Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayrica alinmadim sana dogru bildigin seyi aktariyorsun neden kizayim veya alinayim :) guzel dileklerin icin cok sagol canim insallah sende tez zamanda istedigin kiloya gelirsin saglicakla.

merhaba canım. ne kadar çok kilo vermişsin. çok tebrik ederim seni. uzun zamandır dukandasın bir şey danışayım ben de sana.
ben dr. oetker in şekersiz muhallebisini aldım. içinde bize uymayan tek şey pirinç unu, sence 1 kase yesem duraklamaya sebep olur mu? :26:

buseb canım aynı muhallebeyı bende tuketıyorum bazen 1 çorba kaşıgı tatlandırıcı atıyorum bazen hiç bırşey kullanmıyorum..light süt ıle yapıyorum ama paketı 2 ye böluyorum..bunu mutlaka yap derım çunku yıyemezsen gerısı heba olmasın..Bende duraklama yapmadı ama haftada 1 kez ancak tuketıyorum..abartmazsan tatlandırıcıyıda fazla kaçırmazsan bence duraklama yapmıyor..sevgıler..

yeni gördüm cevabını. ben dukana maalesef 59 kg ile başladım. ondan önce cesaret edemiyordum. kitabı aldım okudum ve başladım. 4 gün sonra dukan yapalı 1 ay olacak. şuana kadar 3 kilo 800 gr verdim onun öncesinde kendi çabalarımla, yağı ekmeği kısarak, hamur işi tüketmeyerek vermiştim kilo. dukan çok daha iyi, en azından ne yapacağımı biliyorum.

yulaf kepeği çok mühim canım, o seni tok tutacak ve kabızlığı da önleyen o diye biliyorum. yulaf kepeksiz dukan olmaz. derhal temin et. migros larda var, yada gurmenet . com dan alabilirsin.

okul başlayınca da diyetine uy, bütün emeklerin boşa gitmesin. kim dukanı bıraktım dese, aynen geri alıyor kiloyu. bütün evreleri mutlaka yapılmalı. sonuçlar harika olacak merak etme. hem dukan yapanlar normal diyet yapanlara göre daha fazla inceliyor, öncesi ve sonrası fotoğraflardan ben bunu anladım. bir çok kişi de böyle düşünüyor.

bu linkteki insanların hikayelerini okuyup motivasyonunu arttırabilirsin. dukan-ing.com

cevabın için çoook teşekkür ederiiiim ne kadar sevindim sana anlatamam. ben de dediğin gibi yapmayı düşünüyordum. zaten bir arkadaşım önerdi bunu bana ama o dukan yapmıyor, şekersiz diye kullanıyormuş. 2 büyük kase çıkıyor dedi. dediğin gibi light süt ve az tatlandırıcıyla yapacağım.

bir şey daha sorsam ben yarım yağlı süt kullanıyorum, light değil. sorun olur mu? üzerinde %1,5 yağlı diyor minimum, tam yağlısında 3 diyor, yani bu süt olsa olsa 1,8 yağlı falan olur. dukan amca %2 ye kadar izin veriyor diye düşünerek böyle yapıyorum. zaten günde 1 bardak bile içmiyorum, sadece sabah krep yaparken yarım çay bardağı kullanıyorum. yanlış mı sence, etkiler mi kilo vermemi:26:

canım aslında light olması gerek. kötü örnek olmak istemem ama ben bazen light bazen de yarım yağlı kullanıyorum. yoğurdum başladığımdan beni tam yağlı kaymaksız.. kilo vermemi etkilemedi. üstelik yoğurdu çok fazla tüketiyorum. bünye ile alakalı olabilir bu bilemem. dediğim gibi kötü örnek olmak da istemem.. zaten az kullanıyormuşsun sütü birşey olmaz. bir de dr oetkerin light pudingi var dilersen. içerisinde sınırlı izinli olan mısır nişastası var.
en kısa sürede istediğimiz kilolara kavuşmak dileğiyle...

canım aslında light olması gerek. kötü örnek olmak istemem ama ben bazen light bazen de yarım yağlı kullanıyorum. yoğurdum başladığımdan beni tam yağlı kaymaksız.. kilo vermemi etkilemedi. üstelik yoğurdu çok fazla tüketiyorum. bünye ile alakalı olabilir bu bilemem. dediğim gibi kötü örnek olmak da istemem.. zaten az kullanıyormuşsun sütü birşey olmaz. bir de dr oetkerin light pudingi var dilersen. içerisinde sınırlı izinli olan mısır nişastası var.
en kısa sürede istediğimiz kilolara kavuşmak dileğiyle...

ben de bu en son yoğurdu kaymaksız tam yağlı sütaş marka aldım ama %3 yağlı. az tüketiyorum %3 olduğu için. puding gözümden kaçar mı hiiç, muhallebiyi alırken baktım ona, vanilyalısı bize uygundu, aldım. ama kakaolusunun içindekiler kısmında şeker yazıyordu, onu almadım o yüzden. kendim dr. oetkerin yağı azaltılmış kakaosundan 1 tatlı kaşığı hakkımı vanilyalıya katmayı düşünüyorum, deneyeceğim

çoook teşekkür ederim yardımın için. sağlıklı sağlıklı gitsin bu kilolarımız dilerim

merhaba arkadaşlar. sömestr tatilimi bitirdim. evime döndüm ama malesef tatilde büyük bir iradesizlik gösterdim ve 5 kilo aldım. her şeyi elime yüzüme bulaştırdım. şimdi evime döndüm ve ne yapacağımı, nereden başlayacağımı bilmiyorum.

buseb canım ben dıyete başladıgımda sen gıbı yarım yaglı süt yoğurt kullanıyordum..duraklama yapmadı bende ama bayagı kılo verınce artı bır güç olsun dıye artık lıght olanlarından kullanıyorum..bence çok farketmıyor ama peynırin yağına etin yağ oranına çok dıkkat etmek gerekıyor ..bunu öğrendım..sonra zaten dukanda izin yüzde 2 değil mı neden 1,8 izinlı olmasın kı..kılo vermen iyıce duraklamaya gırdıgınde tam lıght olanlarına gecersın artısı bıle olur derım nacızene..lütfen soru sormak istedıgınde çekınme..bende alıye ablaya çok sorardım..hatta ya azrasıla yada azradeniz dıye bır arkadaş vardı o bır keresınde ben dışarda köfte yedıgımde peçete ile yağını alıyorum demişti benım kafada ampul yanmıştı ne guzel fıkır dıye..şimdi dışarda yemek zorunda kalınca ızgara tarzı şeyler tüketıyorum ve hep peçete ıle yagını alıyorum bastıra bastıra onun bıle çok faydasını gördum..Allah razı olsun o kişiden dıye hep söyluyorum

Çekınmeden sor canım..sevgiler

20 hoşgeldın canım..bende dukanı bozmak zorunda kalmıştım dayımın vefatında ve vertıgo oldugumda..Ben ne yaptım bılıyor musun..5 gün saf proteın yaptım sınırlıları bıle tüketmedım ve seyire devam ettım..evet duraklama oldu ama çabuk toparladım..Bence sende öyle yap..77 kg musun yoksa 77+5 mi durum.. ?

şimdi de benim kafada bir ampul yandı. yarın 5 günlük atak yapıp sonra da seyirden devam edeyim.

ayyy allah senden de razı olsun vallahiiiiiii ne güzel fikir buuuu artık böyle yapacağım, yağları alacağım peçeteylee

şuan yarım yağlı kullanıyorum ama dediğin gibi duraklama gibi zamanlara geldiğimde light ürünlere geçerim ben de senin isim nedir bu arada? :26:

lütfen böyle moralini bozma. aslında biraz daha sert olayım ki kendini toparla. bak şimdiiiii güzelce tatilini yaptın homini gırtlak yedin 5 kiloyu aldın. şimdi artık üzülmenin faydası yok. hemen frene basıyorsun ve ZEMMUFF un da dediği gibi 5 gün atak yapıyorsun, sınırlıları bile kullanmadan. o süreçte zaten moralleneceksin, ardından seyire geç ve hiç kaçamak yapmamış ve yapmayacakmışcasına devam et. pozitif düşünmeye çalış. ben de kaçamak yaptım bir keresinde, moralim çok bozuldu aklımdan çıkmadı, ertesi gün kendimi artıda gördüm. 2 gün atak yaptım bu sefer ve o fazlaları verdim.

aldığımız gibi verebiliriz de yani. şimdi toparlan ve aynen dukan ına devam et. bunca kilo vermişsin, üstesinden gelirsin. kendini hafife alma sakın.

buseb benim ismım gül..senın ki nedir ?
ayrıca ben 5+5 yapıyorum dukanı..kaçamak yaptıgımda sadece atak ıle devam etmış olmuyorum ayrıca eskı düzenıme de hızla gerı dönmuş oluyorum..ama en guzelı yapmamak kaçamagı..süre uzadıkça uzuyor..daha bunun güçlendırmesı var..süreyı uzattıkça eziyete dönuşmesın dıyet (buda 20 içindi )..sevgiler canım

buse ben de. memnun oldum çook ben dukana başlayalı 27 gün oluyor. sadece 1 defa altı tatlı kaşığı hoşmerim yedim. sonra da hemen atak yaptım. sporumu zaten aksatmadan yapıyorum. vücudum zaten gevşek, spor yapmazsam halim duman. ama spor sayesinde sıkılaşıyorum. kaçamak yaptığımda öyle korktum ki, her şeyi berbat ettim hissine kapıldım ve hemen toparlandım. bir daha da yapmaya korkarım zaten. bu defa ucuz atlattım çünkü.

şimdi de benim kafada bir ampul yandı. yarın 5 günlük atak yapıp sonra da seyirden devam edeyim.
romantık biz aynı kıloda başlamışız neredeyse bılıyor musun..şimdi 80 kg ben rabbıme hamdolsun..ev sahıbım amelıyat oldu uzun zamandır göruşemıyorduk ve dıyete başladıgımda göruşmuştuk en son..şimdi geçmış olsuna gıttım kadın tanıyamadı resmen vallahı şok oldu

dukan kadar bana ıyı gelen devamlılığı gelen bır dıyet görmedım..atayım şu 15 kg da artık normale döneyım..inşAllah sende en kısa zamanda istedıgın kıloya inersın..Çizelgen dıkkatımı çektı yazmak istedım..sevgiler canım..

benim de dikkatimi çekmişti ZEMMUFF; ama baktımki benim mevcut kilom seninkinin yanından geçemiyor. Çekindim yazmaya. Şu an bende 92 kgyim biraz değişşiklikler var ancak nedense içim hiç rahat dğil. Aynada gördüğümü beğenemiyorum. Eski fotoğraflarım ise o kadar fena geliyor ki anlatamam...

Sen bu kiloya ne kadar sürede düştün?
Ben sanırım 10 Aralıkta başladım.

romantık benım dayım vefat ettı 1 ay resmen öyle heba oldu bırde vertıgo oldum çok agır ondada 1 ayım gıttı..09/09/2012 tarıhınde başladım..işte bu zamana kadar verdım canım 23 kg..
için rahat olsun bızım gıbı vermesı gereken kılosu fazla olan insanlar için çok ideal bır dıyet dukan..ya 12 kg atmışsın üzerınden düşünebılıyor musun..12 kgdan kurtulmuşsun ne kadar guzel..dıyete başlamasaydın hala üzerınde olacaktı belkıde daha fazlası olacaktı..o nedenle sabret canım..Ve kaçamak yapma boşuna zaman kaybetme daha seyır bıtecek güçlendırme yapıcaz Allah nasıp ederse..süre uzarda uzar kaçamaklarla..
Bak ben dukan dışında her yemekten önce 1 kase yoğurda 1er çay kaşıgı tarcın zerdeçal ve zencefil katıp yıyorum..Çok faydasını gördum..ınsanın vucudu ısınıyor resmen..Sonra gnc nın tonalın CLA sını aldım..bıldıgın aspir tohumu yagı ve kılo verırken vucudun kıtlıga gırmış gıbı dırenç göstermesını engellıyor..yag yakımını engelleyen enzımı ınhıbe edıyor..bunuda gunde 2 kez alıyorum ayrıca dıyettekı jo jo etkısı denen rejımı bırakınca hemen verılen kıloların gerı alınmasınıda engellıyor..Gece yatmadan ve sabah ılk iş kalkınca karbonatlı su içiyorum..kabızlıga bırebır geldı..yeşil çayı 1 dılım lımon ıle demlıyorum içine 1 maden suyunu boca edıp 2 lt bır karışım elde edıyorum..gun içinde yaya yaya içiyorum..dışarda yemek yedıysem peçete ıle yagını alıyorum..Valla kendıme has yaptıgım çogu şeyı anlattım..çunku bu uyguladıklarımı 1 aydır yapıyorum faydasını gördum zararını görmedım..Anlattım kı sende ve okuyan uygulamak ısteyen arkadaşlarımda faydalansın..Rabbım azım ve ırade versın hepımıze..sabırlı olalım canım..yoksa olmayacak bu iş..Bu arada 52 beden gıyıyordum bugun 46 beden takım elbıse aldım..sen anla kardeşim aradakı farkı..sevgıler

Son düzenleme:

defalarca beğenmek istiyorum bu yazdıklarını. :))

kardeşimle birlikte ara tatildeyiz beni öldürdü resmen. şişkosun sen daha fazla zayıflayamazsın vs. vs. her gün ayrı bir yönümü eleştirdi ben de salıverince tamam artık demiştim. ama bu söylediklerini de uygulamaya koyacağım. ne kadar makbule geçti yazdıkların bilemezsin. çok teşekkür ederim.

naptin yirmi, ne guzel duraklamayi kirdik diye sevinirken.

neyse bundan sonra onumuzdeki maclara bakmak lazim. zaten 5 kilonun 5 kilo yag olmasina olanak yok, buyuk kismi sudur onun, protein rejimi suyu atar, ondan sonra durumu anlariz. bir an once toparla hadi kendini, sebze gunlerinde lahana ye, inanilmaz kilo atiyo, yesil cayi eksik etme. Eger isi sIkI tutarsan bir hafta icinde 2-3 kilosu gider onun. hem belki yaptigin kacamaklar, biraz bunyeni toparlamana neden olmustur.

ancak 5 gun protein cok olabilir, yumrukta bile 4 gun protein oneriliyor, seni BIktiran zaten yaptigin fazladan protein gunleriydi, o yuzden onu tartarak, daha uygun bir atak suresi belirle. Ama protein gunu yaparken beyaz gun yapabilirsin. Sadece beyaz proteinleri tuketirsen, baligin ne kadar kilo vermeye faydali oldugunu biliyorsun oldukca ise yarayacagindan eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…