Sevgililer gününüz kutlu olsun
Donbull hoşgeldin,
hatırlıyorum seni ben. Neler yaptın, kayboldun gittin. Sağlığın düzeldi mi?
85,9 kiloyum diyorum ve yuhalamalarınızı alabilirim. SAnırım ilk defa bu hafta diyeti bozdum ve balonu patlattım. İnsan birkrecikten birşey olmaz demesin. pazar gününden beri hergün bir ufacık parçacıklar sayesinde bu hale geldim((((
yanlış anlaşılmasın geçen hafta pazar sabahı 84,4 görmüş biri olarak bunları yazdım.
hormonlarınızla ilgili bir problem yoksa gece yemek lerinin sebebi psikolojiktir...
yenenler genellikle tatlı ağırlıklı yiyeceklerdir ve kişi ne kadar yediğini tam olarak bilmez...
önce endokrinoloji bölümünde hormonlarınıza baktırarak başlayabilirsiniz....
dinlenme sonrası acıkma, öğrenilmiş davranış gibi geliyor bana... yapabiliyorsanız bu dönem boyunca dinlenme aralarını kaldırmayı deneyebilirsiniz...
başarılar
evet haklısın bu sonradan edinilen bir davranış temelide süt emzirmeye dayanıyor 3 çocuk emzirdim üstelik 2 yaşlarına kadar birde onları uyumaları için amziriyordum.30 dk sonra kalktığımda bende enerji bitmiş oluyor ve doğru stokları doldurmak için yemek yiyordum.geceleride aynı sebep geçerli.yıllaca yapınca tabiki öğrenilen bi davranış modeli oluyor. şimdi bunu geriye sarmak önemli hayatının 10 yılı bu şekilde olunca yeni davranış edinmek zor.eskisini korumak kolay bakalım ne yapabileceğim zaman gösterecek:26::26:
bir yumurtayı kavanozun içine kırın ve kokuşma başlayana kadar bekletin...
dinlenme sonrası acıkma atağında, bu kavanozu açıp koklayın...
biliyorum iğrenç duruyor ama işe yarayacağını umuyorum...
bu taktiğin sevgilisinden ayrılanlar için sanıyordum.iyi fikir
yakalandım
evet sevgilisinden ayrılanlar için... yeme bozukluğu da bir çeşit kötü sevgili...
sonuçları yazarsın değil mi?
VADIIIdonmus olmana sevindim.bir sure yok olunca uzulmustum gercekten ama yeniden burda olman cok guzel
ay vadi kusarız
kusma yoluyla da güzel kilo verilir
bozuk yumurta yeşil yeşil
yakalandım
evet sevgilisinden ayrılanlar için... yeme bozukluğu da bir çeşit kötü sevgili...
sonuçları yazarsın değil mi?
Canım anlamıyorum demişsin de, bir de kaçamaklardan bahsediyorsun. Zaten kaçamak yaptıysan sebebi belli.. Tabi ki adetten zaten artı geliyor. Demek kaçamak yapmasaydın, eksi görecekmişsin.. Bir de duraklama yaparsa kaçamaklar, iyice moralin bozulur.. Yapmayın etmeyin...kilo bildirimim
Baslama 29/12/2012
baslama kilo 80,3
Boy 171
Gecen hafta 71,9
Bu hafta 72,5
Toplam giden :7,8
hedef kilo:65
bilemiyorum yaptığım kaçamaklardan mı yoksa adetim yaklaşıyor ondan mı benim dukan sapıttı tartımın ibresi yükseldi moralim çok bozuk...geçen hafta 71,9 görmüşken şimdi bu ne böyle21 nisan a kadar seyire devam,kafama koydum ben istediğim kiloya düşmek zorundayım hırs yaptım...duraklama neden yaşadım anlamıyorum
Canım Pazar 84,4 görmüşsün ama, geçen hafta da 85,4'müşsün ki sen. Yani aslında çok fark yok ama her gün tartıldığın için, ara değişimleri de görüyorsun. Ondan moralin bozuluyor. Hem 27 kilo sonrası olacak böyle şeyler.. Hemen toparlayacaksın ve haftaya bişeyvik kalmayacaakkk85,9 kiloyum diyorum ve yuhalamalarınızı alabilirim. SAnırım ilk defa bu hafta diyeti bozdum ve balonu patlattım. İnsan birkrecikten birşey olmaz demesin. pazar gününden beri hergün bir ufacık parçacıklar sayesinde bu hale geldim((((
yanlış anlaşılmasın geçen hafta pazar sabahı 84,4 görmüş biri olarak bunları yazdım.
Maşallaaahhh!!Güncel kilom 81,4 delycim çok şükür kırdım duraklamayı :)
düzeldi tatlım nihayet o yağ topağı ayatımda yok kilo aldım yine yok.kol altımın kenarlari südyen hizasında artık olması gerektiği gibi.1 aylık sıkıntıya değdi.zaten o topağın kiloyla deyil genetikle ilgisi vardı aynısı boynumdada vardı tam bir hörküç halini almıştı.şimdi hiçbiri yok.kaybolmak istemedim ama kilo alınca utancımdan yazamadım.tüm motivasyonum gitmişti.artık dünyada kilo veremem demiştim.şimdi bi gayret yeniden deniyeceğim.hemde 7 atak 281 gün dukan amca böyle dedi
Çok geçmiş olsun. Şimdi yoğun bir şekilde başlayarak umarım en kısa sürede verirsin kilolarını. Utanmak olur mu hiç? Hepimiz kendimiz için veriyoruz kiloları ve herkesin hikayesi farklı.
Başlamak bitirmenin yarısı derler, hadi bakalım kolay gelsin, bol iradeli kilo vermeler sana, hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?