Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım bende yaşadığım deneyimlerden ötürü derim ki 15 gün seyir yap sonrasında 4 gün atak ve yine seyire devam ama sabır gerekiyor... zaten seyir arası yapacağın atakta duraklaman geçecek...geeçmezse ikinci 15 gün sonrasında tekrar atak 4 gün atak yapacaksın....
ama gerek kalmayacak emin ol.. kaçamaklar araasında en çok tehlikeli olanı söyleyeyimmi sana... makarna ve pilav... hepimiz insanız ve kaçamak yapabiliyoruz... ama bu kaçamak kesinlilkle pilav makarna ve patates olmasın...4
hemen seyire başla tatlım.. bende duraklama yaşadım makarna yüzünden :) ama atlattım şükür... sabret tatlım...seri de 1 + 1 yap ki arada yapacağın 4 gün atakta metabolizman şaşsın...

Tüm hayal gücümü kullanaraktan başında Hürrem Sultan'ınkinin göğnek düğmesi kadar kaldığı taçlar, kiloda eksildiğini görüpte hasetlerinden çatlayanların seni kıskananların karşısında parelensin emiiii delym benim e her hafta sıkıyorum da anca bu kadar çıktı idare et artık. Hayde saat 1 de dansedemeyenlere gelsin benden lörke lörke le lörke hanım ey lörkeeee delale lörke tılılılılılılılılılılılılıl (bu zılgıttı yazınca böyle oluyo)

teşekkür ederim.
binbir çeşit tarifi var ekmeğinde.
bi daha ki maaşımda mikrodalga almam gerekiyor. pazarteside trambolin sipariş edicem annemede borcum var. oyy oyy oyy napmışım ben

Normal fırında yapıyorum ben 160 derecede önceden ısıtmıyorum ama simlanın sitedindede öyle yazıyor :)

Kızlar yarın işe götürmek için prenses karnıbahar (simlanın tarifi)yaptım şimdi fırından çıktı süper bişey olmuş mutlaka deneyin

Bu cüsseyle başarabilirim umarım :18:

başladın mııı

ben daha hiç bakamadım bile belki birazdan yaparım

Aynen, kesin bacağımı bir budumu kırarım diye erteledim.

Günaydın

Delycim bu senin için

Güncel kilo 76.000 malesef

Geçen hafta tartılmamıştım

Mutsuzum

Okulla birlikte daha iyi olacak eminim. Ben tartının yanından geçmeye cesaret dahi edemiyorum.

Kuzu benim bir arkadaş hatta sanırım buradan bir arkadaş not defterine neler yediğini yazıyordu. Yanlışları o şekil eleme şansın olabilir.

Gerçiiii kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

slm kızçeler .bugün işe erken gittim erken geldim. şuan üstümde uyku sersemliği var ama topiği okuyum dedim. birikince zor oluyor okuması. kilo verenlere nazar değmesin emiii veremeyenlerede yapcek bişi yok .durmak yok yola devammmm..
kızlar eskiden ben diyetisyenin yanına (gzellik salonunda) çalışıyodum. manyak patronumun arada bi konuşmalarını dinliyodum hani sizin duraklıyorum dediğiniz şey varya oo ne biliyo musunuzzz... senelerce vücudumuzda hapis olmuş yağlar. son bi kaç sene aldığımız kilolardan kurtulabiliyoruz ama 6 sene-10 sene-15 senelik yağlarımız nazlanıyo haliyle o yüzden moral bozmaya da gerek yok.

bundan sonra yediklerimi yazayım buraya sizde bana yorum yapın. bi günümü süt-yoğrtla geçiriyorum yani 1 litreyi aşıyo
bu arada canım tatlı istemiyo ancak regl zamanlarımda yemek için dr. otkerin kutu içinde ki light pudingini aldım 100 gr da %15 yağ var. sorun olacağını pek düşünmedim çünkü protein+sebze günlerinde özellikle salata yiyeceğimiz zaman 1 yk bitkisel yağ öneriyodu dukan amca. yinede size danışayım.yorgunum spor yapamıycam bugün umarım gece uyanırımda o zaman yürürüm

1 litre yi geçiyorum:26:

ilahi scholar sen adamı güldürürsün...yalnız, ben o şarkılı bölüme gelince direkt şarkıyı söylemeye başladım. hatta omuzlar da zıplamaya başladı. düğün olsa da oynasak...kurtlarımızı döksek

günaydın hatunlar dietin birinci atak gününü tamamladım.benim diet tam olarak 289 gün sürecek bir tablo yaptım.atakkısmını kırmızı ile seyiri mavi korumayı pembe renkle yazdım.renklitablomu dolabımın üzerine astım.mutfakta günboyu o tabloyu göreceğim.kendikendime işkence yapıyorum anlıyacağınız

herkes uykuda anlaşılan ben sabah 6 civarı kalktığım için bana öğle olmak üzere.sabah sabah ilkkez yeşil çay içtim. metebolizmayı güçlendirip hızlandırıyormuş.acıbiberde metebolizmayı hızlandırıyor.dikkat edin genelde çokacı yiyenler şişman olmuyor.zencefil zerdeçal bunlar ın yanında ketentohumu hepsi zayıflamaya doğal yoldan destek oluyor.naneyi koklamak bile iştahı kesermiş.bunların hepsi güzel ama benimgibi tokken bile atıştıran hatunlara biçare olmuyor.birde düzenli tüketme başarısını göstermek.diete dün79,600 le başladım.busabah tartıldım 88,300 sevinsemmi bilemiyorum.dukan amca 7 gün atak yaparsan senden 2,500 gider diyor.ben normalde 74 dün üzerine çıkmazdım 6 kilo fazlalığı hep sitresten ve hareketsizlikten aldım.yani o oturmamış kiloyu çabukmu kaybedeceğim.inşallah öyle olur

light urunde yag orani %15 mi bi yanlisin var heralde, ya da kuru madde miktarindakini diyosun.
Dr.Oetker - Light Puding Kakaolu
burda light sut ile hazirlanmis 100 gr light puding de yag orani %0.35 olarak gorunuyor.

Normalde %15 yagli peynir bile yiyemiyorum. yani izin yok %15 yagli seylere, hatta ette bile izin yok saniirm, en cok %10 yagli etlere izin var.

Son düzenleme:
sonunda tickerimi yapmayı başardım.meğer kopyalanan adres değişmiş dün saatlerce olmamasının nedeni buymuş.neyse kısmet kilo vermiş şekilde yapmayaymış.galiba bildirimler eskisi gibi perşembe umarım bende kilo verip utanmadan bildirim yapabilirim.perşembe benim atağın bitip ilkseyir günüm olacak o gün geldiğinde sabah erkenden bildirimde bulunacağım kısmet olursa.

Selam Kızlar,

Bende Dukan yapıyorum bir süredir. 23. Ocakta Dukana başladım. 3 gün atak yaptım. Seyirimin de 21. günündeyim.
Başladğımda 66,4 kg'dum. İşte bu kadar zamanda 2,9 kg verdim, şimdi 63,5 kiloyum.
Yavaş veriyorum malesef. Daha önce çok kilo alıp verdim salak gibi, metabolizma yavaşladı tabi. Şimdi sonuna kadar gidicem işallah. Hedefim 55kg.

Şu anda 1+1 uyguluyorum. Bugün Sp günüm.. Öyle işte..

Siz neler yapıyorsunuz? :))

Benim gibisin canım. Ben 67'den 56,5'a kadar düştüm, sonra bi şekilde yine 63,5'a çıktım. Şimdi onları vermeye çalışıyorum yine ve kağnı hızıyla gidiyorlar, he eskiden de kağnı hızıyla gidiyordu, o değişmedi aynı senin dediğin gibi işte. Haftalarca duraklamalar falan oldu.. ama gidecek yani. Gerekirse hayatım boyunca devam ederim bu diyete Ben 57 kilo olucam Sen de ol bence sen deee [/QUOTE]

teşekkür ederm cnm cevap için, bnm hedefim 53 ama nasıl kırdın duraklamayi peki? spor falan baya bi istahimi artırdı kilo vermemde durunca sinir olmuştum

mistik cay ariyodum, hic bi markette yok.

Hepsi buradadan aldim. paketi 3 tl hem de kargo ucreti yok. kargo beklemek falan is oluyo ama, sonucta baska yerde bulamadim. hem de her cesidi var, zemmuff findiklisini diyodu, cok merak etmistim, simdi aldim denicem bakalim, muzlusundan ve cileklisinden de aldim.

Valla insanin tatli ihtiyacini baya karsiliyor bir bardagi, tatlandiriciyla. inanilmaz guzel tavsiye ederim.

hatunların hepsi işte herhalde kimsecikler yok.dukanın bugün ikinci günü.zor be hatunlar.birde busefer kendime çok çeşitli şeyler yapmamaya karar verdim.sadece dayanamadığımda yapacağım.bu iştahı ancak böyle firenliyebilir terbiye edebilirim.ezmem gereken kocaman biriştah var.neyse sabah krebimi yaptım.biraz peynir yedim şekersiz kahve içtim.birbardakda süt.şimdilik bunlarla kapadım.akşamaAllah büyük.yaparım bişeyler.ama hiçbişey pişiresim yok.kendimi çok huysuz hisediyorum.sevgili vücudum yaptığım diyete karşı koyuyor,bak mutsuz olurum huysuz olurum bana tahamül edeöesin diyor söyleniyor.

Bi tatlısever olarak ben de sizden görüp sipariş ettim şimdi :) Fındıklı, muzlu ve çilekli Yorumların birinde su ile yapmama rağmen süperdi diyordu. Anlamadım acaba bunlar salep gibi bişey mi yoksa bitki çayı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…