Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

77.8 di gördüğüm
bu böyle olmayacak zaten uyku ilacı almamm gerek

77.8 di gördüğüm
bu böyle olmayacak zaten uyku ilacı almamm gerek
çatlak kemık uyku ılacı felan alma derım uyku duzenını değiştirmek ısıtıyorsan bır gun uykusuz kalıp gece yatıp sabah erken kalk canım..ben öyle duzeltebılmıştım..boşver ilacları derım nacızane..bu arda çayın tadı yeşil çaylı gazoz gıbı.. sever mısın bılemıyorum herkesın damak tadı farklı ya..dene bakalım..ama çok guzel ödem atıcı oldugu gerçek..

sabah düzgün uyanmayıp akşama kadar yatmak falan çok etkiliyor cidden, güzelce kalkıp güne başlamak lazım
ben 1 ay spora gitmiştim o 1 ay hep gece oturup öğleden sonra kalkıyordum doğru düzgün kilo veremedim
bütün gün uyuyup gece de oturunca olmuyor

Daha önce dukanı yapmıştım faydası olmadı diyemem cidden işe yarıyor ama biraz zor light ürün her yerde
bulunmuyo ve sağlık nedeniyle bıraktım hepinize bol şans arkadaşlar

teşekkür ederim ben de diğer diyetleri sevmiyorum .. kaç kilo ile başlamıştın? 30 günde 6 kilo iyiymiş

59,900 ile başladım 54,00 gördüm bazı günler +200 çıksamda baya bir incelme oldu uzun zamandır beni görmeyen bir arkadaşım görünce 10 kilo vermişin gibi görünüyorsun dedi

Bende belkide yıllar sonra ilk defa ellili rakamları görüyorum.Gerçi 59 kiloyum ama olsun ellili rakamları görüdm ya oda yeter.60 tan aşşağı inebileckmiyim diyordum ama biraz sabırla oluyormu.Görümcemde dukana başladı 5 kilo civarı verdi bir ayda.Beni zayıflamış göürünce oda bir gazla başladı.Ancak şu an duraklama yaşıyor bozmaması için baskı yapıyorum inşallah bozmaz

Merhaba, şu iki haftadır kıramadığım duraklamayı şükür kırmış durumdayım perşembeye sıkı geliyorum sanki inşallah bir terslik çıkmazsa... Geceleri kendimi frenlemek baya bir etkili oldu çok şükür şu tansiyon meselesi olmasa karbonat olayının cidden etkili birşey olduğunu bugün birkez de gözlerimle gördüm. Gördüğüm herkes yeter dur diyor ama ilerleyeceğim inşallah. Birde bugün arkadaşımla alışverişe çıktım dükkanda ben eski bedenimde kıyafetlere gittikçe bayan onlar size çok büyük gelir siz şu tarafa bakın dedi ya Allah'ım bu cümleyi duymak ne güzel birşeymiş çok mutlu oldum kadına sarılıp yanaklarını sıkasım geldi. Ben olmaz şunu deneyim dedikçe aaaaa haksızlık etmeyin fıstık gibisiniz dedi bana yaaaa Çok şükür Rabbime bir kadın için hem sağlıklı olup hemde bu sözleri duymak ne güzel birşeymiş bir kez daha farkettim teşekkürler dukan

kızlar ben seyir evresindeyim bütün kurallara uymaya çalışıyorum ama 2. günlüğüne kaçırmak zorunda kalıcam yediklerimi mecburen kilo almam inş , almamak için napabilirim bildiğiniz birşeyler var mı ??

bende ellili rakamları görmeek istiyorruuum darısı başıma inş =))

teskkurler canım sımdıye kadar duydugum degıık bır kurmus yarın malzemelerı temın edıp yapmaya baslıyorum bu arada odmmı attırıyor bu karısım

İyi geceler kızlar
Uykusu kaçanlara bol uykular dilerim yasemin ve Melisa çayları çok işe yarıyor ilaçtan önce denenebilir.
Bende birkaç haftadır metabolizma hızlandırıcı çay yapıyorum bi arkadaşın diyetisyeni önermiş valla çok memnunum çok güzel ödem de atıyor.tranbolin alıyorum eşime sevgililer gününde bana bundan al diye mesaj attım:))80in altına düşünce spora başlıcam inşallah hem zıplıycam hem call yapıcam 2 sene önce yapmıştım 21günde ölçülerim beşer cm incelmişti süper bişeydi.
Bugün sp günümdü biraz acıktım gibi şimdi gidip yatıyım bari iyi geceler hepinize

selamlar arkadaşlar. ben de dukana duacılardanım :) Allah başımızdan eksik etmesin :)

1 kasımda atak ile başladım. başladığımda 71.2'ydim. ocak sununda 59.7 ile güçlendirmeye geçtim.

amacım 60'ın altına inmekti. başardım. ama güçlendirme de ayrı bi süreç. kilo verdikten sonra dayanmak daha zor bence. ben ufak tefek kaçamaklar yapsam da (3 ay boyunca 1 tane fındık lahmacun, yağlı peynir, bitter çikolata... gibi) hiç bırakmayı düşünmedim.

hepimize bol iradeli günler...

bugün atakta son günümmüş meğersem

seyiri nasıl yapsam daha iyi olur sizce? 1+1 şeklinde mi? 5+5 şeklinde mi? dukan amca ikisinden birine daha iyi diyodu sanki. kitabı bulabilirsem bakarım.

birde sebzeyi olaya dahil ettiğimizde sadece 1 öğünde mi tüketiyoduk?

Son düzenleyen: Moderatör:

yasemin vee melisa hmmm :/ bi yere not almalıyım.:129:

çayın tarifini yazsaydın keşkeee.
trambolin olayına hala akıl sır erdiremiyorum ben. tavana kafanız felan çarpmıyo mu? :122: onun yerine yatakta ya da kanepede zıplasak olmaz mı?

eşinde mi dukan felan yapıyo?:26:

geçen sene leslie ile başladım feci kas yaptım. millet kilo vermemişsin genişlemişsin demişti

Son düzenleyen: Moderatör:
saat 07:18 ve ben halaa uyumadım. lanet olsun

Sıkılmıyormusun sabaha kadar. Aç bi film seyrederken uyuuu.
Bana has bir durum bu sanırım ama tam 2 haftadır hafta sonları hariç intikamın 4. bölümünü açıyorum. İlk partı daha bitiremedim. nasıl bir uykuysa bu bendeki. Hemde öyle geç saatlerde falan değil. 21 gibi giriyorum yatağaa. Şu diziyi bitireyim üstine yeni bölüm oynadı yeniside geliyor diyorum hemde çok merak ediyorum. Yok arkadaş olmuyorrr. Keşke benimde bira zuykum kaçsaaa. Ne filmler izlerimm.
Sende iyi yönünde bakk.
Ve CALLEN yap bak nasıl mutlu uyuyorsunnn :)

Bende tranbolin kullanıyorum.
Keşke öle havalara falan uçursaa yok öle bişeyy
Bu ev tipleri 90 - 100 cm çapında oluyorr. Sadece 5-10 cm yükseliyorsunn.
Yatağa ve kanepeye yazık yaww. Kaç kilo insanlarızzz. Kırılır falan :)

kızlar aranızda callan apan var mı?:26:

Aaa callen benim favorim. Bir ara herkese cd yolladım hatta. Ama sonra ağzımın payını aldım kötü niyetli insanlardan. Artık kimseye yollamıyorum.
Her fırsatta yapmak istiyorum ama bu ara ara verdim.
Yaptığım her dönemde çok fazla faydasını gördüm.
Şiddetle tavsiye ediyorum.
3 gün üst üste yapın cm farklar görmezseniz ne olayımm :)
hele tam yapıncaa inanılmazz.
Kilo gitmesede inceliyorsunuzzz.

Bununla ilgili mucize resimler gördüm ben bizzat tanıdığım kişilerin hemdeee.
Bende çok cm kaybettimm.
Yapın lütfen faydası çokkk.

Callen teyze ölmeseydi Dukan amcayla everecektik. O derece uyumlu bir çift olurlar anlayın iştee :)

Birde Callen in son pelvis hareketi çok mutlu ediyor insanıı. Yapınca göreceksiniz.:) Bebek gibi uyuyorsunuzz duş sonrasııı.

:)

o meşhur şahıs sizsiniz demek. :)
ben bu callan ı nereden bulabilirim ya da e postamı yollasam siz yollayabilir misiniz?

Merhaba canım,

Tamam, daha sık gelmeye çalışırım. :) Ben 1 Aralık dan beri korumadayım canım. Medesa ve Nesli çok kilo verdiler onlar henüz korumaya geçmediler. Korumada senin tanıdığın bir ben varım sanırım :)

İnsan yeter ki istesin başaramayacağı hiçbir şey yok, sizler de tabi ki başaracaksınız. İlk gün başladığımda ben de inanmamıştım 2. gün vazgeçerim sanmıştım ama çok şükür bitti.

Allah hepinize de sağlıkla istediğiniz kiloya ulaşmayı ve hep o kiloda kalmayı kısmet etsin.

Öpüyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…