Merhabalarrrr ben geldimmmmm...Bugün bi alışveriş yaptım bi alışveriş yaptımki sormayın :)light ürün reyonlarını boşalttım light kefir gördüm burada adınıda çok duyunca alıp deneyeyim dedim ama ben hiç beğenmedim hatta iğrenç bi tadı var diyebilirim muhtemelende kullanmayacağım :26: kırmızı çaymıydı hani nar çiçeği ile yapılan bugün onuda eve gelir gelmez hemen denedim çok farklı bi tadı var ekşiiiii 2 kupa anca içebildim ama sonra direk wcccbugün birşey çok zoruma gitti pantolan baktım ama görevli hevesimi kaçırdı sırıtarak size uygun bedenimiz yok dedi adamı oracıkta boğasım geldiii daha çok inat etmeme sebep oldu ama sağolsunn küçük bi kaçamağımıda itiraf etmeden yapamayacağımm küçük bi çatal künefeyi geri çeviremedim ama kendime ceza verdim akşam yemeği yemedim mesela bende artık incecik olmak,istediğim kıyafeti giymek istiyorum ama yaaaa neden bu vakte kadar beklemişim kendime kızıyorummm neyse çok dolmusum kızlar ben bugün bıraksanız sabaha dertlenirim yarın inşallah hepimiz eksilerle uyanırızzzz
Hanımlar deneyimlerinize dayanarak soruyorum 10kg gibi bir kiloyu ne kadar zamanda verdiniz? Biliyorum herkesin bünyesi farklı ama zor kilo verenlere de kolay kilo verenlere de sorum bu kilo vermeniz ne kadar zamanınızı aldı? Ben 20kg vermek istiyorum temmuz sonuna doğru tüp bebeğe gideceğim o zamana kadar acaba verebilir miyim diye merak ediyorum da :26: Şimdiden cevaplar için çok teşekkürler
merhaba hanımlarr
bugün sıvı tatlandırıcı aldım. biraz önce eve geldim deneyeyim dedim muhallebime koydm ama çoook tatlıymış meğersem bi kaç damlası bile yeterli olabilirmişşeker tadı baydııı
canım bu lafı bende duymuştumhemde benden daha kiloluydu satıcısı.. ayar olmuştum dalga geçer gibi söylemiş olmasına şimdi inadım o kıza.. gidip en büyük bedeni deneyip ayy bu bol oldu bi küçüğü bi küçüğü diye diye eziyet etmek :) normalde var böyle mağazalar ama kızın konuşmasına ifrit olmuştum ben dalga geçer gibi kendi aşıure kazanı haline bakmadan bana demesiydi sinirimi. bozan. nefret ederim kendini bilmeden başkasını eleştirenlerden. sonuçta kilo bu bütün bayanların baş belası. olabilir almış olabiliriz ama vermekte elimizde. ilk doğduğumuzda yoktu ya bunlar :) elbet bizim olmayanları atıcaz dışarı.. sıkma canını inat ve azimle devam et :)
merhaba kızlar.. bir kaç gündür yine giremedim topic e sözlümle aramız açılmıştı onu düzelttik amcamı kaybettim derken ancak fırsat buldum.. nasıl gidiyor eksiler??
ben geçen hafta için sözümü tuttum cuma günü 65.9 u gördüm ama dün kaçamak yapmamış olmama rağmen bu sabah 66.3 çıktım yani + 400 gece geç saatte yemek yedik diyemi ki acababirde dün sebze günüydü ve maçta falan baya yordum kendimi kas şişkinliğide olabilir yani diye moralimi bozmadım. 2 gündür sevdicek buradaydı barıştık bu sabah karşımda meyve yedi :) en dayanamam dediğim şeydi meyve :) ama dayandım.. goji berry lerin 1 tanesinin büyüklüğünde ısırık alarak maksat göz kalmasın diye yedim diş tanesi kadar yani :) ondanda bişicik olmaz :) görenler zayıfladığımı söylüyorlar :) ama hedefe daha 10 kg var :) dukana görede 8.3 kg var :) ben 55 istiyorum dukan amca 58 :) bakalım ne olacak bakalım yarın kaç gösterecek tartı suyuda bol tüketiyorum kepeğimide yiyorum ama wc sıkıntım çok oluyor benim gojı falan çözmüyor yani beni bilemedim ne yapsam ki varmıdır önericeğiniz birşeyler bayanlar YARDIM lütfen..
günaydınlar...kızlar yaaa ben yine artıyla uyandımmmm canım çok sıkkıldııııı o kadar dikkat etmeye çalışıyorum yanlış yaptığım bişey varmı bilmiyorum ama moralim bozulduuregl dönemine bağlıyorum kitapta okuduklarım ve sizin paylaştıklarınız geliyor aklıma pes etmek yok bunlar normal diyorum ama sanırım ben duraklamaya çok erken girdimmm düğünüme kadar vermem azım bu kiloları ama yaaa
viyana ya yakin bir yerde
Merhaba kızlar bende kitabı okudum ve bugün diyetimin ilk günü 72Kg ile başlıyorum hedefim 57 yani 15kg bakalım hayırlısı :)
Forumun hepsini okuyamasamda bir çok yoruma baktım ve burası müthişkilo vermek için azim ve isteği tetikliyor herkese başarılar dilerim artık bende aranızdayım
atak evresinde yulaf kepeği yerine buğday ruşeymi olur mu ?
selam dukancı güzeller
ben atağı 3 gün yapayım derken bozuverdim hain bir yaprak sarması aklımı çeldi
şimdi yumruk yapacam anlaşılan
selam dukancı güzeller
ben atağı 3 gün yapayım derken bozuverdim hain bir yaprak sarması aklımı çeldi
şimdi yumruk yapacam anlaşılan
yumruk nedir bir kaç defa daha geçmişti
sanırım olmaz.bana öyle demişlerdi.
bugün sp günüm.her şey yolunda .dün ne güzel 400 gr vermiştim ama bugün sabitim.halbuki sporumu yaptım,nar şerbetini ve yeşilçayımı içtim.sanırım sebzeler beni çok etkiliyor.akşam karnıbahar yemiştim de.önemli değil .eşim ilk defa bana sen zayıflıyorsun dedi.daha 4 kilo verdim ama okuldakiler de zayıflıyorsun dedi.kendimi hafif hissediyorum.
yarın büyük bir sınavım var güne gideceğim.evsahibi nasıl becerikli anlatamam.her lokmada ne koydun nasıl yaptın diyoruz arkadaşlarla.ama birazdan kendime kurabiye poğaca bir şeyler yapacağım.alternatifim olursa kaçamak yapmam.yine de dua edin benim için olur mu?
evet bende merak ediyorum ceza sporu falan mı....
yok canım benim yumruk ceza diyeti
ya bazı dizi oyuncuları bir rol için bir anda 10 kilo verebiliyorlar bazı insanlar ne kadar çok kilolar veriyolar nasıl yapıyorlar bunları arkadaş ya biz şurda kilonun derdinde
kızlar bugün toz tatlandırıcı almak için markete gittim
dakikalarca süren incelemem sonunda hiçbirinin masum olmadığını gördüm
%40 şekeri azaltılmış diyor
yani içinde k.hidrat var
oysa ne hayaller kurmuştum
eve gidip tatlılar yapacaktım kendime
yani sizler bunu neye göre tüketiyorsunuz?
dukanda bununla ilgili bir bölüm vardı da ben mi kaçırdım?
açıkçası diyabetikler için bir sürü reçel, hatta kakaolu kremalar da vardı ama hiçbiri sıfır şeker değildi.
ellerim bomboş...döndüm
ben geldimmm
okudum yorumlarınızı.
bi kaç gündür neden şiştim bilmiyorum:26:
nar şerbetimide içmiştim.
reglim düzensiz ama olacağını sanmıyorum.
garip bi durum
cok sivi almakta bazen siskinlige neden olabiliyor, bazilari kitabi okuduktan sonra neden gunde 4-5 litre sivi tuketmemiz gerektigini dusunuyorlar:) tabiki bu yanlis, insanin elektrolit dengelerini bozacagi gibi vucutta su tutulmasini saglar gereginden cok sivi alimi.
Gunde sivi alimini 2-3 litre ile sinirlarsan, daha rahat edersin.
tabi siskinliginin nedeni baska da olabilir ama nar serbeti falan deyince aklim oraya gitti:))
tşk ederim. peki şu sebepten dolayıda olabilir mi?
hiç tuz tüketmiyorum. bununla elektrolit denge arasında bi bağlantı varmıdır?karbonatlı su felanda içmiyorum
ben geldimmm
okudum yorumlarınızı.
bi kaç gündür neden şiştim bilmiyorum:26:
nar şerbetimide içmiştim.
reglim düzensiz ama olacağını sanmıyorum.
garip bi durum
başınız sagolsun mekanı cennet olsun inşallah...
benimde en dayanamadığım şeylerden biri meyve biri tatlıama dayanıyorum yazın karpuz karşısında ne yapıcam bilmiyorum ama şimdiden kendimi hazırlıyorum :18: wc sıkıntım benim normaldede hep vardı yeniyeni düzene girmişti ama şimdi yine oldu diyetten dolayı activa yiyorum sabah aç karna sadesini yenilir mi yenilmez mi bilmiyorum ama başka yapabilceğim bişey yok çay felan işe yaramıyor ilaç almakta istemiyorum artık yenmiycekse dukan amca kusura bakmasın başka bi çözüm bulaydı o zaman :44: ben böyle hallettim inşallah sende bi çözüm bulursun çok kötü şişkinlik yapıyor insanda
Selam beybiler,
Bu gün misafirlerim vardı... Ooooohh neler gördü bu mutfak :) Yemedim dukan yapıyom bana dokanmayın dedim....
Sağ olsunlar anlayış gösterdiler löp löp hepsini yediler :))) Hatta kalanlarıda evlere yolladık çok şükür....
Bu günkü menüm;
Sabah
2 haşlama yumurta
Öğlen
2 parça tavuk göğsü
1 b zero
akşam
1 kase yoğurt
acı biber koyabilirmiyim içinee aaaa bitmişti zaten neyse ama bu sorumu cevaplayın pleaase.... yoğurdu öyle seviyorumda....
aşure kazanı... güzel laf.hakketmiş ama
başınız sağ olsun.sözlünüzle aranızı düzeltmenize sevindim.ben dukan ekmeği yaparken 1 kaşık buğday kepeği katıyorum wc sıkıntım olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?