Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya arkadaşlar ben çoğunuzda görünen bu kilo göstergesini nereden yapacağımı bulamadım desem çok abuk bir duruma düşer miyim? derken...
sanırım düştüm bile :)
ama cidden ya bende yapmak istiyorum karıştırdım bir sürü yeri bulamadım nasıl yapılıyor ki bu... v

Weight Loss - Diet Ticker

buraya gir

çıkan sayfada alt zemin belirle kendine. değiştirirken sadece 1 2 3 4 5 6..... yazan yerden çeşitlerine bakabiliyosun. seçtiğinin yanına tıkla
next e tıkla. bu seferde ilerleyen imleci seçiyoruz :) aynı şekilde next dedik

Choose a Password/Pin: buraya mutlaka şifre yazmalısın
Privacy: public data olmalı
track:weight (seçili olmalı )
Weight Units:kilograms olarak ayarla
Your target weight: hedef kilo
Your starting weight:başlangıç kilo
Your current weight:güncel kilo
Weight Date: burdan tarih seçiyorz

onun altında ki bel ölçüsü felan. yazmaya gerek duymadım. ki çoğu kişide yazmıyo zaten

Body Mass Index (BMI) - Optional yazan yerdeyiz şimdiiii
Height Units: metrıc S I (seçilecek)
altında ki ilk kutucuğa 1 yazacaksın. ikinci kutucuğada kaç cm sen onu yazacaksın. mesela 1 64 gibi
next diyoruz

kilo çizelgemiz çıkıyo. çizelgeye sağ tıkla en altta özellikler var. ordan linki kopyala. profiline gir. çizelge yazan bölüm var oraya yapıştır veee değişiklikleri kaydettt

kızlar bende halsizlik başladı. tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum sizdede böyle oldu mu atak döneminde?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 haftadır maalesef ki diet kalmadı bende tatil yaramadı bana annemin olması müthiş olumsuz etkiledi sürekli yemek pasta börek yenik düştüm ama Pazartesi tekrar başlayacağım inşallah ( desteğe çok ihtiyacım var

yulafkepeği galeta karismi hakkinda simla ve ilkaydan detayları okudum... Tecrübe edenler paylasabilir mi?
• dahami lezzet li?
• Duraklama yaptimi?
• kabizilik konusunda dahami iyi gibi?
Denemiş biri olarak sanırım biraz daha lezzetli ama arkadaşın dediği gibi krepte sade kepeği tek geçerim kreplerini çeşitlendirebilirsin mesela peynirli yapanlar var ama benim ağzımı kamaştırdığı için tercih etmiyorum şu aralar seyirde olduğum için taze soğan ve maydanozla yapıyorum az biraz gözleme tadında birşey çıkıyor baya baya da fazla oluyor iki öğüne bölüyorum. Ekmek olayı ise küçük parçalar halinde yaptığım için benim 2 kaşık kepekten 8 tane falan çıkıyor kek kalıplarında kabartma tozu ve süt tozu ekliyorum kokusu pişerken mütiş oluyor yerken de üzerine labne sürüyorum baya baya ekmek yemiş gibi hissediyoum ama fazla geliyor günlük olarak onun için 2 hafta önce haftasonu bitirmek için baya bir uğraşmıştım tabi katıksız yemediğim için duraksattı diyebilirim. Sade krep yapıp tost yapmak güzel oluyor light kaşarla çalışıyorsan iyi bir kurtarıcı.Kabızlık sorunu için bitki çayları yada aktarlarda satılan toz formmixlerden tavsiye ederim ama fazla alıştırma kendini sorunu çöz bırak. Bekle biraz sonra tekrar aynı sorun olursa tekrar yap aynı şey bitki çayları içinde gerekli.
Şimdi bende bişi sormak istiyorum önceleri forumda baya bir tartışmaya sebep olmuştu bu diyet reçeller izinlimi? Ben kitapta göremedim atlamış olabilirmiyim, kullanan arkadaşlar chatten falanmı öğrendi bilgilendirirseniz sevinirim iyi akşamlar
bu arada bu cuma düşenlerdenim bende bir arkadaş sözetmiş okudum ama alıntı yapmamışım yalnız değilsin bende cumaları düşüyorum perşembeleri tavan yapıyorum sanırım perşembeye bildirim yapmak bizi şartlandırdığı için stres yapıyoruz mesela ben perşembe bildirim yaptıktan sonra muhakkak ödüllendiriyorum kendimi ama bir bakıyorum ertesi gün muhakkak düşüş olmuş, yalnız yanlış anlaşılmasın perşembe bildirimleri olmasa motivasyon eksikliği olur gayet memnunum durumdan özellikle delynin özverisinden ötürü çook teşekkür ediyorum

diyet recelli yogurt aliyenin onerdigi bir seydi. Aslinda diyet recel yasak, ama meyveli yogurt yasak degil. bu nedenle yogurdun icine meyveli yogurt tadi verecek sekilde az light recel katinca, daha ekonomik, ve tat bakimindan cokta farkli olmayan bir sey elde ediliyor.

Daha once bogurtlenli light recel tuketiyordum. Ama simdi simlanin sitesinden portakal kabugu receli yapmis annem onu kullaniyorum. Onu gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz, o diyete uygun, simlalar dukan chatte sormuslar.

Ayrica yogurtu tatlandirmak icin 4-5 blueberry tuketilebiliyor, bunu light recel olarakta tuketebilirsiniz, bu da son diyet guncellemeleriyle izin verilen bir sey.

aliyenin referansini isterseniz, burda bulabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-7343.html

Belki yeni gelenler bilmez, Aliye hala listede toplamda 35 falan kilo vermis, eskilerden, cok deneyimli bir ablamizdi.

blueberry ve portakal kabugu haric diger diyet recellerle yapilan yogurdu meyveli yogurt hakkiniz yerine yediginiz icin sinirli izinli seyler eklemek te fayda var tabi.

Son düzenleme:

Detayli bilgi için çok tesekürler... Ben form çaylarina içinde sinemaki oluduğu için karsiyim. Kendi sorunumu dukaninda önerdigi gibi, günde 3 fincan yesil çayla çözümlüyorum.
Diyebet reçeller izinili bunu bende bilmiyorum. Fakat içinde tatlandici olduğunu düsünüdüğüm için, birkez alip denedim. Yoğurda karistirip yedim. kilo vermemi engellemedi. ama yenisi almaya ihtiyac duymadim çünkü tadi recele benzemiyor...

Simlanin sitesinde sac dokulmesiyle ilgili soyle bir aciklama var

Merhaba Hande;
Tatlandırıcıların etkisi aslında kanıtlanmış değil saç dökülmesinde.Biraz da varsayım sanırım.Fakat asıl etkenlerden biri protein fazlalığının kalsiyum tutulmasına yol açıp saç ve tırnak üzerinde kötü etki etmesi olabiliyor.kalsiyum oranına baktırıp takviye alabilirsin.
Türkiye'den sevgiler:))

Bi de ona baktirmak lazim anlasilan. aslinda normal kislik dokulme benimki de, az biraz tirsiyorum.

kızlar bende halsizlik başladı. tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum sizdede böyle oldu mu atak döneminde?

atak doneminde gorulen bir sey, cok protein tuketmeye alismaya calisiyor vucut. Alistikca geciyor,

Suresi kisiden kisiye degisiyor. bir kac gun atakta normal. Seyire gectikten sonra, yani sebze tuketmeye baslayinca, azalmasi lazim.

uzun bir araştırma ve takip sonunda dukan yapmaya karar verenlerdenim.
bugün atağın 3. yani son günü.
takipteyim.

atak doneminde gorulen bir sey, cok protein tuketmeye alismaya calisiyor vucut. Alistikca geciyor,

Suresi kisiden kisiye degisiyor. bir kac gun atakta normal. Seyire gectikten sonra, yani sebze tuketmeye baslayinca, azalmasi lazim.

tşk ederim. bu arada verdiğin kilo da gözüm kaldı :)
uzun bir araştırma ve takip sonunda dukan yapmaya karar verenlerdenim.
bugün atağın 3. yani son günü.
takipteyim.

kaç kilo vermen gerekiyorda atak 3 gün vermiş dukan amca sana ? :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok iyi anlıyorum aynı dertten muzdaribim. ((

arkadaşlar bugün dukana başlıyorum 85 kiloyum üçüz doğum yaptım 6 ay önce siznde desteklerinizle inş eski formuma geri dönücem...

bıktım sanki omlet yemekten. ağzımda bi kaç kez çeviriyorum yutamıyorum gözümden yaş geliyo her lokma için. ekmek yapmaya başlayacağım ama süt tozu bulamıyorum yokkk! hiç bi yerde. bu yüzden iştahım kesildi. yemek yiyemiyorum. öğün atlıyorum

öğün atlama, migros larda pınar süt tozu var.

71 ile başladım.hedefim 65.boyum 1.67.
bugün atak bitti ama pek kayda değer kilo veremedim, sanırım bir gün daha yapacağım.
şu anki kilom 69.6.

veremezsin çünkü 3gün atak sana fazla. sen 4 gün yapayım diyorsun bir de. duraklarsın sonra hiç kilo veremezsin haberin olsun. seyire geçmelisin. dukan testi yapıp kendin de görebilirsin sana 3 günün fazla olduğunu. bunu söylüyorum çünkü kendimden biliyorum. bol şans

veremezsin dedim ama zaten çok kilo vermişsin. ne bekliyorsun ki canım daha?

Son düzenleme:

1 kg 400gr ki ilk günün ardından vermiştim bu kiloyu
sonrasında bu sabaha dek eski kilomda çıkınca çok moralim bozuldu
aslında tağa devam etme düşüncemin nedeni evde sebze olmaması:)
dukan testini yaptım aslında.benim hedeflediğim kilo ile inmem gereken kilo aynı çıktı.
yani 65.
çok zor kilo veririm ben ama şimdilik kararlıyım, yarım bırakmak istemiyorum.
ne önerirsin yemek için?

anladım canım ama bi hata yapmış olmayasın testte :26: bi daha mı yapsan ne yapsan. neyse boş verelim testi şimdi, zaten atağını yapmışsın. sebze yok derken? zaten sebze günlerinde de proteini daha fazla tüketmen gerek. yani yemeklik sebze yoksa. 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı salata yapabilirsin kendine mis gibi, sirkeli, limonlu, domates, marul, salatalık vs. bunlar da sebze. ama hiç sebze yoksa gidip en azından göbek al onu kütürdet ye, ya da salatalık çünkü atakta verilen ödemdir. senin sonraki günler kilo verememen bu yüzden. bütün ödemi ilk gün atmışsın vücudundan. esas yağ parçalama, kilo verme seyir döneminde olur. ekstra atak yapman sana yerinde saymaktan, ve seyirde duraklamaktan başka bir şey getirmez. boş yere zaman kaybetmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…