Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

senin önerilerine bayılıyoruuum

evet onun etkisinden bahsetmiştin, uzun vadede kilo alımını engellediğini söylemiştin. tekrar çok teşekkür ederim kuzucum.

senin önerilerine bayılıyoruuum

evet onun etkisinden bahsetmiştin, uzun vadede kilo alımını engellediğini söylemiştin. tekrar çok teşekkür ederim kuzucum.
evet canım uzun vadede kullanırsan emın ol çokda faydasını göreceksın..ben teşekkur ederım canım..inşAllah çok saglıkla ve hızla kılo verırsın ama kaçamak yapma romantık tamam mı :)) süre uzadıkça ınsanın sabrıda azalıyor..

gecen terzıme gıttım seda adam bı Cekete baktı bır bana baktı..dedı gerçekten bu bedeni mi gıyıyordun dukan yapanlar bılır kı her zaman verdıgın kılodan daha fazlasını vermışsın gıbı gösterırsın birde bu artısı var dukanın..agustosa sende gıdeceksın terzıye atacaksın elbıselerı tezgaha daralt bunları 4 beden dıyeceksın İNŞALLAHBENIM babam çok zengın alıcam fıstıgı vurucamm kırbacıı gıbı oldu ama neysesen benı anladın canım..bende çok çok öpuyorum

süper hemen alıcam ve denecem.. bu ara çok kaçamak yaptım ben çokk...
KAÇAMAK YAPMA öykuselim..kaçamak öldürmez surundurur dıyordu küçük kırmızı balık..valla bende de öyle olmuştu..sure uzarda uzar uzarda uzar..2 ileri 1 gerı mehteran gıbı yol alırız..5+5 yapıyorum dukanı..5 gun saf pro ıle devam edıp sebze proteıne geç derım çok kaçamak yaptıysan..sonrada seyıre oldugu gıbı devam et..yazık valla bedenlerımızede..onlarında hakkı var üstumuzde dıyetten yormadan atalım şu kıloları degıl mı..

herkese iyi akşamlar iki gün önce bahsetmiştim diyete bir haftadır ara verdim diye ne oluyor anlamıyorum iki gündür tekrar başlıyayım dedim akşama kadar birşey yok saat 4-5 gibi bana bir yeme kırizi geliyor sormayın gitsin diyeti bozuyorum ama yarın tekrar başlamalıyım 12 kilo verdim şu iki gün gibi hiç olmamıştım kızlar yarın gene aynı şey olursa kendimi nasıl frenlemeliyim...

ben zayıflıyayım o da zayıflıcak inşallah... bi ileri iki geri... ilk defa dukana başladım başlayalı alma eğilimi göstermedim çok şükür büyü bozulcak diye ödüm kopuyo...

İlkay'ın Dukan Lezzetleri: Bayram Şekerleri; Volume 2; Bayram çikolataları
ahanda bunu yaptım dehşet bişiii deneyin derim.... Allah ım ben nasıl beklicem yarını...yarın kahvem pek keyifli olucak....

bir de kabak tatlısı yaptım ama tatlandırıcıyı 3 kaşık demiş ben bi kaşık koydum saman gibi oldu... o da öyle olsun no problemo....

bir haftalık kekimi ekmeğimi yapçam inşallah yarın hafta içine iş kalmasın diye....

verdiğin 12 kg yi geri alabileceğini düşün Allah korusun... yazın geldiğini düşün ve dukan keki falan yapsan seni kesecek iri bir şey....

sayende bugün mutlu sona ulaştım. tekrar teşekkürler:) gojiyi birde sütte deniyim o zamani belki süt bastırır o tadı. yulaf kepeğiyle ekmek ve kurabiye deneyimlerim oldu ama hiç kabarmadılar nedense bilmiyorum kek denermiyim. ama denersem içine goji de koyarım.

diğer mesajlarını da okudum. yarın kahvaltıdan sonra ilk iş koştur koştur nöbetçi eczaneden tonalin cla almaya. hep diyet hem spor yapıyoruz böyle zararsız destekleyiciler motive edici olabilir gerçekten.

o kadar haklısın ki yüzümkızardı... dediğini yapıcam yarından itibaren 5 gün saf protein.. teşekkür ederim zemmuff...

tamam işte ben de öle oldum .. durduramıyorum kendimi.. 1-2 haftadır böyleyim.. bu son diyorum ertesi gün yinedayanamıyorum.. ama bu gün sondu.. gel sende yarın 5 gün saf protein yapalım ..

Dukan diyetiyle zayıflayanların hepsi gerçekten kilolarına göre daha ince görünüyorlar. Dukan'ın benim için belirlediği hedefin yeterli olabileceğini düşünüyorum bazen, zayıflayanların önce-sonra fotoğraflarına baktıkça

o kadar haklısın ki yüzümkızardı... dediğini yapıcam yarından itibaren 5 gün saf protein.. teşekkür ederim zemmuff...
yuz kzaracak bırşey yok canım benım..insanlık halı işte ama ne yaparsın başladık bu yola hedefe tam gaz ılerlemelı...inan işten dolayı bı haftasonum var onda da spor salonuna gıdiyorum en azından 1 kg olsun daha çabuk verebılır mıyım dıye..çok ani acıkmaların oluyorsa süte tarçın koyup iç canım ama 20 dakıka olsun sabretmen lazım..kan şekerını normale çekecektır tarcın..yada tarcınlı çay iç ve dereotu nane tuket..bu 3ü ani acıkmaları bastırıyor..başarılar canım..

dunyazade bılıyor musun zayıflayanların resımlerıne bakınca beyın öyle olmak istedıgımızı algılayıp leptin hormonu yanı zayıflama hormonunun salgılanmasını sağlıyormuş..bır nevı özenme ve içsel azim duygusu sanırım bunu yaptıran..bu nedenle özellıkle dukan-ing de gırıp gırıp bakıyorum zayıflayanların resımlerıne..en kuçuk çabayı bıle es geçmemek lazım..birde dukan yapanlar daha zayıf duruyor ya..daha ne olsun değil mi ? gelsın leptin hormonu

sevındım senın adına..boşaltım sıstemı duzgun çalışmayınca normal seyrınde kılo vermek zor oluyor gerçekten...kabızlık dukandakı en önemlı problem ve en akıllıcası hiç kabız olamamaya çalışmak..yeşil çay form çayları su hareket yetmıyorsa magnesıe calsie alınmalı bence..umarım yarın nöbetçi eczane bulursun canım..

10 kiloyu çok sorunsuz verdim .. hatta öle alışmıştım ki diyete o yüzden şimdi çok kızıyorum kendime.. nasıl bozdum diye .. biraz önce lorlu kurabiye yaptım tarçınlı.. yarın normal düzene dönücem inşallah 5 gün safprotein yapıcam..
beni motive ettiğin için ve eşsiz önerilerin için çok teşekkür ederim zemmuff.. 6-7 kilomu da inşallahbir an önce vericem ve buraya bitti diye yazıcam ...

tekrar tekrar teşekkür ederim acayıp gaza geldim..

o gaz dedıgımız motıvasyonla bıle yarına - çıkabılırsın..beyin bu yapamayacagı yok bu vucuda 6-7 kılo nedır kı canım ya..deryayı aşmışsın damlada mı bogulacaksın..23 kg verdım kaldı 15 kg valla gözumde hiç buyumuyor bılıyor musun..yarısından çogu gıttı ve en önemlısı bız dukanla nasıl kılo verılır ve verılen kılo nasıl korunur bunu ögrendık..gerı kalanda fasa fiso..yeter kı kaçamaksız ve sadık kalalım dukana..bazen düşünuyorum aç kalmadan bu kdar yıyerek verıyoruz kıloları daha neden başka arayışlar içine gırıyoruz kı..çok şukredıp halımıze devam etmek lazım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…