Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sevgililer gününüz kutlu olsun

Donbull hoşgeldin,

hatırlıyorum seni ben. Neler yaptın, kayboldun gittin. Sağlığın düzeldi mi?

düzeldi tatlım nihayet o yağ topağı ayatımda yok kilo aldım yine yok.kol altımın kenarlari südyen hizasında artık olması gerektiği gibi.1 aylık sıkıntıya değdi.zaten o topağın kiloyla deyil genetikle ilgisi vardı aynısı boynumdada vardı tam bir hörküç halini almıştı.şimdi hiçbiri yok.kaybolmak istemedim ama kilo alınca utancımdan yazamadım.tüm motivasyonum gitmişti.artık dünyada kilo veremem demiştim.şimdi bi gayret yeniden deniyeceğim.hemde 7 atak 281 gün dukan amca böyle dedi

27 kiloyu verebilmiş bir insanı yuhalamak değil alkışlamak gerekir...

dönemsel bir durum, sonuçta insanız... geriye çok az kilonuz kalmış...

evet haklısın bu sonradan edinilen bir davranış temelide süt emzirmeye dayanıyor 3 çocuk emzirdim üstelik 2 yaşlarına kadar birde onları uyumaları için amziriyordum.30 dk sonra kalktığımda bende enerji bitmiş oluyor ve doğru stokları doldurmak için yemek yiyordum.geceleride aynı sebep geçerli.yıllaca yapınca tabiki öğrenilen bi davranış modeli oluyor. şimdi bunu geriye sarmak önemli hayatının 10 yılı bu şekilde olunca yeni davranış edinmek zor.eskisini korumak kolay bakalım ne yapabileceğim zaman gösterecek:26::26:

bir yumurtayı kavanozun içine kırın ve kokuşma başlayana kadar bekletin...

dinlenme sonrası acıkma atağında, bu kavanozu açıp koklayın...

biliyorum iğrenç duruyor ama işe yarayacağını umuyorum...

kilo bildirimi

bu haftaki kilo 65.8

Bugun reglimi de oldum, atrtik gonul rahatligiyla kilo vermeye devam edebilirim:), umarim duraklama yasama bir sure, kilolar giderken guzel

bu taktiğin sevgilisinden ayrılanlar için sanıyordum.iyi fikir

SEVGILI DELY

gecen hafta bu saatlerde turkiye ucagina binmek icin beklerken bildirim yapamadim..kisa bir memleket havasi soluduktan sonra hafif kacamaklarla geri dondum iste.ama aklim orda kaldineyseki artis gormedim cok sukur

baslangic tarihi:26 kasim 2012

baslangic kilo:76 kg

hedef kilo:60 kg

gecen haftaki kilo:66.8 kg

guncel kilo:66.5 kg

1 haftalik degisim :-300 gr

kalan kilo:6.5 kg

toplam giden :9.5 kg

boy:1.70 cm

sevgiler ve

yakalandım
evet sevgilisinden ayrılanlar için... yeme bozukluğu da bir çeşit kötü sevgili...

sonuçları yazarsın değil mi?

VADIIIdonmus olmana sevindim.bir sure yok olunca uzulmustum gercekten ama yeniden burda olman cok guzel

ay vadi kusarız
kusma yoluyla da güzel kilo verilir
bozuk yumurta yeşil yeşil

bu yöntem "öğrenilmiş davranış" a "ket" vurmak için...

iştah açılmalarında koklansa ne olur bilemiyorum... denemek lazım...

ama blumikler gibi kusma yoluyla kilo vermek yok, cıssssssssssssssssssss...

yakalandım
evet sevgilisinden ayrılanlar için... yeme bozukluğu da bir çeşit kötü sevgili...

sonuçları yazarsın değil mi?

denemek cesaret ister.benim mide hassas .bu yumurta kaç günde kokuşur.o kokuyu bilirim yazın yumurta bozuk olunca mutfağı saran koku.kabus gibi düşünmem bile yetti.insan nekadar dikkat ederse etsin muhakkak hayatında 1 kerede olsun bozuk yumurta ile karşılaşır.tavadan bile kokusu gitmiyor.ama deniyeceğim bakalım.

Canım anlamıyorum demişsin de, bir de kaçamaklardan bahsediyorsun. Zaten kaçamak yaptıysan sebebi belli.. Tabi ki adetten zaten artı geliyor. Demek kaçamak yapmasaydın, eksi görecekmişsin.. Bir de duraklama yaparsa kaçamaklar, iyice moralin bozulur.. Yapmayın etmeyin...

Canım Pazar 84,4 görmüşsün ama, geçen hafta da 85,4'müşsün ki sen. Yani aslında çok fark yok ama her gün tartıldığın için, ara değişimleri de görüyorsun. Ondan moralin bozuluyor. Hem 27 kilo sonrası olacak böyle şeyler.. Hemen toparlayacaksın ve haftaya bişeyvik kalmayacaakkk

Güncel kilom 81,4 delycim çok şükür kırdım duraklamayı :)
Maşallaaahhh!! Canıımm.. Nasıl kırdın nasıl nasıılll :)))

Çok geçmiş olsun. Şimdi yoğun bir şekilde başlayarak umarım en kısa sürede verirsin kilolarını. Utanmak olur mu hiç? Hepimiz kendimiz için veriyoruz kiloları ve herkesin hikayesi farklı.

Başlamak bitirmenin yarısı derler, hadi bakalım kolay gelsin, bol iradeli kilo vermeler sana, hepinize :)

Merhaba,
Hedef kilonu ve boyunu da yazar mısın lütfen?

hedef kilom: 65
boyumu yazmıştım ama sanırım dikkatinden kaçmış
boy: 1.67 cm

(inan gayet iyi duruyor bu kg)

tenks şekerim.doğru diyorsun.çok şükür hayatımdaki herşey yolunda gidiyor.hayatını yoluna koymayı başaran kilodanda kırtulur aslında dayanıklı bir insanımdır.fakat kilo tekbaşına benim sorunum olunca kolay pes ediyorum ailede sorun olsa panter gibi atlardım.kişisel sorunları çokbüyütmediğim için.aslında bende tek başına önemliyim.aileme önem verdiğim gibi kendimede önem vermeyi öğrenmeliyim.

sömestr tatilim nedeniyle buraara pek uğrayamadım ve bildirimde bulunamadım. Muhtemelen lısteden çıkmışımdır.yüz karası bildirimimi yapayım bari. pazartesinden itibaren çok dikkat ederek diyetime devam ediyorum. şimdiden teşekkürler dely'cim
bildirim

başlama 10.09.2012
başlama kilo 91
boy 168
hedef
3 hafta önce sanırım 76.6
bu hafta 78. 7
gelen +2.100
toplam giden 12.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…