kızlar merhaba herkese:) diyetime 27 şubatta başladım ve 13 kilo verdim güzel gidiyordu ama yine kabızlık cekiyorum 3 gündür hala gecen haftaki kilomdayım bugün geçer umarım.. canım tatlı türü şeyler çekiyor ama yapmamaya uğraşıyorum çünkü o tadı alınca bünye hep ister gibime geliyor buda kilo verimini yavaşlatır.. şöyle bir sorum olacak sarelle nin şekersizi var tatlandırıcıyla yapılmışı bu bize uygun mu dün migrosta diyabet ürünler reyonunda gördüm almadım sorayım sizlere dedim:)
eger takilip kaldiysan su yerine yesil cay icin diyorlar.eger icebiliyorsan bir dene istersen.ben yaprak olani agir buluyorum ama poset yesil cylar denenebilir.kolay gelsin.
evet sana katılıyorum. ben dr oetkerin light pudingini kullanıyorum. bir kutuda iki poşet puding var ve bir poşetinden 3 küçük kase çıkıyor. tabi bir günde sadece bir kase yiyebiliyorsun. çalıştığım için pratik çözümler üretmeye çaışıyorum. onun dışında bir de krep yapıyorum başka da dukan tarifi yapmıyrum hiç vaktim yok. ama light çikolatalardan falan alabileceğimiz bir yer yok mudur ya internette..
Canim her yerde var
Misal Gayol'lar.. Sekersiz, yagsiz.. Üzerinde cactus yazanlar cok güzel, yumusak :) Su an cebimde Blink pastili var, bunu dün bilkada buldum.. Sekersiz, yagsiz:)
SuperBrugsen ve SuperBest de cikisa yakin bölùmlerinde özel "sekersiz" seker ve cikolata reyonu var.. Cikolatalara dikkat, yag oranlari fazla oluyor genelde... Ve sekerlerin bazilarinda domuz gelatini var, bunlardanda uzak durursan iyi olur
Ama her marketin cikisinda (kasalarin orda) mutlaka sekersiz sakiz ve pastil bulabilirsin.. Ben günde bir iki tane agzima atiyorum, abartmiyorum.. 7elevende de var..
canım ben netten tatlandırıcımı,süttozunu felan aldım hazırda bekletiyorum,acil durumlar için,çikolata yapıp,küçük kalıplara koyarım donar,tarif vardır muhakkak,böyle yaparsan daha uygun olur,hem hazır olanların içeriğine güvenmiyorum ben
hic biri yakin degilnetto da yada fakta da varmi? ben gelatini sadece yumusak sekerlerde var saniyordum:26:soyledigin iyi oldu cok sagol canim
benim kullandığımda ikili pakette light olandan. O zaman light olan yerine şekersiz olanları tercih etmek daha mı doğru?onlarında yağ oranına bakmak lazım.
Tebrikler iyi vermissin sende,madem dukan cisin takil bizeBende suan dukan yapiyorum ve 8 kilo verdimm :)
bu sabah tartildim 80,3 gördüm umarim yarin artik sonunda 79.9 görürürüm yaa
hepimize basarilarr ve kolay gelsin
Umarım şu duraklamayı kırdığımı yarın sizinle de paylaşabilirim. Çünkü ben stres yapıyorum perşembeye şişiyor cumaya iniyorum yaaa
Tebrikler iyi vermissin sende,madem dukan cisin takil bize
Fazla bakamasamda takilmaya calisacam en azindan kilo bildirimi :)
canım yağ oranının fazla olması içinde fruktoz olmasından iyidir bence :26:
arkadaşlar bir yardımcı olur musunuz bize? dr. oetker light puding kullanıyoruz, içinde fruktoz olduğunu yeni fark ettim. sizce bir zararı olur mu, içindekiler kısmının sonunda yazıyor, yani diğer tatlandırıcılar içinde daha fazla mevcut ama bilmiyorum bir yardım edin, kullandım ve duraklatmıyor, zararını görmedim diyen var mı :26:
tatlı krizindeyim ve tatlandırıcım yok, puding bana bakıyor dolaptan :18:
Biz burdan 6 arkadas yaris basligi acmistik ve aylik hedefler belirlemistik.Motivasyon acisindan gercekten ise yariyordu.Simdi bir fikrim var:26ersembeleri zaten kilo bildirimleri yapiyoruz simdi birde yaris listesi ekleriz.Aylik en cok kiloyu veren kazanir ve ayin Dukankralicesi olur Tabi sartlarin esit olmasi adina seyir evresindekilerin olmasi daha uygun olur.yani atak ve guclendirmedekiler katilmasin.eger fikrimi onayliyorsaniz katilmak isteyenler soylesin bana ona gore aylik liste yapariz
lisa cım şöyle bir şey sormuştum, sen deneyimlisin, yardımcı olur musun canım :26: kimse bir şey demiyor :44:
Biz burdan 6 arkadas yaris basligi acmistik ve aylik hedefler belirlemistik.Motivasyon acisindan gercekten ise yariyordu.Simdi bir fikrim var:26ersembeleri zaten kilo bildirimleri yapiyoruz simdi birde yaris listesi ekleriz.Aylik en cok kiloyu veren kazanir ve ayin Dukankralicesi olur Tabi sartlarin esit olmasi adina seyir evresindekilerin olmasi daha uygun olur.yani atak ve guclendirmedekiler katilmasin.eger fikrimi onayliyorsaniz katilmak isteyenler soylesin bana ona gore aylik liste yapariz
Evet gerek senin sorunla gerekse onceki sorulara istinaden bu light puding,sekersiz puding;diabetik sarella,diabetik recel ......gibi urunlerle ilgili son noktayi koyalim arkadaslar:
Bu tarz diabetik urunlerde genelde tatlandirma amacli kalorisiz tatlandirici degil fruktoz kullanilir genelde vede bu tarz urunler yagsiz degildir.O yuzden diabetik urunleri tatlandiricisiz diye guvenip kullanmiyoruz
Light yada sekersiz puding dedigimiz urunlerde ise kivam tutturmak icin kullanilan malzemelerin tam olarak ne oldugundan emin olmadigimizdan vede buda genellikle patates yada pirinc nisastasi oldugundan miktari konusundada emin olamadigimizdan en temizi ve sagliklisi guvenilir olani evde kendimizin hazirlayacagi sut,misir nisastasi,tatlandirici ve kakao ile hazirlanacak puding olacaktir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?