Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

senin verdiğin kiloya , sabrına , azmine hayranım ben zaten.. inşallah kalanları da gidecek.. tekrar teşekkür ederim desteğine herkese iyi geceler..

Arkadaşlar önceden Migros'ta Splenda satılıyordu. Bugün iki farklı şubesine gittim ama toz şeklinde göremedim raflarda. Real'de de yok. Eczane haricinde siz nerden temin ediyorsunuz Splenda'yı? Yarın limonlu kurabiye yapmak istiyorum, limon aromasını çoktan aldım ama tatlandırıcım yok

Son düzenleme:
Lütfen zayıflama veya zayıflamaya yardımcı ilaçlar önermeyiniz, ilaç isimleri zikretmeyiniz.

Yağ enzimi ihtiva ediyor diye önemsenmeyip tavsiye edilen ilacın düzenli spor yapılmazsa kolestrolü yükselttiğini, kötü kolestrolün yükselmesine bağlı olarak damar tıkanıklığı ve kalp damar hastalıklarına yol açtığını, kadınlarda adet düzensizliği yaptığını biliyor muydunuz?

Lütfen ilaçları şeker tavsiye eder gibi tavsiye etmeyiniz.

btlbetül çok sagol evet ya bu işi yarın bitirmeliyim kesinlikle yarın bozmıycam

tamam işte ben de öle oldum .. durduramıyorum kendimi.. 1-2 haftadır böyleyim.. bu son diyorum ertesi gün yinedayanamıyorum.. ama bu gün sondu.. gel sende yarın 5 gün saf protein yapalım ..

hadi bakalım bu gün kaçamak yok... hava miss gibi yürüyüş yapın dukandan kopmayın.... gözüm üzerinizde haaaaa :)

günaydın arkadaşlar... 55 li sayılarda takıldım kaldım...sanırım direnç kilom.

kadınlar kulübünde ilk defa mı bir ilaç adı kullandım faydasını gördüm diye öneriliyor acaba?illaki olacaksa küçük bir uyarı olsaydı keşke....

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/480974-cla-kullananlar-deneyimleri-3.html

konuyla ilgili başlık ve spor yapmadan kullandığını yazan üyeler mevcut.keşke herzaman aynı hassasiyeti gösterebilsek????????????????

Son düzenleme:
herkese günaydın arkadaşlar btlbetül mesajını gördüm sevindim evehöxün öyküselimle üstümüzde olsın bu arada öyküselim tamam canım bugün bırakmak yok ona göre birlikte başarıcaz

biri cevap verirse sevinirim nasıl yazılana cevap verirken alıntı yapıp altına cevap yazıyosunuz bu arada ben telefondan yazıyorum biraz zor oluyor bazen kelimeler karışabilir büyük oglum laptopla fazla haşır neşir olunca bir haftadır kaldırma kararı aldık ondan telefonumdan takip ediyorum

Hayirli sabahlar dukandaslar
Bugün tartima asik oldum
Harbiden cok garip, günden güne kilolar nasil degisiyor.. Bi cikiyor, bir iniyor...
Olsun, ben eksilere adapte oluyorum
Persembeye bomba gibi girelim canlar

Bu arada bugün kardesimin günü var.. Pudding yaptim, koca bir tepsiye döktüm.. Megersem kullandigm kakao yagsiz degilmis ama ben günde zaten (bir tatli kasigi miydi?) yag almiyorum, acaba bundan bir kücük parca alsam? Aslinda almasamda olur, canim bile pek cekmiyor...yemiyecem yemiyecem

Son düzenleme:

günaydın insan bir yedimi sonu gelmiyor örnegin ben bir hafta ara verdim nugün yine başlıyorum tabiyki seninli benimkiyle bir degil ama boşver yeme yedin farzet verecegin kiloları düşün

günaydın insan bir yedimi sonu gelmiyor örnegin ben bir hafta ara verdim nugün yine başlıyorum tabiyki seninli benimkiyle bir degil ama boşver yeme yedin farzet verecegin kiloları düşün

Öyle tabi. Yalniz üzüldügüm, kendi diyetime uygun birseyler yapayim, orda birlikte yeriz diye adim atmamdi.. Nekadar sapsalim, kakaonun yag degilde seker oranina bakmisim.. Kakaoda zaten seker yok, ama yag orani %20
emegime yazik
Neyse, arkadaslar begenirde yerler insallah... Bende yemis gibi olurum. Olurmuyum

Merhaba,toplu alinti yapmak istediginde her mesajin sag alt kosesinde iki virgul isareti var cevap vermek istedigin mesajlarda onlara tiklar vede sonrasinda konuya cevap ver yada alinti ile cevapla dersen butun cevap vermek istedigin mesajlar acilacaktir.Ve her mesajin cevabini o mesajin QUOTE ile biten kismindan sonra yazmalisin..ama sanirim telefonlarda toplu alinti yapamiyorsun....kolay gelsin..

Iyi Pazarlar DUKANCANLAR

hepinize guzel,bol - li gunler olsun......

İyi Pazarlar Kızlarrr..

Nasıl güzel, nasıl güneşli bir haftasonu.. :129: Bahar da çaktırmadan gelmiş:116:bileeeee..
Dukan amcanın da dediği gibi bol bol yürüyüş zamanııı ve elbet bu moral ile eksiler de katlanarak gelecektir.. :81:

Dukan kadar etkili ve hızlı kilo verdiren başka bir diyet bilmiyorum.. Tabi ki biraz katı kuralları da varrr.. Ama yine de devam devamm..

Aman dukan dışına çıkmayın, kaçamaklara yanlış yollara sapmayın..

Sevgiileeeeerr

Son düzenleme:
herkese güzel bi hafta sonu diliyorum ben tabiki işteyim neyse napalım alıştık artık insanların özel günlerinde bizim işlerimiz daha yoğun oluyo turizm in cilveleri benim kilo 2 ileri 1 geriyi de aştı artık
28 mart=62.3
29 mart=62.8
30 mart=62.2
31mart=62.5 yarına Allah kerim bakalım

Baharın gelmesi ile maalesef grip salgını da tekrar nüksetti..

Dukan dışına çıkmadan da bahar hastalıklarından halsizliklerinden korunmak tabi ki de mümkün..

Bu nedenle hemen bol baharatlı tavuk çorbası hazırladım.. Hastalanmadan hemen güç kazanmak için çorbalar birebir..

Tavuksuyu Çorba:

200 gr kadar haşlanmış tiftilmiş tavuk eti (tercihen göğüs)
1 tatlı kaşığı z.yağı
1 küçük soğan
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 lt kadar tavuksuyu
2 yumurta
1/2 limon suyu
Karabiber, Nane, Kırmızıbiber, Kayatuzu

Soğanımızı rendeleyip z.yağı ile kavurmaya başlıyoruz.. Daha sonra kepeğimizi de ilave edip kavurmaya devam ediyoruz.
Kepeğin ve soğanın kokusu çıkınca önce tavuk etlerini ekleyip karıştırıyor son olarak da azar azar suyunu ekliyoruz.
Kaynamaya başladıktan sonra altınıp kısıp 10 dk kadar pişiriyoruz.

Piştikten sonra 2 yumurtayı(ben bütün olarak kullandım) Yarım limon suyu ile çırpıp baharatları da ekleyerek terbiyesini yapıyoruz.

Terbiyeyi tancereden aldığımız sıcak çorba ile ılıştırıp öyle tencereye eklerseniz yumurtanız kesilmez..

Tüm ailecek içilebilecek, bağışıklık sisteminizi de destekleyen, tamamen dukana uygun çorbanız hazırrr..

Afiyet Olsuunnnn

Son düzenleme:
Ellerine sağlık canım şuan için çok ihtiyacım olan birşeydi. Kalkacak hali buldum da hala yemek yapacak kuvveti bulamadım kendimde maalesef bu grip döktü bütün vücudumu eklem yerlerim kırılıyor resmen anneciğimin önüne yazdım tarifi şimdi yapıyor bana tarifini tek fazlası tavuk suyu kullanıyoruz yağını aldık nasıl yaptık? Dolabımda muhakkak et tavuk suyu bulunur kavanozlarda arkadaşlar buzdolabında olduğu için etin yağı üst tarafta donuyor kendime ayırdıklarımın yağlarını alıyorum üstünden çok basit bir yöntem muhtemelen tamamen light olmuyordur ama bana yetecek kadar oluyor ki henüz duraklatmadı içtiğim çorbalar.
Güzel arkadaşımın tarifi anneciğimin mübarek ellerinden çıkıcak ben içeceğim hem iyileşeceğim hem diyetime devam edeceğim.

Bu arada dukan diyeti serüvenime bir grip molası ekledim haftasonu itibariyle oğluş mikrobu getirmiş eve önce onu ayaklandırdım çok şükür şimdi kendim yatıyorum ama durmak yok diyete devam ediyorum yalnız sistemimi biraz bozdum haftasonu bol vitamin alabilmek için hep sebze protein yaptım hafta içi normal düzene geçerim hayırlısıyla. Tartılmaya korktum o kadar çok yiyorum ki anlatamam umarım kilo almamışımdır ömrüm vefa ederse :) yarın tartılacağımm.
Haftasonu vitamin bombası gibiydim her öğünde muhakkak acı yeşil biber yemeye çalıştım.
Bol bol bitki çayı içtim
zencefil kattım çaylarımın içine birde toplamda yarım kaşık kadar keçiboynuzu tozu çaylarımın içine eklendi(öksürüğüm vardı bu kaçamak sayılır ama pekmezini tıkmaya kalktılar ağzıma en hafifi buydu nazarımda)
etler her ne olursa olsun bol karabiber ve pulbiberle yenildi
Salatalık çok çok yenildi :2:

Ya birde bişi soracağım ben felaket gazlandım acaba bu konuda kimyondan başka dukana uygun olarak önerebileceğiniz birşeyler varmı davul gibiyim ya

selamlar,

umarim herkesin diyet iyi gidiyodur, ben bu aralar biraz sebze gunlerini cokca yapiyorum, pek yapilmaz ama, diyetin sonuna dogru diyetten iyice ciktim, arti yok ama tabi kilo da gitmiyor, bir an once ipleri yeniden ele almak lazim, guclendirmeye 25 nisana gecilecekse.

zemmuff, mesajini aldim, ama sana cevap yazamiyorum forum izin vermiyor, yazabildigim bi ara cevap atarim.

kızlar bugun eşimle balık restaurantına gittik fileto mezgit yedim 1.5 tane moralim bozuldu pişman oldum ewe gelir gelmez size yazdım günah çıkartırcasına sanki çok bişey değişcekte tutamadım boğazımı nasıl wercem kalan 19 kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…