Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende istiyorum kızlar.Kullananlar memnunmusunuz?

çok güzel elbise askisi olarak kullanıyorum.. evde spor yapmak bana sıkıcı geliyor. spor salonuna gidip grup ile yapilan step aerobik, plates gibi sporları yapiyorum. düzenli kulanildignida elbetle etkili aletler. almadan önce yi düsünmek gerek yoksa evde çok yer kapliyorlar.

meraba arkadaşlar
16 gündür dukan diyeti yapıyorum ve tüm aksiliklere rağmen 5.5 kilo verdim çok mutluyum çevremden övgüler almaya başladım ve buda motivasyonumu artırıyor
diyetteki bazı aksilikler yaşadım bunlardan bi kaçı:
-diyete başlarken regldim
-zaten çok hızlı metabolizmam olmamasına karşın uzun süre kabızlık problemi yaşadım.Seyir dönemine geçince kabızlık sorunum geçti ama şimdi tekrardan başladım.
diyet boyunca yaptıgım şeyler
-kesinlikle hergün yürüyüşümü yaptım ve asla asansör ve yürüyen merdiven kullanmadım
-nerdeyse hiç bi kaçamak yapmadım dukan amca ne diyorsa uyguladım geçen gün sadece bir tane limonlu form bisküvi yedim bide ufak bi parça çikolata ısırdım
yulaf kepeğini ben bisküvi olarak tükettim formun yulaf kepekli bisküvisinden her gun 3 tane yiyorum kesinlikle kilo vermemde bi değişiklik olmadı
şimdilik bu kadar herkese başarılar diliyorum

Bende istiyorum kızlar.Kullananlar memnunmusunuz?

45 mi 50 dk mı yaptığında 500 kalori harcatıyomuş ne diyosun sennn tabi videolarını yaparsan

bizdede bi süre elbise askısı vaziyeti gördü annem kızıyo elektrik faturası çok geliyor diye. halbuki gece karanlıkta yürüyorum:44: kilolarımdan dolayı utandığım için gidemem spor merkezlerine

bugün seyire geçmişim haberim yok (7. günümdü) tartıldığımda hayal kırıklığı oluyo. hele ki 16 gün sonra 5 kilo verirsem hayata küserim yaaa. b kadar disiplinli yapmadım hiç bi diyeti

bu dukan amca ocağıma incir ağacı dikti. sonuçlarını aldığım sürece vızz gelir

benimde ilk disiplinli diyetim ve alıştım galiba arkadaşlarım gözümün önünde çikolataları hüpletiyor ve canım çekmiyor çikolata hastası biri olarak günde 2 tane activia yiyorum sadece tatlı olarak

dukan ekmeği yapayım dedim. tuhaf bi yanık kokusu geliyo kızlar :26: üstü biraz yanmış ayarını düşürdüm umarım sağ sağlim çıkar fırından :26:

dukan ekmeği yapayım dedim. tuhaf bi yanık kokusu geliyo kızlar :26: üstü biraz yanmış ayarını düşürdüm umarım sağ sağlim çıkar fırından :26:

Tatlım 160 derecede yapıyorum ben simlanın sitesinde okumuştum galiba 40 50 dk arasında pişiyo bir dahaki sefere öyle dene istersen :)

Tatlım 160 derecede yapıyorum ben simlanın sitesinde okumuştum galiba 40 50 dk arasında pişiyo bir dahaki sefere öyle dene istersen :)

teşekkür ederim.
binbir çeşit tarifi var ekmeğinde.
bi daha ki maaşımda mikrodalga almam gerekiyor. pazarteside trambolin sipariş edicem annemede borcum var. oyy oyy oyy napmışım ben

merhabaa bende dukan yapıyorum, 67.3 tüm,59.3 e düştüm sonra bi enfeksiyon hastalığı geçirdim o ara 2 hafta kadar ara verdim sonra atak ile başlayıp tekrar seyire geçtim, tekrar 59.5a düştüm, ancak sonra kacamaklarim oldu arada 63 oldum ama bu kaçamaklar öncesinde duraklamaya girmiştim, yumruk harekatı yaptım ama ise yaramadı duraklama devam etti, bgn yeşil çay kuru yapıyorum umarım bu ise yarar çünkü hala duraklıyor olursam güçlendirmeye gecicem, bana bi destek olun bi gaz verin bana çok umutsuzum bu ara ((

neden ilk hafta o şekilde olmalı :26:

ben hamlık olmasın diye öyle yaptım. kas ağrısı vs... belki sen hareketliysen o ağrıyı hiç yaşamazsın.

tüyolardan azıcık bana da verir misin?

çooook teşekkür ederimm

bu bilgiler için tek tek teşekkür ederimm

Tüyoyu tartıdan aldım perşembe çokkk güzel çıkacaksın diyordu:))

kendine dikkat et, tekrar atak yaparken bu tarz seyler yasaman dogal, cunku sebze gunlerinde azar azar olsa da karbonhidrat sebzelerle vucuda giriyor, atakta ise tamamen kestiginden, boyle sorunlar dogal.

Moralini cok bozma diyorum da seni anliyorum, uzuluyor insan tatsizlik yasayinca, Ama umarim kendini iyi anlatabilmissindir, cunku en siniri bunu yine anlamadi oldugunda oluyor, sertce konustuysan bile eger mesaj dogruysa, daha sonra iliski tekrar duzene giriyor, hatta seni rahatsiz eden seyi bildigi icin karsi taraf daha uygun davranabiliyor. Umarim sonuclari faydali olur.

bu arada callanı indirdim çok teşekkür ederim emeği geçenlere.

yalnız nasıl zor hareketler onlaaaar

Evet SIKIlasmak icin cok birebir egsersizler, ben bir sure sonra vucudun alisacagina inaniyorum, ilk basta biraz zorlansan da sonra yapmaya basliyosun. 5 kilo verdiginde 10 kilo vermis gibi gorunursun kismina takildim ben. Benim vermem gereken cok kilo kalmadi ama baya karin ve bel sorunu var, diger yerler cok sorunlu gorunmuyor. O yuzden onlara etki etmesini istiyorum. umarim fayda saglariz.

Ama daha onceki forumdaslar, dukanin ayrilmaz parcasi olarak goruyolardi bunlari, bi bildikleri vardir diye dusunuyorum.

benim de reglim yaklasiyor, sporu da yapmayip yapmayip bugun cok tutunca, artiyi gordum ben hemen. Umarim verme trendi devam eder,

Spora ilk baslayanlar endise etmesin, ilk bir kac gun artilar dogal. sonra kilo verme etkisi cok net goruyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…