Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hiç sıkılmıyorum. sıkılsam bile uykum olmuyor. bugün işkence yapıcam kendime. akşama kadar uyumamayı planlıyorum.

tramboline baktım ufak tefek bişi. denge sağlayamam ben onla pat pat düşerim itfaiye çadırı genişliğinde olması lazım

callen yapmak istiyorum. msj göndermiştim sana. umarım kısa sürede cevaplarsın. verdiğin 17 kilo callen desteğiyle oldu sanırım. ne kadar sürede verdin?

o meşhur şahıs sizsiniz demek. :)
ben bu callan ı nereden bulabilirim ya da e postamı yollasam siz yollayabilir misiniz?

şişşşşş önce ben önce ben sıramı vermemmmm

toplamda ne kadar kilo verdin?

bişi daha bişi daha

benim iç basenim var pantolon dayanmıyor vereceğim kiloyu göz önünde bulundurursak. ve sende deneyimli biri olarak yorumlayacak olursan bacak aramda boşluk olur mu? (bayılıyorum birbirine sürtünmeyen bacak gördüğümde. bi gün sapık sancekler beni )

yapma benim durum daha vahim

arkadaşlar bende tranbolin alanlardanım daha iki gün oldu bende ilk başta çok küçük düşermiyim diyordum hiç öyle değil çok güzel yapması çok zevkli tranbolin ile ilgili birde link vereyim size
http://www.anatoliamed.com/wp-content/uploads/2012/05/ph_mucizesi_basari_hikayesi.jpg
tavsiye ederim

ya birde şu callen ne ya internette arattırdım hiç bişey cıkmıyor bana bir link falan bişey gönderebilirmisiniz lütfennnn

Ya yaş olarak felan ablan sayılırım diyerek mi öncelik istesem

Hem belki ikimize de aynı anda gönderebileceği teknoloji gelişmiştir :26:

ben o brandayı yırtarım diye korkuyorum ya :18: yoksa benim çok hoşuma gitti. Sen gittigidiyordan mı aldın trombolinini?

Doğum günün ne zaman ki? :)

29 nisandaaa bahar ayında doğmak gerçekten müthiş bişi. özellikle zayıf olunca diye tahmin ediyorum.

al işte bi sıra kapmaya çalışan daha.

Ya yaş olarak felan ablan sayılırım diyerek mi öncelik istesem

Hem belki ikimize de aynı anda gönderebileceği teknoloji gelişmiştir :26:

bende derim kii gençlerin önünü açmak lazım

ben o brandayı yırtarım diye korkuyorum ya :18: yoksa benim çok hoşuma gitti. Sen gittigidiyordan mı aldın trombolinini?

hepsiburadan aldım 102 cm benimki ama kocaman yani daha büyüğünü almayın eşim 80 kilo cıktı zıpladı hiç bir şey olmadı 100 kiloya kadar taşır mış benim aldığım.

sıra kapmak ne hattime arkadaşım :) bana son sırada göndersenizde yeter.:26:
işin şakası o tabikide

hepsiburadan aldım 102 cm benimki ama kocaman yani daha büyüğünü almayın eşim 80 kilo cıktı zıpladı hiç bir şey olmadı 100 kiloya kadar taşır mış benim aldığım.

ne kadara aldın peki?
ortalama ne kadar kalori yaktırıyodur? bisiklet ve koşu bandıyla kıyasladığında?

kızlarr çokk mutluyum. heyecanlıyım. o kadar aradım süt tozunu bulamadım. netten sipariş etmiştim şimdi geldii az önceee

teşekkürler busecikkk

Çayı normal yeşil çay yada bitki çayı yapar gibi sıcak suyla demliyorsun bişey yok yani.
Yok eşim yapmıyor ama bendeki değişimleri görünce istiyor ben de sen yapamazsın diyorum öyle işyerine falan yemek götür krep götür uğraşmazsın kaçamak yaparsın diyorum zaten 5 kilo vermesi gerek ne yapsa verir.
Bende lesli yaptım ama bana çok iyi geldi yürüyüş yapamıyordum o yüzden evde onu yapıyordum süper kilolar verdim tabi yanında call da yapıyordum 36 bedene kadar düşmüştüm inşallah darısı bu kilo vermeme:))

Kesinlikle incelemek için ben de call derim.ben call yaparken tartıda hiç - olmamıştı ama müthiş incelme olmuştu o yüzden biraz daha kilo verip öyle başlamak istiyorum.

Nurcan markası nedir acaba tranbolinin ben de 102 almayı düşünüyorum siparişi vericem kociş yarın sevgiler günü için almadıysa kendim sipariş edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…