Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayyy bi hosgeldin doyen yokmu

Hoş geldin sen de.. Dukan diyetin hayırlı olsuun..

2 si 1 aradalar olmuyor malesef.. Ben de süt ve tatlandırıcı ile içiyorum nescafemi..

GÜnaydın bayanlarrrr

bugün kilom sabit çünkü dün akşam işte bana uygun bi yemek yoktu sadece yoğurtla geçiştirdim,yeterli protein almayınca direk duraklıyo kilom

GÜnaydın bayanlarrrr

bugün kilom sabit çünkü dün akşam işte bana uygun bi yemek yoktu sadece yoğurtla geçiştirdim,yeterli protein almayınca direk duraklıyo kilom

merhaba canim

ben dukandan once iki ogun bazende tek ogun yemek yerdim..dukanda duraklama olunca tecrubeli arkadaslardan biri az az SIK SIK yememi 3 ana ogunu atlamamami soyledi..o zaman bende dikkate alarak duzenli yapmaya calistim bunu ve duraklamam kirildi.simdi yine kac zamandir istahim yok ve coook az yiyorum ve bende yerimde sayiyorum gercekten.lutfen hepiniz cook dikkat ediniz yeterli protein almaya 3 ana ogunu duzenli yapmaya.acikmamakta kotuye isaret az yemekte..

Evet canım doğru söylüyosun,benim işim gereği 8-16 ve 16-24 shift leri var mecburen bazen bi süre aksam 16-24 calısmam gerekıyo öyle olunca gec yatınca gec kalkıyorum kahvaltı gec olunca evden cıkmadan acıkmamıs oluyorum iş yerınede dısarıdan yemek söylemek yasak,yanımda da suan ıcın goturmek ıstemıyorum cunku caktırmıorum sımdılık dıyet yaptıgımı yoksa vıdı vıdı mıllet devamlı bişeyler söyluyo e iş yerınde de uygun yemek cıkmayınca kalıyorum bazı gunler böle.artık elımden geldıgınce en azından evden cıkmadan zorla da olsa bıseyler atıstırmaya calısıcam

merhaba arkadaşlar sabah 10 dan beri siteye bakmaya çalışıyorum bir yandan gelen aşılar bir yandan evraklar bir yanda vazgeçemediğim dukan ve sizler. içimden kocaman günaydın diyesim vardı ama ben herşeye cevap vermeye çalışırken çoktan öğlen olmuştu. itinayla okuyup yazdığım cevaplar ve teşekkürler sistemin bana küsüp kapanması sonucu gitti.
herkese güzel bir gün diliyorum başlangıçta. bugün dünkinin aynısı oldu ve kilom aynı kaldı. birkaç ay bekletmedi bünyem beni sağolsun... kimin gözü değdi kim nazar etti bilmiyorum.sanırım dün düzensiz yememden kaynaklandı birazda. dün öğlen arkadaş annesinin gününden kalan pastalardan getirmişti hayır diyip yoğurt yedim. mobil olduğum içinde yanımda başka bişey yoktu. saat 3-4 arasıda et döner yedim. akşam acıktım 2 tane tavuk köfte yedim bitki çayı içtim ve süt içtim. akşam annemin komsusunda da oturma vardı. orda da hayır dedim ve tabağımı eşime getirdim. yarından itibaren seyir evresine geçiyorum. dün doktorada gidemedim. sıra dolmuş. yarın sabah gitmek gibi bir planım var. bu arada yakın zamanda taşınacağım için hazırlıklara başladım.

callatekniği denedim daha önce ama çok fazla kramp geçirmeme sebeb oldu. ertesi günde bütün enerjim tükenmiş durumdaydım. 2.5 yaşında bir oğlum var havalar düzensiz olduğu için evde lesli yapıyorum. hemen arkasınada niveabadynin kalca göbek hareketleriyle tamamlıyorum. umarım faydası olur. havalar güzelleşince alıcam oğlumuda yollara düşücez.

ekmek ve kurabiye tarifleri vardı ellerinize sağlık ama çok çekiniyorum ben. 9yk yulaf kepeğiyle yapılan bir emek yaptım. görüntü süper. hiç yağ olmamasına rağmen parlak bir rengi var ama inanın zorla yiyorum. lorlu kurabiye yanında taşımalık iyi bir atıştırmalık gibi ekmeğim bitsin yapıcam. inş. tarifler için tekrar teşekkürler.

light kaşar heryerde varmıdırki? hiçincelemedim ama karnıbahar graten yapmak istiyorum. süt, yumurta baharat kaşar bence tam bir sp yemeği olur. ama evdekarnıbaharı yiyen tek ben olduğum için parçalara bölüp haşlama tüketmek zorundayım sanırım. arkadaşlardan biri her öğün aynı şeyi yemeyin demiştide ondan emin olamadım. aklıma gelenler bu kadar.

hıı yeni gelen arkadaşlar vardı hoşgeldiniz. hep birlikte zayıflarız umarım.

birgün giyerim diye atmaya kıyamadığım kıyafetlerim var umarım bende onlara kavuşurum. gelsin biran önce o birgün

hohoooyyy

Dukandaşlar herkese merhabalar, Güneşli pırıl pırıl birgün :) İnsanın içi açılıyor sevinç doluyor Yazı çok özlemişim

Regl olamadım hala, şişkinlik var, karnım da ara ara sancılar...
Dukan galetasından ekmek yaptım sabahları onu lor peynir ve hindi füme ile tost yapıp yiyorum. Çok özlemişim tostu.
Öğle yemeğimde köfte salata yedim. Akşama allah kerim. tavuk yaparım büyük ihtimal.
Yarın bildirim günümüz

Benimde öyle oldu bırakınca kilo almadım çünkü kilomu sabitledim bie nevi güçlendirme yaptım perşembeleri saf protein günümü ihmal etmedim kilo vermedim ama almadımda.:)şimdi 7kilo verip onuda güçlendirmeyi planlıyorum hepberaber yapıcaz bişeyler inşallah:)en güzeli bütün kiloları verip güçlendirmek ama benim araya hamilelik girdi 14.haftada düşük yapıp kendimi toparlayana kadar zaman geçti Mart oldu..Mayıs'a kadar kilo sorunumu çözmeye kararlıyım tabi Allah izin verirse demeyi unutmamalıyım:)

selam kızlar gecmiş yazıları boş kaldıkça okuyorum ama halaa bitmedi hatta yarılanmadı bile ama okudukça umudum ve azmim artıyor çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ediyorum hepinizi 3. atak gunumdeyim daha onumde koskuca altı gün var olsun ama hep sevdiğim seyleri yiyorum yogurt peynir tavuk et balık oooh miss zaten bu diyeti secmemin bi sebebide bu vermek istediğim kilo 30 olunca atak 10 gün sürcek dün yulaf kepeği galeta karışımımı kullandım ama megersem atak döneminde kullanılmıycakmış çok sorun olmaz dedim görmezden geldim hepimize kolay gelsin bol eksili günler

en hassas noktam tatlııııı canım tatlı istedikçe bol tarçınlı yeşil cay içiyorum biraz olsun kesiyor

merhaba çıtır hanımlar ben geldimmm açılınnn
enerjimden bahsetmişsinizde. ben sizin kadar enerjik olamam yahu. bi kere geç kalkıyorum kahvaltı spor derken. topiğe bi adım atıyorum ki oda nesi sayfaları dolduruyorsunuz
yeni gelenler arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve kızıyorum. kaç kişi dukana başladı (yenilerden) ama arada bir uğruyorlar olmaz böyle. topiğimizde paylaşım sınırlaması yok ama. sürekli katılım motive için çok çok önemli.

bugün annemle spor yapmaya gidicez annem kilolu olduğu için çekiniyo biraz. dün kapri giy rahat edersin dedim. bi kaç gün gidelim. bakayım millete öyle giyerim dedi

1 litre suyumu bitirdim. kalkar kalkmaz yeşil çayımı içip spor yaptım. dukan ekmeğime el yapımı labnemi sürdüm. üstüne 2 dilim hindi füme ve tarçınlı süt yanında (bugün zıpzıp süresiniuzattım 20 dk dan fazla oldu ) birazdan spora gideriz ordada 600 gr versem süper olacak yarın için kaslarım çok şişer diye nar şerbeti yaparım bol bol yeşil çay içerim gitsin ödemlerrrr (tabi giderse)

inş yaşlandığımızda huysuz olmayız hatta ben torunlarımla luna parka gidip deli gibi eğlenme hayalleri kuruyorum şimdiden ne annem ne de anneannem hiç bi zaman ayak uyduramadılar bize hasta oldukları için.

ablam bizim orası öyle fena ki. atlantis evleri var onun yanında hemen. kadınlar o evde oturuyolar. utanmadan bide söylüyolar ve son fiyatlı ürünlerin peşinde koşuyolar. geçenlerde başka kipadan gelen bi arkadaş oldu sohbet ettik. bizim orda kimse yüzüne bakmıyor diyor.

çok merak ediyordum bu insanlar hergün buradalar hergün alıyorlar. ne oluyor yiyecekler diye. sonradan öğrendim ki. kiminin küçük restourantı,kiminin kızının kreşi,kimininde büfesi varmış. bi nevi başka insanlarında sağlıklarıyla oynuyorlar. hele kreşte ki çocuklara verdiklerini düşününce içimden neler sayıyorum neler
ablammm. canımsın ya okuyunca kendimi iyi hissettim gerçekten. kızın neden hemşireliği bıraktı ki?
bu arada 2 aşamalı olduğunu biliyorum tek farkı biri meslekyüksek okulu olarak geçiyor diğeri fakülte. aslında dediğin gibi hiç bir değişiklik yokmuş. sadece kıdemi etkiyomuş. varsın kıdemim yüksek olmasın yeter ki girebileyim

çok geç kalkıyorum ben. bu yüzdende öğün atlıyorum

spor salonunda ilk güüm ya çok heyecan yaptım. gideyim azıcık yürüyeyim. sonradaa biberiye biberiye kokan popişimi, döbüşümü yıkayım hepinizi kocaman öptüüümmm

bu kadar etkiliyor mu öğün atlamak :18: benimde en büyük sorunum öğün atlamak buna bir çözüm bulmaya çalışıyorum sabah kahvaltı zaten mümkün olmuyor uykumdan fedakarlık yapmam lazım ama yapamıyorum bu yüzden de kahvlatı olmuyor ancak 2 ,3 gibi yiyebiliyorum birde 6 da yiyorum öğünlerim böyle artık ne kadar olursa olmazsa sabahları yanımda süt götüreyimde bari süt içeyim :26:

ayyy tebriklerrr çok güzel duygulardır bunlar eminim bende öyle seyler yasamak istiyorummm bende elbiselerimi daralttırmak gönlümce alışveriş yapmak istiyorummm iki senedir kendime hiçbirşey almıyorum kilo vercem almama gerek yok diye umut işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…