ben sansliyim o halde, bizimkiler eve gonderiyorlar, yemek yapmadigimda kurtarici oluyor. Bizim burda cok is yeri var, heralde o yuzden onlarda alismis, hic bi sey demiyolar paket yaptirinca.
Az yagli ama, peceteye emdirince, gercekten inanilmaz lezzetli oluyor.
Birazda sanki ankarada kultur oyle oturmus, adim basi acmislar bu kiloyla mangalcilari:)
eneee sende mi ankaradasın
evet anakaradayim ben de:)
demek sen de ankaralisin, cok sevindim, neden bilmem istanbullular basmis etrafi. Ankarada bi son06 var bildigim, baska yok heralde.
dukancanlar mrb yine ben nasılsınız. artık ara ara giriyorum (nankörlük benim ki amacıma kavuştum ya ).eski dukancanlar bilir benim kilom çok değildi ama göbekle başım dertteydi.bnm durumumda olanlar için bu videoyu paylaşmak istedim çünkü gerçekten gergin ve düz bir karına sahip oluyorsunuz. deneyipte ilk başta zorlanan olursa lütfen pes etmeyin ve esnemek adına callan egzersizinden sonra yapın.daha basit oluyor.callan la esneyip bununla devam edebilirsiniz birde ilk günler videodaki amcam kdr kasmayın hevesinizi ve direncinizi kırabilir ama zamanla bu pğerformansa kavuşuyorsunuz.ben ilk başta 4 hafta dünlük yaptım şimdi haftada 2 yada 3 gün yapıyorum nasıl denk gelirse video bu umarım birilerine fayda dokunur. bu arada biri sormuş kim olduğunu hatırlayamadım ama trambolinle tavana çarpmıyormusunuz diye ama üstü o kdr gerginki bunu hedefleyip uzun uğraşlar vermen gerek ki eminim tavana çarmadan bacak kaslarını zedelersin.
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
vadi ve bende ankaralıyım
dukandiyetitariflerim
ekleri gordunuz mu bayanlar, ben de istiyorum:)) kesin beceremem ben, annemden istiyim o yapsin:)
o ne kadar mükemmel bişi öyleee..ağzım sulansada kendime hakim olabilirim
seyirde yenebiliyomus, sen atagi gecmedin mi:)
Dualarımız sizinle inşallah başaralı geçer.Bu arada güzel kilo vermişsin.Seni uzun süre görmeyip daha sonra görenler çok şaşırmışlardırmerhaba sevgili arkadaşlarım..
dukanı sevıyorum yA..kılo vermeye devam ama çok yogun bır hafta geçırdım perşembe bıldırım yapacagımızı bıle unuttum..Allah nasıp ederse bu haftadan sonra 70lı sayıları görmeye başlayacagımı düşünuyorum..tonalın cla, karbonata baharatlı yogurda ve maden sulu yeşil çaya devam..Allahım inşAllah tez zamanda kurtulmamızı nasıp etsın bu fazlalıklardan ..Bu arada sizden bır rıcam var arkadaşlar..haftaya amiri oldugum birimi avrupa birliğinden denetıme gelecekler ve bız denetımı gecersek Allahın ıznı ıle 823 mılyon avro hibe gelecek türkiyeye..lütfen dua edın ..gerçekten çok önemlı bır denetım vatanımız için..Çok heyecanlı olacagıda aşıkar..Sanırım bayagı hızlı kılo verırım bu arada ..1 hafta sonra görüşmek üzere sevgili arkadaşlarım..öpuyorum hepinizi..
kızlar sizde seyirde kilo alıp verdiniz mi bugun 1 kilo almışım 5+5e mi geçsem sizce
merhaba sevgili arkadaşlarım..
dukanı sevıyorum yA..kılo vermeye devam ama çok yogun bır hafta geçırdım perşembe bıldırım yapacagımızı bıle unuttum..Allah nasıp ederse bu haftadan sonra 70lı sayıları görmeye başlayacagımı düşünuyorum..tonalın cla, karbonata baharatlı yogurda ve maden sulu yeşil çaya devam..Allahım inşAllah tez zamanda kurtulmamızı nasıp etsın bu fazlalıklardan ..Bu arada sizden bır rıcam var arkadaşlar..haftaya amiri oldugum birimi avrupa birliğinden denetıme gelecekler ve bız denetımı gecersek Allahın ıznı ıle 823 mılyon avro hibe gelecek türkiyeye..lütfen dua edın ..gerçekten çok önemlı bır denetım vatanımız için..Çok heyecanlı olacagıda aşıkar..Sanırım bayagı hızlı kılo verırım bu arada ..1 hafta sonra görüşmek üzere sevgili arkadaşlarım..öpuyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?