Öğün atlama canım bu saate kahvaltı mı kalır.ataktaysan mantarsız sade yada peynirli yada kıymalı omlet yiyebilirsinkızçeler daha kahvaltı yapmadım ben. omlet yapcam mantar olması sorun olur mu :26:
ya arkadaşlar ben çoğunuzda görünen bu kilo göstergesini nereden yapacağımı bulamadım desem çok abuk bir duruma düşer miyim? derken...
sanırım düştüm bile :)
ama cidden ya bende yapmak istiyorum karıştırdım bir sürü yeri bulamadım nasıl yapılıyor ki bu... v
Denemiş biri olarak sanırım biraz daha lezzetli ama arkadaşın dediği gibi krepte sade kepeği tek geçerim kreplerini çeşitlendirebilirsin mesela peynirli yapanlar var ama benim ağzımı kamaştırdığı için tercih etmiyorum şu aralar seyirde olduğum için taze soğan ve maydanozla yapıyorum az biraz gözleme tadında birşey çıkıyor baya baya da fazla oluyor iki öğüne bölüyorum. Ekmek olayı ise küçük parçalar halinde yaptığım için benim 2 kaşık kepekten 8 tane falan çıkıyor kek kalıplarında kabartma tozu ve süt tozu ekliyorum kokusu pişerken mütiş oluyor yerken de üzerine labne sürüyorum baya baya ekmek yemiş gibi hissediyoum ama fazla geliyor günlük olarak onun için 2 hafta önce haftasonu bitirmek için baya bir uğraşmıştım tabi katıksız yemediğim için duraksattı diyebilirim. Sade krep yapıp tost yapmak güzel oluyor light kaşarla çalışıyorsan iyi bir kurtarıcı.Kabızlık sorunu için bitki çayları yada aktarlarda satılan toz formmixlerden tavsiye ederim ama fazla alıştırma kendini sorunu çöz bırak. Bekle biraz sonra tekrar aynı sorun olursa tekrar yap aynı şey bitki çayları içinde gerekli.yulafkepeği galeta karismi hakkinda simla ve ilkaydan detayları okudum... Tecrübe edenler paylasabilir mi?
dahami lezzet li?
Duraklama yaptimi?
kabizilik konusunda dahami iyi gibi?
Denemiş biri olarak sanırım biraz daha lezzetli ama arkadaşın dediği gibi krepte sade kepeği tek geçerim kreplerini çeşitlendirebilirsin mesela peynirli yapanlar var ama benim ağzımı kamaştırdığı için tercih etmiyorum şu aralar seyirde olduğum için taze soğan ve maydanozla yapıyorum az biraz gözleme tadında birşey çıkıyor baya baya da fazla oluyor iki öğüne bölüyorum. Ekmek olayı ise küçük parçalar halinde yaptığım için benim 2 kaşık kepekten 8 tane falan çıkıyor kek kalıplarında kabartma tozu ve süt tozu ekliyorum kokusu pişerken mütiş oluyor yerken de üzerine labne sürüyorum baya baya ekmek yemiş gibi hissediyoum ama fazla geliyor günlük olarak onun için 2 hafta önce haftasonu bitirmek için baya bir uğraşmıştım tabi katıksız yemediğim için duraksattı diyebilirim. Sade krep yapıp tost yapmak güzel oluyor light kaşarla çalışıyorsan iyi bir kurtarıcı.Kabızlık sorunu için bitki çayları yada aktarlarda satılan toz formmixlerden tavsiye ederim ama fazla alıştırma kendini sorunu çöz bırak. Bekle biraz sonra tekrar aynı sorun olursa tekrar yap aynı şey bitki çayları içinde gerekli.
Şimdi bende bişi sormak istiyorum önceleri forumda baya bir tartışmaya sebep olmuştu bu diyet reçeller izinlimi? Ben kitapta göremedim atlamış olabilirmiyim, kullanan arkadaşlar chatten falanmı öğrendi bilgilendirirseniz sevinirim iyi akşamlar
bu arada bu cuma düşenlerdenim bende bir arkadaş sözetmiş okudum ama alıntı yapmamışım yalnız değilsin bende cumaları düşüyorum perşembeleri tavan yapıyorum sanırım perşembeye bildirim yapmak bizi şartlandırdığı için stres yapıyoruz mesela ben perşembe bildirim yaptıktan sonra muhakkak ödüllendiriyorum kendimi ama bir bakıyorum ertesi gün muhakkak düşüş olmuş, yalnız yanlış anlaşılmasın perşembe bildirimleri olmasa motivasyon eksikliği olur gayet memnunum durumdan özellikle delynin özverisinden ötürü çook teşekkür ediyorum
kızlar bende halsizlik başladı. tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum sizdede böyle oldu mu atak döneminde?
atak doneminde gorulen bir sey, cok protein tuketmeye alismaya calisiyor vucut. Alistikca geciyor,
Suresi kisiden kisiye degisiyor. bir kac gun atakta normal. Seyire gectikten sonra, yani sebze tuketmeye baslayinca, azalmasi lazim.
uzun bir araştırma ve takip sonunda dukan yapmaya karar verenlerdenim.
bugün atağın 3. yani son günü.
takipteyim.
2 haftadır maalesef ki diet kalmadı bende tatil yaramadı bana annemin olması müthiş olumsuz etkiledi sürekli yemek pasta börek yenik düştüm ama Pazartesi tekrar başlayacağım inşallah( desteğe çok ihtiyacım var
arkadaşlar bugün dukana başlıyorum 85 kiloyum üçüz doğum yaptım 6 ay önce siznde desteklerinizle inş eski formuma geri dönücem...
tşk ederim. bu arada verdiğin kilo da gözüm kaldı :)
kaç kilo vermen gerekiyorda atak 3 gün vermiş dukan amca sana ? :26:
bıktım sanki omlet yemekten. ağzımda bi kaç kez çeviriyorum yutamıyorum gözümden yaş geliyo her lokma için. ekmek yapmaya başlayacağım ama süt tozu bulamıyorum yokkk! hiç bi yerde. bu yüzden iştahım kesildi. yemek yiyemiyorum. öğün atlıyorum
71 ile başladım.hedefim 65.boyum 1.67.
bugün atak bitti ama pek kayda değer kilo veremedim, sanırım bir gün daha yapacağım.
şu anki kilom 69.6.
öğün atlama, migros larda pınar süt tozu var.
veremezsin çünkü 3gün atak sana fazla. sen 4 gün yapayım diyorsun bir de. duraklarsın sonra hiç kilo veremezsin haberin olsun. seyire geçmelisin.dukan testi yapıp kendin de görebilirsin sana 3 günün fazla olduğunu. bunu söylüyorum çünkü kendimden biliyorum. bol şans
veremezsin dedim ama zaten çok kilo vermişsin. ne bekliyorsun ki canım daha?
1 kg 400gr ki ilk günün ardından vermiştim bu kiloyu
sonrasında bu sabaha dek eski kilomda çıkınca çok moralim bozuldu
aslında tağa devam etme düşüncemin nedeni evde sebze olmaması:)
dukan testini yaptım aslında.benim hedeflediğim kilo ile inmem gereken kilo aynı çıktı.
yani 65.
çok zor kilo veririm ben ama şimdilik kararlıyım, yarım bırakmak istemiyorum.
ne önerirsin yemek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?