kuzu bende hiç hareket edemezdim bak kilo verince bi enerji geliyor insana sormaaa, şaka şaka ya para verdim valla kursa sırf kaytarmamak için, benimde böyle kötü bir huyum var işte parayı tıkmadan kesinlikle randıman alamam onun için gidiyorum havuzada ama seviyorum yüzmeyi bakma yüzme biliyorum diye geçinmişim şimdiye kadar aslında hiç bişi bilmiyormuşum. Allah iş hayallerini boşa çıkarmasın canım inşallah gönlüne göre bir işi tez vakitte bulursun çalışmak önemli birşey bir kadın için ama bana sorsan baya uzun zaman oldu tezim bitince ben inşallah evde oturacağım bir süre bebek istiyorum o arada zaten zamanlamayı ayarlayabilirsek sıkıldım çalışmaktan eşimde farkında yeter artık diyip duruyor.
Ama hareket konusunda insan kilo verdikce inan şunu da yapmalıyım bunuda yapmalıyım ne güzel olur diye yerinde duramıyor buda işin güzel yanı hakikaten önceden hep yatmak isterdim şimdi kocaman bir karınca gibiyim evde ama şükürki uzun süredir görmediğim kadar düzenli bir evim varr :)))))
haftaya (anneannemin deyişiyle) mayyyyşımı çekicem. alışveriş listesi yapmalıyımiçinde mayo almakta olacakkkk
kızlar bana fırında yapabileceğim içinde süttozu olmayan bir ekmek tarifi verebilirmisiniz lütfennnnnnnnnnnnn:26:
Kızlar bu cetveli yaptım ama hangi kodu kopyalıyorduk telefondan yapıyorum uğraştırdı beni
türkolog yeşil çayı içemiyorsan-ki ben hiçç içemiyorum ve alışamadım birtürlü- soğutup başına dik canım.ilaç niyetine,,..
Caniim arkadasim cok tesekkur ederim oncelikle tarti begendigin icin
hiim o yesildegerli yoneticilerden diyet bolumu editorlugu teklifi geldi,bende madem zaten kilo vermeye calisan biri olarak ve vermek isteyen herkeside sonuna kadar destekledigim icin seve seve kabul ettim bu gorevi..hiim yaramazlik yok ona gore
turkologcum o kadar ot çöp denedım yeşil çay kadar işe yarayanını görmedım..birde tere tüket yeşillik olarak oda yeşil çayın taze hali mubarek..
balık fırında çok guzel oluyor üstelık dukan yaglı yagsız dıye ayırmıyor balıgı herturlusunun faydası var yanı..
az proteın tuketmemeye çalış zaten çokta tok tutuyorlar..
gojı berry mutlaka gec suda ıslatıp sabah suyunu ılk iş tuket..ha bırde 10 gunde 1 defa bıle olsa lasix alıp kullan ..ödem atmaya birebir..ödem tuttugu içinde kılo veremıyor olabılırsın..başarılar canım
Tebrikler kızlaaaarSelamlar sevgiler hepinizeee...
Eki Görüntüle 670893
Bunlar da BMI'lerin anlamları:
Eki Görüntüle 670895
malesef yok. süt tozu kıvam veriyor :26:anammm süttozusuz tarif yok mu kızlar
misir ununa izin yok degil mi?
az önce simlanin sayfasindan bi muffin yaptim misir unu vardi icinde...
ama izinli degilmis galiba...
ya arkadas misir nisastasi yazacakken un yazdi
yada kendiside bilmiyordu.
malzemem cöp oldu, sinirim bozuldu... bu saatten sonra bide tekrar muffin yapacagim
editörlüğünüzü tebrik ederim.sizin gibi kişilerin yardımı oldukça dukan çok kolaylaşıyor benim için.
sizlerin dediklerinizi bir bir not ediyorum.azalt dediklerinizi azaltıyorum arttır dediğinizi arttırıyorum.o yüzden regl e rağmen 700 gr verebilmişim çok şükür
bir sorum olacak.arkadaşım yeni doğum yaptı kırkı da yeni çıktı.sezeryanla doğum yaptı.spor olarak yürüyüş dedim ama dukan yapmak istiyor ne dersiniz?süte ya da bebeğe yanlış bir etkisi olur mu?
Bugün spinning seansına katıldım. Her zaman yorulurdum ama bugün az daha ruhumu teslim edecektim. Ne kadar yorulsam da 1-2 saat içinde kendimi toparlardım ama bu defa gün boyunca halsizliğim sürdü. Sanırım Dukan diyeti yaparken çok efor sarf ettiren sporları yapmasam daha iyi olacak :)
Spinning nasıl bir spor ilk kez duydum. Ben de leg magic sipariş verdim. Başlarda biraz zorluyomuş, ancak bacakların sıkılaşmasında etkiliymiş. Umarım zor gelmez de düzenli yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?