Surel marka kullanıyorum, emziren arkadaşlar belki kızacaklar, belki sende alınacaksın ama gerçek düşüncem (kitap destekli) emziren bayanların diyeti uygulamaları sakıncalı, neden aldığımız yüksek protein sütte ki oranı bozup sütün kimyasını bozabiliyormuş ama yine en iyisini sen bilirsin zaten başlamışsın inşallah istediğin sonuçları tez vakitte sağlıklıca alırsın. Tabi yine bişi ekleyim fazla yapaya gitme canım sen bebiş için. Hayırlı akşamlar
arkadaşlar herkese merhaba..
birkaç gündür iş yoğunluğundan dolayı yazamadım hatta perşembe bildirim oldugunu bıle çok geç hatırladım ama olsun..
dukana tam gaz devam..kılo çizelgesini gördum kılo veren arkadaşlarımı tebrık edıyorum..Rabbım azim ve irade versin..Bu arada yeşil çayın bır mucize oldugunu bırkez daha anladım..Kılo vermemde hızlanacak sanırım ek yaptıklarımla..mayıs gıbı istedıgım kıloda olurum inşAllah..Bugun alışverışe gıttık arkadaşlarla..İstedıgımız begendıgımız şeyleri almak ne güzel ya! Rabbıme hamdolsun..iyıkı dukana başlamışım ıyıkı çektıgım onca kabızlıga ragmen devam etmışım..
Herkese bol azimli günler diliyorum...Rabbım irade versin hepımıze ..
buseb canım aynı muhallebeyı bende tuketıyorum bazen 1 çorba kaşıgı tatlandırıcı atıyorum bazen hiç bırşey kullanmıyorum..light süt ıle yapıyorum ama paketı 2 ye böluyorum..bunu mutlaka yap derım çunku yıyemezsen gerısı heba olmasın..Bende duraklama yapmadı ama haftada 1 kez ancak tuketıyorum..abartmazsan tatlandırıcıyıda fazla kaçırmazsan bence duraklama yapmıyor..sevgıler..merhaba canım. ne kadar çok kilo vermişsin. çok tebrik ederim seni.uzun zamandır dukandasın bir şey danışayım ben de sana.
ben dr. oetker in şekersiz muhallebisini aldım. içinde bize uymayan tek şey pirinç unu, sence 1 kase yesem duraklamaya sebep olur mu? :26:
ben öğretmenim.yarıyıl tatilinde fazlaca gezince uyku düzeni şaştı.
p.tesi saat 7.30'da ayaktayım mecburen:)
yani düzenime dönücem kısmetse.
şimdilik böyle oldu.,geç kalkınca geç yatıyorum ve geç saatlere kadar da yiyip içiyorum.
az önce de tavuk göğsü yedim kızarmış.
bugün abartmış gibiyim.
tatlılara gözüm kaydıkça proteine saldırıyorum
okullar açılınca daha zor olacak çünkü kantinde yiyeileceğim birşey yok bunun için de evde hazırlayıp yanımda götürmem gerek.
yalnız sebze müthiş iyi geldi bugün.
şimdilik çok zorlanmıyorum.yulaf kepeğini de aldım mı daha iyi olur sanırım.
sen epey incesin anladığım kadarı ile.çizelgen dikkatimi çekti.
ne zamandır yapıyorsun dukanı?
buseb canım aynı muhallebeyı bende tuketıyorum bazen 1 çorba kaşıgı tatlandırıcı atıyorum bazen hiç bırşey kullanmıyorum..light süt ıle yapıyorum ama paketı 2 ye böluyorum..bunu mutlaka yap derım çunku yıyemezsen gerısı heba olmasın..Bende duraklama yapmadı ama haftada 1 kez ancak tuketıyorum..abartmazsan tatlandırıcıyıda fazla kaçırmazsan bence duraklama yapmıyor..sevgıler..
cevabın için çoook teşekkür ederiiiimne kadar sevindim sana anlatamam. ben de dediğin gibi yapmayı düşünüyordum. zaten bir arkadaşım önerdi bunu bana ama o dukan yapmıyor, şekersiz diye kullanıyormuş. 2 büyük kase çıkıyor dedi. dediğin gibi light süt ve az tatlandırıcıyla yapacağım.
bir şey daha sorsamben yarım yağlı süt kullanıyorum, light değil. sorun olur mu? üzerinde %1,5 yağlı diyor minimum, tam yağlısında 3 diyor, yani bu süt olsa olsa 1,8 yağlı falan olur. dukan amca %2 ye kadar izin veriyor diye düşünerek böyle yapıyorum. zaten günde 1 bardak bile içmiyorum, sadece sabah krep yaparken yarım çay bardağı kullanıyorum. yanlış mı sence, etkiler mi kilo vermemi:26:
cevabın için çoook teşekkür ederiiiimne kadar sevindim sana anlatamam. ben de dediğin gibi yapmayı düşünüyordum. zaten bir arkadaşım önerdi bunu bana ama o dukan yapmıyor, şekersiz diye kullanıyormuş. 2 büyük kase çıkıyor dedi. dediğin gibi light süt ve az tatlandırıcıyla yapacağım.
bir şey daha sorsamben yarım yağlı süt kullanıyorum, light değil. sorun olur mu? üzerinde %1,5 yağlı diyor minimum, tam yağlısında 3 diyor, yani bu süt olsa olsa 1,8 yağlı falan olur. dukan amca %2 ye kadar izin veriyor diye düşünerek böyle yapıyorum. zaten günde 1 bardak bile içmiyorum, sadece sabah krep yaparken yarım çay bardağı kullanıyorum. yanlış mı sence, etkiler mi kilo vermemi:26:
canım aslında light olması gerek. kötü örnek olmak istemem ama ben bazen light bazen de yarım yağlı kullanıyorum. yoğurdum başladığımdan beni tam yağlı kaymaksız.. kilo vermemi etkilemedi. üstelik yoğurdu çok fazla tüketiyorum. bünye ile alakalı olabilir bu bilemem. dediğim gibi kötü örnek olmak da istemem.. zaten az kullanıyormuşsun sütü birşey olmaz. bir de dr oetkerin light pudingi var dilersen. içerisinde sınırlı izinli olan mısır nişastası var.
en kısa sürede istediğimiz kilolara kavuşmak dileğiyle...
buseb canım ben dıyete başladıgımda sen gıbı yarım yaglı süt yoğurt kullanıyordum..duraklama yapmadı bende ama bayagı kılo verınce artı bır güç olsun dıye artık lıght olanlarından kullanıyorum..bence çok farketmıyor ama peynırin yağına etin yağ oranına çok dıkkat etmek gerekıyor ..bunu öğrendım..sonra zaten dukanda izin yüzde 2 değil mı neden 1,8 izinlı olmasın kı..kılo vermen iyıce duraklamaya gırdıgınde tam lıght olanlarına gecersın artısı bıle olur derım nacızene.cevabın için çoook teşekkür ederiiiimne kadar sevindim sana anlatamam. ben de dediğin gibi yapmayı düşünüyordum. zaten bir arkadaşım önerdi bunu bana ama o dukan yapmıyor, şekersiz diye kullanıyormuş. 2 büyük kase çıkıyor dedi. dediğin gibi light süt ve az tatlandırıcıyla yapacağım.
20 hoşgeldın canım..bende dukanı bozmak zorunda kalmıştım dayımın vefatında ve vertıgo oldugumda..Ben ne yaptım bılıyor musun..5 gün saf proteın yaptım sınırlıları bıle tüketmedım ve seyire devam ettım..evet duraklama oldu ama çabuk toparladım..Bence sende öyle yap..77 kg musun yoksa 77+5 mi durum.. ?merhaba arkadaşlar. sömestr tatilimi bitirdim. evime döndüm ama malesef tatilde büyük bir iradesizlik gösterdim ve 5 kilo aldım. her şeyi elime yüzüme bulaştırdım. şimdi evime döndüm ve ne yapacağımı, nereden başlayacağımı bilmiyorum.
20 hoşgeldın canım..bende dukanı bozmak zorunda kalmıştım dayımın vefatında ve vertıgo oldugumda..Ben ne yaptım bılıyor musun..5 gün saf proteın yaptım sınırlıları bıle tüketmedım ve seyire devam ettım..evet duraklama oldu ama çabuk toparladım..Bence sende öyle yap..77 kg musun yoksa 77+5 mi durum.. ?
buseb canım ben dıyete başladıgımda sen gıbı yarım yaglı süt yoğurt kullanıyordum..duraklama yapmadı bende ama bayagı kılo verınce artı bır güç olsun dıye artık lıght olanlarından kullanıyorum..bence çok farketmıyor ama peynırin yağına etin yağ oranına çok dıkkat etmek gerekıyor ..bunu öğrendım..sonra zaten dukanda izin yüzde 2 değil mı neden 1,8 izinlı olmasın kı..kılo vermen iyıce duraklamaya gırdıgınde tam lıght olanlarına gecersın artısı bıle olur derım nacızene..lütfen soru sormak istedıgınde çekınme..bende alıye ablaya çok sorardım..hatta ya azrasıla yada azradeniz dıye bır arkadaş vardı o bır keresınde ben dışarda köfte yedıgımde peçete ile yağını alıyorum demişti benım kafada ampul yanmıştı ne guzel fıkır dıye ..şimdi dışarda yemek zorunda kalınca ızgara tarzı şeyler tüketıyorum ve hep peçete ıle yagını alıyorum bastıra bastıra onun bıle çok faydasını gördum..Allah razı olsun o kişiden dıye hep söyluyorum
Çekınmeden sor canım..sevgiler
merhaba arkadaşlar. sömestr tatilimi bitirdim. evime döndüm ama malesef tatilde büyük bir iradesizlik gösterdim ve 5 kilo aldım. her şeyi elime yüzüme bulaştırdım. şimdi evime döndüm ve ne yapacağımı, nereden başlayacağımı bilmiyorum.
buseb benim ismım gül..senın ki nedir ?ayyy allah senden de razı olsun vallahiiiiiiine güzel fikir buuuu artık böyle yapacağım, yağları alacağım peçeteylee
şuan yarım yağlı kullanıyorum ama dediğin gibi duraklama gibi zamanlara geldiğimde light ürünlere geçerim ben desenin isim nedir bu arada? :26:
buseb benim ismım gül..senın ki nedir ?
ayrıca ben 5+5 yapıyorum dukanı..kaçamak yaptıgımda sadece atak ıle devam etmış olmuyorum ayrıca eskı düzenıme de hızla gerı dönmuş oluyorum..ama en guzelı yapmamak kaçamagı..süre uzadıkça uzuyor..daha bunun güçlendırmesı var..süreyı uzattıkça eziyete dönuşmesın dıyet (buda 20 içindi )..sevgiler canım
romantık biz aynı kıloda başlamışız neredeyse bılıyor musun..şimdi 80 kg ben rabbıme hamdolsun..ev sahıbım amelıyat oldu uzun zamandır göruşemıyorduk ve dıyete başladıgımda göruşmuştuk en son..şimdi geçmış olsuna gıttım kadın tanıyamadı resmen vallahı şok olduşimdi de benim kafada bir ampul yandı. yarın 5 günlük atak yapıp sonra da seyirden devam edeyim.
romantık biz aynı kıloda başlamışız neredeyse bılıyor musun..şimdi 80 kg ben rabbıme hamdolsun..ev sahıbım amelıyat oldu uzun zamandır göruşemıyorduk ve dıyete başladıgımda göruşmuştuk en son..şimdi geçmış olsuna gıttım kadın tanıyamadı resmen vallahı şok oldu
dukan kadar bana ıyı gelen devamlılığı gelen bır dıyet görmedım..atayım şu 15 kg da artık normale döneyım..inşAllah sende en kısa zamanda istedıgın kıloya inersın..Çizelgen dıkkatımı çektı yazmak istedım..sevgiler canım..
romantık benım dayım vefat ettı 1 ay resmen öyle heba oldu bırde vertıgo oldum çok agır ondada 1 ayım gıttı..09/09/2012 tarıhınde başladım..işte bu zamana kadar verdım canım 23 kg..benim de dikkatimi çekmişti ZEMMUFF; ama baktımki benim mevcut kilom seninkinin yanından geçemiyor. Çekindim yazmaya. Şu an bende 92 kgyim biraz değişşiklikler var ancak nedense içim hiç rahat dğil. Aynada gördüğümü beğenemiyorum. Eski fotoğraflarım ise o kadar fena geliyor ki anlatamam...
Sen bu kiloya ne kadar sürede düştün?
Ben sanırım 10 Aralıkta başladım.
romantık benım dayım vefat ettı 1 ay resmen öyle heba oldu bırde vertıgo oldum çok agır ondada 1 ayım gıttı..09/09/2012 tarıhınde başladım..işte bu zamana kadar verdım canım 23 kg..
için rahat olsun bızım gıbı vermesı gereken kılosu fazla olan insanlar için çok ideal bır dıyet dukan..ya 12 kg atmışsın üzerınden düşünebılıyor musun..12 kgdan kurtulmuşsun ne kadar guzel..dıyete başlamasaydın hala üzerınde olacaktı belkıde daha fazlası olacaktı..o nedenle sabret canım..Ve kaçamak yapma boşuna zaman kaybetme daha seyır bıtecek güçlendırme yapıcaz Allah nasıp ederse..süre uzarda uzar kaçamaklarla..
Bak ben dukan dışında her yemekten önce 1 kase yoğurda 1er çay kaşıgı tarcın zerdeçal ve zencefil katıp yıyorum..Çok faydasını gördum..ınsanın vucudu ısınıyor resmen..Sonra gnc nın tonalın CLA sını aldım..bıldıgın aspir tohumu yagı ve kılo verırken vucudun kıtlıga gırmış gıbı dırenç göstermesını engellıyor..yag yakımını engelleyen enzımı ınhıbe edıyor..bunuda gunde 2 kez alıyorum ayrıca dıyettekı jo jo etkısı denen rejımı bırakınca hemen verılen kıloların gerı alınmasınıda engellıyor..Gece yatmadan ve sabah ılk iş kalkınca karbonatlı su içiyorum..kabızlıga bırebır geldı..yeşil çayı 1 dılım lımon ıle demlıyorum içine 1 maden suyunu boca edıp 2 lt bır karışım elde edıyorum..gun içinde yaya yaya içiyorum..dışarda yemek yedıysem peçete ıle yagını alıyorum..Valla kendıme has yaptıgım çogu şeyı anlattım..çunku bu uyguladıklarımı 1 aydır yapıyorum faydasını gördum zararını görmedım..Anlattım kı sende ve okuyan uygulamak ısteyen arkadaşlarımda faydalansın..Rabbım azım ve ırade versın hepımıze..sabırlı olalım canım..yoksa olmayacak bu iş..Bu arada 52 beden gıyıyordum bugun 46 beden takım elbıse aldım..sen anla kardeşim aradakı farkı..sevgıler
merhaba arkadaşlar. sömestr tatilimi bitirdim. evime döndüm ama malesef tatilde büyük bir iradesizlik gösterdim ve 5 kilo aldım. her şeyi elime yüzüme bulaştırdım. şimdi evime döndüm ve ne yapacağımı, nereden başlayacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?