Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kimse yok mu?=(

arkadaşlar bide ben 12 aralıkta diyete başladım başladığımda ldl kolesterolüm(kötü kolesterol) 138 idi geçengün tekrar yaptırdım etraftan gelen ısrarlar üzerine 85 olmuş :) çok mutlu oldum :) kilo verdikçe etrafımdaki insanlar üzerime çok geliyolardı hasta olacaksın bırak artık yetmezmi diye kan değerlerimin hepsi çok güzel çıktı çok mutluyum :)
kıskananlar çatlasın

başlangıç tarihi :06.02.2013
başlangıç kilo: 71.2
güncel kilo: 69.3
geçen hafta : 69.9
boy :1.67

hepinize başarılar dileyerek ayrılıyorum.
hoşçakalın:)

başlangıç tarihi : 12.12.2012
başlangıç kilo : 75,1
geçen haftaki kilom : 64.5
şimdiki kilom : 63.8
boyum : 1.58
fark : -700

ilk defa bildirim yapıyorum :) teşekkür ederim şimdiden

Günaydın

Delycim bu senin için

Güncel kilo 76.000 malesef

Geçen hafta tartılmamıştım

Mutsuzum

başlangıç tarihi:29.01.2013
başlangıç kilo:64,1
hedef kilo:54
geçen haftaki kilo:60,6
şu anki kilo:59,1
toplam fark:5kg
boy:1.64

çok mutluyum ama biraz bölgesel çalışmam lazım oğlumdan sonra bende su çiçegi çıkardım 20 gündür evden çıkamadım

günaydın hatunlar çok uzun zamandır yazmadım.ben dukana başlayıp yarıda bırakanlardanım.utanıyorum ama 70 den 80 sene çıktım.çok acı ama oluyor.hareket yok motivasyon yok.moralim çok kötü deyil ama yeniden yapsammı diye düşünüyorum.aslında huzurlu bir hayatım var.hastalık yok sorun yok hamdolsun Allahıma,ancak dinmeyen bir iştah var.

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 74.5

Güncel Kilo: 73.8

Hedef Kilo: 65.3

ZEMMUF en güzel dileklerim senin için...
yöntemlerin işe yarıyor...

kızlar seyir için 5+5 mi daha iyi? 1+1 mi?

dukan kitabında, vereceği kilo 20 kilo civarında olanlar için 1+1 yöntemini özellikle tavsiye ediyor. Diyetten bıkılmaması ve nispeten uzun seyir evresinin olası yan etkilerini en aza indirmek için...

bende bu şekilde uyguladım...

başlangıç tarihi 14.02.2013

• başlangıç kilo=79,600
    umarım busefer başarırım.nefsime hakim olabilirim.geçmişte hamileliklerimden sonra hep başardım.üstelik beni oyalayan çocuklarım artık büyüdü

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 74.5

Güncel Kilo: 73.8

Hedef Kilo: 65.3

ZEMMUF en güzel dileklerim senin için...
yöntemlerin işe yarıyor...

başlangıç tarihi:02/11/2012
başlangıç kilo:75
hedef kilo:57
geçen haftaki kilo:60
şu anki kilo:59
toplam fark:1000gr
boy:160
Bu hafta fena sayılmam.1000gr verdim.57 ye az kaldı.Ancak ben 2 kiloyu güçlendirmede vermeyi düşünüyorum

günaydın kızlar. koştura koştura işe yetişmem lazım fazla kalamıycam

atak dönemini 75 le kapatmak isterdim ama olmadı

Boy:164
Hedef:59
Başlangıç:79,6
Günce kilo:77.3
Başlangış tarihi:07.02.13

hepinizi öptüm görüşürüz

dukan diyetini ilk yaptığımda 3 gün başlangıç 1+1 seyir yaptım.bir sürü tarif öğrendimiskender tatlılar hepsini yaptımbelkide bu kadar çeşit yapmayı öğrenmem ve hergün yapmam iştahımı artırmış olabilirbenden yeni başlıyanlara tavsiye çok çeşit yapmayın.bırakın nevsiniz körlensin.dayanamayacağınız noktalarda çeşit yapın.ben basit uygulama taraftarıyım.vanilya esanslarına kadar alıp çiğ köfte bile yaptım.yani abartının üst limitlerini yaşadım.şimdi az çeşit az yemek mutfaktan uzakdur tekniğini uygulayacağım.atak 5 gün düşünüyorum vermem gereken 20 kilo var.

başlangıç tarihimiz aynı...
ilk aylarda hızla giden kilo, şimdi kağnı hızıyla gidiyor
rejim deneyimi fazla olanların, kilo veriminin ayda 1-1,5 kiloya bile düşebileceğini yazmış dukan amca...
umarım, sen haftada 1 kilo devam edersin...
duraklamalarda bence gıdayı iyice kısmak çare değil... yumruk ve atak tekrarlamakta fayda etmeyebiliyor...

asıl olay vücudun kendini tehlikede hissetmemesini sağlamak...

2-3 saatte bir, mideye birşeyler inmesi vücudu şaşırtabiliyor ve yağları yakmaya yeniden başlıyor...

Herkese Günaydın
Başlama Tarihi:13.12.20012
Başlangıç Kg:74.400
Geçen Haftaki Kg :67.500
Bu haftaki kg: 66.700
Fark: -800

Sevgili Zemmuf teşekkürler.
Ve Dely Hanımcım şimdiden eline sağlık

başlangıç tarihi:20.11.2012
başlangıç kilo:92.4
hedef kilo:73
geçen haftaki kilo:81.7
şu anki kilo: 80.9
boy:1.77

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…