Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

maşallah ablacım Allah gönlüne göre versin tatlı koşuşturmacalar olsun,, ama gercekten de insan zayıflayınca daha bi hareketli oluyo

bugün 4. atak günümdeyim. yarın seyir döenmine başlıcam. ona yönelik alışverişimi de yaptımm.
yalnız canım tatlı istedi bugün anlatamam. yulaf kepeği hakkımı doldurmuştum bişi yapamadım. hafta sonu dukan helvasını denemek istiyorum. artık 1 gün daha dişimi sıkmam lazım. bakalım.

Kızlar bu cetveli yaptım ama hangi kodu kopyalıyorduk telefondan yapıyorum uğraştırdı beni

bir gün daha bitti kaçamaksız çok şükür.fırına da mahlepli ekmeği attım.umarım güzel pişer ve afiyetle yerim yarın sabah.okula her gün değişik bir tarifi deneyip götürmeyi seviyorum.millet acayip şaşırıyor.sen diyette nasıl yersin bunları diye.ben de dukan amcam sağ olsun.kepek hakkımı sabah kullanıyorum diyorum.yarın ps günüm.dukan a laf edenler utansın.

bak ne hatırladım utansın diyince.akşam üstü kızımı okuldan atmaya gittim çok da yorulmuşum.uykumu da alamamıştım gece.neyse bir iki veliyle karşılaştık biraz kötü görünüyorsunuz dedi.ben de tansiyonum düştü sanırım uykum da var dedim.tabi dukan yapınca böyle oluyor dedi bilmiş bilmiş.(halbuki bir şey bildiği yok dukan hakkında) ben de ne alaka dedim öğlen dukan kekimi yedim sade neskafenin yanında.gelmeden de körili tavuk yedim ve zero içtim ne açlığı.sadece yorgunum dedim.öyle diyince çevirdi lafı tabi siz araştırmışsınızdır diye.

gerçekten şu dukanı bilmeden araştırmadan laf atan insanlara sinir oluyorum ya.ayın 2 sinde başladım ve 26 günde 5 kilo verdim.yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum.hayret bir şey yav.artık kimseyle dukanı konuşmuyorum öğrenmek isterlerse bakıyorum tavırlarına adam gibi soruyorlarsa anlatıyorum yoksa eyvallah.

misir ununa izin yok degil mi?
az önce simlanin sayfasindan bi muffin yaptim misir unu vardi icinde...
ama izinli degilmis galiba...
ya arkadas misir nisastasi yazacakken un yazdi
yada kendiside bilmiyordu.
malzemem cöp oldu, sinirim bozuldu... bu saatten sonra bide tekrar muffin yapacagim

1.TEBRİK: Lisacım editör olmuşsun canım. tebrikler...yakışır arkadaşıma.üslubun ,yeteneğin, bakış açın her yönünle harikasın canım.

2.TEBRİK: dely cim. teşekkürler. her hafta üşenmeden listemizi hazırlıyorsun. harikasın canım

3. TEBRİK: kilo veren vermeyen tüm dukandaşlarım için. herkesler tıkın tıkın yaparken sabredebildiğimiz için...

türkolog yeşil çayı içemiyorsan-ki ben hiçç içemiyorum ve alışamadım birtürlü- soğutup başına dik canım.ilaç niyetine,, ..

Evet içemiyorum hatta şimdi aktardan aldım getirdim önümde duruyor bir çare bulacağım bakalım bu gün midemi bulandıracak daha çok şey yaptım ya

Lisabella kesinlikle yakışırrrrrrrrrrrr diyorum tebrik ederim

ah canım ya ben tere asla tüketemiyorum yaa ama yeşil çaya bir şeyler yapacağım goji berry henüz bulamadım :26: aramaya devam bakalım

Tebrikler kızlaaaar Selamlar sevgiler hepinizeee...

Eki Görüntüle 670893

Bunlar da BMI'lerin anlamları:
Eki Görüntüle 670895

Ellerine sağlıkk çok güzel olmuşş

anammm süttozusuz tarif yok mu kızlar
malesef yok. süt tozu kıvam veriyor :26:

güçlendirme evresi için olabilir mi o?

Şimdi ben bir şey soracağım bu yeşil çay ıyyyy ya içemiyorum ya ben içine tarçın atsam accık birazda tatlandırıcı katsam katlanılabilir bir şey yapsam acaba dukan amcaya yanlış yapmış olur muyum???? :26::26::26:

kızlar yemeği 5-5,5 gibi yemeye başladım ve akşamları çok acıkıyorum. bu saatlerde ne yememi önerirsiniz?

Canım arkadaşın önce bebeğini emzirsin büyütsün biraz. Bu günleri geri gelmez. Ben 3 doğum yaptım üstüste tam 25 kg aldım ama yine de bekledim önce bebeğim sütten kesilsin.

Sonrasında katılır bize veririz hepbareber kilocukları

Bugün spinning seansına katıldım. Her zaman yorulurdum ama bugün az daha ruhumu teslim edecektim. Ne kadar yorulsam da 1-2 saat içinde kendimi toparlardım ama bu defa gün boyunca halsizliğim sürdü. Sanırım Dukan diyeti yaparken çok efor sarf ettiren sporları yapmasam daha iyi olacak :)

Spinning nasıl bir spor ilk kez duydum. Ben de leg magic sipariş verdim. Başlarda biraz zorluyomuş, ancak bacakların sıkılaşmasında etkiliymiş. Umarım zor gelmez de düzenli yapabilirim.

Spinning nasıl bir spor ilk kez duydum. Ben de leg magic sipariş verdim. Başlarda biraz zorluyomuş, ancak bacakların sıkılaşmasında etkiliymiş. Umarım zor gelmez de düzenli yapabilirim.

Bir çeşit bisiklet egzersizi ama grup şeklinde ve spor hocasının komutlarına göre hareket ediyorsun, hızını ayarlıyorsun. Değişik seviyeleri var, ben daha başlangıç aşamasında pert oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…