Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam beybiler,

Bu gün misafirlerim vardı... Ooooohh neler gördü bu mutfak :) Yemedim dukan yapıyom bana dokanmayın dedim....

Sağ olsunlar anlayış gösterdiler löp löp hepsini yediler :))) Hatta kalanlarıda evlere yolladık çok şükür....

Bu günkü menüm;

Sabah
2 haşlama yumurta

Öğlen
2 parça tavuk göğsü
1 b zero

akşam
1 kase yoğurt
acı biber koyabilirmiyim içinee aaaa bitmişti zaten neyse ama bu sorumu cevaplayın pleaase.... yoğurdu öyle seviyorumda....

atak evresinde yulaf kepeği yerine buğday ruşeymi olur mu ?

selam dukancı güzeller

ben atağı 3 gün yapayım derken bozuverdim hain bir yaprak sarması aklımı çeldi

şimdi yumruk yapacam anlaşılan

inşallah zayıflayacaksın ve sonra gidip ona nispet yapacaksın.münasebetsiz şey.böylelerini derhal müdürüne şikayet et ben öyle yapıyorum.müşteriylekonuşmasını öğretin diye.o yaptığından utanmıyor ben onu şikayet etmekten mi utanacağım valla.

pek bir bilgim yok deneyimli arkadaşlar bilgi verirler.inşallah zayıflayıp çocuğunuzu kucağınıza alırsınız hayırlı zamanda.

ben de bugün toz tatlandırıcıyla orta türk kahvesi yapayım dedim bal gibi yapmışım ya.hevesim kursağımda kaldı valla.

aşure kazanı... güzel laf.hakketmiş ama

başınız sağ olsun.sözlünüzle aranızı düzeltmenize sevindim.ben dukan ekmeği yaparken 1 kaşık buğday kepeği katıyorum wc sıkıntım olmuyor.

düğününü hayal et zayıf halinle nasıl kuğu gibi süzüleceğini düşün.burayı oku hep.birbirimize destek olalım.bu sefer başaralım.

viyana ya yakin bir yerde

süreyyacığım tekrar tebrik ederim canım.harika bir sonuç.

hoş geldin bend e yeniyim.emin ol doğru yerdesin.

atak evresinde yulaf kepeği yerine buğday ruşeymi olur mu ?

sanırım olmaz.bana öyle demişlerdi.

selam dukancı güzeller

ben atağı 3 gün yapayım derken bozuverdim hain bir yaprak sarması aklımı çeldi

şimdi yumruk yapacam anlaşılan

keşke yapmasaydın.her kaçamak bizi hedefimzden daha çok uzaklaştırıyor.

bugün sp günüm.her şey yolunda .dün ne güzel 400 gr vermiştim ama bugün sabitim.halbuki sporumu yaptım,nar şerbetini ve yeşilçayımı içtim.sanırım sebzeler beni çok etkiliyor.akşam karnıbahar yemiştim de.önemli değil .eşim ilk defa bana sen zayıflıyorsun dedi.daha 4 kilo verdim ama okuldakiler de zayıflıyorsun dedi.kendimi hafif hissediyorum.

yarın büyük bir sınavım var güne gideceğim.evsahibi nasıl becerikli anlatamam.her lokmada ne koydun nasıl yaptın diyoruz arkadaşlarla.ama birazdan kendime kurabiye poğaca bir şeyler yapacağım.alternatifim olursa kaçamak yapmam.yine de dua edin benim için olur mu?

hay Allah buğday ruşeymide bekleyecek artık bakalım.....

Maşallah güzel vermişsin.... ayyy hadi devam durmak yok bize.... sende benim gibi de dukan yapıyorum bana dokanmayın.... daha ne olduğundan haberleri yok aaaa dukan sağlıksız diyo :))) sonra döndü dukan nasıl bir şey :))) bende biliyoda öyle diyo sanmıştım alemler yaaa....

yok canım benim yumruk ceza diyeti

yumruk ceza diyeti degil, kacamaklariniz telafi edebileceginiz bir sey degil, sadece kacamak yapmamya bakin.

yumruk, uzun sure duraklamalari kirmak icin 4-5 guun ustuste protein gunu yapmak ve bu surede sinirli izinlileri tuketmemek olarak adlandirilabilir. beyaz yumruk vardir, yumruk suresince sadece beyaz et yersiniz cok daha etkin olur.

Ancak bir hafta kilom durdu hadi yumruk yapayim demekte olmaz, cunku bu cok kit bir gida rejimidir, buna vucudu alistirmamk gerekir, bu nedenle gercekten duraklamanin 3-4 haftayi buldugu durumlarda uygulamak gerekir.

Bu forumda benden onceki tecrubeliler yumrugu diyetin sonuna kilolari verip bitirdigimiz zaman saklamamizi tavsiye ederlerdi. diyeti yumrukla bitirmek yani. verecegin son kilolari da ver kurtul diye.

duraklamalari kirmak icin yapacaklarinizi su linkte okuyabilirsiniz
dukandiyetitariflerim: NEDEN DURAKLIYORUZ?

ayrica yumrugu ayrintili yapmak isterseniz, kitabin ilgili sayfasini da vermis linkte.

ya bazı dizi oyuncuları bir rol için bir anda 10 kilo verebiliyorlar bazı insanlar ne kadar çok kilolar veriyolar nasıl yapıyorlar bunları arkadaş ya biz şurda kilonun derdinde

Son düzenleme:
ya bazı dizi oyuncuları bir rol için bir anda 10 kilo verebiliyorlar bazı insanlar ne kadar çok kilolar veriyolar nasıl yapıyorlar bunları arkadaş ya biz şurda kilonun derdinde

hizli verilen kilo cabuk alinir,

ben de hazal kayayi gorup ne hizli vermis diye ic gecirmistim, su balkanlar dizisinde, ama iki ay sonra behzat c de gordum, iki katini geri almis verdigi kilonun, bence cok guzel ornek, yavas git saglam git. gerci dukanda yavas olmuyor istesende, ayda yine 3-4 kilo veriyosun.

Son düzenleme:
kızlar bugün toz tatlandırıcı almak için markete gittim
dakikalarca süren incelemem sonunda hiçbirinin masum olmadığını gördüm
%40 şekeri azaltılmış diyor
yani içinde k.hidrat var
oysa ne hayaller kurmuştum
eve gidip tatlılar yapacaktım kendime

yani sizler bunu neye göre tüketiyorsunuz?
dukanda bununla ilgili bir bölüm vardı da ben mi kaçırdım?
açıkçası diyabetikler için bir sürü reçel, hatta kakaolu kremalar da vardı ama hiçbiri sıfır şeker değildi.

ellerim bomboş...döndüm

uzgunum sadece tablet tatlandiricilar sifira yakin kalori, ama pisirilmek icin kullanilmiyor.

bir sey pisireceksen toz splenda veya formtat almalisin, ki bunlara kivam vermek icin sekerin baska hali olan dekstroz ekleniyor. evet masum seyler degiller, bosuna demiyorum, kek yaptim bi hafta durakladim diye. ama hic tatlisiz gecmiyor ne yazik ki bu diyet, o yuzden seyrekte olsa kullaniyorum. ama diyetin basindan beri iki paket formtat bitirmedim, recel yaptigim halde.

diyabetik recelleri yogurda az katip meyveli yogurt yaparak tuketiyodum, aslinda diyabetik receller meyve icerdiklerinden yasak. ancak diyette tecrubelilerden ogrendigim bu tarifi diyetin basinda uyguladim. ama daha sonra portakal kabugu receli kullandim, tatlandiriciyla yapilmis, o diyete aykiri degil.

sekersiz sarellelerden uzak dur, inanilmaz yag orani yuksek, kaldiki findik fistiga izin yok diyette.

ben geldimmm
okudum yorumlarınızı.
bi kaç gündür neden şiştim bilmiyorum:26:
nar şerbetimide içmiştim.
reglim düzensiz ama olacağını sanmıyorum.
garip bi durum

ben geldimmm
okudum yorumlarınızı.
garip bi durum

cok sivi almakta bazen siskinlige neden olabiliyor, bazilari kitabi okuduktan sonra neden gunde 4-5 litre sivi tuketmemiz gerektigini dusunuyorlar:) tabiki bu yanlis, insanin elektrolit dengelerini bozacagi gibi vucutta su tutulmasini saglar gereginden cok sivi alimi.

Gunde sivi alimini 2-3 litre ile sinirlarsan, daha rahat edersin.

tabi siskinliginin nedeni baska da olabilir ama nar serbeti falan deyince aklim oraya gitti:))

tşk ederim. peki şu sebepten dolayıda olabilir mi?
hiç tuz tüketmiyorum. bununla elektrolit denge arasında bi bağlantı varmıdır?karbonatlı su felanda içmiyorum

tşk ederim. peki şu sebepten dolayıda olabilir mi?
hiç tuz tüketmiyorum. bununla elektrolit denge arasında bi bağlantı varmıdır?karbonatlı su felanda içmiyorum

dukan oyle yazinca tuzdan cok korkar hale geliyoruz, halbuki tuz bazi seylerin calismasi icin gerekli. o nedenle tuzun tamamen kesilmesini dogru bulmuyorum, eskisine oranla daha az tuketiyorum tamam ama tamamen kesmedim. ALiye ablada derdi zaten tuzdan o kadar da korkmayin diye.

tuzla elektrolit dengesi arasinda evet baglanti var, ama siskinligin ondan mi kaynaklaniyodur tam bilemem.

http://ultracycling.com/sections/articles/nutrition/hyponatremia1.php

bu linkte az tuz alimi ve cok su tuketiminin beraber yapildiginda ne kadar zarali olumcul oldugu aciklanmis.

Son düzenleme:
ben geldimmm
okudum yorumlarınızı.
garip bi durum

ben de bi hevesle nar şerbeti içiyodum üç beş gündür. baktım kendimi çok yemek yemiş gibi şiş hissediyorum, bıraktım. bıraktım bırakalı şişlik yok. belki içinde bana dokunan bişey olmuştur diye düşündüm, sende de öyle bi etki yapamıştır belki. yeşilçayıma döndüm ben o yüzden artık o 100er gramlık otu çöpü naparım bilmem :)

teşekkür ederim..

meyveyi severim ben ne olursa olsun yani ama dayanıyorum bir şekilde.. yemiyorumda ama 2 gündür +400 deyim bilemedim ne yapsam. wc sıkıntımda çözüldü ama yok yani hala aynıyım

ooo betüşümmm hoşgelmişsin :) safalar getirmişsin :)

aşure kazanı... güzel laf.hakketmiş ama
başınız sağ olsun.sözlünüzle aranızı düzeltmenize sevindim.ben dukan ekmeği yaparken 1 kaşık buğday kepeği katıyorum wc sıkıntım olmuyor.

hak etmese asla bir insanı kilosuna fiziğine göre yargılamazdım ben... ama öyle bir ses tonu ile söylediki içimden tırnaklarımı suratına geçirip saçını yolmak geldi :)
**
wc sorunumu çözdüm ama hala +400 deyim niye bilemiyorum diyetimede uyuyorum halbuki

yarın sabahçıyım
çokkkk seviniyorum çünkü uzun süredir hep akşamcıydım. sabah işe gitmek ne kadar güzel bişi benim için anlatamam
yarın iş yerimde yapıcam kahvaltımı galeta karışımının 1 ykğını omlet yaparım içine limonlu ton balığı koyar sandviç yaparım. yarın sebze günüm. patlıcanı közledim. soğanı suda haşlıyorum kırmızı biber közledim. domates ve kıymadan sonra enfes olacak tahmin edebiliyorum

soğanı yakmışım. hatta tava simsiyah şuanda

işten gelince migrosa uğrayıp hindi füme almalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…