Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gül'cüm bu Gnc nın tonalın CLA sı nedirki,ve nereden temin edebiliriz.Bunu paylaşman çok güzel.Teşekkürler,Ve azmin için tebrikler.
nesca canım benım..tonalin cla aspir tohumu yağı..kişi kılo verırken vucudun kıtlıga gırmış gıbı hıssedıp kılo vermesını engellemesıne sebep olan enzımı inhibe edıyor ve jo jo etkısı denen kılo verıp bırakınca hemen kılo alma olayınıda ortadan kaldırıyor..uzun zamandır araştırıyordum hem sitede hem dıger sıtelerde spor hocası olan arkadaşlarıma ve doktor arkadaşlarıma danışarak aldım..3 hafta oldu alalı gunde 2 tane alıyorum yemeklerden 20 dk önce sabah ve akşam..1 kapsul 10 kalori zaten yağ denınce yanlış anlaşılmasın..
hepsikampanya ve gıttıgıdıyordan baktım hepsıkampanya sitesı uygun geldı onu aldım..memnunum canım..sevgiler

kaktüs ben ilk başlarda normal karbonat kullanıyordum ama daha sonra eczaneden ingiliz karbonatı denen saf sodyumbikarbonat olanı aldım..kabızlık için de vucut ph 8 üzerınde tutunca çok kolay kılo verdırdıgımız içinde kullanıyorum..Tek dukanda değiştirdıgım su içme alışkanlıgım oldu..yemeklerle bırlıkte karbonatlı su içmıyorum çunku dukanda kı mantık zaten proteınlerı yakma hızından faydalanmak..midemı alkali hale getırıp proteınlerın sındırılmeden atılmasını istemıyorum..Bu nedenle yemeklerden 20 dakıka önce su içiyorum ve yemek bıttıkten 2 saat sonra su içiyorum..Butun suyum ıngılız karbonatlı..face de kemal mirar var onun karbonat ıle ılgılı çalışmalarını takıp edıyorum..sizde okuyup faydalanabılırsınız inşAllah..sevgiler canım

Benden de sana kucak dolusu sevgiler.Öğlen arası baya bir kurcaladım neti ve gerçekten güzel şeyler okudum.Paylaştığın için teşekkürler.Öpüyorum.

Tamam canim tavsiyelerine uyuyorum. Bu gun atak gibi basladim yeniden.
Sabah yumurta , yulaf , ama oglen yemek yiyemedim. Kantinde doner de cikmadi. Cok acim......

Ah bu hafta sonu neler oldu bilsenizzz... Cumartesi, Pazar iki günde misafirim vardı. Arkadaşlarımı her zaman evime davet etme fırsatım olmadığı için en güzel şekilde ağırlamak için güzel güzel tatlılar, börekler hazırladım... Ben yemem diye düşünüyordum bu kadar sabredip bir de direnci kırdıktan sonra ancak oturunca öyle olmadı malesef. İnsanlar yerken ben boş boş duramadım üstüne bir de regl dönemimde olduğum için iyice yemek yeme isteğim kabardı ve tatlı-tuzlu, hamurlu ne varsa her şeyi yedim. Anlayacağınız nefsime yenildim 2 gün boyunca yedikçe yedim hem de ilk defa geçen hafta 63' ü görmüşken ! Nasıl da günah çıkardım valla utanıyorum

Oldukça moralim bozukken yorumları okudum. Ben yine bozmamış psikolojisiyle bugün sebze günümdü sebze gününden devam edeyim diye düşündüm. Bugün yine sebze-protein yaptım ama şimdi siz yumruk hareketi diyince kafama takıldı. Aynen devam etmek yerine 3 gün protein mi yapmalıyım sizce bu 2 günlük karbonhidrat günahlarımdan sonra ? Sanırım yeni bir duraklama beni bekliyor olacak ilerleyen zamanlarda değil mi ?

yirmi bence biz bu pişmanlığın üzerine bu hafta birbirimize destek olup bu zorlu süreci birlikte atlatalım :))))

Merhaba kızlar

Nerdeyse 1 senedir diyet yapacağım deyip duruyorum. Haziranda 80 lerdeydi kilom şu anda 91 oldum. Uzun zamandır araştırıyorum bu diyeti. Gerekli malzemelerin hepsini internetten sipariş verdim. Ben de başlıyorum artık.

Daha önce çok fazla başarısız diyet girişimim oldu. En son 6-7 yıl önce 61 kiloydum evlilik çocuk derken kilolar aldı başını gitti işte. İnşallah son diyet tecrübem olur artık obez değil normal olmak istiyorum

Zemmuff çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim ve bayağı bilgilisin bu diyet konusunda. Bu karbonat konusunu ilk defa duydum. Nasıl kullanacağız benim için de açıklarsan sevinirim. Geçmişe baktım ama bulamadım o kısmı. Tekrar yazarsan sevinirim.

yirmi bence biz bu pişmanlığın üzerine bu hafta birbirimize destek olup bu zorlu süreci birlikte atlatalım :))))
Tamam canim ben bugun basladim. Tam yumruk hareketi degil benimkisi. Yeniden atak yapiyor gibi basladim. Yulafi da 1,5 kasik tuketecergim. Sinirli izinlilerden de sadece gunde 2 tatlandirici siniri koydum. Onu da cayla tuketecegim. Kendimi cok da sık bogaz etmek istemiyorum. Uzun bir seyir donemim var. Taskinliga neden oluyor. Yapacagimiz sey hatalari telafi etmek. Cunku ben yemekleri mideye indirirken batti balik yan gider, sundan da yiyeyim, azicik da bundan yiyeyim dedim.sonuc +5............oysa ben her gramini emek emek vermistim

Şu iki gün bende öyle yaptım ama resmen +'lardan korkuyorum şu anda. Onun için demoralize olmamak için tartılmadım ve şimdi aynen kaldığım yerden devam ediyorum diyetime. Sınırlı izin konusuna bende dikkat edeceğim. Hadi bakalım aynı azimle, yılmadan devam... Eminim kolaylıkla atlatacağız bu süreci de...

Kızlar ben diyete başlayacağım ama yulaf kepeğini sipariş ettim daha elime geçmedi. Gelmesi 2-3 günü bulur sanırım. Başlamak için gelmesini bekleyeyim yoksa bir kaçgün yulaf kepeksiz iadere edebilir miyim?? Ne dersiniz...

Çok iyi anlatmıştım canım sağol eczaneden sorayım bakayım inşallah bulabilirim.bide maden suyuyla yeşil çay yapıyorum dedin 2 lt onu içince bide karbonatlı su mu içiyorsun çay kahve toplam kaç lt sıvı oluyor gün içinde bildiğim kadar 2lt sen fazla içmeyin diyor dukan
Tek tek cevap verdiğin için çok sağol

Ben de trombolin fikrine bayıldım. Haftaya da haftada 3 gün 2şer saat olmak üzere spor salonuna gideceğim. Senin önerilerini defterime yazıp uygulamaya koyacağım ve kendime 3,5 ay süre veriyorum dolap yenilemek adına. :)

Bu arada gerçekten çoook teşekkür ederim.

Doracim hosgeldin. Evet atakta ilk birkac gun cok zor.ama sonra gunlerin nasil gectigini anlamayacaksin. Diyete baslamk da hazir olmanla ilgili.kenndini tamamen hazir hissettiginde baslayabilirsin. Ben olsam yulad kepegimin de gelmesini beklerdim. Cunku yulaf kepegi bizim icin cok onemli

Yulaf kepeğini bekle bence de doracım. 3gün önce 3 gün sonra çok farketmeyecek bütün bir diyet sürecini düşününce.
Diyeti bozanlardan biri de benim. Bu sömestr tatili öğretmen olan gruba yaramadı belli ki. Bir battı balık yan giderci, özlediklerimi bari yiyeyimci de bendim. 2 haftadır yarım yamalak yaptım, diyete ete devam ama işin içine şeker de girdi.. Çok şükür ki kilo almadım. Bugün Dukana (dükkana mı desem:) ) geri döndüm protein günümü yaptım, tatlandırıcı bile tüketmedim:) ama spor konusunda eksik kaldım tatil dönüşü ilk mesaide zor geldi:))

Aynen, çalışırken o yoğunlukta diyetimi uyguladım, elimden geldiğince spor yaptım ama tatil mahvetti. :2:

dora hoşgeldın aramıza..Dilerim tez zamanda istedıgın kıloya inersın..ben ezcaneden ingiliz karbonatı aldım içtıgım suya katıp içiyorum ama dukanın mantıgı proteınlerın vucuttakı sındırılme yollarından ve yaktıracagı kalorıden faydalanmak oldugu için mıdemı yemek ıle bırlıkte alkali hale getırmemek için yemeklerden 20 dk önce ve yemek yedıkten 2 saat sonra su içiyorum..1 lt 1 çay kaşıgı ölçusu ama karbonatın vucut kistlerıne çok ıyı geldıgını okudugumdan berı ben 1 su bardagına 1 çay kaşıgı koyup içiyorum..kabızlıga da ıyı gelıyor ve vucut ph 8 üzerınde tutmak gerçekten hızlı kılo vermeye sebep oluyor..ph nasıl ölçuyorsun dersen idrar splitleri var 100 tanesı 9tl..ondan aldım haftada 1 ıdrar yolu ıle ph ölçuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…