nesca canım benım..tonalin cla aspir tohumu yağı..kişi kılo verırken vucudun kıtlıga gırmış gıbı hıssedıp kılo vermesını engellemesıne sebep olan enzımı inhibe edıyor ve jo jo etkısı denen kılo verıp bırakınca hemen kılo alma olayınıda ortadan kaldırıyor..uzun zamandır araştırıyordum hem sitede hem dıger sıtelerde spor hocası olan arkadaşlarıma ve doktor arkadaşlarıma danışarak aldım..3 hafta oldu alalı gunde 2 tane alıyorum yemeklerden 20 dk önce sabah ve akşam..1 kapsul 10 kalori zaten yağ denınce yanlış anlaşılmasın..Gül'cüm bu Gnc nın tonalın CLA sı nedirki,ve nereden temin edebiliriz.Bunu paylaşman çok güzel.Teşekkürler,Ve azmin için tebrikler.
kaktüs ben ilk başlarda normal karbonat kullanıyordum ama daha sonra eczaneden ingiliz karbonatı denen saf sodyumbikarbonat olanı aldım..kabızlık için de vucut ph 8 üzerınde tutunca çok kolay kılo verdırdıgımız içinde kullanıyorum..Tek dukanda değiştirdıgım su içme alışkanlıgım oldu..yemeklerle bırlıkte karbonatlı su içmıyorum çunku dukanda kı mantık zaten proteınlerı yakma hızından faydalanmak..midemı alkali hale getırıp proteınlerın sındırılmeden atılmasını istemıyorum..Bu nedenle yemeklerden 20 dakıka önce su içiyorum ve yemek bıttıkten 2 saat sonra su içiyorum..Butun suyum ıngılız karbonatlı..face de kemal mirar var onun karbonat ıle ılgılı çalışmalarını takıp edıyorum..sizde okuyup faydalanabılırsınız inşAllah..sevgiler canımSelam kızlar süper başlayan dukan günü:) inşallah geceye kadar sürer.
Bişey sorucam bu karbonat bildiğimiz bakkallarda satılanlardan mı ne kadar konuluyor bide sadece kabızlık için mi merak ettim.
Yalnız yöntemler süper takip ediyorum sizi hepinizden bişeyler öğreniyorum çömez dukancı olarak
nesca canım benım..tonalin cla aspir tohumu yağı..kişi kılo verırken vucudun kıtlıga gırmış gıbı hıssedıp kılo vermesını engellemesıne sebep olan enzımı inhibe edıyor ve jo jo etkısı denen kılo verıp bırakınca hemen kılo alma olayınıda ortadan kaldırıyor..uzun zamandır araştırıyordum hem sitede hem dıger sıtelerde spor hocası olan arkadaşlarıma ve doktor arkadaşlarıma danışarak aldım..3 hafta oldu alalı gunde 2 tane alıyorum yemeklerden 20 dk önce sabah ve akşam..1 kapsul 10 kalori zaten yağ denınce yanlış anlaşılmasın..
hepsikampanya ve gıttıgıdıyordan baktım hepsıkampanya sitesı uygun geldı onu aldım..memnunum canım..sevgiler
Tamam canim tavsiyelerine uyuyorum. Bu gun atak gibi basladim yeniden.estgrllh canım..sadece kendıme has araştırarak ve uygulayarak yaptıgım bazı yöntemler vardı..Baktım romantıgınde yolu ben gıbı bayagı uzun paylaşmak istedım..dha öncesınde 3 hafta kadar sanırım esraya özelden mesaj atmıştım neler yaptıgımı uygulamış bende faydalı oldu deyınce çok mutlu oldum..82 kg olsanda endişe etme derım..hemen (5 +5 uyguladıgım için ben öyle yapmıştım),5 gun saf pro yap romantıge yazdıklarımıda uygula nacızane göreceksın sende hızla toparlarsın..üstelık bende esra ıle aynı fıkırdeyım 5 kg hepsının gerçek kılo olma ıhtımalı yok bıle..ama lutfen kaçamak yapma yazık değil mı bu bedene ya..kılo al ver al ver valla yarın oda hesap soracak bıze..kaçamakları bırakıp artık kalıcı olarak verelım şu kıloları..kaçamak=uzayan diyet =biten sabır demek benım gözumde..sevgiler
kaktüs ben ilk başlarda normal karbonat kullanıyordum ama daha sonra eczaneden ingiliz karbonatı denen saf sodyumbikarbonat olanı aldım..kabızlık için de vucut ph 8 üzerınde tutunca çok kolay kılo verdırdıgımız içinde kullanıyorum..Tek dukanda değiştirdıgım su içme alışkanlıgım oldu..yemeklerle bırlıkte karbonatlı su içmıyorum çunku dukanda kı mantık zaten proteınlerı yakma hızından faydalanmak..midemı alkali hale getırıp proteınlerın sındırılmeden atılmasını istemıyorum..Bu nedenle yemeklerden 20 dakıka önce su içiyorum ve yemek bıttıkten 2 saat sonra su içiyorum..Butun suyum ıngılız karbonatlı..face de kemal mirar var onun karbonat ıle ılgılı çalışmalarını takıp edıyorum..sizde okuyup faydalanabılırsınız inşAllah..sevgiler canım
Tamam canim ben bugun basladim. Tam yumruk hareketi degil benimkisi. Yeniden atak yapiyor gibi basladim. Yulafi da 1,5 kasik tuketecergim. Sinirli izinlilerden de sadece gunde 2 tatlandirici siniri koydum. Onu da cayla tuketecegim. Kendimi cok da sık bogaz etmek istemiyorum. Uzun bir seyir donemim var. Taskinliga neden oluyor. Yapacagimiz sey hatalari telafi etmek. Cunku ben yemekleri mideye indirirken batti balik yan gider, sundan da yiyeyim, azicik da bundan yiyeyim dedim.sonuc +5............oysa ben her gramini emek emek vermistimyirmi bence biz bu pişmanlığın üzerine bu hafta birbirimize destek olup bu zorlu süreci birlikte atlatalım :))))
Tamam canim ben bugun basladim. Tam yumruk hareketi degil benimkisi. Yeniden atak yapiyor gibi basladim. Yulafi da 1,5 kasik tuketecergim. Sinirli izinlilerden de sadece gunde 2 tatlandirici siniri koydum. Onu da cayla tuketecegim. Kendimi cok da sık bogaz etmek istemiyorum. Uzun bir seyir donemim var. Taskinliga neden oluyor. Yapacagimiz sey hatalari telafi etmek. Cunku ben yemekleri mideye indirirken batti balik yan gider, sundan da yiyeyim, azicik da bundan yiyeyim dedim.sonuc +5............oysa ben her gramini emek emek vermistim
kaktüs ben ilk başlarda normal karbonat kullanıyordum ama daha sonra eczaneden ingiliz karbonatı denen saf sodyumbikarbonat olanı aldım..kabızlık için de vucut ph 8 üzerınde tutunca çok kolay kılo verdırdıgımız içinde kullanıyorum..Tek dukanda değiştirdıgım su içme alışkanlıgım oldu..yemeklerle bırlıkte karbonatlı su içmıyorum çunku dukanda kı mantık zaten proteınlerı yakma hızından faydalanmak..midemı alkali hale getırıp proteınlerın sındırılmeden atılmasını istemıyorum..Bu nedenle yemeklerden 20 dakıka önce su içiyorum ve yemek bıttıkten 2 saat sonra su içiyorum..Butun suyum ıngılız karbonatlı..face de kemal mirar var onun karbonat ıle ılgılı çalışmalarını takıp edıyorum..sizde okuyup faydalanabılırsınız inşAllah..sevgiler canım
estagfrllh canım benım..sen uygula ve de kı ; zemmuff yazdıkların işime yaradı inan bundan buyuk mutluluk olmaz..Sakın dıyetı bırakma kardeşin 92 kg ıle dalga geçıyorsa 100 kg olunca daha çok dalga gececektır..Benımde abımler hep dalga gecerdı ama kapandı agızları bu 15 tatılde yanıma geldıklerınde..bıde yaptıklarımdan mı nedır 80 den daha aşagı duruyor vucut..daha sıkı..hiç sarkmam çatlamam olmadı mesela benım..sadece dukanın söyledıgı kadar spor yaptım..salona gıtmek ıstedım ama işim musade etmedı..çok yogun çalışıyorum maalesef..Bende ipek gıbı trombolın almayı düşünuyorum evıme..okudum gerçekten kılo vermek için bırebır bı alet..Sen uygula bunları işine yararsa ne ala yaramazsa bırakırsın..dukan dışına çıkmıyor hiçbırı gördugun gıbı..artısı var sadece
estagfrllh canım benım..sen uygula ve de kı ; zemmuff yazdıkların işime yaradı inan bundan buyuk mutluluk olmaz..Sakın dıyetı bırakma kardeşin 92 kg ıle dalga geçıyorsa 100 kg olunca daha çok dalga gececektır..Benımde abımler hep dalga gecerdı ama kapandı agızları bu 15 tatılde yanıma geldıklerınde..bıde yaptıklarımdan mı nedır 80 den daha aşagı duruyor vucut..daha sıkı..hiç sarkmam çatlamam olmadı mesela benım..sadece dukanın söyledıgı kadar spor yaptım..salona gıtmek ıstedım ama işim musade etmedı..çok yogun çalışıyorum maalesef..Bende ipek gıbı trombolın almayı düşünuyorum evıme..okudum gerçekten kılo vermek için bırebır bı alet..Sen uygula bunları işine yararsa ne ala yaramazsa bırakırsın..dukan dışına çıkmıyor hiçbırı gördugun gıbı..artısı var sadece
Yulaf kepeğini bekle bence de doracım. 3gün önce 3 gün sonra çok farketmeyecek bütün bir diyet sürecini düşününce.
Diyeti bozanlardan biri de benim. Bu sömestr tatili öğretmen olan gruba yaramadı belli ki. Bir battı balık yan giderci, özlediklerimi bari yiyeyimci de bendim. 2 haftadır yarım yamalak yaptım, diyete ete devam ama işin içine şeker de girdi.. Çok şükür ki kilo almadım. Bugün Dukana (dükkana mı desem:) ) geri döndüm protein günümü yaptım, tatlandırıcı bile tüketmedim:) ama spor konusunda eksik kaldım tatil dönüşü ilk mesaide zor geldi:))
dora hoşgeldın aramıza..Dilerim tez zamanda istedıgın kıloya inersın..ben ezcaneden ingiliz karbonatı aldım içtıgım suya katıp içiyorum ama dukanın mantıgı proteınlerın vucuttakı sındırılme yollarından ve yaktıracagı kalorıden faydalanmak oldugu için mıdemı yemek ıle bırlıkte alkali hale getırmemek için yemeklerden 20 dk önce ve yemek yedıkten 2 saat sonra su içiyorum..1 lt 1 çay kaşıgı ölçusu ama karbonatın vucut kistlerıne çok ıyı geldıgını okudugumdan berı ben 1 su bardagına 1 çay kaşıgı koyup içiyorum..kabızlıga da ıyı gelıyor ve vucut ph 8 üzerınde tutmak gerçekten hızlı kılo vermeye sebep oluyor..ph nasıl ölçuyorsun dersen idrar splitleri var 100 tanesı 9tl..ondan aldım haftada 1 ıdrar yolu ıle ph ölçuyorumZemmuff çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim ve bayağı bilgilisin bu diyet konusunda. Bu karbonat konusunu ilk defa duydum. Nasıl kullanacağız benim için de açıklarsan sevinirim. Geçmişe baktım ama bulamadım o kısmı. Tekrar yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?