Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

TÜNAYDIN HERKESLE
BİLDİRİM
Başlama 14.03.2013
başlama kilo 110,4
boy 170
hedef 70
geçen hafta 100,5
bu hafta 100,4
giden -100gr

Merhaba,
Atakta 3. günüm tablonu görünce daha fazla motive oldum :) başlangıç kilomuz boyumuz ve hedef kilomuz aynı :) umarım ben de sonuna kadar götürüp başarıya ulaşırım. Tebrik ederim.

Sevgiler

Atakta 3. günüm. Kaldı 2 gün :) 2 günde 2,2 kg vermişim. Ne su varmış vucudumda :) Gidenin çoğunluğunun su olduğunu, seyire geçtiğimde 1-2 kg alacağımı bilerek devam ediyorum. Ama bugün inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum. Oysa ilk 2 gün çok iyiydi acıkmadan devam etmiştim. Ama bugün hem açım hem de başım ağrıyor. ara öğünlerde küçük yoğurt, yağsız ayran tüketiyorum. Ana öğünlerde yumurta, tavuk, lor, ton balığı, peynir, krep şeklinde gidiyor. 2 litre suya bana mısın demiyorum (1 hafta öncesinde günde 1 bardak bile içemezdim) Günde 2 tane de yeşil çay içiyorum. Ama bu baş ağrısı nedir anlamadım
Bir de ben 2 gündür yemeklerimde hiç yağ kullanmadım. Yağ ve tuz kullanımınız varsa günde ne kadar kullandığınızı yazar mısınız?
Herkese bol motivasyonlu günler diliyorumm

Günaydın güzel dukaniçeler;

Yine bir perşembe geldi çattı.
İşte bu haftak bildirimim:

Başlama 11.03.2013
başlama kilo: 80kg
boy 164 cm
hedef 56
geçen hafta 72.7
bu hafta 71.4
giden 1300gr

Başlama 11.04.2013
başlama kilo: 77.6kg
boy 170 cm
hedef 65
geçen hafta 73.2
guncel kilo :72.3
1 haftallik fark:900 gr
toplam fark:5.300 kg( hem de tam 2 hafta icinde)

Heeeey gecen hafta yarisa baslayanlar yarista ikinci haftaya giriyoruz gecen hafta bildirenler yine bildirsin guncellerini

Kitabi edindin umarim canim...yag gunde 1 tatli kasigi tuz ise olabildigince az kullanilmasi oneriliyor belli bir limiti yok ama tuzun su tutama ozelliginden dolayi makul olculerde azaltilmasi gerekiyor...yemekleri cok tuzsuz yiyemiyorsanda degisik baharatlar katarak tat verebilir tuzsuzlugunu cok hissetmeyebilirsin ...

Başlangıç tarihi:21.01.2013
Başlangıç Kilo: 83 kg
Hedef Kilo: 60 kg
Geçen Haftaki Kilo: 68.8
Bu Haftaki Kilo: 68.5
Bir Haftalık Değişim: 0.3
Kalan Kilo: 8.8
Toplam Giden: 14.2
Boy: 1.70

Başlangıç tarihi: tam gününü hatırlamıyorum ama Mart ayının sonlarında
Başlangıç kilo: 88.8
Hedef: 65 (şimdilik)
Boy:1.72
Geçen hafta: 83.0
Bu hafta: 81.1
Fark: -1.9
Toplam fark: -7.7

Hepinizi tek tek tebrik ediyorum Dukaniçeler! Harikasınız! :124:

Ben diyete ilk başladığım zamanlar hangi tarifi yapsam, hangi tatlıyı yesem diye düşünüyordum.
Son zamanlarda yeme-içme işini otomatiğe bağladım.
Seyirde olmama rağmen tatlı yemedim, Simla'nın limonlu pastanı denemeyi düşünüyordum ama sonradan vazgeçtim
Yediklerim nerdeyse hep aynı.
Herkesin kişiliğine göre değişen bir durum sanırım bu, kimisi her gün aynı şeyleri yemekten bıkar, ben ise her gün ne yiyeceğimin önceden belli olmasını ve bir plana bağlı olmayı seviyorum :)
Sebze günümde bile normal protein gününe biraz haşlanmış sebze ekledim o kadar.
Ne kadar tembelim, değil mi!

Son düzenleme:
Ah yaa kilo bildirimi yapmayı unutuyordum az dahaa... Durum pek iç açıcı değil ama olsun yine de. Yılmak yok hala umutluyum :S

Başlangıç tarihi 10/01/2013
Başlangıç kilo 67.5
Boy 1.66
Hedef kilom 58
Geçen Haftaki Kilom 62.3
Bugün kü Kilom 63.00

kitabı aldım cnm diyete başlamadan bir kez okudum. şimdi yeni baştan okuyorum ama tuz ve yağ konusunda tereddütte kaldım açıkçası. O yüzden sordum. teşekkür ederim cevabın için :)

Kızlar yarış için buradan takip etmek zor oluyor katılmış olan arkadaşlar lütfen orayada yazarlarsa kilolarını çok iyi olur

kitabı aldım cnm diyete başlamadan bir kez okudum. şimdi yeni baştan okuyorum ama tuz ve yağ konusunda tereddütte kaldım açıkçası. O yüzden sordum. teşekkür ederim cevabın için :)

canim cok ozur dilerim ben biran karistirdim sen degildin o kusura bakma

haa bir de ben bugun ruyamda diyetimi bozdum hemde bir adet galetayla
sozde toptanci kilikli bir marketteymisim,kizin teki tanitim icin servis edilen galeta paketinin bi tanesini acip icinden bir galeta alip bir manken edasiyla onumden yuruyup gecti gitti.artik nasil bir ozlemse ben de o kizin hemen ardindan paketten bir tane galetayi kaptigim gibi catur cutur goturdum ve sonra dedimki;amaaan nasil olsa 2 haftadir diyetteyim ve bu ilk kacamagim,olmaz bisey deyip kendimi kandirdigimin farkindaligiyla beraber yuzumu dusurerek yuruyup gittim
uyandigimda bu kacamagin sadece ruya oldugunu farkettim ve baya bi rahatladim.hemen gidip tartildigimda,2 gunden beri 500 gr verdigimi gordum.bu ne guzel ruyadir

merhaba inan başlarda bende bu kadar kısa sürede verebileceğime inanmıyordum daha uzun sürer dedim ama vakit nasıl geçti hiç anlamadım :) ama dukana baştan inandım ve hiç pesetmedim .. şükürler olsunki bir hafta bile + görmedim azaldı bazen ama sürekli - gördüm bu çok büyük motivasyon oldu benim için. Birde bunlar benim evlilik ve doğum sonrası aldığım kilolar olduğu için sanırım biraz daha kolay gittiler :) kalan 6 kilo oturmuş bi kilo i biraz zorlayacak sanırım:2: Sende pes etme devam et sakın vazgeçme

Merhaba kızlaaarrr!!

Beni unuttunuz mu bakalım? Ben sizi unutmadım ama 2 haftadır çok yoğunum. Geçen hafta da bugün de Perşembe olduğunu bile unutuumm Yazdıklarınızı da okuyamadım hiiçç.. Umarım bana kızmadınıızz :26: Bu hafta da böyle geçsin. Haftaya müthiş eksili bildirimlerinizi aliyim olur muuu? Sevgiler hepinizeee... Mutlu günler mutlu diyetleeerrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…