Merhaba kızlaaarrr!!
Beni unuttunuz mu bakalım? Ben sizi unutmadım ama 2 haftadır çok yoğunum. Geçen hafta da bugün de Perşembe olduğunu bile unutuummYazdıklarınızı da okuyamadım hiiçç.. Umarım bana kızmadınıızz :26: Bu hafta da böyle geçsin. Haftaya müthiş eksili bildirimlerinizi aliyim olur muuu? Sevgiler hepinizeee... Mutlu günler mutlu diyetleeerrr...
Merhaba kızlaaarrr!!
Beni unuttunuz mu bakalım? Ben sizi unutmadım ama 2 haftadır çok yoğunum. Geçen hafta da bugün de Perşembe olduğunu bile unutuummYazdıklarınızı da okuyamadım hiiçç.. Umarım bana kızmadınıızz :26: Bu hafta da böyle geçsin. Haftaya müthiş eksili bildirimlerinizi aliyim olur muuu? Sevgiler hepinizeee... Mutlu günler mutlu diyetleeerrr...
merhaba inan başlarda bende bu kadar kısa sürede verebileceğime inanmıyordum daha uzun sürer dedim ama vakit nasıl geçti hiç anlamadım :) ama dukana baştan inandım ve hiç pesetmedim .. şükürler olsunki bir hafta bile + görmedim azaldı bazen ama sürekli - gördüm bu çok büyük motivasyon oldu benim için. Birde bunlar benim evlilik ve doğum sonrası aldığım kilolar olduğu için sanırım biraz daha kolay gittiler :) kalan 6 kilo oturmuş bi kilo i biraz zorlayacak sanırım:2: Sende pes etme devam et sakın vazgeçme
Arkadaşlar kilo vermeyi hızlandırmak için neler yapabiliriz, önerileriniz var mı?
Ben Dukan kitabını hatim ettim artık okuya okuya, acaba gözden kaçan bir şeyler var mıdır diye
Hazır bu kadar motive olmuşken daha çok kilo vereyim istiyorum
En büyük hobisi yemek yemek, atıştırmak olan ben için artık acıkmıyor olmak bir mucize!
Bundan sonuna kadar faydalanmam lazım
Canim benim aslinda iste dukan kitaptada bahsediyor ya buzlu su olayi olabilir,sonra yesil cay isi hizlandiriyor zaten,spor yapmak iyi geliyor ,sonra ben aci tuketiyorum bencede ise yariyor hem kabizlik sorununa hem metebolizmayi hizlandirmaya..benim aklima gelenler bunlar :26:birde ozellikle gobek bolgesi sorunu icin yogurt kuru var ben yazmistim diger baslikta o yapilabilinir gobek icin..nar serbeti denenebilir...ama hepsini ayni anda yapmmmak gerekiyor karistirmamak yani....sonra karbonatli su olayi vardi isede yaramisti ama tansiyonumu dusurmustu yoksa cok iyi gelmisti aslinda...
haa bir de ben bugun ruyamda diyetimi bozdum hemde bir adet galetayla
sozde toptanci kilikli bir marketteymisim,kizin teki tanitim icin servis edilen galeta paketinin bi tanesini acip icinden bir galeta alip bir manken edasiyla onumden yuruyup gecti gitti.artik nasil bir ozlemse ben de o kizin hemen ardindan paketten bir tane galetayi kaptigim gibi catur cutur goturdum ve sonra dedimki;amaaan nasil olsa 2 haftadir diyetteyim ve bu ilk kacamagim,olmaz bisey deyip kendimi kandirdigimin farkindaligiyla beraber yuzumu dusurerek yuruyup gittim
uyandigimda bu kacamagin sadece ruya oldugunu farkettim ve baya bi rahatladim.hemen gidip tartildigimda,2 gunden beri 500 gr verdigimi gordum.bu ne guzel ruyadir
Arkadaşlar kilo vermeyi hızlandırmak için neler yapabiliriz, önerileriniz var mı?
Ben Dukan kitabını hatim ettim artık okuya okuya, acaba gözden kaçan bir şeyler var mıdır diye
Hazır bu kadar motive olmuşken daha çok kilo vereyim istiyorum
En büyük hobisi yemek yemek, atıştırmak olan ben için artık acıkmıyor olmak bir mucize!
Bundan sonuna kadar faydalanmam lazım
Arkadaslar hangi peynirleri önerirsiniz ben genelde corek otlu cokelek peyniri yemeye gayret ediyorum yag orani yuzde 2 diye biliyorum ama peynirlerde nasil dikkat etmeliyiz acaba en dusuk yuzde 40 yag oranli olanini gordum yanlis bisey yapmak istemiyorum...
Arkadaslar hangi peynirleri önerirsiniz ben genelde corek otlu cokelek peyniri yemeye gayret ediyorum yag orani yuzde 2 diye biliyorum ama peynirlerde nasil dikkat etmeliyiz acaba en dusuk yuzde 40 yag oranli olanini gordum yanlis bisey yapmak istemiyorum...
Ben almanyadayim arkadasim bimi nerden bulabilirimki :))) ben en iyisi peynir yemiyim bir sorun olmaz sanirim ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?