Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Buyrun kızlaaaarr!!

Biraz aceleye geldi, umarım yanlışlık olmamıştır..

Tebrik ederiiiiimm

Eki Görüntüle 626945

Ellerine sağlık dely. :))

bende başlayacağım fakat yulaf kepeğini nereden alacağım

Merhabalar. Öncelikle hoşgeldiniz. Migros gibi büyük marketlerde bulabilirsiniz yulaf kepeğini. Ya da internetten alabilirsiniz. gg, gurmenet... gibi sitelerden.

Ancak ben yulaf kepeği galeta karışımını kullanmanızı tavsiye ederim. :)

çokkkkk teşekkürler. bu diyete bayıldım tam benlik, zorlamaz beni umarım. bu arada yulaf kepeği yerine yulaflı mısır gevreğini sütle karıştırıp yesem olmaz mı :44:

çokkkkk teşekkürler. bu diyete bayıldım tam benlik, zorlamaz beni umarım. bu arada yulaf kepeği yerine yulaflı mısır gevreğini sütle karıştırıp yesem olmaz mı :44:

olmaz...
yulaf kepeğini, ben migros ve kipalardan aliyorum.
ama siz diyete baslamadan önce kitabi lütfen okuyunuz...

yulafkepeği galeta karismi hakkinda simla ve ilkaydan detayları okudum... Tecrübe edenler paylasabilir mi?
• dahami lezzet li?
• Duraklama yaptimi?
• kabizilik konusunda dahami iyi gibi?

selam arkadasim,once bana su atak ve seyir ne demek bi anlatirmisin italya da yasiyorum ve kitabi turkce olarak bulamadim,onun icin almadim,ve mesela yeni baslayan
biri icin ilk 3 gun tam olarak ne yenilebilr bi zahmet yazarmisin saol

Selam Kızlar,
düğündü cenazeydi, şubat tatiliydi derken saçmaladım biraz
o yüzden bu hafta da bildirim yapmadım çünkü haftaya perşembeye kadar tartılmama kararı aldım
paylaşmak istedim

selam arkadasim,once bana su atak ve seyir ne demek bi anlatirmisin italya da yasiyorum ve kitabi turkce olarak bulamadim,onun icin almadim,ve mesela yeni baslayan
biri icin ilk 3 gun tam olarak ne yenilebilr bi zahmet yazarmisin saol

ben anlatayım önce kaç kilo vermek istediğini belirle. 5 kilodan az ise 1 gün atak yapacaksın. 5 kilodan fazla 10 kilodan az ise vermek istediğin miktar 3 gün atak yapacaksın. 10 kilo ile 20m kilo arası vermek istiyorsan 5 gün atak yapacaksın. 20 kilodan fazla ise 7 yada 10 gün atak yapacaksın. ATAK NE ? Yenmesi gerekenler diye yazılan yiyeceklerin adı protein, yani yapacağın atak günü boyunca bu proteinler hariç hiç birşey yemeyeceksin. Ekstra olarak 25 dk. yürüyüş yapacaksın hergün, günde 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği yiyeceksin, çay ve kahveye şeker yerine tatlandırıcı atacaksın ( eczanelerde satılır ) ve baharat,çay,kahve,salatalık turşusu,maydanoz ve limon serbest. BUNA ATAK DENİYOR

yulafkepeği galeta karismi hakkinda simla ve ilkaydan detayları okudum... Tecrübe edenler paylasabilir mi?
• dahami lezzet li?
• Duraklama yaptimi?

-daha lezzetli ama krepte hala kepeği tek geçeri
-duraklama yapmadı
-kabızlık konusunda bir farkı yok. bu konuda sorununuz varsa bitki çaylarına başvurun ya da kepek hakkınızın yarısını buğday kepeği olarak kullanın. takika tatlandırıcı da pişirilmeden yendiği taktirde o konuya net çözüm oluyor. dukanellada mesela.

• dahami lezzet li?
• Duraklama yaptimi?

Beyaz ekmek tarifini yaptım, bayıldımm resmen. Tadı hakkında 10 üzerinden 10 veriyorum. Krep yapmadım açıkcası çünkü ben yulaf kepeği krebini de beğenememiştim.

Daha ilk pişirmem duraklama hakkında bir şey diyemeyeceğim ama içindekiler zararsız şeyler. Yapacağını sanmıyorum. :)

aman Allahım neler neler yazmışsınız böyle. şu alıntılayım bunuda bunuda derken, bir sayfa benim yorumlarla dolacak sanırım
evett. bugün ilk günümdü gün hızlı geçti. omleti beğendim evet ama hergün yemek biraz sıkıcı olacak sanırım yulaf hakkım 2 yk çıktığında ekmekle devam ederim (tabi becerebilirsem.grip oldum kızlar:2: hiç tadım tuzum yok. babam koşu bandının motorunda ki tozları temizlemediği için (uzun süre üstüne ütülü pantolon koyma vazifesi gördü ) yürüyüş yapamadım. ammacelakin iş yerinde baya bi depar attım çok hareketliydim. en azından bugün için kurtarır diye umut ediyorum.

-dukan amcaya ihanet etmekten korktuğum için nane limon kekik çayları içmedim
-activia tükettim umarım yağ konusunda bi zararı yoktur. kabız olmak istemiyorum
-ben ki hergün abur cubur tüketen birisi olarak aklıma hiiiç tatlı bişi gelmedi/canım çekmedi hayretler ötesindeyim
-bazı arkadaşların atakta çok kilo veremediğini gördüm. kendime acayip gaz verdim. atak gibi bi evreyi az bi kiloyla kapatırsam gerçekten çok üzülürüm.:18:
-bir de omlet ve ekmek dışında yulaf kepeğiyle yapabileceğimiz tarifler var mı?
- bugün acayip susadım. hala daha ağız kuruluğum gitmedi. normalde sürekli meyveli sakızlardan çiğnerim bugün çiğnemediğim için ağız kokusu oluştu sanki. bunu nasıl önleyebiliriz?

sadece yüzümü görenler çok zayıfsın diyor. ne kadar kilo alırsam alayım yüzüm hiç tombiş olmuyor. o yüzden yüz çökmemesi çok çok iyi olacak bnm için. doğum günüme kadar bütün kilomu vermek istiyorum ama dukanın bana verdiği süre çok uzun gibi geldi hele atakta kilo veremezsem . başlarım artık arabesk dinlemeye. batsın bu dünyaaa bitsin bu rüyaaaaa diye....

tavana felan çarpmıyo musunuz yahuu? merak ettim nasıl bişi

evet hatırladıkların doğru. hiç o kiloya düşmediğim için 50 kilo iyi mi olur,kötü mü olur bilemiyorum. sadece geçen sene aldığım hala giremediğim xsmall bi kar montum var ona girmeye çabalıyorum aslında

evet cok tehlikeli, bu aralar yanima yaklasmayin, dogum gunumde 25 nisan, cernobilin patlama gunu zaten, var bi ugursuzluk ya bi bakalim:)
benimde 29 nisan heyooooo :119::119: uğursuzluk olarak düşünmee. nisan bahar ayı :26: kuş cıvıltısı ne bileyim tatlı rüzgar esintisi felan...
kızlaaar bende bugün başladım hadi hayırlısı sizlerin kilo verdiğini gördükçe cesaretlendim baya
bende bugün başladım . umarım atakta az kilo verip moralceyzimizi bozmayız
hoşbulduk:) afiyet olsun. ben forum kullanmaya alışana kadar gönderilerinizi görmeyebilirim, asırlar sonra cevap yazabilirim kusura bakmayınız şimdiden:)
bende görmek,okumak istiyorum tarifleriniii. anladığım kadarıyla bloğun var. özelden yazabilir misin bana?
bende başlayacağım fakat yulaf kepeğini nereden alacağım
ben kipada çalışıyorum. doğalsanın var. eğer kipaya gidipte bulamazsan. reyondakilere sorarsan onlarda yok derse mutlaka stoğuna baktır. bazen üşengeçlikleri tutuyo. bunun yanı sıra aktarlardada satıldığını öğrendim

olmaz...
yulaf kepeğini, ben migros ve kipalardan aliyorum.
ama siz diyete baslamadan önce kitabi lütfen okuyunuz...

ben bile kipa da çalıştığım halde zor buluyorum. hergün yulaf kepeği soran var. bitircekler alamıycam bende. en iyi saklayayım bi tane

tam bir yıl once yine buradaydım:) 7 kilo kadar fazlam vardı ve kısa sürede dukan sayesinde verdim ...ve gercekten cok keyifli bir rejimdi benim için (kısa süre : 2 ay ) ancak şımardıgım için koruma dönemini yapmadım ... uzun süre de kilo almadım ama daha sonra ( evlenmemin de cok büyük etkisi var ) verdiklerimin üstüne bir 5 daha aldım ....
bugün atak dönemim bitti yine dukancım sağolsun elim boş cıkmadım 1,5 kg vermişim :) Ancak şöyle birsey var , yenilenmiş kitabı okumadım gecen sene yulaf kepeği yiyorduk bu sene yulaf ezmesi de dahil olmus ..yulaf ezmesini ne kadar ve hangi dönemde kullanabiliyoruz ? ben yulafkepeginden ciddi anlamda cok sıkıldım , krebin kokusunu duymak istemiyorum (yeni baslayanlar demotive olmayın - 3 ay o kokuyu duyup istediğiniz kiloya gelince gül gibi kokuyor :))

bir de bayat ekmek tarifi denediğinizi duydum tarifi alabilir miyim ?

Herkese kocaman günaydın ne zamandır takip edemiyorum malum tatilden kilomda 94.0 maalesef kilo veremedim tatilde biraz kaçamaklarım oldu yena ellerine sağlık şimdiden

Herkese kocaman günaydın ne zamandır takip edemiyorum malum tatilden kilomda 94.0 maalesef kilo veremedim tatilde biraz kaçamaklarım oldu yena ellerine sağlık şimdiden

Aa ben yanlış yere yazmışım dündü kilo bildirimi kaçırmışım dely ellerine sağlık haftaya inşallah bol kilo verip gelicem:))

Merhaba çok süprüz bir güne uyandım.. burada kilo bildimi dündü. ben dün bu listeye 81,7 olarak girdim.. bu sabah ise 81.1i gördüm.. çok mutluyum. Geçen haftada böyle olmustu benim makina sistemim cuma sabahlarına ayarli sanirim...

cevaplar için çok tesekkürederim. bende en kisa zamanda deneyip deneyimlerimi sizlerle paylasacağım...

Dely eline sağlık beni de listeye aldığın için teşekkürler
Çatlak kemik aynı gün doğmuşuz bide aynı hastane oluyomuş aşk tesadüfleri sever gibi:))
Ben yulaf kepeğini hemen buldum aktardan hemde ama galeta karışımını kipaya carfura baktım yok bide Migros'a bakiyim

kızçeler daha kahvaltı yapmadım ben. omlet yapcam mantar olması sorun olur mu :26:

bende görmek,okumak istiyorum tarifleriniii. anladığım kadarıyla bloğun var. özelden yazabilir misin bana?

google'da eda dukancan diye aratırsan şıp diye çıkıyor:) daha yabancısıyım buraların link vs sorun oluyor mu vermek bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…