29 nisandaaabahar ayında doğmak gerçekten müthiş bişi. özellikle zayıf olunca diye tahmin ediyorum.
al işte bi sıra kapmaya çalışan daha.
bende derim kii gençlerin önünü açmak lazım
hepsiburadan aldım 102 cm benimki ama kocaman yani daha büyüğünü almayın eşim 80 kilo cıktı zıpladı hiç bir şey olmadı 100 kiloya kadar taşır mış benim aldığım.
29 nisandaaabahar ayında doğmak gerçekten müthiş bişi. özellikle zayıf olunca diye tahmin ediyorum.
sıra kapmak ne hattime arkadaşım :) bana son sırada göndersenizde yeter.:26:
tamam arkadaşım gel biz seninle benim 2. sıramı paylaşalım. bu genç kızdan bize hayır yok
Call platese benziyor ağır hareketler uzama hareketleri falan kalori yaktıyormuş gibi değil ama incelme sağladığı kesin ama yanında kardiyo da yaparsan ikisi birlikte kaymaklı ekmek kadayıfı olur
Çatlak kemik aynı gün doğmuşuz seninle:)
ablacıkk böyle deme amaa:2::2: tamam ya, öyle olsun. Şu an içim cam kırıklarıylaa dolu bunu bil. :26:
tamam arkadaşım gel biz seninle benim 2. sıramı paylaşalım. bu genç kızdan bize hayır yok
gerçekten mii ayy ne güzell :119::119::119:
ablacıkk böyle deme amaa
demeyin böyleee
callen yanında 30dk yürüyüş yapıcam ben. umarım işe yarar yalnız callenin başlangıcını pazartesi akşamı yaparım. böylece 4 günde toplarım kendimi kas ağrısı felan olmaz
kardiyo derken tam olarak nedir yapılması gereken?
kaymaklı ekmek kadayıfı deyince konsantrasyonum bozuldu yalnız.
inşallah ilkayla simla zaman içinde dukanın kaymaklı kadayıfı tarifini de keşfederler
Kardiyo terleticek her türlü faliyet tranbolinin olur tempolu yürüyüş olur ayrobik olur lesli 5 mil olur gerçek kilo vermek kardiyoyla sağlanır terlemeden olmaz yani.
Gerçekten ben de yapınca farkına vardım keşke yazmasaydım canınız filan çekmesin özür:))
İki gündür dukanellaya sardım sabah kahvaltıda sanırım reglim yaklaşıyor sizde sınırlı izinlilerden yapın işte bişeyler
Yalnız yarın çok pis geliyorum kilo bildirimine haberiniz olsun dün bi tartışayım dedim tüyo aldım boooolll eksi gördüm moralim süper
İşe gidiyim biraz da çalışayım dimi görüşürüz kızlar
ben bugun sabah 6 da kalkip ilk callanimi yaptim. Simdi popomda hafif bir agri var, yururken daha cok hissediyorum.
Karin hareketlerine cok yetisemedim, ama popo hareketlerini iyi yaptim dedim de, kendimi sakatladim heralde:)
Ben cok spor yapmiyorum 1 bucuk ay falan oldu, baya kilo verince et yumusuyor, kollar falan cok belli oluyor, ama karin kismi hareketleri iyi de kol icin ekstra bir sey yapmam lazim sanki.
Sitede callan sayfasi vardi, linkleri arada yeniliyolardi, zaten 10 years younger olanini indirseniz yeter, en iyisi o diyolar. ben deki turkce seslendirmeliymis hem de, ben de forumdan indirmistim, ingilizce zorlanalar iicn tam.
bu link calisiyormus.
Alternatif link3:Callanetics 10 Hour Challenge (TR Altyazılı-Dublajlı).rar
Callanetics 10 Hour Challenge (TR Altyazılı-Dublajlı).rar
hoşgeldinn..
verdiğin linkten indirmeye başladım.
bize biraz bilgi verir misin?
kaç egzersizden başlıyo.
ne kadar süre yaptıktan sonra bi sonrakine geçicez felan.
dosyayı indirdim. video açılmıyo ne yüklemek lazım
o meşhur şahıs sizsiniz demek. :)
ben bu callan ı nereden bulabilirim ya da e postamı yollasam siz yollayabilir misiniz?
hiç sıkılmıyorum. sıkılsam bile uykum olmuyor. bugün işkence yapıcam kendime. akşama kadar uyumamayı planlıyorum.
tramboline baktım ufak tefek bişi. denge sağlayamam ben onla pat pat düşerimitfaiye çadırı genişliğinde olması lazım
callen yapmak istiyorum. msj göndermiştim sana. umarım kısa sürede cevaplarsın. verdiğin 17 kilo callen desteğiyle oldu sanırım. ne kadar sürede verdin?
şişşşşş önce ben önce bensıramı vermemmmm
arkadaşlar bende tranbolin alanlardanım daha iki gün oldu bende ilk başta çok küçük düşermiyim diyordum hiç öyle değil çok güzel yapması çok zevkli tranbolin ile ilgili birde link vereyim size
http://www.anatoliamed.com/wp-content/uploads/2012/05/ph_mucizesi_basari_hikayesi.jpg
tavsiye ederim
ya birde şu callen ne ya internette arattırdım hiç bişey cıkmıyor bana bir link falan bişey gönderebilirmisiniz lütfennnn
Ya yaş olarak felan ablan sayılırım diyerek mi öncelik istesem
Hem belki ikimize de aynı anda gönderebileceği teknoloji gelişmiştir:26:
ben o brandayı yırtarım diye korkuyorum ya :18: yoksa benim çok hoşuma gitti. Sen gittigidiyordan mı aldın trombolinini?
bende derim kii gençlerin önünü açmak lazım
callen kilo verdirmiyomu yani
ben de yeni basladim, pek atlamali ziplamali bir segil, oldukca yavas temposu var, ama hakkiyla yaptiginizda, gercekten her yeriniz agriyor.
Isinma hareketleriyle basliyor, sonra karin ve popo hareketleri var. en son strecingle bitiriyolar, bir saat suren bi video.
Benim sordugum arkadaslar hep bununla devam etmisler, am-pm callaneticse baslayanlar pek memnun degil gibiydi. Ama ipek'e sorarsaniz o daha ayrintili bilgi verecektir. ne de olsa bu konunun piri o.:)
Eger kendini daha zorlamak istersen super callanetics diye bir sey var, ama o baya zormus heralde.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...etics-egzersizleri.html?highlight=callanetics
buralarda cok ayrintili bilgi bulabilirsin.
Nurcan markası nedir acaba tranbolinin ben de 102 almayı düşünüyorum siparişi vericem kociş yarın sevgiler günü için almadıysa kendim sipariş edicem
perşembe günleri yapılıyor. şu şekilde
başlangıç tarihi :
başlangıç kilo:
güncel kilo:
geçen hafta :
boy :
Ravel markası 65,00 tl ye aldım perşembe verdim pazartesi geldi bir arkadaş ne kadar kalori yaktırıyor diyor power jump diye videolar var onlar gibi yaparsan 40 dk da 500-600 kalori yaktırıyormuş.
ohoo oo mükemmell.
eliptik bisiklet almayı düşünüyodum 200 küsür lirayaa
trambolinin biraz daha geniş olanından alsam (küçükle tempolu zıplanmaz) hem daha kârlı olur. bide elektrikle çalışmıyo. koşu bandı kullanıyorum diye annem elektrik faturası tavan yapmış yine dedi yaniiii bende alıyorum trambolindennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?