hiç sıkılmıyorum. sıkılsam bile uykum olmuyor. bugün işkence yapıcam kendime. akşama kadar uyumamayı planlıyorum.Sıkılmıyormusun sabaha kadar. Aç bi film seyrederken uyuuu.
Bana has bir durum bu sanırım ama tam 2 haftadır hafta sonları hariç intikamın 4. bölümünü açıyorum. İlk partı daha bitiremedim. nasıl bir uykuysa bu bendeki. Hemde öyle geç saatlerde falan değil. 21 gibi giriyorum yatağaa. Şu diziyi bitireyim üstine yeni bölüm oynadı yeniside geliyor diyorum hemde çok merak ediyorum. Yok arkadaş olmuyorrr. Keşke benimde bira zuykum kaçsaaa. Ne filmler izlerimm.
Sende iyi yönünde bakk.
Ve CALLEN yap bak nasıl mutlu uyuyorsunnn :)
Bende tranbolin kullanıyorum.
Keşke öle havalara falan uçursaa yok öle bişeyy
Bu ev tipleri 90 - 100 cm çapında oluyorr. Sadece 5-10 cm yükseliyorsunn.
Yatağa ve kanepeye yazık yaww. Kaç kilo insanlarızzz. Kırılır falan :)
Aaa callen benim favorim. Bir ara herkese cd yolladım hatta. Ama sonra ağzımın payını aldım kötü niyetli insanlardan. Artık kimseye yollamıyorum.
Her fırsatta yapmak istiyorum ama bu ara ara verdim.
Yaptığım her dönemde çok fazla faydasını gördüm.
Şiddetle tavsiye ediyorum.
3 gün üst üste yapın cm farklar görmezseniz ne olayımm :)
hele tam yapıncaa inanılmazz.
Kilo gitmesede inceliyorsunuzzz.
Bununla ilgili mucize resimler gördüm ben bizzat tanıdığım kişilerin hemdeee.
Bende çok cm kaybettimm.
Yapın lütfen faydası çokkk.
Callen teyze ölmeseydi Dukan amcayla everecektik. O derece uyumlu bir çift olurlar anlayın iştee :)
Birde Callen in son pelvis hareketi çok mutlu ediyor insanıı. Yapınca göreceksiniz.:) Bebek gibi uyuyorsunuzz duş sonrasııı.
:)
o meşhur şahıs sizsiniz demek. :)
ben bu callan ı nereden bulabilirim ya da e postamı yollasam siz yollayabilir misiniz?
Merhaba canım,
Tamam, daha sık gelmeye çalışırım. :) Ben 1 Aralık dan beri korumadayım canım. Medesa ve Nesli çok kilo verdiler onlar henüz korumaya geçmediler. Korumada senin tanıdığın bir ben varım sanırım :)
İnsan yeter ki istesin başaramayacağı hiçbir şey yok, sizler de tabi ki başaracaksınız. İlk gün başladığımda ben de inanmamıştım 2. gün vazgeçerim sanmıştım ama çok şükür bitti.
Allah hepinize de sağlıkla istediğiniz kiloya ulaşmayı ve hep o kiloda kalmayı kısmet etsin.
Öpüyorum canım.
toplamda ne kadar kilo verdin?
hiç sıkılmıyorum. sıkılsam bile uykum olmuyor. bugün işkence yapıcam kendime. akşama kadar uyumamayı planlıyorum.
tramboline baktım ufak tefek bişi. denge sağlayamam ben onla pat pat düşerimitfaiye çadırı genişliğinde olması lazım
callen yapmak istiyorum. msj göndermiştim sana. umarım kısa sürede cevaplarsın. verdiğin 17 kilo callen desteğiyle oldu sanırım. ne kadar sürede verdin?
şişşşşş önce ben önce bensıramı vermemmmm
yapma benim durum daha vahim
ama benim doğum günüme kadar çıtır olmam lazımçekil aradan
arkadaşlar bende tranbolin alanlardanım daha iki gün oldu bende ilk başta çok küçük düşermiyim diyordum hiç öyle değil çok güzel yapması çok zevkli tranbolin ile ilgili birde link vereyim size
http://www.anatoliamed.com/wp-content/uploads/2012/05/ph_mucizesi_basari_hikayesi.jpg
tavsiye ederim
ya birde şu callen ne ya internette arattırdım hiç bişey cıkmıyor bana bir link falan bişey gönderebilirmisiniz lütfennnn
Doğum günün ne zaman ki? :)
arkadaşlar bende tranbolin alanlardanım daha iki gün oldu bende ilk başta çok küçük düşermiyim diyordum hiç öyle değil çok güzel yapması çok zevkli tranbolin ile ilgili birde link vereyim size
http://www.anatoliamed.com/wp-content/uploads/2012/05/ph_mucizesi_basari_hikayesi.jpg
tavsiye ederim
ya birde şu callen ne ya internette arattırdım hiç bişey cıkmıyor bana bir link falan bişey gönderebilirmisiniz lütfennnn
Ya yaş olarak felan ablan sayılırım diyerek mi öncelik istesem
Hem belki ikimize de aynı anda gönderebileceği teknoloji gelişmiştir:26:
ben o brandayı yırtarım diye korkuyorum ya :18: yoksa benim çok hoşuma gitti. Sen gittigidiyordan mı aldın trombolinini?
29 nisandaaabahar ayında doğmak gerçekten müthiş bişi. özellikle zayıf olunca diye tahmin ediyorum.
al işte bi sıra kapmaya çalışan daha.
sıra kapmak ne hattime arkadaşım :) bana son sırada göndersenizde yeter.:26:
işin şakası o tabikidesıra kapmak ne hattime arkadaşım :) bana son sırada göndersenizde yeter.:26:
hepsiburadan aldım 102 cm benimki ama kocaman yani daha büyüğünü almayın eşim 80 kilo cıktı zıpladı hiç bir şey olmadı 100 kiloya kadar taşır mış benim aldığım.
Çayı normal yeşil çay yada bitki çayı yapar gibi sıcak suyla demliyorsun bişey yok yani.yasemin vee melisa hmmm :/ bi yere not almalıyım.:129:
çayın tarifini yazsaydın keşkeee.
trambolin olayına hala akıl sır erdiremiyorum ben. tavana kafanız felan çarpmıyo mu? :122: onun yerine yatakta ya da kanepede zıplasak olmaz mı?
eşinde mi dukan felan yapıyo?:26:
geçen sene leslie ile başladım feci kas yaptım. millet kilo vermemişsin genişlemişsin demişti
Sıkılmıyormusun sabaha kadar. Aç bi film seyrederken uyuuu.
Bana has bir durum bu sanırım ama tam 2 haftadır hafta sonları hariç intikamın 4. bölümünü açıyorum. İlk partı daha bitiremedim. nasıl bir uykuysa bu bendeki. Hemde öyle geç saatlerde falan değil. 21 gibi giriyorum yatağaa. Şu diziyi bitireyim üstine yeni bölüm oynadı yeniside geliyor diyorum hemde çok merak ediyorum. Yok arkadaş olmuyorrr. Keşke benimde bira zuykum kaçsaaa. Ne filmler izlerimm.
Sende iyi yönünde bakk.
Ve CALLEN yap bak nasıl mutlu uyuyorsunnn :)
Bende tranbolin kullanıyorum.
Keşke öle havalara falan uçursaa yok öle bişeyy
Bu ev tipleri 90 - 100 cm çapında oluyorr. Sadece 5-10 cm yükseliyorsunn.
Yatağa ve kanepeye yazık yaww. Kaç kilo insanlarızzz. Kırılır falan :)
Aaa callen benim favorim. Bir ara herkese cd yolladım hatta. Ama sonra ağzımın payını aldım kötü niyetli insanlardan. Artık kimseye yollamıyorum.
Her fırsatta yapmak istiyorum ama bu ara ara verdim.
Yaptığım her dönemde çok fazla faydasını gördüm.
Şiddetle tavsiye ediyorum.
3 gün üst üste yapın cm farklar görmezseniz ne olayımm :)
hele tam yapıncaa inanılmazz.
Kilo gitmesede inceliyorsunuzzz.
Bununla ilgili mucize resimler gördüm ben bizzat tanıdığım kişilerin hemdeee.
Bende çok cm kaybettimm.
Yapın lütfen faydası çokkk.
Callen teyze ölmeseydi Dukan amcayla everecektik. O derece uyumlu bir çift olurlar anlayın iştee :)
Birde Callen in son pelvis hareketi çok mutlu ediyor insanıı. Yapınca göreceksiniz.:) Bebek gibi uyuyorsunuzz duş sonrasııı.
:)
callen kilo verdirmiyomu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?