Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar kızlar bugün itibariyle ben de aranıza katıldım. atakta birinci günü ve bence en zorunu atlattımi ee ne demişler başlamak bitirmenin yarısı. 110 kiloyla başlıyorum diyete. hadi bakalım, bol eksiler =)

İnşallah senide hedefine ulaşmış şekilde göreceğiz.Ben 58 kilolara indim.Teyzelikten ablalığa terfi ettim.Çok güzel bir duygu)))

Allah yardımcın olsun tatlım ama bırakma bu diyeti hayatın boyu 2 kere yapma hakkın var.ben bikere braktım şimdi 2 ciyi deniyorum.geçmişte senin kilonda olup 30-40 kilo verenini gördüm.iştah enbüyük sorun.damak tadı cabası.alışana kadar birkenarda atıştırmalıkların olsun.diyet kola ayran sütdolapta pişmiş hazır olan tavuğun birde lor salatası yap mesela içine birtane yeşil soğan biraz maydanoz nane kurusu koyup karıştır.nane iştah keser.tatlandırıcı süt ve kepek hakkınla basit muhalebiler yap atakta sebze olmadığından bunlar iyi gelir.açlık krizlerin gelecek bu diyet ürünlerini yemek istemiyeceksin yumurta ve etten bıkacaksın o zamanda dukan amcayla kilo verenlerin resimlerine bak.moral olur.sakın çeşitlede abartıya itme herün yeni tarifler deneme bu seni diyet yemeklerinden soğutup gerçeklerini yemene neden olur.arada çok çıkmaza irdiğinde yapıp ye ozaman hem bıkmazsın hemde daha rahat verirsin.şimdi senin atak enaz benimgibi7 ündür.bak ben 6 günündeyim.önceden brakmamış olsaydım şimdi dilediğim kilodaydım.sakın birlokmadan bişey olmaz bir parmaktan bişey olmaz deme oluyor.hadi inşallah istediğin kiloya inersin

Yo o hesap öyle olmazzz. için rahat olsunnn.
Yağsız yoğurdun yağ yakıcı özelliği olduğundan tavsiye ediliyor. Yoksa yoğurdun yağından ne olacak. En yağzıs kıyma bile yağlı sonuçta....

Hadi hayırlısı.
İlk hedef 2 basamaklı sayılar.
1 ay sonra bunu göreceğine eminim benn

bende kipada gördüm.ama bize göre deyil.neişe yarar onuda anlamadım.sade yulaf kepği olmalı.

Yok donbulum yok.
Tam bize göree
Bakınız google amca....

şimdi buldum meğer bu galeta bildiğimiz galeta deyilmiş bakmamıştım bile.sade kepek almıştım neyse kepeğim daha çok bitsin alırım bugünkü hakkımda doldu.bu kepek miktarını ben silme 1 kaşık olarak alıyorum.yoksa tepelememi tartımda bozulmuş.buyüzden tartamıyorum.

Günaydın dukandaşlarım. Bugün diyetimin 2. günündeyim.
Dün akşam çok tatlı yemeği isteği vardı ama yemedim. Birde akşam yatınca çok midem bulandı.
Sabah yumurta öğlen ton balığı akşam tavuk köfte yedimde :S Çok karıştırdım sanırım
Diyetimi bozmucam. İncecik sülün gibi olucam inşallah.

ilk 1-2 gün bulantı oluyor sonra geçiyor.baş agrısıda oluyor.ama geçer

Kitapta da rastlamadım belki gözden kaçırdım. Bende silme olarak tükettim dün.

mrb bugün benim de ilk günüm kahvaltıda 1,5 haşlanmiş yumurta ve 1 dilim peynir yedim. peynir light değildi ama sorun olur mu??

sevgili pksnmzim tatlım google amcadan ne diye arıyacağım.hem galeta unu ekmekten olmuyormu.yani dukan amca kızmasın

bULMUŞSUN AMA MERAK EDENLER İÇİN YAZAYIM,
Doğalsan marka yulaf kepeği galeta karışımı
Yani galeta unu karışımı değil
Galeya yapmak için karışım
Hani hazır kek , kurabiye karışımları falan varyaa
Onlar gibi
Yulaf galetası yapmak için karışım.
Hay ben bu doğalsanın koyacağı isme....

İçinde peynir yumurta falan var
Yani tam bizlik protein depolu kepek
Tadı da çok güzel
Ben artık asla kepek almam
Hem 3 kaşık kullanılıyorr 2 kaşık kepek hakkı yerine
Yaptığım ekmek dehşet oldu.
Edadukancan süper tarifler vermiş.

Ben çok silme kullanmıyorummm açıkçası
Yarı tepelemee
Silme olur sa ne kalır kiiii :)

evet baş ağrısı çok oldu ama bugün iyiyim :) kendimi zayıf hayal ettikçe daha iyi oluyorum :)

Baş ağrısı iyidir bu dieete..
Neden??
Vücut tepki veriyorr
Diete girdiğinin farkına varıyorrr
Diyor kii
Bu hatun diete giriyorr tepki vereyim de vaz geçsinnnn
o bile karşı zayıflamamza...

Ama bilmiyorki fıstık gibi olacakkkk
Kızma sen yine onaa
Alışkın değli garibimmmm

Bu saatten sonra ya alışacak ya alışacak....

Günaydın Dukandaşlarım.. Hepinize güzel bir gün dilerim..

E harika gitmiş kilolar.. Gerisi de gelir işallah.. Bizim seninle hemen hemen aynı kilo ve hedeflerimiz.. Umarım ikimizde en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız.
Ben yavaş veriyorum biraz ama napiim yavaş olsun yağdan olsun.. :))

Ben sadece yağsız lor peyniri tüketiyorum peynir olarak.. Birde nadiren light labne tatlı için filan kullanıyorum. Diğerlerine cesaret edemiyorum. Light beyaz peynirin bile yağ oranı %10 filan.. (

Umarım en kısa zamanda tıkır tıkır verirsin kilolarını canım.. Azmin daim olsun..

Hmm. bu galeta karışımında bende hiç kullanmadım.. bir dahakine bende ondan alayım..

Bu arada ben tepeleme kaşık kullanıyorum kepeği yaa.. Fazlamı oluyor ki acaba??:18:

mrb bugün benim de ilk günüm kahvaltıda 1,5 haşlanmiş yumurta ve 1 dilim peynir yedim. peynir light değildi ama sorun olur mu??

Peynir zaten çok yağlı canım.. Lightı bile.. Ben yukarda yazdığım gibi sadece light tüketiyorum peynir namına..

63 te takıldım kaldım yaa.. Bi 62 leri göreydim artık iyidi yaww..

Aaaah ah.. bi 5 li rakamlara bi geçebilsem hayırlısıyla..

Arkadaşlar internetten alışveriş yapıyorsanız www.gurmenet.com'da dukanda ihtiyacınız olan herşey hemen hemen var.. Ben ordan baya aroma yulafkepeği filan aldım. Memnunum yani..

sen buna kilomu diyorsun bak benim tickerime ozaman kafanı takmayı bırakırsın.üstelik bu iloya 69 dan çıktım.oburluğum tavan yaptı

Valla bende aslında teee 70lere çıkmıştım.. sonra 62ye düştüm sonra gerizekalı gibi hapır hupur tıkınıp tekrar 67ye çıktım.. Ve artık kilo al-ver al-ver den çok sıkıldım.. Her tarafım çatlak ve selülit doldu.. Artık hedefime ulaşıp bir daha almamayı ümit ediyorum.. O yüzden sabırsızlık ediyorum.. Ama tabi hepimizin derdi aynı..

Allah hepimizin azmini daim etsin canım yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…