Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

1) Süt tozu kremadan farklı. Ben süpermarketlerde sadece Pınar'ın süt tozunu bulabildim, başka marka var mı bilmiyorum. Migros ve Carrefour'da var ama nispeten büyün şubelere gitmelisin. Her şubesinde bulamayabilirsin.

2) Buğday kepeğini Real'den aldım. Buğday kepeği, yulaf kepeği, yulaf kepeği-galeta karışımı vs hepsi mevcut Real'de, ayrıca geçen gün Carrefour'da da gördüm.

3) Toz tatlandırıcıyı eczanelerden alabilirsin, daha önce Splenda'yı Migros'ta görmüştüm ama son zamanlarda gittiğim hiçbir şubede Splenda yoktu. Carrefour'dan stevia aldım ama açıkçası memnun değilim, tadı midemi bulandırıyor, kahveme az da olsa stevia koyarsam garip bir tat alıyorum, bu nedenle pek kullanamıyorum, evde öylece duruyor. Kısacası Splenda iyidir :)

çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.

ben süt tozunu aktardan aldım.ama gurmenette pınar süt tozu var ve aradığın diğer ürünlerde.mutlaka bak.

biri yarış mı demiş.tabi ki varım.ama geçen hafta başlatsaydınız ben kraliçe olacaktım üzüldüm şimdi (2 kilo vermiştim ya )

olsunnn sağlık olsun.bu sonuçta fena değil.özellikle 7 sene sonra 74 ü görünce

geçen hafta : 75
bu hafta : 74,3
giden : -700

herkese günaydın.inşallah bol eksiler görürüsünüz bugün

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
ilk bildirim benden gelsin yine
(aslında birkaç saat sonra tartılıp daha minik bir rakam söylemek istiyorum ama kahvaltı yapmam lazım))
güncel kilo: 64.4

bel ve basen ölçülerime de baktım
bel: 67
basen: 95 olmuş
yaşasın diyorum başka da bişey demiyorum

Gunaydinlar..herkese mutlu v eksili gunler olsun insallahhh..lisabella ablam iyi fikir yarisma ben de varim bendee dely abla bildirimim :

Gecen hafta;71
Guncel kilo;70

1kilo bunada sukur diyorum hepicinize hayirli gunler ..dely abla simdiden emegine saglik..

Gunaydin herkeze
Ben listede yokum ama eklerseniz coook sevinirim
bilgilerim soyle

Baslangic kilom: 61
Hedef Kilo : 55
Gecen hafta : 58.600
Guncel kilo :57.900
Haftalik kayip: 700

Bugun 3 yildan beri ilk kez tartida 57 li rakami gordum nasil mutluyum anlatamam 52
Arkadaslar gercekten dikkat edince ve spor da yapinca kilolar akip gidiyor. En kucuk bir kacamak haftalarimiza mal oluyor, yaz yaklasti ve benim kaybedecek vaktim yok
biran evvel guclendirme evresine gecmek istiyorum o yuzden asla kacamak yook, ha gayret son 3 kg

günaydın kızlar ,kilo bildirimim şöyle..

geçen hafta 84.6
bu hafta 83.6

giden :1.00 kg

iyi geçen haftadan iyiyim

bu hafta sporu daha sıkı tutacağım inşallah haftaya daha güzel sonuç alırım

Son düzenleme:
günaydınlaar

başlangıç tarihi:25.03.2013
başlangıç kilo:70,8
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:68,5
güncel kilo:67,3
boy:1.68
haftalık kilo farkı:1,2

heeyy ilk defa 1 klonun üzerinde verdim. çok sevindim.
hepinize bol - li bildirimler.

günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol

baslangic tarihi:21 ocak 2013

baslangic kilo:64,1 kg

hedef kilo:54 kg

gecen haftaki kilo:55,3 kg

guncel kilo:53,9 kg

1 haftalik degisim -1,4
aslında daha çok eksilerdeydim ama dünkü ödül öğünümün etkisi artık kilo bildirimi yapmam galiba çünkü güçlendirmeye geçtim bu son du herkese bol eksili günler

günaydın kızlar eksik bildirim yapmışınız dely herzaman uyarıyor ya yardımcı olalım lütfen
başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
boy
güncel kilo
herkesi tebrik ederim umarım bu hafta kimse + çıkmaz

başlangıç tarihi:8 mart
başlangıç kilosu:101.2
boy:1.72
geçen haftaki kilo:95.3
güncel kilo:92.6
haftalık fark:2.7
toplam fark:8.6

hayırlı uğurlu olsun :)) eğer ton balığı seviyorsan almanı öneririrm light olanından alacaksın. çantana attınmı olay tamamdır :) benim için kurtarıcı oluyor çok acıktığı durumlarda. çocuk olayına gelince bence takma. akışına bırak. eninde sonunda olacaktır canım çevremde tedaviler sonuç vermeyen ama huzura kavuştuklarında artık bebek olayını çok umursamadıklarında bebek sahibi olan 2 ayrı çift var. olay beyinde bitiyor birazda. tekrar aramıza hoşgeldin,

anladım. o zaman bende stevia alayım. en azıdnan sadece tatlı krizlerim için birşeyler yaparım haftada bir tüketirim. çay ve türevlerini zaten şekersiz içiyorum. teşekkür ederm cevabın için...

daha yolun çok başında biri olarak inşallah senin gördüğün bu evreyi ben de görebilirim diye dua ediyorum. yeni kilonla yeni fiziğinle mutluluklar....

Hepinize günaydın dukan fıstıkları :):) dün bahsettiğim şekersiz sarelle konusunda cevaplarınız için teşekkür ederim almadım:) onun yerine dukan helva yaptım akşam ama çok sıvı oldu beceremedim galiba :)))) zamanla olur artık:) kaçamak yapmıyorum yapsamda dukana uygun oluyor vermem gereken kilo fazla bu yüzden sizlerinde desteğiyle bol iradeliyim birde inanılmaz farkediyor kilo verdiğim :) bu kadar güzel bir duygu yok diyorum başka birşey demiyorum,sadece sağlıklı olmak istiyorum :) hepinize bol - ler ve enerjili bir gün diliyorum :)
başlangıç tarihi:27.02.2013
başlangıç kilo:105.7
hedef kilo:65
geçen haftaki kilo:94.0
güncel kilo:93.0
boy:1.73
haftalık kilo farkı:-1000gr

Günaydın arkadaşlar;

Umarım hepiniz iyisinizdir. Yarış fikri süper olmuş 1 aydır 63-64 le cebelleşiyorum Motivasyonum acayip azaldı, yarış sayesinde belki biraz gaza gelirim ben de. Adetimin 5. günündeyim bu arada, ama şu tatlı krizim bi türlü geçmedi, resmen canım kanım çekiyor. Dün dukanella yaptım, 3 günlük hakkımı lıkır lıkır 10 dakkada götürdüm. Nolursunuz şu yarışı başlatalım hemen, hepinizi çok öpüyorum

Geçen hafta:64
Bugün:64

Delycim geçen hafta yoktun, bayağı meraklandık hepimiz. Tuhaf demi, insanın aslında hiç tanımadığı biri için endişelenmesi, ama bi o kadar da güzel ve insani. Şimdiden ellerine sağlık canım

Tebrik ederim tatlım son zamanlarda biraz sıkıntı çektin ama sonunda hedefine ulaştın ödül öğünün de afiyet olsun

başlangıç tarihi:8 mart
başlangıç kilosu:101.2
boy:1.72
geçen haftaki kilo:95.3
güncel kilo:92.6
haftalık fark:2.7
toplam fark:8.6

Harikasın 1 haftada 2,7 kg fark çok güzel inşallah hep böyle devam etsin

Herkese günaydın..... Yine bir perşembe geldi.... Herkes pazartesi sendromu yaşar biz de perşembe sendromu yaşıyoruz (ben pazartesi sendromunu da yaşıyorum ) Ben de bildirimimi yapayım sonuç tatmin edici değil ama yine de -'li bir hafta oldu + dan iyidir.....

baslangic tarihi:11 Mart 2013

baslangic kilo:64,8 kg

hedef kilo:57 kg

boy:1,68

gecen haftaki kilo:59,5 kg

guncel kilo:59,1 kg

1 haftalik degisim: -0,4

Toplam değişim: -5,7

Son düzenleme:
herkese günayın der bl eksili günler dilerim
başlangıc tarihi:7nisan2013
başlangıç kilom:101.1
geçen hafrtaki:98.7
güncel:96.0
fark:2.7
hepinizi öptüm delly şimdiden teşekkür ederm tablo için

Evet Evet Evet bende yarışa katılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…