Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

niye moralin bozuldu ki canım serbest nasıl olsa balık,çok yedim diye dertleniyosan onu hiç düşünme ben kocaman çipura ya da 2 alabalık yediğimi ve ertesi gün baya eksi cıktıgımı bılırım balık iyidir ya baya fark ettırıyo

ablacım çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.gaz konusunda ben şişkinliğim olunca yatmadan 1 fincan rezene içiyorum ertesi güne baya rahatlatıyo beni

ablacım çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.gaz konusunda ben şişkinliğim olunca yatmadan 1 fincan rezene içiyorum ertesi güne baya rahatlatıyo beni
oğlanın rezeneleri vardı yapayım akşam bende teşekkür ederim canım. Dukanı bozmadan sağlığa kavuşmak istiyorum çok şükür çok ağır atlattım ama kısa sürdü demekki vücut sağlam tam gaz devam (ayyy gaz dedim ya aklım midede gurul gurul ya)

Afiyet olsun canım Çook da geçmiş olsunnn.

Anneciğinin elinden de ne güzel olmuştur o çorba aman aman.. Şifa olsun güç olsun ama kilo olmasın..
Dukan dışına çıkmadan da toparlarsın canım benim sen iradelisin hiç merak etme..

Yeni gelen arkadaşlara da örneksin zaten.. BKI Kırmızıdan Yeşile geçen kaç kişi var şu forumda?

Çorba gerçekten iyi geldi canım ya teşekkür ederim iyi dileklerin için. Hep birlikte örnekte olalım destekte inşallah canım daha uzun süre buralardayız zaten.

Merhabalar,
Goji berries aldık,kabızlık için en etkili nasıl tüketmek gerekiyor?

ne diyosun zemmuff ağzından bal damlıyor.:)gerçekten benzetmen çok hoş ama umarım öyle olacak..ve muhteşem olacak...
bu arada neden hesabın pasif.sen mi yaptın yoksa forumdan mı kaynaklanıyor..
engin bilgilerinden bizi mahrum bırakma...GERİ GEEELLL:))

Merhabalar,

dukandiyetitariflerim den alintidir:
DR.DUKAN'IN TAVSİYESİ:GOJI BERRY(kurt üzümü)

Dukan Diyeti'nde yenmesi tavsiye edilen ürünlerden biri de GOJI BERRY yani KURT ÜZÜMÜ.
Rejimin hangi evrelerinde ne kadar yemeliyiz peki?

ATAK EVRESİ:Günde 1 yemek kaşığı
SEYİR EVRESİ:Saf protein günlerinde 1,sebze+protein günlerinde 2 kaşık
GÜÇLENDİRME EVRESİ:Günde 3 yemek kaşığına kadar miktarı yükseltebilirsiniz.

Kilo verme dışında da günde 30 adete kadar özellikle sabahları yenmesi tavsiye ediliyor.

Tadı yabanmersini ile kiraz arasında olan bu meyve sade olarak yenebileceği gibi,muffinlere,yoğurda veya müsli şeklinde süt içinde yulaf kepeğiyle beraber yenebilir.

ama kızartmaydı sanırım ondan üzülüorum soramadımda utandım yarın sebze günüm saf promu yapsam :S bilemedim
olsun cnm balık sonuçta ve hem sen kaçamak yapmak niyetiyle yapmadın onu.eşinle cocugunla güzel bı gun gecırmıssın bozma moralını hem erken saattede yemıssın.bence aynen kaldığın yerden devam et derım

Merhabalar,

merhabalar,ben sabah kalktığımda 1 yemek kaçığı cıvarı gojı yı kuru olarak tuketıyorum yanında da ılık su içiyorum(oda sıcaklığından ziyade biraz sıcak suyla karıştırıp ılıklaştırırsan daha bile iyi olur) 20 dk-yarım saat sonrada kahvaltımı yapıyorum bende baya fayda edıyo.

kızlar saolun ya moral veriyosunuz inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya düşersiniz :) forum olmasa ben sürdüremezdim diyeti :) en uzun diyet sürem 5 gün.ama sayenizde bugun 2. haftam :)

kızlar saolun ya moral veriyosunuz inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya düşersiniz :) forum olmasa ben sürdüremezdim diyeti :) en uzun diyet sürem 5 gün.ama sayenizde bugun 2. haftam :)
aynen canım yaklaşık 6-7 sene önce bir yapmıştım resmen ölüm diyetiydi (düşününce bile boğulasım geliyor) ama tartı hızlıdan gerileyince hırslanıyorum ben öyle kendi kendime yaptığım zaman veremeyince yılıp bırakıyordum Dukan sayesinde çok şükür hızlı hızlı veriyorum dikkat et sadece dukanın kurallarına uy başka hiçbirşey yapmana gerek yok rahat rahat verirsin sende

Lisabella,goldenVenus çok teşekkür ederim.

Kızlar yarın dukana başlıyorum, ilk günüm atak günüm ilk günüm bana tavsiyeleriniz varmı? Bende yarın sizlere katılacağım:)

herkese iyi akşamlar, hatta iyi geceler. iyisinizdir umarım
şu diyeti bi yokuş aşağı vurdurmam lazım artık, yoksa bitmicek de bitmicek
ZEMMUFFcum hesabın kullanım dışı olmuş şimdilik ama çabuk geri gel emi

Selam arkadaşlar...
5+5 şeklinde seyir yapanlar var mı?

ben 5-5 başladım ve hala 5-5 devam ediyorum, çok da memnunum :)
kilo kaybı açısından bi farkı yok 1-1 ve 5-5in, hangisi size uygunsa onu yapın bence :)

scholarppty nickinizi yanlış yazdım muhtemelen kusura bakmayın, gaz sancısına kaynamış ve ılınmış su da çok iyi gelir,rahatlatır, rezene fayda etmezse deneyebilirsiniz :)

Kızlar yarın dukana başlıyorum, ilk günüm atak günüm ilk günüm bana tavsiyeleriniz varmı? Bende yarın sizlere katılacağım:)
merhaba inşallah herşey istedigin gibi olur sormak istedigin birşey olursa bende dahil olmak üzere eminim bütün arkadaşlar yardımcı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…