Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

estagfrllh canım benım..sen uygula ve de kı ; zemmuff yazdıkların işime yaradı inan bundan buyuk mutluluk olmaz..Sakın dıyetı bırakma kardeşin 92 kg ıle dalga geçıyorsa 100 kg olunca daha çok dalga gececektır..Benımde abımler hep dalga gecerdı ama kapandı agızları bu 15 tatılde yanıma geldıklerınde..bıde yaptıklarımdan mı nedır 80 den daha aşagı duruyor vucut..daha sıkı..hiç sarkmam çatlamam olmadı mesela benım..sadece dukanın söyledıgı kadar spor yaptım..salona gıtmek ıstedım ama işim musade etmedı..çok yogun çalışıyorum maalesef..Bende ipek gıbı trombolın almayı düşünuyorum evıme..okudum gerçekten kılo vermek için bırebır bı alet..Sen uygula bunları işine yararsa ne ala yaramazsa bırakırsın..dukan dışına çıkmıyor hiçbırı gördugun gıbı..artısı var sadece

esra bılıyor musun ne zaman balık yedıysem akşam yemegınde sabah hep eksı gördum..balık ve tavuk gerçekten kırmızı etten çok daha hızlı kılo verdırıyor..aynen katılıyorum sana..

zemmuff soylediklerin ise yaradi:)) hadi ben diyeyim. biliyosun uzun zamandir duraklama yasiyordum, valla simdi yine eksileri gormek guzel, hoca biraz rahat biraksa yuruyusleri de aksatmicam aam, her gun baska is yuku:)

bu arada bki olarak 25i gordum, bana artik normal kilolu diyebilirsiniz:)), obezlikten normal kiloya dusen listede tek ben varim, beni yanliz birakmayin:))

gülcüm inanılmaz faydalı bilgiler vermişsin. olley diyorum olleeeyy duraklama durumlarında yapacak çok şeyim oldu sayende. teşekkürleeer

esra bılıyor musun ne zaman balık yedıysem akşam yemegınde sabah hep eksı gördum..balık ve tavuk gerçekten kırmızı etten çok daha hızlı kılo verdırıyor..aynen katılıyorum sana..

balik gercekten mucize gibi, artik cok tavuk tuketemiyorum, tavuk ya sebze yemeginde yada ustunu tamamen sosa bulayarak tuketebiliyorum. Ama balik cok lezzetli gercekten.

Ankaranin en taze baliklari Ulusta oluyomus, annem her hafta oraya tasiniyo yazik ben gidasizlik cekmeyeyim diye.

hem yagli baliklarda serbest, dogrusu ozluyorum yagli seyler yemeyi.

esra sen bana forumda ılk arkadaşlık istegı gönderen kişiydın...ve gerçekten yazdıklarını okuyunca kendıme çok benzetıyordum..teşekkur ederım söyledıklerımı dıkkate alıp uyguladıgın için..Arkadaşlar ben sanırım 3 hafta kadar önce özel mesajdan esraya neler yaptıgımı tek tek yazmıştım..romantıge yazdıgımdan daha çogunu yazmıştım..Sağolsun kaale almış uygulamış..o kadar sevındım kı işine yaradıgına anlatamam yaAllahıma hamdolsun..hepsını tek tek araştırıp uyguladım sadece dıger ınsanlara zaman ve maddı kayıp olmasın dıye açıklayamıyordum..acaba yanlış mı yönlendırırım dıye..bende faydasını göruyordum ama sende dedın ya işe yaradı dıye sadece hamdolsun dıyorum..Teşekkur ederım canım..sevgiler..

gülcüm inanılmaz faydalı bilgiler vermişsin. olley diyorum olleeeyy duraklama durumlarında yapacak çok şeyim oldu sayende. teşekkürleeer
buseb samımıyetımle söyluyorum dukanı uygula üstune bırde bunları uygula tamamdır kılo işi :) kabızlık tamamen kalktı ortadan duraklama yaşamıyorum ayrıca..yanı paylaşmamak haksızlık olurdu ama sadece zamanı bu geceye nasıp oldu..

off off sorma canım ya... insan kendine bu kötülüğü yapar mı? yaptım işte.. tavsiyelerinize uymaya çalışacağım. umarım en kısa zamanda toparlanırım

canım harikasın yaa. istikrarlı bir şekilde ilerledin. 5 kilocuk kalmış. tebrikler.

malesef canım 82 kiloyum. saf proteinle bir başlayım. gerisi allah kerim. umarım ben de toparlarım

teşekkürler busecim. siz bana destek oluntoparlanacağım inşallah.

ah canım ben garibanın da elinden bi tutuver de toparlayım

iyi ki bana da görmek nasip oldu

ah canım ben garibanın da elinden bi tutuver de toparlayım
estgrllh canım..sadece kendıme has araştırarak ve uygulayarak yaptıgım bazı yöntemler vardı..Baktım romantıgınde yolu ben gıbı bayagı uzun paylaşmak istedım..dha öncesınde 3 hafta kadar sanırım esraya özelden mesaj atmıştım neler yaptıgımı uygulamış bende faydalı oldu deyınce çok mutlu oldum..82 kg olsanda endişe etme derım..hemen (5 +5 uyguladıgım için ben öyle yapmıştım),5 gun saf pro yap romantıge yazdıklarımıda uygula nacızane göreceksın sende hızla toparlarsın..üstelık bende esra ıle aynı fıkırdeyım 5 kg hepsının gerçek kılo olma ıhtımalı yok bıle..ama lutfen kaçamak yapma yazık değil mı bu bedene ya..kılo al ver al ver valla yarın oda hesap soracak bıze..kaçamakları bırakıp artık kalıcı olarak verelım şu kıloları..kaçamak=uzayan diyet =biten sabır demek benım gözumde..sevgiler

yazdıklarınızı okudum bende sımdı...
bende tesekkur ederım paylasımınız ıcın...
pekı bu yag enzımlerını ınhıbe eden aspır tohumu yagı nasıl temın edılebılır?

merhaba hanımlarrrr. işten yeni geldim giriyim dedim kimsecikler yok. muhabbette maşallah uzamış gitmiş diyet olayıbı feci endeksledim kendimi abur cubursuz gecem geçmezdi (malesef sabah 7 ye kadar oturuyorum hergün uyku denen şeyden yok bende ) ama bu sıralar cnm abur cubur çekmediğim gibi. ikramlarıda içim cızlamadan geri çeviriyorum iş yerime haşlanmış tavuk taşıyorum hergün. böyle gidersen fotosentez yapmaya başlarsın diye dalga geçiyolar omletten ögghh geldi diye defalarca yazmıştım ama sonradan hatırladığım şeyi yaptım. içimizden biri süte ekleyip tüketiyodu az bişi tatlandırıcı koysak sorun olur mu?

yarın aktara gidip süt tozu ve mahlep alacağım. vee ilk ekmeğimi yapıp fotosunu çekip eklerim buraya bu arada 21 yaşımda olmama rağmen çeyizimin ç si bile yok. yemek yapmayı hiç bilmem. yarın birgün evlenirsem eşime hep dukan ekmeği,dukan omleti,dukan usulü salata felan yaparım herhalde tek bidiklerim bunlar

mükemmelll bi yazı olmuş. kızacaksınız ama duraklamaya girdiğimde. geçen seneden kalma zayıflama hapımdan içicem sadece bir güncük. metabolizmayı hızlandırması açısından. 1 gün sonrada düzelir zaten

Sevgili kk..

Sırf bana mı çıkıyor bu nutella reklamı? Böyle birde kocaman kocaman..

Acaba çok zayıfladınız azıcık da kilo alın deme şekliniz mi bu??

Valla gecenin bu saati gider dukanella yaparım yine de görmem seni haberin olsun

Günaydınlar herkese tatilde kilo veremedim maalesef ama kararlıyım spora başlıcam böyle olmuyo yeterli gelmiyor hele kaçamak yapıyorsan benim gibi bir şekilde yakmak lazım bunları dimi ama :)) herkese güzel haftalar diliyorum

Ya evet çok sinir bozucuu. Dalga geçer gibi

Gül'cüm bu Gnc nın tonalın CLA sı nedirki,ve nereden temin edebiliriz.Bunu paylaşman çok güzel.Teşekkürler,Ve azmin için tebrikler.

Selam kızlar süper başlayan dukan günü:) inşallah geceye kadar sürer.
Bişey sorucam bu karbonat bildiğimiz bakkallarda satılanlardan mı ne kadar konuluyor bide sadece kabızlık için mi merak ettim.
Yalnız yöntemler süper takip ediyorum sizi hepinizden bişeyler öğreniyorum çömez dukancı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…