Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar ilk kez bildiriye katiliyorum... Evet evet, simdi büyük kompleksimi acikliyorum

Baslangic: 05.03.13
Baslangic kg: 82,5
Boy: 166
Güncel kg: 77,6
Fark: 4,9 kg
82,5 kg mu kompleks..o zaman ben başlangıç kılosu 103 yazarken ölmelıymışım..

tarifini istiyorum pizzanin suttozu yagsizmi kullaniyoruz yoksa nestlenin suttozu olurmu? burdada bir haftadir kar yagiyor ben de yurtdisindayim ilkbahari gorecegiz derken goremedik birde ekmek tarifinide yazarsan sevinirim.

Nestlenin degil, buranin garip bir markasi :44: protein agirlikliymis, yag orani sadece 1,2... Pizzayi daha denemedim, ama bu tarifi yapmayi düsünüyorum Akdeniz Pizza » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri

Güzel bir ekmek tarifim yok canim.. Buldugumda onuda paylasirim insallah..

Yazi, ilkbahari dört gözle bekliyorum valla.. Hala disarida kar yagiyor.. Mevsimler karisiyor gayri

Cilt problemi az biraz bende yaşamıştım da şu uçuk meselesini yazınca aynı şeyleri yaşadığımıza kanaat getirdim. Canım heralde diyet biraz etkiliyor ama ben yumurta sayısını azaltıp (günde 1 taneyi geçirmedim) balık tüketimini arttırınca bu sıkıntımdan kurtulmuştum. Birazda maske falan kullanman gerekebilir. Şunu söyleyim hayatta ne elime ne yüzüme hiç bir krem değdirmemiş biri olarak bu maske olayları biraz yapıma terstir ama bu lekelenmeler karşısında endişelenip birşeyler denemiştim iyi de gelmişti. Hatta bir kaç günde düzenli 50 faktör güneş kremi sürdüm (günde bir kere evden çıkarken) tamamen geçti herşey. Sende deneyebilirsin.
moralim bozuldu yoğurdum tutmamış
Kaynatıp içine sirke veya limon damlatıp kestirseydin keşke. Tadına göre ya tatlı gibi yada salata gibi tüketebilirdin çökeleğimsi lorumsu birşey çıkar güzel olur aklında bulunsun tutmazsa kestiriver canım.

Çok şükür bir kaç haftadır süregelen makus 300-500 ritmini bozdum kızlar bu hafta yüzüm gülüyor. Delyciiiim sen yaz hele bu rakamları her klavyeye dokunduğunda klavyenden altın tozları uçuşsun tatlım inşallah... Eh keyif yerinde döşeyim bari bu hafta bildirim tablomu

Başlama Tarihi: 26/11/2012
Başlangıç Kilo : 98
Boy : 1,79
Geçen Hafta : 78,2
Bu haftaki kilo: 77,0
Haftalık +/- : 1,2
Toplam +/- : 21
Hedef : 75
Hedefe kaç kaldııııı::::::: 2 sadece ikiiiii
Güçlendirmeye geçiş tarihi::::: 21/04/2013 Rabbimin izniyle görebilirsek o tarihi güçlendirmenin serin sularına salıvericem kendimi

kilo bildirimi

bu gun 63.4
gecen hafta 64
boy 1.62
baslangic 9.7.2012
baslangic kilo 84

bu haftanin basinda 63.1 gormustum , iyi tekrar hizlandim diye duusndum, ama sonra 300 gramini geri almisim, neyse buna da sukur,

hedef kilosuna yaklasanlar diyodu zaten, iki gun eksi bir gun arti goruyoruz diye, ben bundan once bir seyire ilk basladiigmda arti ve 3 hafta duraklama gordum, ondan sonra cok arti gormedim, o yuzden artilari gorunce cok pimpirikleniyorum:)

Günaydın tekrar
sabah 1 yumurta birkaç dilim peynir ,laktaz süt ve dukan ekmeği ile yaptım kahvaltımı.Bugün sebzeli günüm

ne kadar sürede 52 lere düştün canım sen?

öncelikle herkese günaydın bayanlar bildirimimi yapayım
başlangıç=14 şubat 2013
başlangıç kilo=79.6
geçen haftaki kilo=74.9
bu haftaki kilo=73.8
kaybedilen kilo=-1100 gr

çok mutluyum.belirgin bir şekilde kilo verdiğim belli olmaya başladı.bağırsak ve ödem sorunumu aşmak için hala ilaç kulanıyorum ama biraz daha verdimi bu sorun azalır herhalde

eşiniz mesleği nedir merak ettim.çok yoğun bir hayatınız var maşallah.lor tariflerinize de bayıldım.ya benim kafam çalışmıyor sanırım niye düşünemiyorum bu tarifleri ben

2 gündür çocukların sınavları nedeniyle giremedim bu yüzden şimdi gördüm .bukadar taşınan meslek ne olabilir tatlım.asker olur ancak.doğudan buraya beş sene önce geldim aynı yıl içinde hem doğudan taşındım oturduğum evin bulunduğu yer hoşuma gitmedi birdaha taşındım.güzel bir evdei ancak daha 2 ay olmadan lojman çıktı birdaha taşındım.oysa herifcezime sormuştum lojman çıkma şsnsı varmı diye oda binde bir demişti.ama çıktı.neyse heriflerin ipiyle kuyuya inersen birdaha taşınırsın.

Söylediklerin çok iyi oldu scholarppty. Özellikle uçuğun da böyle kırmızı lekesi kalınca endişelendim birden. Maske bakayım kendime de tam olarak ne olduğunu anlamadığım için nasıl bir maske almam lazım onu da bilmiyorum hiç. En iyisi güneş koruyucu krem alayım hemen ve balık tüketmeye başlayayım. Maske de bakayım artık ne kullanabilirim diye. Çok teşekkürler :)

Kaynatıp içine sirke veya limon damlatıp kestirseydin keşke. Tadına göre ya tatlı gibi yada salata gibi tüketebilirdin çökeleğimsi lorumsu birşey çıkar güzel olur aklında bulunsun tutmazsa kestiriver canım.[/QUOTE]

He bir de şu yoğurdu nasıl kestireceğiz acaba ? Ben de 1 lt yoğurt yapmıştım ama bende süt ürünleri gaz yaptığı için laktozsuz süt ve light yoğurt kullandım mayalamak için. İçine de çok minnacık tuz ve şeker attım anneannem o şekilde yapar çünkü ondan görmüştüm. Ancak tadı süt tadı gibi yine. Zaten fazla katılaşmasını beklemiyordum hani öyle katı kıvamlı bir yoğurt olmadı ama tadı ne ekşi ne tatlı öyle arada kaldı yani :) Yerken yoğurt olduğunu anlamıyorum böyle olunca da. O yoğurdu çökelek, lor ya da başka bir şeye çevirebilir miyim şimdi ? :))

başlangıç:70.3
geçen hafta: 66.2
bu hafta: 65.5
giden: 700 gr.
toplam giden: 4.8
gün: 26
boy: 157

Sevgili DELY

baslangic tarihi:28 ocak 2013

baslangic kilo:78.200 kg

hedef kilo:58 kg

gecen haftaki kilo:69.200kg

guncel kilo:68.500 kg

1 haftalik degisim :-0.700 kg

TOPLAM GİDEN : 9,700 KG

YA 2 GÜN ÖNCE 68,200 GÖRMÜŞTÜM AMA BU SABAH +300

Dely şimdiden ellerine sağlık herkese bol eksili günler diliyorum

yaptığım spor bu ay kas mitarımın armasını sağladı belimden 2 cm basenimden 4 cm incelme var hemde sadece 2 haftada.yani iyice sıkılaşmaya başladım.kolarım incelmeye başladı.çok şükür öyle yarasa gibi sarkma yok olmasın diyede diyet boyunca elimden geldiğince spor yapcam.kardeşim 30 kilo verdi ve kol altları yarasa gibi sarkmıştı üzülmesin diye söylemedim.ama sadece yürüyüş ve yemek yememek olmuyor.o saatlerce yürüyüp aç kalıyor.sonra tansiyonu düşüyor.bunun diyeten kaynaklandığını söylesemde ben herşeyden yiyorum ama az yiyorum diye kendini kandırıyor.sonrada istediği kiloya düşünce durmadanyiyor böylace verdiği kiloyu fazlasıyla alıyor.öyle 5-6 kilo deyil 30-35 kilo.şuana kadar hep böyle oldu bu yüzden gerekli yerlerini çalıştırmadığı için sarkıyor.zatıflasa dahi göbeği oluyor.bu yüzden bayanlar muhakkak spor yaparken bütün kas guruplarınızı çalıştırın.buğün sporda hoca sırt kaslarını çalıştırdı ben kasılıp kaldım.çünkü orayı çok çalıştırmadığımı anladım.Allahdan hoca bu kısımlaı sırayla çalıştıracağımızı söyledi.zayıf olmanın yanında sıkı bir vücutda iyi olur.çünkü zayıflıyorsunuz ama kalça aşağıda göbek belirgin kol altları sarkmış hiç hoş durmuyor.bir belgeselde seyretmiştim.200 kg bayanlar zayıflıyor ve 60-70 düştüklerinde derileri okadar sarkıyorki düğüm atabilecek gibi oluyor.göbeklerini bağlamak ve kolarını saklamak zorunda kalıyorlar.çok üzücü kilo sorunu bitiyor arkasından daha kötüsü başlıyor.birton deriyle dolaşıyorlar.bu derilerin kimi estetikle toplanıyor.ama estetik sonucuda öyle mükemmel deyil.yamalı bohça gibi.yani bayanlar bunları görüp seyretikçe üzülüyorum.öyle olurmuyum diye düşünmeden edemiyorum.bu nedenle 80 kilo benim için hep sınır oldu hamileliklerimde dahil tartıda hiç 80 görmedim 79.6 gördüm ama 80 görmedim.genelde 70-75 aralığında gezer dururum.bu kış çok hareketsizlik bu kiloyu yaptı.şimdi çok şükür normal aralığıma düştüm amaç bundan sonra 60 lara düşmek

Kizlarrr, günlük limit 3 yemek kasigi degilmi? Pizza yapiyorum.. Kepegi 2 yemek kasigi koydum, ama süttozunu 5 yemek kasigi koyduktan sonra aklima geldi... Neyse, Allahdan daha yemedim.. Yarisini yerim bende

Son düzenleme:
Selam beybiler,

Atağın 6. ve son günü bu gün....

Baslangic tarihi : 16 Mart 2013
Baslangic kilo : 69 kg
Hedef kilo :50 kg ama dukan amcamız 53 te kal der 55 e bile razıyım :))) pazarlıkla 57 bile bırakırım
Gecen haftaki kilo : 69
Guncel kilo : 66.5

1 Haftalik Degisim :-2.500 kg

TOPLAM GİDEN
: 2.500 KG

Kizlarrr, günlük limit 3 yemek kasigi degilmi? Pizza yapiyorum.. Kepegi 2 yemek kasigi koydum, ama süttozunu 5 yemek kasigi koyduktan sonra aklima geldi... Neyse, Allahdan daha yemedim.. Yarisini yerim bende

canım son güncelleme ile süt tozu sınırsız izinliler arasına alındı ama yinede tüketimine dikkat et malum duraklama yaratabiliyor :) pizzanın tarifinide alalım senden hemencik benmde canım çok çekiyor dominos reklamlarını gördükçe içim gidiyor valla normaldede sorsan 2 kere söylememişimdir pizza :) kendim yapardım hep özellikle ramazanda

26 günde ne güzel kilo vermişsiniz maaşallah..spor yapıyormusunuz=?

çok teşekkür ederim bana az geliyordu aslında ama gün bazında bakınca pekte kötü sayılmam spor yapıyorum canım. haftada 2 gün düzenli bazen 3 oluyor idmanlarım var. 2 saat voleybol oynuyorum ( 10 yıldır oyuncuyum bu kilo vermemde etken değil ) ama her gün düzenli olarak annemle 30 dk ile 1 saat arasında yürüyüşe çıkıyorum. belediyenin spor aletlerini kullanıyorum :) eve gelincede 100 mekik 15 şınav karın kaslarımı çalıştırıyorum :) bir güzel yetiyor :)

kızlar yarın sebze günüm kıymalı karnıbahar uygun mudur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…