Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Anladim canım. O zaman vücut alışınca geçer bütün sıkıntıların inşallah. .

eneee sende mi ankaradasın

dukancanlar mrb yine ben nasılsınız. artık ara ara giriyorum (nankörlük benim ki amacıma kavuştum ya ).eski dukancanlar bilir benim kilom çok değildi ama göbekle başım dertteydi.bnm durumumda olanlar için bu videoyu paylaşmak istedim çünkü gerçekten gergin ve düz bir karına sahip oluyorsunuz. deneyipte ilk başta zorlanan olursa lütfen pes etmeyin ve esnemek adına callan egzersizinden sonra yapın.daha basit oluyor.callan la esneyip bununla devam edebilirsiniz birde ilk günler videodaki amcam kdr kasmayın hevesinizi ve direncinizi kırabilir ama zamanla bu pğerformansa kavuşuyorsunuz.ben ilk başta 4 hafta dünlük yaptım şimdi haftada 2 yada 3 gün yapıyorum nasıl denk gelirse video bu umarım birilerine fayda dokunur. bu arada biri sormuş kim olduğunu hatırlayamadım ama trambolinle tavana çarpmıyormusunuz diye ama üstü o kdr gerginki bunu hedefleyip uzun uğraşlar vermen gerek ki eminim tavana çarmadan bacak kaslarını zedelersin.
http://www.youtube.com/watch?v=cEvzL2exAxk

Son düzenleme:

o soruyu soran bendim pazartesi günü sipariş edicem
callan a bi başlayamadım üşengeçlik geliyo yerlerde sürünmek felan. yerde debelenirken yazıyı okuyabilir miyim bilmiyorum

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

merhaba sevgili arkadaşlarım..
dukanı sevıyorum yA..kılo vermeye devam ama çok yogun bır hafta geçırdım perşembe bıldırım yapacagımızı bıle unuttum..Allah nasıp ederse bu haftadan sonra 70lı sayıları görmeye başlayacagımı düşünuyorum..tonalın cla, karbonata baharatlı yogurda ve maden sulu yeşil çaya devam..Allahım inşAllah tez zamanda kurtulmamızı nasıp etsın bu fazlalıklardan ..Bu arada sizden bır rıcam var arkadaşlar..haftaya amiri oldugum birimi avrupa birliğinden denetıme gelecekler ve bız denetımı gecersek Allahın ıznı ıle 823 mılyon avro hibe gelecek türkiyeye..lütfen dua edın ..gerçekten çok önemlı bır denetım vatanımız için..Çok heyecanlı olacagıda aşıkar..Sanırım bayagı hızlı kılo verırım bu arada..1 hafta sonra görüşmek üzere sevgili arkadaşlarım..öpuyorum hepinizi..

merhaba arkadaslar ben bundan 5-6 ay once dukandiyetine basladim. cokta basarili olmustum daha atak evresinde ki 5 gun yapmistim atak evresini 4 kilo verdim ama seyir evresine gecemedim cunku evim tadilata girince benim diyette mecburen yalan oldu verdigim kiloyu yavas yavas geri aldim. simdi tekrar baslamak istiyorum ama ne yalan soyleyeyim yulaf kepeginin tadi aklima geliyor birde olumune yogurt yedigim gunler aklima geliyor cesaretim kiriliyor herseyden onemlisi 8 yasinda bir kizim var ve ona kardes istiyoruz 80 kiloyum 1.70 boyum doktorlar olmamasi icin bir sebep yok stresten uzak dur kilo ver sigarayi birak diyolar bunlari nasil yapicagimi hic bilmiyorum allah herkezin yardimcisi olsun

Dualarımız sizinle inşallah başaralı geçer.Bu arada güzel kilo vermişsin.Seni uzun süre görmeyip daha sonra görenler çok şaşırmışlardır

inşallah olur canım.
kolay gelsin.
işinde de , diyette de başarılar dilerim.

duanın bazı şeyleri eklediğini yeni öğrendim zeytinyağı ve 1 kaşık domates rendessi ataktada yeniyormuş bu iyi.tariflere girdim hatunlar aşmışlar.bende birsürü şey üretmiştim pizzala ıslak kek dondurma vs ama sonu gelmiyor daha öncedende dediğim gibi sahtesi bir süre sonra sıkıyor gerçeğini istiyorsun.sade basit beslenme iştahımızı artırmaz.ancak koruma evresi için iyi.yada çok bıktığımız zaman yapmalı.önce yeme isteğini geri çekip vücudu alıştırmalı buyüzden yaşamak için yemeli.çok çeşit diyeti bıratırıyor.buna enbüyük örnek benim.sade yiyin bayanlar ben damak tadına çok düşkünüm.buda sahteleri yedikçe gerçeğine yöneltiyor.tıpkı diyer diyet ürünleri gibi.dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…