Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta izinde olduğum için çocuktan tartılmama rağmen girip bildirim yapamadım
O yüzden bu hafta erkenciyim:)
başlangıç tarihi : 28.01.2013
başlangıç kilo : 78.200
hedef kilo : 58.000
geçen haftaki kilo : 65.300
güncel kilo : 64.100
boy : 1.61
çoğu gitti azı kaldı
Herkese bol eksili günler dely cim eline sağlık
Gözün aydın! :)
Yurtdışındasın galiba, Dukan reyonundan bahsettiğine göre
Atakta 3. günüm. Kaldı 2 gün :) 2 günde 2,2 kg vermişim. Ne su varmış vucudumda :) Gidenin çoğunluğunun su olduğunu, seyire geçtiğimde 1-2 kg alacağımı bilerek devam ediyorum. Ama bugün inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum. Oysa ilk 2 gün çok iyiydi acıkmadan devam etmiştim. Ama bugün hem açım hem de başım ağrıyor. ara öğünlerde küçük yoğurt, yağsız ayran tüketiyorum. Ana öğünlerde yumurta, tavuk, lor, ton balığı, peynir, krep şeklinde gidiyor. 2 litre suya bana mısın demiyorum (1 hafta öncesinde günde 1 bardak bile içemezdim) Günde 2 tane de yeşil çay içiyorum. Ama bu baş ağrısı nedir anlamadım
Bir de ben 2 gündür yemeklerimde hiç yağ kullanmadım. Yağ ve tuz kullanımınız varsa günde ne kadar kullandığınızı yazar mısınız?
Herkese bol motivasyonlu günler diliyorumm
kitabı aldım cnm diyete başlamadan bir kez okudum. şimdi yeni baştan okuyorum ama tuz ve yağ konusunda tereddütte kaldım açıkçası. O yüzden sordum. teşekkür ederim cevabın için :)Kitabi edindin umarim canim...yag gunde 1 tatli kasigi tuz ise olabildigince az kullanilmasi oneriliyor belli bir limiti yok ama tuzun su tutama ozelliginden dolayi makul olculerde azaltilmasi gerekiyor...yemekleri cok tuzsuz yiyemiyorsanda degisik baharatlar katarak tat verebilir tuzsuzlugunu cok hissetmeyebilirsin ...
kitabı aldım cnm diyete başlamadan bir kez okudum. şimdi yeni baştan okuyorum ama tuz ve yağ konusunda tereddütte kaldım açıkçası. O yüzden sordum. teşekkür ederim cevabın için :)
Kızlar yarış için buradan takip etmek zor oluyor katılmış olan arkadaşlar lütfen orayada yazarlarsa kilolarını çok iyi olur
merhaba,
atakta 3. Günüm tablonu görünce daha fazla motive oldum :) başlangıç kilomuz boyumuz ve hedef kilomuz aynı :) umarım ben de sonuna kadar götürüp başarıya ulaşırım. Tebrik ederim.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?