Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün evde gözümün önünde kısır,biskuvili pasta,su böreği yiyen aileme çoook teşekkür ederim sizleri seviyorum ne kadar iradeli olduğumu göreceksiniz:)))

ya kızlar ben bu ara hep araştıtıyom hangi aktivite kaç kalori yakar diye aslında 1 saat içinde baya kalori yaktıran sporlar varmıs yaw:)30 dakika temizlik yapmak 105 kaloriymiş ben uzuun bi bahar temizliğine başlayacağım:)

Kizlar seyirdd enginar var yazio kitapta ama byrdx yok denio

Enginar aslinda izinli sebzeler listesinde geciyor fakat yine kitapta soylede bir ekleme var "enginar ve tekesakali ise yesil sebzelerle nisastalilar arasinda bir yerdedir ve bu nedenle diyete dahil edilmezler..."(sayfa 97) evet yani aslinda anlasilacagi uzre tuketilmemesi oneriliyor .....
Canım ben yoğurt kürünü bulamadım ya :/

1 kase yogurt

-1 cay kasigi zencefil

-1 cay kasigi zerdecal

-1 cay kasigi tarcin

bunlari karistirip her ogunden yarim saat once yiyorsun..10-15 yapip 10 gun ara veriyorsun sonra tekrar uygulayabilirsin.baktin tadi guzel degil yiyemiyorsun en azindan yogurdu yanliz basina tuketmeye calis

--
Teşekkür ederim çok :) Diyeti bozmaz dimi?Birde bu sınırsız yemeleri anlam veremiyorum tabiki kimse sınırsız yiyemiyordur ama Senin öğünlerin kaç?

--
Tebrik ederim seni çok :) Bu tarifler için ayrı topik varmı?

arama motorunda dukan diyeti tariflerim yazarsan hemen karşına çıkacak blog arkadaşım.tebrik için teşekkürler..

Kizlar seyirdd enginar var yazio kitapta ama byrdx yok denio

Canım ben yoğurt kürünü bulamadım ya :/

lisabella benden önce cevaplamış.tarçın zencefil var .bi zerdeçalım eksik ya..hemen alayım da başlayayım ben de küre

ahaha kolay gelsin gerçekten o kadar gidermi acaba
Başka hangi sporları yapıyorsun cnaım sen?

Belki burasıda işe yarar bakın

http://www.dukandiyeti.co/

Son düzenleme:
--
Teşekkür ederim çok :) Diyeti bozmaz dimi?Birde bu sınırsız yemeleri anlam veremiyorum tabiki kimse sınırsız yiyemiyordur ama Senin öğünlerin kaç?

diyeti bozacak birsey yokki icinde yogurt zaten tukkettigimiz bir besin digerleri ise baharat yani herhangi birsey yapmaz diyete...ben kriter olmam senin icin cunku ben seyiri bitirip guclendirmeye gectim..sinirsiz yemek tika basa patlayana kadar yemek degilki doydugun kadar yemek ac kalmamak..dukandada yediklerin diyetine uydugu surece doyana kadar yiyorsun..

*-*-
Evet bede o siteyi buldum harika bi blog teşekkür ederim. :)

iyi geceler kızlar,
Bu sabah tartıldım +600 le güne başladım. Sonra sebebi belli oldu, reglim başladı. Evde iyiydim de okulda kötü oldum. Bir de iki gün öncesinden çok acıkmaya başlıyorum, canım herşeyi yemek istiyor.
Normalde eve abur cubur almalarını umursamazken, iki gündür söylenip durdum. Bizimkilere vicdan yaptım.
Yoğurt kürüne başlıycam sabah, umarım biraz olsun işe yarar.
Sabah uyandığınızda - görmeniz dileğiyle....

Merhabalar herkese Bende kitabi aldim buyuk bir heveslede okumaya basladim yrna bitiririm hemen baslicam diyete onceden alip evde bulundurmam gereken biseyler varmi yulaf kepegi hindi janbon light yogurt sut peynir kabizlik sorunu icinde form cayi aldim kurt uzumu ve keten tohumuda alacam yarin. sporada basladim 2gundur gidiyorum yaza incecik bir giris yapicam yanliz ben tam bir cikolata koligim bu durum beni biraz endiselendiriyor :) diyete baslamadan once baska almam ya da hazirlamam gereken birseyler var mi tavsiyelerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum

Merhaba hosgeldin,kitabin tamamini simdilik bitirmen gerekmiyor.basini ,atak evresini okusan sonra atak donemindede seyiri okur anlarsin.bitirmeye calisma yani..dukan sitesinden testini yaptir mutlaka orasi sana kac gun atak yapacagini hedefine ne kadar zamanda ulasacagini soyleyecektir.

bunun disinda evet aldiklarina ek olarak yumurta ve tavuk,balik,et gibi temel protein kaynaklarini temin edersin.tatlandirici,ligt icecekler istersen ,hardal,balsamik gibi lezzet verecek urunler,istersen aromalar,yagsiz kakao ve yagsiz suttozu ve mutlaka multivitamin...yesil cay alabilirsin gunde 3 tanede tuketirsin.cikolata zzafinin olmasi kotu zira oyle bildigim bir arkadasim bayagi zorlandi cikolata krizlerinde ama korkma atagi oncelikle atlatmaya bak sonra seyire basladiktan sonra haftada bir istedigin bir tatliyi yapar Yersin.gerci atak icin bile uygun bircok tarif var ama iste cok girmemek daha iyi..sonucta yaza incecik girecegini verecegin kilolari dusun

günaydın kızlar,herkez iyidir umarım,mağlum yaz geldi çocuklar evde durmak istemiyor,dışarı çıkrtıyorum gezdiriyorum onları,buraya uğryamıyorum fazla okuyorum ama yazamadım,diyet iyi gidiyor allaha şükür,yürüyüşlere devam,çok kötü kaçamak yaptım diyen arkadaş dikkat et bak yaz geldi bir an önce verelim kilolarımızı güçlendirmeye geçelim,dışarı çıkmaya başladığımdan beri övgü üzerine övgü alıyorum oda beni çok mutlu ediyor,o yüzden lütfen iradenize sahip çıkın,artık pasta börek yiyenlere şunlara bak yağ kaplamış heryerlerini halada yiyeceğiz diye uğraşıyorlar diyorum içimden çaba yok hiçç yazmı gelmiş gelmemiş hiiiçççgayet mutlular .... ama sonra pişmanlık..neyse uzun lafın kısası herkez için güzel kaçamaksız sağlıklı bir haftasonu olsun

yağsız kakao ve süt tozu ne için lazım oluyor (yağsız kakaoyu her yerde bulabiliyor muyuz) birde pasta fln yapmaya seyir evresinde başlanıyor diye tatlandırıcı almamıştım önerebileceğiniz bir marka var mı tatlandırıcı için evde 1 koli yumurta var ama onlar hep çift sarılı tek sarılı alayım asıl lazım olanı beyazıymış yağsız kakao yağsız süt ve tatlandırıcıyla yalancı sıcak çikolata yapsam sorun olmaz o zaman dimi

birde arkadaşlar benim anlamadığım bir yer var kitapta tuz meselesi 58. sayfada yemeğe eklenen tuz yalnızca alışkanlıktan yemeklerin tadını arttırmak için eklenir ve iştahı açar yazmış 59. sayfada tuz iştahı artırır ve azaltılması iştahı keser diye başlık atmış ama devamına tuzlu gıdalar vücudun tuz oranını ve mide asidini artırır bu da iştahı kapatır az tuzlu gıdalar sindirim salgılarını nispeten daha az çalışmasını sağlar ve bu nedenle iştahı pek bastırmazlar yazmış şimdi tuz iştahı kapatıyor mu kapatmıyor mu

Burda dukan'ın çok populer olduğunu görmüştüm, fakat başlayasım gelmemişti. Ama her gören 'ooo hocam o ne göbek mi bebek mi' diyince anladım ki diyet vakti gelmiş
Gittim kitabı aldım okudum, ve büyük bir azimle 3 gün önce başladım.
Bugun 4. gün, başladığımda 62,5 idim sabah kalkınca, bu sabah 59,2 yi gördüm
3 günde 3,3 kg gitmiş ki normalde zor kilo alıp zor veren biri olduğum halde.
Hedefim 55 kg, boy 1,72.
Hiç aç kalmadım, günlük aktivitelerim hariç spor hiç yapamadım maalesef. Buna ragmen ne halsiz kaldım ne kendimi diyette gibi hissettim. diyete devam edicem, ve inşallah hedefe az kaldı diyorum
Dr. Dukana ne kadar teşekkür etsem az

Yagsiz kakao ve sut tozu tatli tarifleriniz icin olacak lakin atakta zaten tatli islerine cok girmeyin zaten atakta olabildigince saf protein yapip sinirli izinlide kullanmayacaginiz bir evre olacak.seyirde ise hafta bir sekilde giderebilirisniz tatli ihtiyacinizi onemli olan sizde duraklama yapip yapmadigini gormek.internette arama yaparsaniz bir cok dukan sitesine rastlayacaksiniz gerek tarifler icin gerekse baska bircok bilgi icin ..kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…