Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tşk ederim. bu arada verdiğin kilo da gözüm kaldı :)

buenas tardes senyoritas:)

4-5 ay sonra seninde toplamda verecegin kilo bu kadar olacak. bu ara incelme daha belli oluyor sanki, kendimi hafif hissediyorum, cokguzel duygu, umarim sabirla siz de bugunleri ve daha iyilerini gorursunuz.

hiç bulamadınsa gurmenetten al canım. orada var. :)

çççoooookkkkk teşekkür ederim..

canım,eşime aldırdım sebze.2 tane salatalık yedim.nasıl lezzetli geldi anlatamam:)
ben daha önce k.hidrat diyeti yapmıştım sözde yani pek kurallara uyduğum söylenemez ilerleyen günlerde.
ilk bir iki günün ardından verdiğim 1 kg ile kaldım hep ve vazgeçtim.
şu anda kıymalı ıspanak pişmek üzere.yanına da salata hazırladım.
çok yemek yediğim söylenemez normalde de ve kolay kilo veremem.
atakta dukanın örnek menülerine kıyasla çok az yemişim onu farkettim.

testte atak dönemini kaç gün yapmam gerektiğini söylemedi, sadece ulaşmam gereken ideal kgyi verdi ki ben de onu hedeflemiştim zaten:)
desteğin için çok teşekkür ederim.
şu anda gayet iyiyim, diyet bir yan etki yapmadı.
bir de tatil olduğu için çok geç uyanıyorum ve yemeğimi de ancak ikindi sonrası yiyorum günlerdir.
işe dönünce ne olacak asıl sorunum bu.

anladım canım. senin adına sevindim. kıymalı ıspanak ve salata karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki, yanına da yoğurt koy bunlara dikkat etmek lazım. dukan yedikçe kilo verdiren diyetlerden değil ama az yiyerek de verilmiyor. kararında yiyeceksin. doyacaksın yani. aksi halde vücut yeterli besini almadığını düşünüp, kiloyu tutar ve bırakmaz. bu da duraklamaya sebep olur.

erken kalksan keşke, diyette erken kalkıp 23 den önce uyumak önemli. en geç 23.50 gibi yatakta ol bence. ben öyle yapmaya çalışıyorum.

rica ederim.

Yalnız diilim demekki :) Pazartesi bi gazla başlayacağım bakalım

aynen. sınavdı stresti derken ben de iyicene abarttım. bugün resmen dünyaları devirdim. yedim suçluluk duydum ağladım yine yedim.

depresyon bahanesinin altına sığınıyorum, adet dönemi diyorum ama benimki düpedüz arsızlık.

eskiden arkadaşlar şekersiz diye şekerli kahve yollayınca içmez bırakırdım, şimdi şu halim ne.

ben öğretmenim.yarıyıl tatilinde fazlaca gezince uyku düzeni şaştı.
p.tesi saat 7.30'da ayaktayım mecburen:)
yani düzenime dönücem kısmetse.
şimdilik böyle oldu.,geç kalkınca geç yatıyorum ve geç saatlere kadar da yiyip içiyorum.
az önce de tavuk göğsü yedim kızarmış.
bugün abartmış gibiyim.
tatlılara gözüm kaydıkça proteine saldırıyorum
okullar açılınca daha zor olacak çünkü kantinde yiyeileceğim birşey yok bunun için de evde hazırlayıp yanımda götürmem gerek.
yalnız sebze müthiş iyi geldi bugün.
şimdilik çok zorlanmıyorum.yulaf kepeğini de aldım mı daha iyi olur sanırım.

sen epey incesin anladığım kadarı ile.çizelgen dikkatimi çekti.
ne zamandır yapıyorsun dukanı?

Süt tozu genpalarda da var ben burda migros ve kipada bulamadım tercih olmadığı için getirmiyorlarmış ama netten aldığım gün genpada karşıma çıkmıştı üstelik daha sonra da rahatlıkla buldum. Bugün ise aktardan aldım süt tozunu baya bir hesaplıya geldi ama yağ oranını tabi bilmediğim için birşey diyemeyeceğim duraklama yaparmı hususunda ama şöyle düşünüyorum porsiyon miktarıyla ayarlandığı zaman bir fark olmaz heralde bu arada aktarda ki süt tozunun kilosu 10 lira ısrarla sordum caffe mate değil dimi diye onlarda ısrarla süt tozu dediler eve geldim hazır paketimle kıyasladım tat aynı hatta yağ tadını alıyorum ya artık hazır paketim biraz daha yağlı koktu gibi belkide yanılsamışımdır.

Ayrıca diyet reçel hususunda çok aydınlatıcı oldu cevaplar teşekkür ediyorum şu portakal kabuğu reçelini yarın bende deneyeceğim teşekkür ederim.

buenas tardes senyoritas:)

4-5 ay sonra seninde toplamda verecegin kilo bu kadar olacak. bu ara incelme daha belli oluyor sanki, kendimi hafif hissediyorum, cokguzel duygu, umarim sabirla siz de bugunleri ve daha iyilerini gorursunuz.
inş. tam gaz devam ama omletten dlayı bögghh :)) birde bişi merak ediyorum. zayıfladığında ayaklardada değişme oldu mu? benim ayak yapı malesef taraklı. bastığım anda yayılma yapıyor

çççoooookkkkk teşekkür ederim..

rica ederimmm. kilo çizelgeni görmek çok güzel benim için :)

kipalarda tercih edilmediğinden değilde asortmanda olmadığı için kalkmış bi nevi anlaşmaları bitmiş. genpa ne bilmiyorum.aktar süper bi fikir evin yakınında içinde yok yok olan bi var sanırım orda bulabilirim çoook teşekkür ederim. aktarda (açık ürünse eğer) paketlendiği koli/çuval/torba da besin değerleri yazar büyük bi ihtimalle.

bugün polenezköyün tavukjambonunu aldım. grmında 1 olarak yazıyodu yağ oranı. bende aldım. proteini yksekti 16 ydı. karbondiyatı hatırlamıyorum:18:

evettt bugün naptımm. sabah light sütle yaptığım,2 tk tatlandırıcı koyduğum kahvemi içtim. dukan galetası yapayım dedim bildiğin tatlı omlet oldu yine hepsini yemedim yarısı yedim :/ iş yerinde akşam yemeğinde tavuk göğüs haşlama /k.biber,pul biber,kekik) yoğurt çok aradım ama light kalmamış çalıştığım yerde. o yüzden yemekhanedekini yemek zorunda kaldım. bide 1 bardak coca cola zero içtim. çay molasına çıktığımdada 200 ml light süt içtim.

silikon kek kalıbı aldım ekmek yapmak için.30 lira verdim içim yanıyorrrr buğday kepeği aldım mahlep alcaktım unuttum püüüü bana

Dun yaptigim havuclu kekte kalmisti aklim kepek hakkim kadarini yiyebilmistim aksama dogru yaptigim icinde 5 brdk cayla yemistim tam bir 5 cayi muhabbeti oldu misafirlerimle aksamda evde degildim yani geceyi yemeden gecirdim aslina bakarsak cay olayini abartmis bile olabilirim ama en guzeli yaklasik 2 aydir gormedigim kuzenimin esi abla cok iyi olmus yaaa diye hayretler icinde bakti guzel gaz aldim tam yol ileri gozetmenlik icin okuldayim simdi gelirken birkec yudum sut ve bir dilim kek yedim kizlar soyle bir saptamam oldu sivi tatlandiricilarin tat kalitesi tozlara oranla hem daha fazla hemde daha gercekci tavsiye ederim

Bende sivi tadlandirici kullaniyorum toz olanida denedim gercekten daha cok tatli yapiyor ve agizda o garip tad kalmiyor. sakincasi yoksa markasini yazarmisin. Ben cok tatli krizine girdigimde hermesetas birde cologran kullaniyorum. arada cocugumuda emzirdigim icin fazla kullanmamin zarari olurmu diye dusunuyorum bir fikri olan varmi acaba? Ben tatliya cok dusgunumdurde :S

Surel marka kullanıyorum, emziren arkadaşlar belki kızacaklar, belki sende alınacaksın ama gerçek düşüncem (kitap destekli) emziren bayanların diyeti uygulamaları sakıncalı, neden aldığımız yüksek protein sütte ki oranı bozup sütün kimyasını bozabiliyormuş ama yine en iyisini sen bilirsin zaten başlamışsın inşallah istediğin sonuçları tez vakitte sağlıklıca alırsın. Tabi yine bişi ekleyim fazla yapaya gitme canım sen bebiş için. Hayırlı akşamlar

selam arkadaslar
benim atakta 4.günüm yarindan sonra seyre gecmek istiyorum
ama teste göre atagi 7gün yapmam lazim.. fazla dayanacagimi sanmiyorumm sebze yemek istiyorum
pes etmeden atagi 5 gün yapip seyre gecsem olurmu?? kilo vermemde duraklama gibi seyler olurmu?

kesinlikle senle ayni fikirdeyim ama ben hic atak ve seyir yapmadim guclendirmedeki gibi yapiyorum hatta fazlasi var eksigi yok ben kuruyemisde yiyorum sutumun kalitesi icin. buna ragmen kilo verimim iyi emzirmenin kaybettirdigi enerjiyide yabana atmamak lazim. ve yuruyorum hergun 30 dk. birtek beyaz ekmek, hamur isi, tatli yemiyorum.

arkadaşlar herkese merhaba..
birkaç gündür iş yoğunluğundan dolayı yazamadım hatta perşembe bildirim oldugunu bıle çok geç hatırladım ama olsun..
dukana tam gaz devam..kılo çizelgesini gördum kılo veren arkadaşlarımı tebrık edıyorum..Rabbım azim ve irade versin..Bu arada yeşil çayın bır mucize oldugunu bırkez daha anladım..Kılo vermemde hızlanacak sanırım ek yaptıklarımla..mayıs gıbı istedıgım kıloda olurum inşAllah..Bugun alışverışe gıttık arkadaşlarla..İstedıgımız begendıgımız şeyleri almak ne güzel ya! Rabbıme hamdolsun..iyıkı dukana başlamışım ıyıkı çektıgım onca kabızlıga ragmen devam etmışım..
Herkese bol azimli günler diliyorum...Rabbım irade versin hepımıze ..

bi zararı olacağını sanmıyorum canım. geç seyire. atak daha çok motivasyon için zaten. 5 gün yapmışsın az değil o da. diyeti bozacağına geç canım seyire bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…