o gaz dedıgımız motıvasyonla bıle yarına - çıkabılırsın..beyin bu yapamayacagı yok bu vucuda6-7 kılo nedır kı canım ya..deryayı aşmışsın damlada mı bogulacaksın.. 23 kg verdım kaldı 15 kg valla gözumde hiç buyumuyor bılıyor musun..yarısından çogu gıttı ve en önemlısı bız dukanla nasıl kılo verılır ve verılen kılo nasıl korunur bunu ögrendık..gerı kalanda fasa fiso..yeter kı kaçamaksız ve sadık kalalım dukana..bazen düşünuyorum aç kalmadan bu kdar yıyerek verıyoruz kıloları daha neden başka arayışlar içine gırıyoruz kı..çok şukredıp halımıze devam etmek lazım canım..
btlbetül çok sagol evet ya bu işi yarın bitirmeliyim kesinlikle yarın bozmıycam
tamam işte ben de öle oldum .. durduramıyorum kendimi.. 1-2 haftadır böyleyim.. bu son diyorum ertesi gün yinedayanamıyorum.. ama bu gün sondu.. gel sende yarın 5 gün saf protein yapalım ..
hadi bakalım bu gün kaçamak yok... hava miss gibi yürüyüş yapın dukandan kopmayın.... gözüm üzerinizde haaaaa :)
Hayirli sabahlar dukandaslar
Bugün tartima asik oldum
Harbiden cok garip, günden güne kilolar nasil degisiyor.. Bi cikiyor, bir iniyor...
Olsun, ben eksilere adapte oluyorum
Persembeye bomba gibi girelim canlar
Bu arada bugün kardesimin günü var.. Pudding yaptim, koca bir tepsiye döktüm.. Megersem kullandigm kakao yagsiz degilmisama ben günde zaten (bir tatli kasigi miydi?) yag almiyorum, acaba bundan bir kücük parca alsam? Aslinda almasamda olur, canim bile pek cekmiyor...yemiyecem yemiyecem
günaydın insan bir yedimi sonu gelmiyor örnegin ben bir hafta ara verdim nugün yine başlıyorum tabiyki seninli benimkiyle bir degil ama boşver yeme yedin farzet verecegin kiloları düşün
biri cevap verirse sevinirim nasıl yazılana cevap verirken alıntı yapıp altına cevap yazıyosunuz bu arada ben telefondan yazıyorum biraz zor oluyor bazen kelimeler karışabilir büyük oglum laptopla fazla haşır neşir olunca bir haftadır kaldırma kararı aldık ondan telefonumdan takip ediyorum
Terbiyeyi tancereden aldığımız sıcak çorba ile ılıştırıp öyle tencereye eklerseniz yumurtanız kesilmez..
Ellerine sağlık canım şuan için çok ihtiyacım olan birşeydi. Kalkacak hali buldum da hala yemek yapacak kuvveti bulamadım kendimde maalesef bu grip döktü bütün vücudumu eklem yerlerim kırılıyor resmen anneciğimin önüne yazdım tarifi şimdi yapıyor bana tarifini tek fazlası tavuk suyu kullanıyoruz yağını aldık nasıl yaptık? Dolabımda muhakkak et tavuk suyu bulunur kavanozlarda arkadaşlar buzdolabında olduğu için etin yağı üst tarafta donuyor kendime ayırdıklarımın yağlarını alıyorum üstünden çok basit bir yöntem muhtemelen tamamen light olmuyordur ama bana yetecek kadar oluyor ki henüz duraklatmadı içtiğim çorbalar.Baharın gelmesi ile maalesef grip salgını da tekrar nüksetti..
Dukan dışına çıkmadan da bahar hastalıklarından halsizliklerinden korunmak tabi ki de mümkün..
Bu nedenle hemen bol baharatlı tavuk çorbası hazırladım.. Hastalanmadan hemen güç kazanmak için çorbalar birebir..
Tavuksuyu Çorba:
200 gr kadar haşlanmış tiftilmiş tavuk eti (tercihen göğüs)
1 tatlı kaşığı z.yağı
1 küçük soğan
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 lt kadar tavuksuyu
2 yumurta
1/2 limon suyu
Karabiber, Nane, Kırmızıbiber, Kayatuzu
Soğanımızı rendeleyip z.yağı ile kavurmaya başlıyoruz.. Daha sonra kepeğimizi de ilave edip kavurmaya devam ediyoruz.
Kepeğin ve soğanın kokusu çıkınca önce tavuk etlerini ekleyip karıştırıyor son olarak da azar azar suyunu ekliyoruz.
Kaynamaya başladıktan sonra altınıp kısıp 10 dk kadar pişiriyoruz.
Piştikten sonra 2 yumurtayı(ben bütün olarak kullandım) Yarım limon suyu ile çırpıp baharatları da ekleyerek terbiyesini yapıyoruz.
Eki Görüntüle 673017
Tüm ailecek içilebilecek, bağışıklık sisteminizi de destekleyen, tamamen dukana uygun çorbanız hazırrr..
Afiyet Olsuunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?