Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım bu lafı bende duymuştum hemde benden daha kiloluydu satıcısı.. ayar olmuştum dalga geçer gibi söylemiş olmasına şimdi inadım o kıza.. gidip en büyük bedeni deneyip ayy bu bol oldu bi küçüğü bi küçüğü diye diye eziyet etmek :) normalde var böyle mağazalar ama kızın konuşmasına ifrit olmuştum ben dalga geçer gibi kendi aşıure kazanı haline bakmadan bana demesiydi sinirimi. bozan. nefret ederim kendini bilmeden başkasını eleştirenlerden. sonuçta kilo bu bütün bayanların baş belası. olabilir almış olabiliriz ama vermekte elimizde. ilk doğduğumuzda yoktu ya bunlar :) elbet bizim olmayanları atıcaz dışarı.. sıkma canını inat ve azimle devam et :)

merhaba kızlar.. bir kaç gündür yine giremedim topic e sözlümle aramız açılmıştı onu düzelttik amcamı kaybettim derken ancak fırsat buldum.. nasıl gidiyor eksiler??

ben geçen hafta için sözümü tuttum cuma günü 65.9 u gördüm ama dün kaçamak yapmamış olmama rağmen bu sabah 66.3 çıktım yani + 400 gece geç saatte yemek yedik diyemi ki acaba birde dün sebze günüydü ve maçta falan baya yordum kendimi kas şişkinliğide olabilir yani diye moralimi bozmadım. 2 gündür sevdicek buradaydı barıştık bu sabah karşımda meyve yedi :) en dayanamam dediğim şeydi meyve :) ama dayandım.. goji berry lerin 1 tanesinin büyüklüğünde ısırık alarak maksat göz kalmasın diye yedim diş tanesi kadar yani :) ondanda bişicik olmaz :) görenler zayıfladığımı söylüyorlar :) ama hedefe daha 10 kg var :) dukana görede 8.3 kg var :) ben 55 istiyorum dukan amca 58 :) bakalım ne olacak bakalım yarın kaç gösterecek tartı suyuda bol tüketiyorum kepeğimide yiyorum ama wc sıkıntım çok oluyor benim gojı falan çözmüyor yani beni bilemedim ne yapsam ki varmıdır önericeğiniz birşeyler bayanlar YARDIM lütfen..

günaydınlar...kızlar yaaa ben yine artıyla uyandımmmm canım çok sıkkıldııııı o kadar dikkat etmeye çalışıyorum yanlış yaptığım bişey varmı bilmiyorum ama moralim bozulduu regl dönemine bağlıyorum kitapta okuduklarım ve sizin paylaştıklarınız geliyor aklıma pes etmek yok bunlar normal diyorum ama sanırım ben duraklamaya çok erken girdimmm düğünüme kadar vermem azım bu kiloları ama yaaa

günaydin kizlar
ben gecen pazar 67 kiloydum bugun 64.8 ciktim cok mutlu oldum 2.2 kg gitmis yulaf kepegini almayi unuttum bugunde heryer kapali,puding yapmak istiyorum yulafsiz nasil yapabilirim ? sekersiz puding tozum var onla yapabilirmiyim:44:

günaydın hanımlarrrr
bu sabah + çıktım:44: perşembe gününde - yi görürsem ,o zamana kadar moral bozmam
yeşil çayımı içtim,biberiye yağımı sürdüm,sauna şortumu giydim spor yaptım 22 dk.
sonra en can alıcı nokta. duş alırken göbüş,basen,kalçalara sıcak-soğuk su uygulaması sıcakken iyide soğuk suya geçtiğim an:18::18::18::18::18: anlatılmaz

şimdi kahvaltı yapıyorum
tarçınlı süt
2 yumurtayla yaptığım omlet arasına limonlu ton balığı bugün protein günüm.
daha su içmedim
işe geç kalma ihtimalim yüksek
daha gidip alışveriş yapmam lazım yemeğimi hazırlamam için.

çok iyiyim abla. dün, iş yerinde küs olduğum bi ablamla barıştım. o yüzden mutluyum

üzülme bende + gördüm tartıda. perşembe günü önemli olan kilo

günaydin kizlar
ben gecen pazar 67 kiloydum bugun 64.8 ciktim cok mutlu oldum 2.2 kg gitmis yulaf kepegini almayi unuttum bugunde heryer kapali,puding yapmak istiyorum yulafsiz nasil yapabilirim ? sekersiz puding tozum var onla yapabilirmiyim:44:

tebrikler sanaaaa. nerde oturuyordun?

Son düzenleyen: Moderatör:

viyana ya yakin bir yerde

Son düzenleme:
merhaba kızlar,,

bugün yine kahvaltımı geç yaptım.az öncede baharatlı yoğurdumu yedim.birazdan belki lorlu yumurta yerim.üzerine de sarımsaklı yoğurt.akşama da balık var menüde.üstüste atak yapınca insanın canı pekbirşey istemiyor...yürüyüş yapamam sanırım bugün

adet oldum bugün ayrıca.onunda şişkinliği var.ama biran önce bitmesi gerek.söktürücü birşeyler bulmam gerek yani çünkü salı günü kaplıcaya gidecezz:44:ters bir zamanlama oldu ... gerçi zaten 3-4 gün sürüyor benim regl.. bu arada kaplıcada buhar odası ve saunaya bol bol gireceğim ter atayım belki işe yarar

perşembe bildirimde bulunamam sanırım burda olmayacağımdan dolayı..

martın sonunda seyirin bitmesi gerekkk

Günaydın hanımlar herkese çooook güzel bir gün diliyorum

canım benim düşünmen yeter marketteki adam bizi basından savmak için cuma demiş sanırım çünkü cuma gittimki baska bı eleman demezmı dun geldi aksama kadar bıttı neyse artık yarın kargoyla gönderıcek bızımkıler,hem goji m de azaldı ondanda gonderırler bide nar şerbeti malzemelerinide söyleyim

selam yyumrugun bitiyor mu artik, baslangicta kac kiloydun bitiste kac kilosun. ben de en son bi yumrukla tamamlarim diyorum. daha varda insanin hazirlikli olasi var:)

mrb canm özelden attığın mesajı aldım ama ben sana gönderemedm daha yeni olduğum için,önerin için teşekkür ederim,bunalımdayım sıkıldım galiba dukandan ama kilo vermekte istiyorum ne yapcam bilmiyorum karatay a mı geçsem diye düşünüyorum ama onda da dukan kadar hızlı sonuç alınmıyor galiba (((

selam yyumrugun bitiyor mu artik, baslangicta kac kiloydun bitiste kac kilosun. ben de en son bi yumrukla tamamlarim diyorum. daha varda insanin hazirlikli olasi var:)

yumruğu 3 günde bırakacağım.kaçamak sonrası başladığımda 57.500 dü.dün sabah 57.100 dü.. bugün regl oldum.sanırım oyüzden 57.800:44: gördüm sabah.yarına bilmiyorum kaç geleceğim:18:

arkadaşlar siz siz olun kaçamak yapmayın,gördüğünüz gibi süründürüyor.ya birde birşey kafamı kurcalayıp duruyor.diyelimki 58 deyken güçlendirmeye geçseydim,ödül öğünü olarak onları yeseydim.. yine böyle mi olacaktı??:44: sonuçta özellikle pastalardan 2-3 çatal yedim yani.. hedefi biraz düşültsem mi acaba???:18:

Merhaba kızlar bende kitabı okudum ve bugün diyetimin ilk günü 72Kg ile başlıyorum hedefim 57 yani 15kg bakalım hayırlısı :)

Forumun hepsini okuyamasamda bir çok yoruma baktım ve burası müthiş kilo vermek için azim ve isteği tetikliyor herkese başarılar dilerim artık bende aranızdayım

Kızlar kitap nasıl ? bende almayı düşünüyorum bilgi verebilir misiniz bana ???

Son düzenleme:
merhabar çok sık sık giremiyorum girdiğimdede yazılanları okumakla geçiyor vaktim ama anladım ki okumakla sonu gelmiycek bugün atagımın 6. günü hiç tartılmadım yarın veya salı sabahı tartılcam 25 kilo vermek istediğim için 10 güne de tamamlayabilirim eger dukan amcanın dediği gibi atakta 2.6 gr vermiş olursam 7 de bırakcam vermemişsem iki üç gün daha yaparım :44: valla benim bu kadar azimli olmamın sebebide bu topik canım bişey cektiğinde hemen buraya gelip birşeyler okuyorum iyi geliyor herkese çok teşekkürler samimiyetiniz ve sıcaklığınız için benim diyette tek sorunum öğün atlamam bunu nasıl düzene sokacağımı hala bulamadım 6 gün boyunca tek kaçamağim annemin yüzünden oldu koftelerimi az yagda kızartmıştı yulaf kepeğiyle yapmıştı yemek durumunda kaldım :18: bunun dışında hiç kaçamağım yok suyu 2+ içiyorum yeşil çay bi iki bardakta 5 i bi yerde içiyorum şimdi kalkıp kırmızı çay yapıcam kendime kusburruyu sallama poşet atıcam sorun olmaz heralde birde spor yapamıyorum pazartesi başlıycam kararlıyım bu defa başlıycam herkese bolll eksili günler

başınız sagolsun mekanı cennet olsun inşallah...

benimde en dayanamadığım şeylerden biri meyve biri tatlı ama dayanıyorum yazın karpuz karşısında ne yapıcam bilmiyorum ama şimdiden kendimi hazırlıyorum :18: wc sıkıntım benim normaldede hep vardı yeniyeni düzene girmişti ama şimdi yine oldu diyetten dolayı activa yiyorum sabah aç karna sadesini yenilir mi yenilmez mi bilmiyorum ama başka yapabilceğim bişey yok çay felan işe yaramıyor ilaç almakta istemiyorum artık yenmiycekse dukan amca kusura bakmasın başka bi çözüm bulaydı o zaman :44: ben böyle hallettim inşallah sende bi çözüm bulursun çok kötü şişkinlik yapıyor insanda

guclendirme de ki arkadaslardan takip ettigim, dukanin soyledigi kilonun cok altina inen arkadaslar korumada bir kac kilo geri aliyolar. gecen gun blogunu okudugum bir hanim vardi +4 kilo gormus, daha guclendirmenin yarisinda.

Ama dukanin soyledigi kiloda birakanlar bi kac kilo daha veriyolar guclendirme sirasinda, yani esas kilomuz dukanin soyledigi kilonun biraz alti ama cok inersek guclendirmede geri aliyoruz diye bir kani olustu bende. gerci genelleme yapmak ne kadar dogru bilmiyorum, cunku guclendirme sirasinda arkadaslar genellikle ayriliyor burdan, o yuzden sonrasinin nasil gelistigini pek bilemiyorum,

Ama yorumlardan okudugum kadariyla, guclendirme yapmazsaniz, ilk once kilo almiyorsunuz, her sey gulluk gulustanlik gidiyor ama bir senenin sonunda cok fazla kilo almis oluyosunuz. cok fazla yorum okudum, ilk once bir sey olmadi , sonra verdigim kilolari geri aldim diyen. tabi tekrar dukan yapacaklari icin yorum sayfalarina geri donuyolar. Ama hic guclendirmemi yaptim kilolarimi geri aldim tekrar diyet yapacagim diyen yorumlar gormedim. gerci kiloyu guclendirme sonrasi geri alirsam ben bir daha dukan yapmazdim, ne kadar saglikli bir istatistik oyuzden bilemeyecegim.

pastalar falan direk hizli seker, guclendirme sirasinda, tam bugday ekmekleri, meyvelerle ilk once bunyeyi, karbonhidratlara alistiriyosunuz. medesada hatirladigima gore, guclendirmeye gectigi halde, odul yemegini bir kac hafta sonraya saklamisti, ilk bir kac hafta odul yemeklerini burger falan tarzinda, bizim beslenme duzenimizden cok uzak olmayan sekilde yapmisti., bende oyle yapmayi dusunuyorum. cunku vucudun karbonhidrata geri alismasi lazim, o surecten gecmezseniz, arti gormemek imkansiz gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…