tşk ederim. bu arada verdiğin kilo da gözüm kaldı :)
bıktım sanki omlet yemekten. ağzımda bi kaç kez çeviriyorum yutamıyorum gözümden yaş geliyo her lokma için. ekmek yapmaya başlayacağım ama süt tozu bulamıyorum yokkk! hiç bi yerde. bu yüzden iştahım kesildi. yemek yiyemiyorum. öğün atlıyorum
Çok iyi anlıyorum aynı dertten muzdaribim.((
Weight Loss - Diet Ticker
buraya gir
çıkan sayfada alt zemin belirle kendine. değiştirirken sadece 1 2 3 4 5 6..... yazan yerden çeşitlerine bakabiliyosun. seçtiğinin yanına tıkla
next e tıkla. bu seferde ilerleyen imleci seçiyoruz :) aynı şekilde next dedik
Choose a Password/Pin: buraya mutlaka şifre yazmalısın
Privacy: public data olmalı
track:weight (seçili olmalı )
Weight Units:kilograms olarak ayarla
Your target weight: hedef kilo
Your starting weight:başlangıç kilo
Your current weight:güncel kilo
Weight Date: burdan tarih seçiyorz
onun altında ki bel ölçüsü felan. yazmaya gerek duymadım. ki çoğu kişide yazmıyo zaten
Body Mass Index (BMI) - Optional yazan yerdeyiz şimdiiii
Height Units: metrıc S I (seçilecek)
altında ki ilk kutucuğa 1 yazacaksın. ikinci kutucuğada kaç cm sen onu yazacaksın. mesela 1 64 gibi
next diyoruz
kilo çizelgemiz çıkıyo. çizelgeye sağ tıkla en altta özellikler var. ordan linki kopyala. profiline gir. çizelge yazan bölüm var oraya yapıştır veee değişiklikleri kaydettt
anladım canım ama bi hata yapmış olmayasın testte :26: bi daha mı yapsan ne yapsan. neyse boş verelim testi şimdi, zaten atağını yapmışsın. sebze yok derken? zaten sebze günlerinde de proteini daha fazla tüketmen gerek. yani yemeklik sebze yoksa. 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı salata yapabilirsin kendine mis gibi, sirkeli, limonlu, domates, marul, salatalık vs. bunlar da sebze. ama hiç sebze yoksa gidip en azından göbek al onu kütürdet ye, ya da salatalıkçünkü atakta verilen ödemdir. senin sonraki günler kilo verememen bu yüzden. bütün ödemi ilk gün atmışsın vücudundan. esas yağ parçalama, kilo verme seyir döneminde olur. ekstra atak yapman sana yerinde saymaktan, ve seyirde duraklamaktan başka bir şey getirmez. boş yere zaman kaybetmiş olursun.
canım,eşime aldırdım sebze.2 tane salatalık yedim.nasıl lezzetli geldi anlatamam:)
ben daha önce k.hidrat diyeti yapmıştım sözde yani pek kurallara uyduğum söylenemez ilerleyen günlerde.
ilk bir iki günün ardından verdiğim 1 kg ile kaldım hep ve vazgeçtim.
şu anda kıymalı ıspanak pişmek üzere.yanına da salata hazırladım.
çok yemek yediğim söylenemez normalde de ve kolay kilo veremem.
atakta dukanın örnek menülerine kıyasla çok az yemişim onu farkettim.
testte atak dönemini kaç gün yapmam gerektiğini söylemedi, sadece ulaşmam gereken ideal kgyi verdi ki ben de onu hedeflemiştim zaten:)
desteğin için çok teşekkür ederim.
şu anda gayet iyiyim, diyet bir yan etki yapmadı.
bir de tatil olduğu için çok geç uyanıyorum ve yemeğimi de ancak ikindi sonrası yiyorum günlerdir.
işe dönünce ne olacak asıl sorunum bu.
Yalnız diilim demekki :) Pazartesi bi gazla başlayacağım bakalım
anladım canım. senin adına sevindim. kıymalı ıspanak ve salata karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki, yanına da yoğurt koybunlara dikkat etmek lazım. dukan yedikçe kilo verdiren diyetlerden değil ama az yiyerek de verilmiyor. kararında yiyeceksin. doyacaksın yani. aksi halde vücut yeterli besini almadığını düşünüp, kiloyu tutar ve bırakmaz. bu da duraklamaya sebep olur.
erken kalksan keşke, diyette erken kalkıp 23 den önce uyumak önemli. en geç 23.50 gibi yatakta ol bence. ben öyle yapmaya çalışıyorum.
rica ederim.
bıktım sanki omlet yemekten. ağzımda bi kaç kez çeviriyorum yutamıyorum gözümden yaş geliyo her lokma için. ekmek yapmaya başlayacağım ama süt tozu bulamıyorum yokkk! hiç bi yerde. bu yüzden iştahım kesildi. yemek yiyemiyorum. öğün atlıyorum
inş. tam gaz devam ama omletten dlayı bögghh :)) birde bişi merak ediyorum. zayıfladığında ayaklardada değişme oldu mu? benim ayak yapı malesef taraklı. bastığım anda yayılma yapıyorbuenas tardes senyoritas:)
4-5 ay sonra seninde toplamda verecegin kilo bu kadar olacak. bu ara incelme daha belli oluyor sanki, kendimi hafif hissediyorum, cokguzel duygu, umarim sabirla siz de bugunleri ve daha iyilerini gorursunuz.
çççoooookkkkk teşekkür ederim..
Süt tozu genpalarda da var ben burda migros ve kipada bulamadım tercih olmadığı için getirmiyorlarmış ama netten aldığım gün genpada karşıma çıkmıştı üstelik daha sonra da rahatlıkla buldum. Bugün ise aktardan aldım süt tozunu baya bir hesaplıya geldi ama yağ oranını tabi bilmediğim için birşey diyemeyeceğim duraklama yaparmı hususunda ama şöyle düşünüyorum porsiyon miktarıyla ayarlandığı zaman bir fark olmaz heralde bu arada aktarda ki süt tozunun kilosu 10 lira ısrarla sordum caffe mate değil dimi diye onlarda ısrarla süt tozu dediler eve geldim hazır paketimle kıyasladım tat aynı hatta yağ tadını alıyorum ya artık hazır paketim biraz daha yağlı koktu gibi belkide yanılsamışımdır.
Ayrıca diyet reçel hususunda çok aydınlatıcı oldu cevaplar teşekkür ediyorum şu portakal kabuğu reçelini yarın bende deneyeceğim teşekkür ederim.
Dun yaptigim havuclu kekte kalmisti aklim kepek hakkim kadarini yiyebilmistim aksama dogru yaptigim icinde 5 brdk cayla yemistim tam bir 5 cayi muhabbeti oldu misafirlerimle aksamda evde degildim yani geceyi yemeden gecirdim aslina bakarsak cay olayini abartmis bile olabilirim ama en guzeli yaklasik 2 aydir gormedigim kuzenimin esi abla cok iyi olmus yaaa diye hayretler icinde bakti guzel gaz aldim tam yol ileri gozetmenlik icin okuldayim simdi gelirken birkec yudum sut ve bir dilim kek yedim kizlar soyle bir saptamam oldu sivi tatlandiricilarin tat kalitesi tozlara oranla hem daha fazla hemde daha gercekci tavsiye ederim
Bende sivi tadlandirici kullaniyorum toz olanida denedim gercekten daha cok tatli yapiyor ve agizda o garip tad kalmiyor. sakincasi yoksa markasini yazarmisin. Ben cok tatli krizine girdigimde hermesetas birde cologran kullaniyorum. arada cocugumuda emzirdigim icin fazla kullanmamin zarari olurmu diye dusunuyorum bir fikri olan varmi acaba? Ben tatliya cok dusgunumdurde :S
Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weightkızlar dukanın testini nerden yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz
Surel marka kullanıyorum, emziren arkadaşlar belki kızacaklar, belki sende alınacaksın ama gerçek düşüncem (kitap destekli) emziren bayanların diyeti uygulamaları sakıncalı, neden aldığımız yüksek protein sütte ki oranı bozup sütün kimyasını bozabiliyormuş ama yine en iyisini sen bilirsin zaten başlamışsın inşallah istediğin sonuçları tez vakitte sağlıklıca alırsın. Tabi yine bişi ekleyim fazla yapaya gitme canım sen bebiş için. Hayırlı akşamlar
selam arkadaslar
benim atakta 4.günüm yarindan sonra seyre gecmek istiyorum
ama teste göre atagi 7gün yapmam lazim.. fazla dayanacagimi sanmiyorumm sebze yemek istiyorum
pes etmeden atagi 5 gün yapip seyre gecsem olurmu?? kilo vermemde duraklama gibi seyler olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?