halley kuyruklu yıldızı:)) hoşegldın yenıden uzun zamandır yoktun..halleycım kırmızı yazılar testı eksık yaptıgını gösterıyor ama vermen gerken kılo 40 kg cıvarıymış o zaman atagın uzun olabılır ama 10 gun yıneçok kardeşim..Bence 7 gun yap çunku bende 103 kg ıle başamıştım 7 gun atak yapmıştım..Bı kaç gun önce dukan testının türkçesını paylaşmıştım belkı yanlış yazmışsınızdır ondan tamamlanamamıştır test..ben bır bakayım yenıden bulabılırsem ekleyım sizin için..atagı 10 gun felan yapmayın o dönem sadece ödem atmak için yormadan seyıre gecın derım..Bu arada yaş ve boyunuzu da söyleyebılır mısınız ?
inş tatlım istediğin olur bende yeniyim bu gün atak 3. gün düşün dün 2. günümdü gezmeye gittim kısır sözüm vardı onlara yaptım ağzımı bile sürmedim bütün ısrarlara rağmen.çayın yanındaki pastayı elimin tersiyle ittim...ama tedbirli gittim sabahtan taşlık pişirdim baharatla saklama kabına bıraktım çantama aldım ev sahibindende 1 kase yoğurt eşliğinde karnım doyduMerhaba hanımlar kaç sayfa okudum bilemiyorum ama bana müthiş umut kaynağı oldunuzyarından itibaren diyete başlıyorum ben 86 kiloyum hem 1.5 yıl astımdan dolayı yoğun kortizon tedavisi gördüm hem de bebek istiyoruz 2 aşılama yaptırdım kullandığım hormonlar dengemi şaşırttı tam 20 kg aldım :26: eskiden 58-64 arasında gider gelirdi kilom artık bu gidişata dur demeye karar verdim diyet kitabını dün aldım okudum notlarımı çıkardım vereceğim kilo çok olduğu için 7 gün atak yapmayı planlıyorum tecrübeli dukancılarımız ne dersiniz?? burdan günlük yaptıklarımı paylaşacağım aranıza beni alırsanız sevinirim, Kilolara ölümmmm!!!
günaydın kızlar spora gitmeden geçmişi biraz okuyum dedim.arkadaşımız lisabella birinci olmuş onu tebrik ederim.resimlerdeki yemek harika görünüyor.balıktan nefret eden biri olarak beni bile mest etti.bugün sabah tartıda +1000 görünce sinirlerim bozuldu.yine birsürü ödem toplamışım.neyse sabah zencefilli yoğurt yiyip üzerine yeşil çay içtim.dönüşte sauna şortunu giyerim.spor esnasında giyinmek zor.birde bir arkadaşın tavsiye olarak yazdığı bibeiye yağını sürüp elektirikli battaniye altında ter atmayı düşünüyorum.yalnızca bir sorunum var benim elektirikli battaniyem yok.migrosta 20 tl görmüştüm.yürümeye üşenmezsem alabilirim.yada aybaşını bekliye bilirim.A+ kana sahip olanlarda ödem çok olurmuş yani birden bire 2-3 kilo vücut su taopluya bilirmiş.bir yerde okumuştum dukan diyetine uygun olmayan tek kan gurubuy uş.bende onların yalancısıyım.ancak ben yapacağım diye direniyorum.olsun artı görsemde bundan sonra pes etmek yok.çünkü kilonun tavanını yaptım.yani bana göre bu kilo çok.birde etim sıkı olmasaydı sallanan bir göbek ve kocaman bir popoyla dolanıyorum.genlerim sag olsun.içinde şişmanlık var ama sıkı etli cinsinden.neyse sporuma gideyim enaz 300 gr burda atarım.inşallah
ISabella öncelikle tebrik ederim yarışma kazanmışsın ve öğüdün için teşekkürler o zaman tamamen uyum sağlayacağım 6 günse 6 güncevap yazdığın için teşekkürler
ellerine saglik canim gercekten harika gorunuyorekmeklerim piştiiii.
dukan hamburger ekmeği yapmak için. tariflerde genelde borcam kapağını önermişler ama ben daha güzel bi yöntem buldum. yağlı kağıdı kasenin içine koyup şekil veriyorum. kağıdı çıkardığımda da şekli bozulmuyor.
borcam içinde denediğim kekte. bi sayfa öncesiydi sanırım. ekmek tarifi vardı onu denedim ama istediğim gibi kabarmadı neden olabilir?
Eki Görüntüle 653926
günaydın kızlar spora gitmeden geçmişi biraz okuyum dedim.arkadaşımız lisabella birinci olmuş onu tebrik ederim.resimlerdeki yemek harika görünüyor.balıktan nefret eden biri olarak beni bile mest etti.bugün sabah tartıda +1000 görünce sinirlerim bozuldu.yine birsürü ödem toplamışım.neyse sabah zencefilli yoğurt yiyip üzerine yeşil çay içtim.dönüşte sauna şortunu giyerim.spor esnasında giyinmek zor.birde bir arkadaşın tavsiye olarak yazdığı bibeiye yağını sürüp elektirikli battaniye altında ter atmayı düşünüyorum.yalnızca bir sorunum var benim elektirikli battaniyem yok.migrosta 20 tl görmüştüm.yürümeye üşenmezsem alabilirim.yada aybaşını bekliye bilirim.A+ kana sahip olanlarda ödem çok olurmuş yani birden bire 2-3 kilo vücut su taopluya bilirmiş.bir yerde okumuştum dukan diyetine uygun olmayan tek kan gurubuy uş.bende onların yalancısıyım.ancak ben yapacağım diye direniyorum.olsun artı görsemde bundan sonra pes etmek yok.çünkü kilonun tavanını yaptım.yani bana göre bu kilo çok.birde etim sıkı olmasaydı sallanan bir göbek ve kocaman bir popoyla dolanıyorum.genlerim sag olsun.içinde şişmanlık var ama sıkı etli cinsinden.neyse sporuma gideyim enaz 300 gr burda atarım.inşallah
Diyete bugün itibari ile başlıyorum umarım kolay geçer :)
Her ne kadar ilk yapmış olduğum istiridye ekmeklerim başarısız olsa da
günayydın kızlar yeni hafta yeni umutlar a güzel günlere inşllah sağlıkla tabi
lisabella tebrik ederim biraz gec oldu ama
Günaydın, iyi haftalar bol -'li günler olsun kızlar
Pazar günlerini sevmiyorum çok çabuk geçiyor ve ben hiç dinlenemiyorum
Yeni hafta hepimiz için güzel geçsinnnnnn
Dün ablamın kemerini aldım bide biberiye yağı edinirsem süper olacak, yan simitlerim beni gıcık ediyor biraz müdahale etmekte fayda var...
Buğday tanesi ilgin için teşekkürler maaşallah meleğini almışsın kucağınaben henüz başaramadım ama temmuza kadar verebildiğim kadar kilo veririm dedim hamile kalırsam kii inşallahhh koruma evresine geçerim 9 ay sonra yine devam ederim diye düşündüm ama artık kiloların durduğu aylar aynen dediğin gibi yıl gibi geliyor , ben cuma günü kitabı aldım henüz tamamını okumadım ama başlayacak kadar kısmı bitti ve netten epeyce araştırdım tabi sizlerin de desteğiyle inşallah zayıflayıp öyle hamiş olacağım
tesekkur ederim turkolog kazandimcok iyi yaparsin arkadasim dinle kesinlikle veee rica ederim
ellerine saglik canim gercekten harika gorunuyorsen bu isi kaptin
herkes madem donbul abla diyor bende diyeyimdonbul ablacigim sanada gunaydin tesekkur ederim ablacigim gercektende guzel oldu gerci senin binbir tarifin yaninda bizimkisi kucucuk,minicik bir balik tarifi..denersen begenecegine inaniyorum.
hayirli ugurlu olsun ..ilk gunler zorlanacaksindir ama sonra alisacaksin .tarifler konusundada deneye deneye dogru tarifi bulacaksin ben neler atmadimki cope ama simdi sonucunu kesin bildigim surekli yaptigim tariflerim var.seninde oyle olacak..
Tüm foruma günaydın...
Kan grubu hakkındaki yorumun geçerlilik payı olabilir. Bende ARh+'im...
Bir gün içinde 2-3 kilo ödem toplama yeteneğinede sahibim...
Biberiye yağını başka bir kremle karıştırmadan direk cildime sürmeme rağmen, en ufak bir yanma hissetmiyorum...üzerine streç yada sıcak uygulaması yapmadım, belki ondandır... tek avantajım benimde etim sıkı...
Günaydın, iyi haftalar bol -'li günler olsun kızlar
Pazar günlerini sevmiyorum çok çabuk geçiyor ve ben hiç dinlenemiyorum
Yeni hafta hepimiz için güzel geçsinnnnnn
Dün ablamın kemerini aldım bide biberiye yağı edinirsem süper olacak, yan simitlerim beni gıcık ediyor biraz müdahale etmekte fayda var...
İyi bari canım sen kullanıyosan en azından yanlış almamışımsplenda almıştım daha önce o bitti bunuda onun yarı fiyatına aldım uzun vadeli kullanılması gerek zati duraklamada tatlandırıcınında katkısı çok
Tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Darısı isteyen herkesin başına bide benim
dondul abla süpersin hepsini not ettim ve deneyeceğim umarım senin kadar başarılı olurum
günaydınlar efeniimmm
bugün ara vardiya çalışacağım . o yüzden 9 da kalktım biberiye yağımı sürdüm ve sauna şortumu geçirdim 15 dk zıpzıp yaptım. biberiye yağını büyük şişede bulamıyorum miniklerde hep bitiyo
1 litre suyum bitti. tarçınlı süt (dün yaptığım ekmeği 4 te 1'i 2 adet hindi füme ve ev yapımı labne eşliğinde kahvaltımı yapıyorum hala. bugün tartıldığımda dünden farkı yoktu. oynama bile olmamış. nedenini buldum amadünn gece 3 te yaptığım ekmekten tırtıkladım biraz. e oda su tutuyo sonuçta
bu arada dip not olarak eklemek istiyorum. zemmuf ablam biberiye yağını kullandıktan sonra. sıcak soğuk duş kompreksi önermişti. gerçekten çok iyi insanda bi rahatlama oluyor
işe geç kalma durumum yüksek ihtimalli olsada gireyim geçmişi okuyayım. yorumlarımı yapem dedim
mezura almadım ben daha. ilk günden itibaren ölçmeye başlamak gerek. şahsen inceldim mi kaç cm inceldim takip edemiyorum.
nasılsın abla iyisindir umarım. battaniyeden bahsetmişsin ama. 20 tl lik olanlar uyduruk oluyor azıcık. Allah korusun uyuya kalırsın felan elektrik çarpar:26:
sizi çooook seviyorum kocaman öptüm görüşmek üzereee
yemek yapmanın yanında sunumun harika sunum benim için önemli.yani okadar lezzetli görünüyorlar.tebrik ederim.ben hamur işi sevdiğim için tariflerimde onlara çok yer verdim.başka tariflerimde var dukan amcaya çevirdiğim.fotoğraf makkinamın sorununu çözersem sizinle resimleride paylaşırım.
vallahi aynı birden bire o kilo nasılgeliyor ve nasıl gidiyor anlamıyorum ama bu sefer pes etmeden devam edeceğim.
hosgeldin diyetin hayirli olsun GURBET38..kendine bence harika paha bicilemez bir hediye vermissinmerhaba arkadaşlar. 8 martta kendime güzelliğimi hediye etmek adına başladım dukana. 99 civarlarında seyrediyordum ama tam o gün adetime denk geldi ve sabah tartıda 101 i gördüm. dukan testi sonucum 6 gün atak, 186 gün seyir şeklinde. bugün 4. günüm ve 96.8i gördüm bu sabah daha aşağı olmasını bekliyordum ama 2 gün wc ye gitmeyince 1 çay kaşığı hakiki zeytin yağı içtim. 40dk spor+ merdiven+15dk kalça-basen göbek egzersizi yaptım. bilemiyorum. dün 97.1di. gece uykum kaçtı yoğurt yedim onun etkisi olabilirmi?
dün okudum yazdıklarınızı atak devresi sadece su kaybı demişiniz ama pantolonumun bollaştığını hissediyorum lütfen psikolojik demeyin. şimdilik evimde internet yok. iş yerimden yazıyorum size. inş. daha sonra daha sık gelip yazıcam mesai saatlerinde gelip yazmaya çalışırım. diğer zamanlar telefonu kullanıyorum ama benimkinin hafızası hemen doluyor anlamadım o işi. lütfen motivasyonunuzdan banada verin
sabah dukan ekmeği, lihgt peynir biraz yoğurt ve çay tükettim açım ama uykusuzluğun etkisiyle hiç bişey hazırlamayı yemeyi istemiyorum. birazdan öğlen arası. ton balığı getirmiştim. bide light kola. öğlen menümde bu olacak gibi. ilkindi gibi süt içerim. bende birde kramplar oldu. dün suyuma maden suyu karıştırdım bugün daha iyiyim.
sagol ablacigimbenim icinde sunum cok onemli yemeden once gozlerim begenmeli ben guzel olan herseyi seviyorum seninde harika tariflerin var evet fotografla yapilan sunumlar daha bir istah kabartiyor sabirsizlikla fotografli yeni sunumlarini bekliyorum
hosgeldin diyetin hayirli olsun GURBET38..kendine bence harika paha bicilemez bir hediye vermissinregl donemine gelmesi uzucu sonuclar verebiliyor ama reglin gecince siskinliginde odeminde gidince bu tartiya yansiyor.bence 4 gunde iyi vermissin yine ama reglin etkisi gecince bu rakam dahada sevindirici olacak.kabizlik icin oneriler kullanilan bazi ilaclar vardi onlari deneyebilirsin zira hakkin olan yagi yemeklere kullanman daha uygun olur.atakta bide cok fazla agir sporlar yapmamaya calis vucudun halsiz dusecektir seyir ile baslayabilirsin spora ve kesinlikle spor destegi ile daha iyi gidiyor.
ama ataktaki su kaybida vucudundaki odem,sislik oldugundan pantolonunun bol gelmesi gayet normal psikolojik degil zaten
menun gayet iyi kramplar magnezyum eksikliginden kaynaklidir genelde.vitamin takviyesi almayi unutma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?