Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

heryere baktım doğuşun mistik çayını bulamadım.bu çayın özelliği ne acaba.diğer meyveli çaylardan aldım.ahu dudulu olan harika bunu süte koyabilirmiyiz acaba.yoksa sadece süte şu mistik çayımı koya biliyoruz

Evet gerçekten harika. Karar verdim akşama fındıklısını deneyeceğim :) Aynen ben de azıcık kaynar suda demleyip, üzerini sıcak süt ile tamamlayacağım. Ekşi sözlükten okumuştum galiba, öyle yapınca yani önce suda demleyince aromasını daha güzel veriyormuş. Tekrar teşekkürler bu mis gibi tavsiye için

ben hepsiburada dan aldim kargo bedavaydi. ve bi kutu 2.99, yani marketten almak gibi:) mistik diye aratinca cikiyor.

Bir bak istersen hala varsa:)

Canım ben bu çayı Hepsi Burada'dan aldım. Siteye "Doğuş Muzlu Mistik" yazarsan bulabilirsin, sanırım piyasada çok bulunmuyormuş. Ben az önce su ile yaptım, normal bitki çayı gibi oldu ama kokusu gerçekten çok hoştu, mis gibi tarçın kokuyordu. Akşama da önce 1/3 su ile demleyip, üzerini süt ile tamamlayacağım. Sanırım o zaman tadı mahlebimsi bişeyler olabilir.

portakali tavuk tarifini yazabilir misiniz? yada tarifi internet üzerinden yaptiysaniz link verebilir misiniz?

yulaf kepeği galata unu karışımı ile ilgili olumlu, detayli bilgiyi simlanin ve ilkay'in bloglarından okuyabilirsiniz...

Son düzenleme:

Donbulummm
Ona galeta unu karıştırmamışlar.
Yulaf kepeği galeta karışımı onun adı.
Yani dukan galetası yapmak için hazır pasta keki unu gibi bişeyy
Ve inanılmaz güzel
Ben artık asla kepek almam
2 kaışı kepek yerine 3 kaşık bundan kullanabiliyorsun.
Simla chatte sormuş dukan amcaya.
İçeriğini falan göndermiş.
Tamamen uygun
içinde peynir ve yumurta var yani bol protein
Ve onla yaptığım ekmek fırında satılandan daha güzellll
doLU tarif varr nette onla yapılann
için rahat olarak alabilirsinn
Lezzetli ekmek yemeği özleyenlere sevgilerle...

teşekkür ediyorum diyetime başladım bu sabah çocuğum ateşli olduğundan gece uyumadım ve sabaha karşı uyuya kaldığımdan kahvaltı yapamadım bende işe gelince bir bardak ayran içtim yulaflı yoğurt yapmıştım geceden onu yedim öğlen şu an çok iyi gidiyor yani mutluyum

ben hepsiburada dan aldim kargo bedavaydi. ve bi kutu 2.99, yani marketten almak gibi:) mistik diye aratinca cikiyor.

Bir bak istersen hala varsa:)

bakayım bakmasınada ben kredi kartı kullanmıyorum.bu yüzdende pek internetten alışveriş yapmıyorum.istsnbul içi yada ankaraya ücretsiz karo olabilir.ben trakya tarafındayım.

Merhaba dukandaşlar :) Ben bugün dukan diyetimin 1. günündeyim.
Normalde pazar başlıcaktım ama alışveriş yapamayınca bugün başladım. İnşallah şu üzerimdeki 15 kilodan kurtulacağım.

Merhaba kızlar,
Dukan'a epeydir ara verdim gb birşey bir türlü toparlayamıyordum, bugün tam tekmil başladım. Üstelik fitness ile birlikte, geçen hafta da aynı şeyi söylemiştim kesin Dukan'a tam devam edecektim ama yine yapamadım. Bu dukana ara vermek çok fenaymış, bir türlü devam edemiyrum. umarım bu sefer kurallara uymayı başarırım.

Bugün spor salonuna ölçüm yapıldı, ben tam Dukana başlamadan önce salona yazılmış ölçümüm yapılmış ama devam edememiştim. O ölçümlerle karşılaştırdık sonuç süperdi.
kilo:65.6dan 61e düşmüş, tam 5 kilo yağ vermişim ve 600gr kas kütlemde artış var. Hoca düzenli sporsuz süper bir sonuç olmuş dedi. Bu arada su oranımda %51.1den %51.7e yükselmiş
Mutluyum bu sonuç Dukan'a devam için gaz etkisi yarattı güçlendirmeye geçme vaktim geldi galiba derken biraz daha zayıflayayım dedim.

portakali tavuk tarifini yazabilir misiniz? yada tarifi internet üzerinden yaptiysaniz link verebilir misiniz?

birtüm tavuğu aliçini dışını bir üzel yıka suyu süzülünce derinbir kaba al üzerine 1 portakal suyunu sık.tuz sıvı yağ(diyet yapacaksan koyma)karabiber kimyon ırmızı tozbiber kekik koyup tavuğu bu karısımla ovala.büyük bir buzdolabı poşetine tavuk ve karışımı koy ağzını bağlarken havasını al dilersen bir poşete dahakoyup ağzını sıkıca bağla.aromalı seviyorsan karışıma soğan rendesi ve dövülmüş sarımsak fesleğen nane katabilirsin.eyif sanabağlı.poşeti sıkıcabağladığın için karışım tavuğun hertarafın işliyor birece bekletirsen dahagüzel olur acelenvarsa sürekli ters yüz edip 2-3 saat sonra bir borcam tepsiye koy mikro dalgada yapacaksan streçfilmle tepsiyi sar küçük ise 30 dk büyük ise 45 dk enyükseğinde pişir.kızartma tarafı varsa naylonu çıkartıp kızartma tarafında6-7 dk kızart .normal fırındada aliminyum folya ile sarıp kızın fırında45-60 dk arası pişir.reklamlardaki gibi olmasını istiyorsa fırına sürerken üzerine bal limon karışımını fırçayla sür aliminyum folyo altında bile nar gibi kızarıyor.portakal tadı hiç belli olmuyor.tavuğun o saksı tadı gidiyor.bende televizyonda özgür şef denen genç bir aşçıdan gördüm.o yanlızca odunları çatıp arasında aliminyum folyoya tamamen sadece tavuğu sararak dağ başında kar içinde pişirdi.sen evde benim gibi pişir ama karda piknikteymiş gibi

Arkadaşlar galeta unu kepek karışımı diye bir ürün mü var piyasada ? Varsa adı ne ve marketlerde satılıyor mu ?

arkadaşlar benim bugün ilk günüm. bundan sonra buradayım. busaate kadar iyi gidiyor. lakin bir sorum olacak. benim olduğum yerde yağsız ürün bulmak çok zor. süt yarım yağlı kullandım ve yoğurt diyet yok. evde kendi yaptığım yoğurt olmaz mı. şehir dışına çıkınca temin etcem. o zamana kadarbunları kullansam olur mu. ltfn cvp. teşekkürler

Arkadaşlar galeta unu kepek karışımı diye bir ürün mü var piyasada ? Varsa adı ne ve marketlerde satılıyor mu ?

Büyük marketlerde ve interneette var
DOĞALSAN marka
Yulaf kepeği galeta karışımııı

Yarım yağlının oranına bak. %2 nin altındaysa (Zaten tam yağlılar 3,5 falan oluyor) sorun olmuyor.
O sütten kendi yoğurdunu yapabilirsin. Ohh mis light yoğurtt.
Süzersen olur sana süzme yoğurt
Eğer o yoğurdu 1 kaşık süt tozu ile mayalarsan ve sonra süzersen oluyor sana light labne
O labneye tatlandırıcı ve kakao karıştırırsan oluyor sana dukannellaa
Ekmek yapıp dukanelleyi üstüne sürersennn olur sana yeme yanında yatttt :)

Afiyet Olsun

bende diyet ürünü kullanmıyorum.normalleri zaten eskiden olduğu gibi yağlı deyil.sütün tüm yağı alınıyor.krema kaymak derken posasına ayran süt peynir yapıyorlar.anlıyacağın ürünlerin hepsi boş.ye gitsin.

ilk baslarda cok sorun olmuyo veriyosun, tabi light urun kullandigin kadar hizli olmaz ama yine de kullanilabilir.
tabi sadece sut ve yogurt olarak.

sonra light urunlere gecmen lazim, duraklama olunca.

anlamadim, zaten yarim yagli sut kabul ediliyor ki, ben tam yagli sut icin yazmistim ustteki yazdiklarimi. eger yogurdunu da yarim yaglidan kullaniyosan sorun yok.

bi de peyniri kesinlikle light kullan, cunku peynirlerdeki yag orani baya korkunc oluyor.

Selam, ben de suzme yogurt kullaniyorum, kullaniyodum. ama gecenlerde aklim takildi.

yogurdu suzdugumuz zman yarisi su olarak gidiyor. yani %1.5 yagli yogurttan yaptiysak, suzme yogurtta yag orani %3 e cikiyor. Acaba onu tamamen yagsiz sutten mi yapmak lazim.

Benim artik kilolar ittire ittire gidiyoda, en ufak ayrintiya takiliyorum, baslarda tam yagli yogurt bile yedigim oluyodu:)

Tesekürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…