Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlar şöyle bi bakınıp kaçıcam malum sabah işi...hepinize bol azimli bir gün diliyorum

tatlım bende testin türkçesine bakarak yapıyorum ama olmuyor.bu arada yaş 31 boy 165.uzun zamandır yoktum hayat koşuşturmacası kendime nete pek vaktim olmuyordu...şimdide her gün ara ara gelirim...desteğinize ihtiyacım var..

inş tatlım istediğin olur bende yeniyim bu gün atak 3. gün düşün dün 2. günümdü gezmeye gittim kısır sözüm vardı onlara yaptım ağzımı bile sürmedim bütün ısrarlara rağmen.çayın yanındaki pastayı elimin tersiyle ittim...ama tedbirli gittim sabahtan taşlık pişirdim baharatla saklama kabına bıraktım çantama aldım ev sahibindende 1 kase yoğurt eşliğinde karnım doydudemekki isteynce oluymuş...

Diyete bugün itibari ile başlıyorum umarım kolay geçer :)

Her ne kadar ilk yapmış olduğum istiridye ekmeklerim başarısız olsa da

Tüm foruma günaydın...

Kan grubu hakkındaki yorumun geçerlilik payı olabilir. Bende ARh+'im...

Bir gün içinde 2-3 kilo ödem toplama yeteneğinede sahibim...

Biberiye yağını başka bir kremle karıştırmadan direk cildime sürmeme rağmen, en ufak bir yanma hissetmiyorum...üzerine streç yada sıcak uygulaması yapmadım, belki ondandır... tek avantajım benimde etim sıkı...

ISabella öncelikle tebrik ederim yarışma kazanmışsın ve öğüdün için teşekkürler o zaman tamamen uyum sağlayacağım 6 günse 6 gün cevap yazdığın için teşekkürler

tesekkur ederim turkolog kazandimcok iyi yaparsin arkadasim dinle kesinlikle veee rica ederim

ellerine saglik canim gercekten harika gorunuyorsen bu isi kaptin

herkes madem donbul abla diyor bende diyeyimdonbul ablacigim sanada gunaydintesekkur ederim ablacigim gercektende guzel oldu gerci senin binbir tarifin yaninda bizimkisi kucucuk,minicik bir balik tarifi..denersen begenecegine inaniyorum.

Diyete bugün itibari ile başlıyorum umarım kolay geçer :)

Her ne kadar ilk yapmış olduğum istiridye ekmeklerim başarısız olsa da

hayirli ugurlu olsun ..ilk gunler zorlanacaksindir ama sonra alisacaksin .tarifler konusundada deneye deneye dogru tarifi bulacaksin ben neler atmadimki cope ama simdi sonucunu kesin bildigim surekli yaptigim tariflerim var.seninde oyle olacak..

günayydın kızlar yeni hafta yeni umutlar a güzel günlere inşllah sağlıkla tabi

lisabella tebrik ederim biraz gec oldu ama

günaydınlar efeniimmm
bugün ara vardiya çalışacağım . o yüzden 9 da kalktım biberiye yağımı sürdüm ve sauna şortumu geçirdim 15 dk zıpzıp yaptım. biberiye yağını büyük şişede bulamıyorum miniklerde hep bitiyo

1 litre suyum bitti. tarçınlı süt (dün yaptığım ekmeği 4 te 1'i 2 adet hindi füme ve ev yapımı labne eşliğinde kahvaltımı yapıyorum hala. bugün tartıldığımda dünden farkı yoktu. oynama bile olmamış. nedenini buldum ama dünn gece 3 te yaptığım ekmekten tırtıkladım biraz. e oda su tutuyo sonuçta

bu arada dip not olarak eklemek istiyorum. zemmuf ablam biberiye yağını kullandıktan sonra. sıcak soğuk duş kompreksi önermişti. gerçekten çok iyi insanda bi rahatlama oluyor

işe geç kalma durumum yüksek ihtimalli olsada gireyim geçmişi okuyayım. yorumlarımı yapem dedim

mezura almadım ben daha. ilk günden itibaren ölçmeye başlamak gerek. şahsen inceldim mi kaç cm inceldim takip edemiyorum.

nasılsın abla iyisindir umarım. battaniyeden bahsetmişsin ama. 20 tl lik olanlar uyduruk oluyor azıcık. Allah korusun uyuya kalırsın felan elektrik çarpar:26:

sizi çooook seviyorum kocaman öptüm görüşmek üzereee

Arkadaşlar şu biberiye yağı gerçekten işe yarıyor.Benim 2. doğumdan sonra edindiğim bir sauna belt kemerim vardı.Kaldırmış ve unutmuştum.Geçen hafta aradım buldum.Yağı sürüyorum,üstüne streci sarıyorum ve sauna kemeri açıp ısıtıyorum ardından 1 saatlik spor yapıyorum ve bir 5 dk daha sauna kemeri takıyorum.Gerçekten göbeğim gitti.Sporumu çok düzenli yapıyorum.Burda önerilern herşeyi deniyorum.İlk başta bir duraklama yaşadım ama 9 kiloyu duraklama yapmadan verdim.Sizlerin sayesinde oldu.Katkınız çok büyük.Bende nacizhane sauna kemeri olan varsa hatırlatayım minik bir katkım olsun istedim.Burda hepinizden büyük benim sanırım ,ben verdiysem sizler gencecik bayanlarsınız haydi haydi verirsiniz ,yeter ki yılmayın ,sıkılmayın.Hepinize yükünüzün az olduğu günler diliyorum.

Selam!

Bu Dukan Diyetindeki 8. günüm. 5 gün atak evresini yaptım. Şimdi seyirdeyim 5+5 olarak devam ediyorum. Geçen hafta 64 kiloydum. Dün 64.3 olmuşum bugün 64.9. NAsıl oluyor anlamadım. Diyeti hiç bozmadım hiç kaçamak yapmadım kilo vermek bir yana kilo alıyorum Bozuldu moralim. Nedendir sizce?

günaydın kızlaaarrrr
sp gününün ardından bu sabah -600 gr daha kahvaltımı yapmadım kocişde bugün akşam calısıyo geç kalktık kahvaltımızı yapalım geçmişi okucam,heyecanımdan kalkar kalkmaz yazmak ıstedım hemen öpüyorum hepinizi

Günaydın Kızlar
Hepimize bol bol eksiler getiren bir hafta olsun inşallah

Bu hafta ozon saunaya başlıyorum..

Hem bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş hem de zayıflamaya yardımcıymışş..
Bakalım bakalım deneyip göreceğizz..

azmin sonu selamet turkolog.ve herşeyde olumlu düşün,yıllar önce okuduğum bir kitap vardı."The Secret",bir ara çok popülerdi.ana teması birşeyin olumlu sonuçlanacağını sürekli hayal edersen ve pozitif düşünürsen mutlaka gerçekleşir... beni çok etkilemişti.bebek içinde kilolar içinde kendine güven..herkesin yapabildiğini senin yapamama olasılığın %0.hamişte kalırsın bebekte yaparsın kiloda verirsin...kariyerinide yaparsın..

Son düzenleme:
Selam, bende 7 gün atak evresinden sonra bugün sabah tartıya çıktım ve 3 kg vermişim hiç bukadar mutlu olmamıştım :) şimdi seyir evresindeyim nasıl yapıcam tam anlamıyla bilmiyorum bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim şuan 55 kilyoyum 50-52 kg olmam lazım şimdiden teşekkür ediyorum.zayıfsın dyenlere cevabım kalçalarım ve basenlerim gerçekten çok büyük :*

yemek yapmanın yanında sunumun harika sunum benim için önemli.yani okadar lezzetli görünüyorlar.tebrik ederim.ben hamur işi sevdiğim için tariflerimde onlara çok yer verdim.başka tariflerimde var dukan amcaya çevirdiğim.fotoğraf makkinamın sorununu çözersem sizinle resimleride paylaşırım.

vallahi aynı birden bire o kilo nasılgeliyor ve nasıl gidiyor anlamıyorum ama bu sefer pes etmeden devam edeceğim.

merhaba arkadaşlar. 8 martta kendime güzelliğimi hediye etmek adına başladım dukana. 99 civarlarında seyrediyordum ama tam o gün adetime denk geldi ve sabah tartıda 101 i gördüm. dukan testi sonucum 6 gün atak, 186 gün seyir şeklinde. bugün 4. günüm ve 96.8i gördüm bu sabah daha aşağı olmasını bekliyordum ama 2 gün wc ye gitmeyince 1 çay kaşığı hakiki zeytin yağı içtim. 40dk spor+ merdiven+15dk kalça-basen göbek egzersizi yaptım. bilemiyorum. dün 97.1di. gece uykum kaçtı yoğurt yedim onun etkisi olabilirmi?
dün okudum yazdıklarınızı atak devresi sadece su kaybı demişiniz ama pantolonumun bollaştığını hissediyorum lütfen psikolojik demeyin. şimdilik evimde internet yok. iş yerimden yazıyorum size. inş. daha sonra daha sık gelip yazıcam mesai saatlerinde gelip yazmaya çalışırım. diğer zamanlar telefonu kullanıyorum ama benimkinin hafızası hemen doluyor anlamadım o işi. lütfen motivasyonunuzdan banada verin

insan yemeyi sevince.denemediğim hiçbir tarifi vermiyorum.bazılzrını o an deneyip tutarsa hemen paylaşıyorum.ama kendim tuturduklarımı kenara not etmemişim.geçmişe dönerek bakıp buldum.şimdi not ediyorum şaşırmamak için.şimdi biberli ekmekle mozayik pastayı kendim yapmaya çalışacağım.muhakkak yapan vardır.ama her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.tutturursam paylaşırım.birde köfteli patlıcanla hasanpaşa köftesini çevirmeye çalışacağım.olursa onlarıda paylaşırım.

deli kız yanaklarından öperim.şimdi yakınlarımda olsan seni mıncırırdım.yani hertarafını çimtiklerdim.

Son düzenleme:
sabah dukan ekmeği, lihgt peynir biraz yoğurt ve çay tükettim açım ama uykusuzluğun etkisiyle hiç bişey hazırlamayı yemeyi istemiyorum. birazdan öğlen arası. ton balığı getirmiştim. bide light kola. öğlen menümde bu olacak gibi. ilkindi gibi süt içerim. bende birde kramplar oldu. dün suyuma maden suyu karıştırdım bugün daha iyiyim.

sagol ablacigimbenim icinde sunum cok onemli yemeden once gozlerim begenmeliben guzel olan herseyi seviyorumseninde harika tariflerin var evet fotografla yapilan sunumlar daha bir istah kabartiyor sabirsizlikla fotografli yeni sunumlarini bekliyorum

hosgeldin diyetin hayirli olsun GURBET38..kendine bence harika paha bicilemez bir hediye vermissin regl donemine gelmesi uzucu sonuclar verebiliyor ama reglin gecince siskinliginde odeminde gidince bu tartiya yansiyor.bence 4 gunde iyi vermissin yine ama reglin etkisi gecince bu rakam dahada sevindirici olacak.kabizlik icin oneriler kullanilan bazi ilaclar vardi onlari deneyebilirsin zira hakkin olan yagi yemeklere kullanman daha uygun olur.atakta bide cok fazla agir sporlar yapmamaya calis vucudun halsiz dusecektir seyir ile baslayabilirsin spora ve kesinlikle spor destegi ile daha iyi gidiyor.
ama ataktaki su kaybida vucudundaki odem,sislik oldugundan pantolonunun bol gelmesi gayet normal psikolojik degil zaten

menun gayet iyi kramplar magnezyum eksikliginden kaynaklidir genelde.vitamin takviyesi almayi unutma ..

tşk ederim. 1 kutu ton balığı, 1 bardak lihgt kola ve birazda light peynirleöğleni kapatıyorum. vitamin desteği olarak belli bir marka varmı? birde eczanelerde en çok hangi tatlandırıcı bulunuyor. alabileceğim. tariflerin çoğunda tatlandırıcı var. normal yemeklerimde de kaya tuzu kullanıyordum zaten. yarında allahtan mani olmazsa hem kan tahlili hemde vücut ölçüsü aldırcam diyetisyenden bir süre sağlığım içinde takip etmeme yardımcı olur. yemeklerimi yağsız tavada yaptığımiçin çok ihtiyaç duymuyorum. birde probiyotikler serbestmi?

Herkese merhabalar... Hayırlı haftalar, bol - li günler :)

Bugün seyirin 15. günündeyim. Dün protein günüm olmasına rağmen tartıda +1.5 kilo fazla çıktım. Bugün regl olmam gerekiyor normalde ama olmuyor sanırım onunda etkisi olabilir + çıkmamda. Birde son bir haftadır hiç spor, trampolin atlama falan yapmadım. Bugünden başlıcam yine Neyse moral bozmadan tam gaz devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…