merhaba kızlar bende bugün dukan diyetine başladımyulaf kepeği aradım aradım anca dogalsanın yulaf kepeği galeta karışımı diye bişey buldum :26: aldım bu da olur mu en azından sadesini bulana kadar kullanayım :18: lütfen bana bi yardımcı olun almakla iyi mi ettim kötü mü ettim
merhaba kızlar bende bugün dukan diyetine başladımyulaf kepeği aradım aradım anca dogalsanın yulaf kepeği galeta karışımı diye bişey buldum :26: aldım bu da olur mu en azından sadesini bulana kadar kullanayım :18: lütfen bana bi yardımcı olun almakla iyi mi ettim kötü mü ettim
hoşgeldiniz dukanınız hayırlı olsun :) bende diyete yeni başlayanlardanım 8. günümdeyim bugün ,sizin aldığınız dogalsanın yulaf kepeğini kullanıyorum ve memnunum bu yulaf kepeğini önerdikleri için bunu aldım umarım yanlış yapmamışızdır:44:
çoğumuz kepekten çok galeta karışımını kullanıyoruz.galeta deyince bildiğimiz galeta deyil içindekiler kısmına bakınca anlarsın.kepekten daha lezzetli.3 kaşığı 2 kaşık kepek yerine geçiyor.hem kepek tadı ağır olmuyor hem kabarması daha güzel oluyor.birde 1 kaşık pınarın yağsız süttozunu ekleyince ekmek yada hangi şeyi yapıyorsan 2 katı elde ediyorsun.bir ölçülük hakkımız 2 katına çıkıyor.bir parçasını sabah yersen 1 parçasını akşam yersin.daha doyurucu oluyor.kısaca galeta karışımı dukan için çıkarılmış.ilk gördüğümde bende galeta karışımı yazınca almamıştım içinde unvar sanıyordum.
maydonozu kaynatıyormusunuz yoksa kaynar suda bekletiyormusunuz?
dogru biliyormussun zaten 2011 deki yapilan guncellemeyle dukan 1 tatli kasigi yag eklemis ..kim soyledi sana olmadigini:26:hem diyelimki yoktu ve yanlislikla yaptim pireye kizîp yorgan yakmak olur seninkisi.
tşk ederim arkadaşım içimi ferahlattın
rica ederim arkadasim
diyet konusunda bilgilendiriseniz sevinirim
gitim aktardan kefir mayamı aldım geldim.bana küçük bir şişede ayranımsı ılık bişey verdi.bunu aynamış ılımış 1 litre süte ekle mayalanması 1 gün oluyormuş.süzdürme içindeki mayasınıda iç son dibinde bu kavonaz kadar kalınca yine mayla dedi.internette mayasnı veren tortu şeklindeki o boncuk boncuk taneler içindeymiş.yarım su bardağı kadar mayaya 10 lira verdim.gelirken 1 litrede çiğ sütü peynirciden aldım.kaynatım sogumaya bıraktım.ılıyınca mayalıyacağım inşallah.ev işide bugün bitmek bilmedi.çamaşırlar dışarı işleri derken işibi yapıyor bir bırakıyorum ve pazartesiden hoşlanmıyorummmm.
Helal olsun diyorum başka bişey diyemiyorum severek okuyup ilgiyle bekliyorum yaptıklarınızı bu ne ya yakında çıtır abla diyeceğiz size maşşallahgayretiniz çok güzel ...yakında güçlendirme yapan çok kişi olacak buralarda hissediyorum kızlar
bana akşama dünden kalan balık var balıkçı bize tonbalığı diye sanki palamudun irisini kakaladı gibime geliyor.tüm kabahatli eşim uskumru,palamud,hamsi,sardalya bu balıklardan nefret ederim.yediğim balık alabalık,çupra ve somon bunu gayrısı midemi kaldırıyor bide levrek.içinde siyah kısmı olan balığı midem kaldırmıyor.neyse aldık bide ne göriyim siyah kısmı çok.pişrdim azıcık birşeyi çocuklarıma kötü örnek olmamak için yedim.kalanını koydum dolaba.şimdi aileme etli kuru fasulye pişirdim içine birkaç damla limon damlattım.yanına pilav ve salata.bana kötü bir balık.insanlar deligibi balık yiyor.benim yarım akdeniz yarım karadeniz.ancak hamsiyi gördümmü bile midem kalkıyor.eşimin o güzel hatrı olmasa ne alırım nede temizlerim.balık severlerin özrüne sığınıyorum
iyi akşamlar arkadaşlar ben atak 3. dym..başlamadanda 3 gün detox yaptım..yaklaşık 20 gündürde düzenli şekilde günde 1 saat parktaki aletle çalışıyor az birazda yürüyorum veeee bu gün trtıda 4 kğ eksik çıktım 106 çok mutluyumm ya bide dukanla kimbilir ne kilolar vercem
cok cok opucuk var ben ondan gondereyim sana
insallah geceriz birkac aya birlikte gerci oyle bir topik yok biz acacagizdukan diyeti yaparken hamile kalanlar deriz basliginada ?
Olur olur benimde 3-4 dönemim kaldı hele birde şöyle bir sorun yaşadım güzel sanatlar fakültesinden mezun olup lisans yüksek lisans sanatçı olarak geçince insan ilahiyat koridorlarına biraz zor alışıyor bilimsel hazırlıklarım da saolsun hocam sayesinde çok muazzam geçti bol sanat dersi ama bir o kadarda dini vecibeler üzerine kurulmuştu.... Anla yani benim o saatler boyunca oturup hareketsizlikten ve kahve çikolata molalarından aldığım fazlaları oyyy birdaha asla diyorum da bişi demiyorum artık...
Ama başlayınca geliyor gerisi benim hala alan araştırmalarım var değerlendirmeleri sona saklıyorum o yoracak asıl ama olsun formuma girince artık inan ders çalışmak bile güzelleşti. Yaşasın dukan diyorum da boşuna mı diyorum...
E hayırlı olsun o zaman bol bol okumalı bir o kadar takılmalı bir literatür yüklemesinden sonra burada pratikte yardımcı olan arkadaşlarla çooooook verimli bir diyet yapacaksın inşallah...
Aynı durumdayız canım ya inşallah çıtır anneler oluruzben temmuzda tüp bebeğe gideceğim gidinceye kadar verebildiğim kadar kilolardan kurtulayım dedim Allah yardımcımız olsun inşallah
merhaba,sizde kendimi gördüm... bende tedaviyle hamile kaldım.1 kez aşılama oldum,tutmadı.yaklaşık 1 yıl içtiğim o ilaçlar yüzünden biraz kilolu hamile kaldım.ardından 3 ay kanama ve düşük tahlikesi.ve tekrar hormon ilaçları.sonra amniyosentez ve tekrar hormon ilaçları...sonuç 52-53 kilo ile başladığım yolculuğu 75 le bitirdim...çok şükür bebeğimi kucağımı almıştım ve kiloları hiçmi hiç gözüm görmüyordu.sonra emzirmeye çalışmalar,belki süt olur mu diye birşeyler yemeler vs... yaklaşık 4 ay kilolu gezdim.fakat bana 4 yıl gibi geldi...gerçekten berbat bir duyguydu.herkesin tuhaf bakışları,soruları...daha doğrmadın mı diye dalga geçmeleri...ve dukan diyetiyle tanıştım.öncelikle kitabı okuyun,sonra takıldığınız heryerde sorun lütfen.ve çok araştırın.. sevgiler,,
sauna sortum persembe aksam geliyormus
dun sut ve sirke ile cokelek yaptim cok cok cok guzel oldu, ilk defa bu kadar guzel kesildi sutum.
bi de bi arkadas beyaz peynir tarifi vermisti onu denedim ama yanlis yaptim bi seyleri galaiba olmadi,
firina ilk koydugumuzda firini acacakmiyis? benim firinin ygurt ayari yok, 50 dereceye kadar da dusmuyor.
bi de yogurdu oyle kenarlardan biraktim ock da karistirmadim.
sonra 150 derece 30 dakika yaptim ama hala siviydi, sicak yogurtlu sutum oldu.
kaya tuzum yoktu normal tuz koydum ondan mi oldu acaba.
maya siparis ettim o da geliyor ins, maya gelince bi da deniyim beyaz peyniri.
simla nin sitesinden sut recelini ve portakal kabugu recelini yaptim guzel oldu.
en azindan kahvaltiligimiza koycak cesitlerimiz oldu cok mutlu oldum
2 gundur yarim da olsa jillian 30 day shred level 1 yaptim. hep merdivenlerden inip cikiyorum.
ins faydasi oluyordur.
bu arada sabah doktora gittik yine bebek icin, bir hap 2 ayri igne kullanacagim bu ay.
ins ilaclar kilo yapmaz, gerci yemezsem yapamazlar heralde
bi de tup bebek dosyasi aldik incelemek icin.
hayirlisi hakkimizda ins. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?