya da kepek hakkınızın yarısını buğday kepeği olarak kullanın. takika tatlandırıcı da pişirilmeden yendiği taktirde o konuya net çözüm oluyor. dukanellada mesela.
Beyaz ekmek tarifini yaptım, bayıldımm resmen. Tadı hakkında 10 üzerinden 10 veriyorum. Krep yapmadım açıkcası çünkü ben yulaf kepeği krebini de beğenememiştim.
Daha ilk pişirmem duraklama hakkında bir şey diyemeyeceğim ama içindekiler zararsız şeyler. Yapacağını sanmıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?