Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalarrr.
bi kaç gündür duramıyordum topikte. mutsuzum sabırsızım canım sıkkın

3 haftadır bu diyeti yapıyor olsam da yulaf kepeğini hala pişirdiğim zaman yiyemiyorum ancak yoğurtun içine katıp yiyorum ama ekmek ve kek yemeyi özledim.. Mahlep bile ekmekteki o sevmediğim tadı bastıramadı.

3 haftadır bu diyeti yapıyor olsam da yulaf kepeğini hala pişirdiğim zaman yiyemiyorum ancak yoğurtun içine katıp yiyorum ama ekmek ve kek yemeyi özledim.. Mahlep bile ekmekteki o sevmediğim tadı bastıramadı.

galeta karışımını denediniz mi hiç?

oooooo umarım benim eşim gibi atakta yığılıp kalmaz başarılar diliyorum
Valla az bişi tanıyorsam fena hırslandı hiç bırakcak gibi değil canımm başıma iş aldım gibi de düşünüyorum ama şu saat itibari ile odaya her girdiğimde ne yiyebiliriz formunda melül kedi gibi bakıyorrrrr

Ay evet evet zeytini çözdük de akşama kadar kaç defa aradı bi ben birde operatör şirket biliyor, şunu yiyebilirmiyim bunu yiyebilirmiyim diye baya bir tedirgin olmuş bugün. Neyse bizde macera çok yaz yaz forum tükenir...

içine peynir koyup tost yapıp okula götürebilirim oleyyyyy
Aha benim ekmekimdeeeeeennnn. Birazdan birkaç tane yapıp atmam lazım kenara bak sana bir öneri vereyim daha da yumuşak olmasını istiyorsan aynı ölçünün içine süt koyma 3 yk yoğurt koy ay normal sandviç ekmekleri ağlıyor yanında bizde bundan olcaz diye o derece hem hemen sertleşmiyorda mutlaka denemelisin

Adam beni şaşırtmaya devam ediyorrrrr..... Ben yeşil çay içerken yakında meraya salcam ben seni içmem hakiki siyah çaydan başka bişi diyen insan elinde kupa hadi bidaha demlesene şundan diye kovalıyor beni ayyyyyy. Demin bir elinde füme bir elinde peynirle mutfaktan çıkıyordu (heleki o şeyleri ağzıma sokmam diye löp löp tulumları sucukları daha cumartesi günü ben hasta yatağımda yatarken yiyen adam buuuu) Ay Allah'ıııııımmmm ben daha neler göreceğim neyse hadi bakalımmm

Arkadaslar yulaf kepegini bende baslarda yogurda katarak yiyodum sonra yiyememeye basladim krepini yaparak yedim bi sure ondanda igreti gelince en son galeta seklinde yaptim firinda kurutarak.
O en iyisi oldu kitir kitir kemire kemire yiyosun o cig cig yulaf kepegi tadida agza gelmiyor.
Tadindan sikayetci olan varsa tavsiye ederim ...

teşekkür ederim canım .. önerilerini dikkate alıcam umarım bir an önce geçer..
geçmişolsun şu kadın hastalıkları çok zor valla çokk
çok geçmiş olsun tatlım.sağlıktan ötesi yok
teşekkür ederim canım..

teşekkür ederim..

Ben de eşimle beraber yapırum bu diyeti hiç bir şikayeti olmadı ne dersem yiyor içiyor ve 3 haftada 12 kilo verdi.

Ayy gecmis olsun Allah sifa versin

Mikrodalgada bir kere denedim, ama hic yenilebilecek gibi degildi seninki nefis görünüyor, afiyet olsun

ii akşamlar kızlar biraz moralim bozuk yahu 1 haftadır diyetteyim daha 2 kilo gitti off off yazda kapıda nasıl olacak:2:

ayrıca bir sorum olacaktı yorum yapılan mesajlarımı direk nasıl görebilirim aramadan
Bir haftada iki kilo gayet iyi

Ikinizide tebrik ederim, insan verilen kilolari görünce cok seviniyor degil mi esinin daha fazla vermesi normal: hem erkek, hende baslangic kilosu senden cok fazla.. Ikinizede bol eksilerrr.. Bizlerede

merhabalarrr.
bi kaç gündür duramıyordum topikte. mutsuzum sabırsızım canım sıkkın
Ne oldu canim? Özlettin kendini

Ikinizide tebrik ederim, insan verilen kilolari görünce cok seviniyor degil mi esinin daha fazla vermesi normal: hem erkek, hende baslangic kilosu senden cok fazla.. Ikinizede bol eksilerrr.. Bizlerede

teşekkür ederim canım kilo verdikçe diyet yapmak daha rahat hale geliyor. Eşim her zaman kolay vermiştir zaten

ne güzel bayağı ciddiye almış o zaman bu diyeti bırakmamızı engelleyen şey eksiler oluyor inşallah o da eksileri gördükçe devam eder fazla kilo sağlık düşmanı malum

ne çok güldüm yaa sizin maceralar sürer daha canım bu gidişle

evet evet benn ve kesinlikle galeta fikri banada iyi geldi sanırım şimdi fırında yeni ekmeğim var bunda da fiyasko olursa yeni tarifim galetalar olacak teşekkürler

geçmişolsun şu kadın hastalıkları çok zor valla çokk

sağol canım valla erkekler şanslı biz kadınlarda hep bir hastalık ya

Ayy gecmis olsun Allah sifa versin
sağol canım aminn

selamlarr herkese kızlar ıkinci günümde bitti atakta acaba 10 günde kaç kilo veririm birde bu diyetin hiçbir evresinde tatlıdan eser yok galiba en çok bunda zorlanacağım bir tatlı hastası olarak:)

Ben de eşimle beraber yapırum bu diyeti hiç bir şikayeti olmadı ne dersem yiyor içiyor ve 3 haftada 12 kilo verdi.

harika bişe 3 haftada 12 kilo bizede söylede bizde verelim ne dersen yiyip içelim:))

selamlarr herkese kızlar ıkinci günümde bitti atakta acaba 10 günde kaç kilo veririm birde bu diyetin hiçbir evresinde tatlıdan eser yok galiba en çok bunda zorlanacağım bir tatlı hastası olarak:)

diyetin hayırlı olsun canım kaç kg verirsin senin bünyene bağlı ben 10 günde 4kg vermiştim ama şimdi 22. günümdeyim ve verdiğim kilo 6.4 ilk başta vücut ödem atıyor ve fazla suyunu bırakıyor bu yüzden kilolar çabuk iniyor sonrada azar azar vedalaşıyoruz yağcıklarımızla ve tatlı yok diye üzülme şu atak evresini bir atlat ne tatlı tarifleri bulacaksın dukana uygun bak gör

mrb kızlar
ya bana hergün yaptığınız ekmek tarifi verebilirmisiniz çok fazla tarif var en beğendiğinizi yazarsanız sevinirim 2 gün atak yapmam lazım gerildim valla ya

buldum buldummmmmmm yiyebildiğim enfes bir dukan ekmeği tarifi denedim ve tadı mükemmellllllllllllllllllllll hatta geç saat olmasına rağmen bu gün yulaf yemediğim için resmen saldırdım ekmeğe ps gününde olduğum için labnem ve salatalığımla müthişşş bir lezzet akımı olduuuuu

bu arada tarif şu netten buldum

8 yemek kaşığı yulaf kepeği
• 3 adet yumurta
• 1 tatlı kaşığı instant maya
• 1 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
• 5 yemek kaşığı light süt
• 1 çay kaşığı tuz
• 1 çay kaşığı tatlandırıcı

Yapılışı:

1- Yumurtaları çırpma kesesine alın aynı keklerde yaptığımız gibi köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
2- Yumurtalara geri kalan malzemeyi ilave edip düşük devirde pürüz kalmayıncaya kadar karıştırın.
3- Fırınınızı 200 dereceye ısıtın. Kalıbınızı 1- damla sıvıyağ ile yağlayıp peçete ile silerek tüm yüzeyin yağlanmasını sağlayın.
4- Hazırladığınız ekmek karışımını kalıbınıza dökün.
5- 200 derece fırında 10 dakika pişirdikten sonra fırın ısısını 120 dereceye düşürün 10 dakika da bu ısıda pişirip fırından alın.
6- Soğuyunca kalıptan çıkartın ve dilimleyin.

mrb kızlar
ya bana hergün yaptığınız ekmek tarifi verebilirmisiniz çok fazla tarif var en beğendiğinizi yazarsanız sevinirim 2 gün atak yapmam lazım gerildim valla ya

sanada bu tarifi tavsiye ederim yalnız ben yumurtalardan sadece birinin sarısını koydum diğer ikisinin akını kullandım yumurta kokusu çok sinmesin diye 22 gündür dukandayım ilk defa yulaf kepeğini severek yedim pasta ve ekmek arası bir tadı var

dukan meleklerim deneyenleriniz bilir ben evde labne yapmak istiyorumda bunlardan hangisi daha güzel oluyor

1.tarif:
1litre süt 1 yemek kaşığı sade aktivya ile mayalanır.

2.tarif:
-200 gr süttozu(=1 paket Pınar süttozu)
-2 su bardağı ılık su
-3 yk yarım yağlı yoğurt(%1,5 yağlı)
-1/8 çay kaşığı=1 damla mikrobiyel peynir mayası(aslında ben kullanmamıştım fakat bazılarımızın labnesi tutmayınca eklenebilir diye düşündüm.gerçekten de maya kullanan arkadaşlarınki şansa bırakmadan tuttu.)

yada sizin denediğiniz başka bir tarif var mı ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…