bu süt tozu neskafenin içine konulan kremadan farklı mı?ben de menümü çeşitlendirmek istiyorum.ama buğday kepeğini bulamadım.süt tozu da kafamı karıştırdı.tatlandırıcı konusunda tabletleri gördüm hep.ben toz olanından almak istiyorum ama sorduğum eczanelerde bulamadım.
merhaba canlar...
annem rahatsız olduğu için memlekete geldim.yarın ameliyat olacak hepinizden dua bekliyorum...inşallah başarılı bir ameliyat olur.
bunun yanında diyetten oldukça uzaklaştım.inşallah haftaya devam edeceğim.
lisabella yarışma fikride çok iyi gerçekten...ben sizin o sayfanızı takip etmiştim bi dönem.
en son 18 nisana kadar 5 kilo falan yazmıştınız sanki...
haftadan itibaren bende katılmak isterim..
hepinizi öpüyorummm...
bu süt tozu neskafenin içine konulan kremadan farklı mı?ben de menümü çeşitlendirmek istiyorum.ama buğday kepeğini bulamadım.süt tozu da kafamı karıştırdı.tatlandırıcı konusunda tabletleri gördüm hep.ben toz olanından almak istiyorum ama sorduğum eczanelerde bulamadım.
çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.
ben süt tozunu aktardan aldım.ama gurmenette pınar süt tozu var ve aradığın diğer ürünlerde.mutlaka bak.
biri yarış mı demiş.tabi ki varım.ama geçen hafta başlatsaydınız ben kraliçe olacaktım üzüldüm şimdi (2 kilo vermiştim ya )
olsunnn sağlık olsun.bu sonuçta fena değil.özellikle 7 sene sonra 74 ü görünce
geçen hafta : 75
bu hafta : 74,3
giden : -700
herkese günaydın.inşallah bol eksiler görürüsünüz bugün
günaydın arkadaşlar
ilk bildirim benden gelsin yine
(aslında birkaç saat sonra tartılıp daha minik bir rakam söylemek istiyorum ama kahvaltı yapmam lazım))
güncel kilo: 64.4
bel ve basenölçülerime de baktım
bel: 67
basen: 95 olmuş
yaşasın diyorum başka da bişey demiyorum
günaydın kızlar eksik bildirim yapmışınız dely herzaman uyarıyor ya yardımcı olalım lütfenGunaydinlar..herkese mutlu v eksili gunler olsun insallahhh..lisabella ablam iyi fikir yarisma ben de varim bendeedely abla bildirimim :
Gecen hafta;71
Guncel kilo;70
1kilo bunada sukur diyorum hepicinize hayirli gunler ..dely abla simdiden emegine saglik..
teşekkür ederim :)) bugün ilk günüm:)) pek mutlu ve enerji doluyum inşallah böyle gider... ben hiç diyet yapmadım şimdiye kadar... profesyonel sporcuydum zaten ayarlı yiyorduk. Ama sporu bırakıp, evlenince bebeğim olsun diye tedaviler ilaçlar(ki hala bebek yok() ruhi sıkıntıdan herhalde çok tatlı yemeye başladım... sonra hooopp 5 senede 12 kilo (( ama sıkıldım vercem, bu kilo hamallığından kurtulacağım... çok sevdim ben burayı herkes birbirine destek oluyor:)))
Tatlandiricilarin etkileri buyuk bir muamma..Onceleri onerilen aspartam daha sonra kansere yol actigi analasilinca piyasadanda dukan onerisindende kalkti.Onun yerine tamami ile dogal bir bitkiden elde edilen stevia aldi.bunun bile uzun vadede etkisi tam olarak bilinmediginden belirtilen olculu kullaniminda bile cok asiriya kacmamak oneriliyor.
günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol
baslangic tarihi:21 ocak 2013
baslangic kilo:64,1 kg
hedef kilo:54 kg
gecen haftaki kilo:55,3 kg
guncel kilo:53,9 kg
1 haftalik degisim -1,4
aslında daha çok eksilerdeydim ama dünkü ödül öğünümün etkisiartık kilo bildirimi yapmam galiba çünkü güçlendirmeye geçtim bu son du herkese bol eksili günler
günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol
baslangic tarihi:21 ocak 2013
baslangic kilo:64,1 kg
hedef kilo:54 kg
gecen haftaki kilo:55,3 kg
guncel kilo:53,9 kg
1 haftalik degisim -1,4
aslında daha çok eksilerdeydim ama dünkü ödül öğünümün etkisiartık kilo bildirimi yapmam galiba çünkü güçlendirmeye geçtim bu son du herkese bol eksili günler
başlangıç tarihi:8 mart
başlangıç kilosu:101.2
boy:1.72
geçen haftaki kilo:95.3
güncel kilo:92.6
haftalık fark:2.7
toplam fark:8.6
Biz burdan 6 arkadas yaris basligi acmistik ve aylik hedefler belirlemistik.Motivasyon acisindan gercekten ise yariyordu.Simdi bir fikrim var:26ersembeleri zaten kilo bildirimleri yapiyoruz simdi birde yaris listesi ekleriz.Aylik en cok kiloyu veren kazanir ve ayin Dukankralicesi olur Tabi sartlarin esit olmasi adina seyir evresindekilerin olmasi daha uygun olur.yani atak ve guclendirmedekiler katilmasin.eger fikrimi onayliyorsaniz katilmak isteyenler soylesin bana ona gore aylik liste yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?