Tebrikler canim, sevincini anliyorum. Cunku ben de persembeden sonra -700 gr gordum. Cok mutluyum ya...Günaydın hanımlarrrr
ve ve veee bugün -400 ile güne başladım63 leri gördüm sonunda
şimdi kahvaltımı yaparkenbitaraftanda geçmişi okumaya başlıyım.herkese bol bol bolll eksili günler diliyorumm
valla vazgeçilmezim benim. Ekmek yaptım bugün yemekten 9 dakika önce başladım çırpmaya yemekte hazırdı bak 10 degl 9
Vinicik tarifi senden aldım ya mucidi sen sanıyordum ben neyse telif hakkı yok övün bacım hakkındır ben senden duydum sana dua ediyorum...karbonat dualarınızıda bekliyorum
günaydın kızlar eksili günler olsun inşallah
denemek istiyorum ama yanımdada koca şişeyi taşımak istemiyorumKizlar 1 haftadir uyguladigim bir yontem var. Bu sayede mi oldu bilmiuorum ama hizla kilo vermeye basladim.tabi kacamak yapmamamin da etkisi var. Simdi 2 tane yesil cay ve 1 tane form cayi 3 fincan suyla demliyorum. 1,5 litrelik siseye koyuyorum .kalanini suyla tamamliyorum. Gun icinde siurekli iciyorum. Yarim litre de baska iceceklerle 2 litre tamamlanmis oluyor. Ertesi gune hafiflemis kalkiyorum
Unutmayin fazla su icmek de odem yapiyor. Dukan amcam cauylari ya da diger iceceklerlw birlikte 2 litre icmeye calisin diyo..
(Bu yontem zemmufcumdan cikti. Tesekkurler. O su yerine maden suyu katiyor)
Bir de sincerelyesranin tavsiuesiyle sebze gunlerimde de bol bol sebze yiyorum.eskide sadece etin yanina salata yapardim. Simdi karni bahar brokoli hasliyorum. Doyasiya yiyorum.
günaydın kızlarrr.. herkese bol eksili bir gün diliyorum.
bana gelince,ps gününün ardından bugün dünkiyle aynı kilom ama son 4 gunde yaklasık 1700 gr gıttıgını dusununce e normaldır artık dıyorumpersembeye kadar böle kalmasa bari
teşekkur ederım 20cim..Şimdi denetımden dönuşte 2,5 kg kadar almıştım sanırım gerçekten perşembe gunu 70lı bır rakam görucem çunku bugun baktım tam 2 kg gıtmış :)) 81 kg gösterıyordu..yanı 83 den 81 e ındım..Allahım 79 gördugum gun de gelsın artık..:))Kizlar 1 haftadir uyguladigim bir yontem var. Bu sayede mi oldu bilmiuorum ama hizla kilo vermeye basladim.tabi kacamak yapmamamin da etkisi var. Simdi 2 tane yesil cay ve 1 tane form cayi 3 fincan suyla demliyorum. 1,5 litrelik siseye koyuyorum .kalanini suyla tamamliyorum. Gun icinde siurekli iciyorum. Yarim litre de baska iceceklerle 2 litre tamamlanmis oluyor. Ertesi gune hafiflemis kalkiyorum
Unutmayin fazla su icmek de odem yapiyor. Dukan amcam cauylari ya da diger iceceklerlw birlikte 2 litre icmeye calisin diyo..
(Bu yontem zemmufcumdan cikti. Tesekkurler. O su yerine maden suyu katiyor)
Bir de sincerelyesranin tavsiuesiyle sebze gunlerimde de bol bol sebze yiyorum.eskide sadece etin yanina salata yapardim. Simdi karni bahar brokoli hasliyorum. Doyasiya yiyorum.
nesca teşekkur ederım gerçekten..çok duygulandım..lütfen yöntemlere devam et çunku bende çok işe yaradı..üstelık kalan 2 kg gıden yanında nedır kı :) bi gayret değil mı ! ögrencılerını ve senı öpuyorum kucak dolusu sarılıyorum..Rabbım herşeyı gönlune göre versın canım kardeşim..Zemmuf'cum ben çok sık gelemiyorum haklısın.Okulda işler yoğun sonrası ev çocuklar derken pek vakit kalmıyor.:ama,hergün çok kısada olsa bakıyorum.Sen yeni birşeyler paylaştıysan uygulamaya çalışıyorum.Ben tam 10 kg verdim.Dukan bana 65 öneriyor,(yaşımdan dolayı)ama ben 62 iki olmak istiyorum.Yanı 2 kg kaldı bitmesine.Canım çok samimi olarak söylüyorum senin önerilerinin büyük katkısı var.Dediğin heerşeyi yaptım birtek ilacı almadım.Bugünde biberiye yağı sürüp sporumu yaptım.Paylaşımlarından eminimki birçok hanımefendi faydalandı.Paylaşmak erdemdir.Ben öğrencilerime hep paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu anlatıyorum ve bir derste seni örnek verdim.Zayıfladığımı onlarda fark ediyorlardı.Birgün yeri geldi ve seni ,paylaşımlarını anlattım.Hem bizleri tanımıyor hiç dedim.Kocaman alkışlar geldi sana bilesin.Öpüyoruz öğrencilerimle birlikte seni.
Anaaaammm...harikasin canim ya.2 kilo muhtesem bisey. Ben gwcen yil diyetisyene gitmistim. Yuruyusle birlikte 3ayda 2 kilo vermistim :) dukan gercekten mucize. Kurala gore uygularsan asla yuzustu birakmiyor...teşekkur ederım 20cim..Şimdi denetımden dönuşte 2,5 kg kadar almıştım sanırım gerçekten perşembe gunu 70lı bır rakam görucem çunku bugun baktım tam 2 kg gıtmış :)) 81 kg gösterıyordu..yanı 83 den 81 e ındım..Allahım 79 gördugum gun de gelsın artık..:))
hangi günler bildirim yapiyorsunuz,ben nezaman bildirimlere katilabilirim ?
7 ila 10 arasi atak cok fazla kitapta en fazla 5 gün yapilmasi gerektigi yaziyor
Ayrica internette dukanin kendi sitesinde dukan testi var onu mutlaka yapmalisiniz
merhaba hoşgeldiniz,şuan kaç kilosunuz acaba ve kaç kilo vermek istiyorsunuz,detoksun üstüne atak 7-10 gün bana da çok gibi geldi,cok fazla verecek kilosu olanlar için ve doktor kontrolunde ancak okadar uzun atak öneriyor kitapta.:44:
arkadaşım dün giremedm yazını şimdi gördüm tatlım şu an 110 kg ve nerden baksan 40 kg vermem gerek sanki sınır olan atak daha uygun bu kadar kg:18::18::18:
anladım cnm,ticker ında olmadıgı ıcın anlayamadık kac kılo vermen gerektıgını,bazen bazı arkadaslar verecek cokta kılosu olmadıgı halde bır an önce zayıflamak adına geregınden fazla atak yapıp saglıklarını tehlıkeye sokabılıyolar,öyle bi durum olmasından endişelendim.7-10 gün atak konusunda haklısın ama mutlaka bı doktor kontrolunden gecmenı önerırım hatta kendı fıkrımce kendını ılk etaptan fazla zorlayıp sıkılmaman adına 7 gunun yeterlı bıle olabılecegını dusunuyorum,cunku asıl yaglarını seyirde vermeye baslıcaksın atakta verdıklerının cogu su olacak.bu konuda 20 uzerı verecek kıloyla dıyete baslamıs arkadaslarımız kendı tecrubelerınden yola cıkarak daha saglıklı bılgı vereceklerdır dıye dusunuyorum.sen buradan ayrılma yeter gercekten ınsanı dıyete daha sadık kalmasını saglıyo,canım kacamak ıstese de perşembe gününü kilo bildirimi yaptığımız için o günü düşünüp otur oturdugun yerde diyorum kendime
halley kuyruklu yıldızı:)) hoşegldın yenıden uzun zamandır yoktun..halleycım kırmızı yazılar testı eksık yaptıgını gösterıyor ama vermen gerken kılo 40 kg cıvarıymış o zaman atagın uzun olabılır ama 10 gun yıneçok kardeşim..Bence 7 gun yap çunku bende 103 kg ıle başamıştım 7 gun atak yapmıştım..Bı kaç gun önce dukan testının türkçesını paylaşmıştım belkı yanlış yazmışsınızdır ondan tamamlanamamıştır test..ben bır bakayım yenıden bulabılırsem ekleyım sizin için..atagı 10 gun felan yapmayın o dönem sadece ödem atmak için yormadan seyıre gecın derım..Bu arada yaş ve boyunuzu da söyleyebılır mısınız ?arkadaşım dukan testini yapıyorum şuanki kilo kutucuğu kırmızı bir yazı yazıyor sistem kabul etmiyor sözlükten baktım anlamsız bir cümle ne demek istiyor anlamadm okuduğum yazılardada atak vereceğin kiloya göre değişiyor benim kilomdakilere 7 ila 10 arası çıkıyor bende ona istinaden 10 gün düşündüm.
bir diger tarif ise somon tartar ..somon fumeyi severek yiyenler icin buda yine basit,pratik bir tarif olacaktir..
somonu kucuk kucuk dogruyoruz ,icine ince kiyilmis yesil sogan yada kuru sogan,maydanoz,dereotu,limon suyu,azicik zeytinyagi,tuz,karabiber katip karistiriyoruz.iste tartar haziristenirse balsamik sos yada sevdiginiz diger baharatlardan otlardanda katabilirsiniz..
Eki Görüntüle 653583 Eki Görüntüle 653584
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?