tatlım kaç kılo çıkmasını beklıyordun tartıldıgında ve kaç kıloyı gördun..uyku düzenı kılo vermekte çok önemlı gerçekten ama herkesın bırde metabolızmasının alıştıgı uyuma ve kalkma saatı vardır..endişe ettıgın atak dönemınde ıstedıgın kadar kılo verememek mı ? neye üzüldun ?
çatlak kemık uyku ılacı felan alma derım uyku duzenını değiştirmek ısıtıyorsan bır gun uykusuz kalıp gece yatıp sabah erken kalk canım..ben öyle duzeltebılmıştım..boşver ilacları derım nacızane..bu arda çayın tadı yeşil çaylı gazoz gıbı..77.8 di gördüğüm
bu böyle olmayacak zaten uyku ilacı almamm gerek
teşekkür ederim ben de diğer diyetleri sevmiyorum .. kaç kilo ile başlamıştın? 30 günde 6 kilo iyiymiş
tatlım kaç kılo çıkmasını beklıyordun tartıldıgında ve kaç kıloyı gördun..uyku düzenı kılo vermekte çok önemlı gerçekten ama herkesın bırde metabolızmasının alıştıgı uyuma ve kalkma saatı vardır..endişe ettıgın atak dönemınde ıstedıgın kadar kılo verememek mı ? neye üzüldun ?
Bende belkide yıllar sonra ilk defa ellili rakamları görüyorum.Gerçi 59 kiloyum ama olsun ellili rakamları görüdm ya oda yeter.60 tan aşşağı inebileckmiyim diyordum ama biraz sabırla oluyormu.Görümcemde dukana başladı 5 kilo civarı verdi bir ayda.Beni zayıflamış göürünce oda bir gazla başladı.Ancak şu an duraklama yaşıyor bozmaması için baskı yapıyorum inşallah bozmaz
aysag 2 poşet yeşil çayı 1,5 litre sıcak su iel demlıyorum..demlenırken içine 1 dılım lımon sıkıp kabugunu atıyorum..sonra 10 dakıka demleyıp süzüyorum..sonra içine 1 şişe maden suyunu katıyorum..2 lt bı çay oluyor ve gun içinde sıcak soguk farketmıyor tüketıyorum..böyle işte cancazım..
İyi geceler kızlar
Uykusu kaçanlara bol uykular dilerim yasemin ve Melisa çayları çok işe yarıyor ilaçtan önce denenebilir.
Bende birkaç haftadır metabolizma hızlandırıcı çay yapıyorum bi arkadaşın diyetisyeni önermiş valla çok memnunum çok güzel ödem de atıyor.tranbolin alıyorum eşime sevgililer gününde bana bundan al diye mesaj attım:))80in altına düşünce spora başlıcam inşallah hem zıplıycam hem call yapıcam 2 sene önce yapmıştım 21günde ölçülerim beşer cm incelmişti süper bişeydi.
Bugün sp günümdü biraz acıktım gibi şimdi gidip yatıyım bari iyi geceler hepinize
saat 07:18 ve ben halaa uyumadım. lanet olsun
yasemin vee melisa hmmm :/ bi yere not almalıyım.:129:
çayın tarifini yazsaydın keşkeee.
trambolin olayına hala akıl sır erdiremiyorum ben. tavana kafanız felan çarpmıyo mu? :122: onun yerine yatakta ya da kanepede zıplasak olmaz mı?
eşinde mi dukan felan yapıyo?:26:
geçen sene leslie ile başladım feci kas yaptım. millet kilo vermemişsin genişlemişsin demişti
kızlar aranızda callan apan var mı?:26:
bende ellili rakamları görmeek istiyorruuum darısı başıma inş =))
Sıkılmıyormusun sabaha kadar. Aç bi film seyrederken uyuuu.
Bana has bir durum bu sanırım ama tam 2 haftadır hafta sonları hariç intikamın 4. bölümünü açıyorum. İlk partı daha bitiremedim. nasıl bir uykuysa bu bendeki. Hemde öyle geç saatlerde falan değil. 21 gibi giriyorum yatağaa. Şu diziyi bitireyim üstine yeni bölüm oynadı yeniside geliyor diyorum hemde çok merak ediyorum. Yok arkadaş olmuyorrr. Keşke benimde bira zuykum kaçsaaa. Ne filmler izlerimm.
Sende iyi yönünde bakk.
Ve CALLEN yap bak nasıl mutlu uyuyorsunnn :)
Bende tranbolin kullanıyorum.
Keşke öle havalara falan uçursaa yok öle bişeyy
Bu ev tipleri 90 - 100 cm çapında oluyorr. Sadece 5-10 cm yükseliyorsunn.
Yatağa ve kanepeye yazık yaww. Kaç kilo insanlarızzz. Kırılır falan :)
Aaa callen benim favorim. Bir ara herkese cd yolladım hatta. Ama sonra ağzımın payını aldım kötü niyetli insanlardan. Artık kimseye yollamıyorum.
Her fırsatta yapmak istiyorum ama bu ara ara verdim.
Yaptığım her dönemde çok fazla faydasını gördüm.
Şiddetle tavsiye ediyorum.
3 gün üst üste yapın cm farklar görmezseniz ne olayımm :)
hele tam yapıncaa inanılmazz.
Kilo gitmesede inceliyorsunuzzz.
Bununla ilgili mucize resimler gördüm ben bizzat tanıdığım kişilerin hemdeee.
Bende çok cm kaybettimm.
Yapın lütfen faydası çokkk.
Callen teyze ölmeseydi Dukan amcayla everecektik. O derece uyumlu bir çift olurlar anlayın iştee :)
Birde Callen in son pelvis hareketi çok mutlu ediyor insanıı. Yapınca göreceksiniz.:) Bebek gibi uyuyorsunuzz duş sonrasııı.
:)
ekim lütfen ara arada olsa yazar mısın forumda..çunku korumadasın ve kımse yok korumada olup foruma yazan..medesa da korumadaydı yanlış hatırlamıyorsam neslide :) moralım yerıne gelıyor başaranları görunce..sevgiler canım..Rabbım azminizi daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?