arkadaslar ben dukan diyetinde cok yeniyim fakat dün biraz kacamak yaptim ve feci sekilde pisman oldum(... iki hafta dan beri yapiyorum 4 gün atak yaptim 65ten 62 ye düstüm ve sonrasinda iki hafta boyunca kilom sabit kaldi 62.6 ya düstüm ve deidgm gibi dün bir kacamak yaptim ( yeniden 2 gün atak yapmayi düsünüyorum ne dersiniz. bu arada cok spor yapiyorum 2 aydir hem kosu hem yürüyüs hemde agirlik calisiyorum.. bana yardimci olursaniz sevinirim, siz hic kacamak yaptiniz mi
Günaydın Kızlar iyi pazarlar
Ev işleri, çoluk çocuk ve güzel havalarda gez dolaşderken pek uğrayamaz oldummm buralaraa..
Nasılsınız bakalım umarım herşey yolundadır..
Gelmişken dün yaptığım tarifi de sizlerle paylaşayım..
Kahvaltı sonrası elimde kalan yumurta sarılarını değerlendirmek için ailecek yiyebileceğimiz bir tatlı düşündüm..
Mısır nişastası da kullanmak istedmedim ancak siz elinizde jelatin yok ise mısır nişastası ile de deneyebilirsiniz, ancak nişastalı hali malesef bu kadar masum olmayacaktır. :26:
Çilekli Dondurma :131:
3 yk Süttozu
1 yk Toz Jelatin
3 yk Toz Tatlandırıcı
1 çk Saf Sahlep
2 Yumurta Sarısı
2 su bardağı Süt
3 damla Vanilya Aroması
3 damla Çilek Aroması
Süt, süttozu, jelatin, sahlep ve tatlandırıcı küçük bir tencerede pişirilir..
Kaynamaya yakın altı kapatılıp karıştırılırken önceden çırpılmış 2 yumurta sarısı dikkatlice ilave edilip karıştırılmaya devam edilir.
Tercihen çırpma teli ile daha köpük köpük bir görünüm elde edebilirsiniz.
Bu aşamada aromalar da eklenir..
Ve yumurta pişene kadar yaklaşık 2 dk karıştırmaya devam edilir..
Ocağı açmıyoruz aman yumurtamız kesilmesin..
Pişirme işi tamamlandıktan sonra küçük muffin kalıplarına boşaltıp burada soğutuyoruz..
Ben bu aşamada küçük küçük doğradığım 1 küçük çilek de ekledim
6 küçük muffin(dondurma için) ve 2 tane de orta boy kasede muhallebi çıktı..
Oda sıcaklığına geldikten sonra önce buzdolabında arkasından da buzlukta bekletebilirsiniz..
Muhallebi için biraz sıvımsı olsa da yine de kaşıkla yenilebilecek kıvamdaydı..
Ama dondurma şekli mmmmhhhhmmm muhteşemdii :125:
Görüntümüz biraz acele çelikdi, malum dondurmaları yemek için yanımda zıplayan bir cavar vardı
Eki Görüntüle 697539
Afiyet Olsuuun
Burda dukan'ın çok populer olduğunu görmüştüm, fakat başlayasım gelmemişti. Ama her gören 'ooo hocam o ne göbek mi bebek mi' diyince anladım ki diyet vakti gelmiş
Gittim kitabı aldım okudum, ve büyük bir azimle 3 gün önce başladım.
Bugun 4. gün, başladığımda 62,5 idim sabah kalkınca, bu sabah 59,2 yi gördüm
3 günde 3,3 kg gitmiş ki normalde zor kilo alıp zor veren biri olduğum halde.
Hedefim 55 kg, boy 1,72.
Hiç aç kalmadım, günlük aktivitelerim hariç spor hiç yapamadım maalesef. Buna ragmen ne halsiz kaldım ne kendimi diyette gibi hissettim. diyete devam edicem, ve inşallah hedefe az kaldı diyorum
Dr. Dukana ne kadar teşekkür etsem az
arkadaslar ben dukan diyetinde cok yeniyim fakat dün biraz kacamak yaptim ve feci sekilde pisman oldum(... iki hafta dan beri yapiyorum 4 gün atak yaptim 65ten 62 ye düstüm ve sonrasinda iki hafta boyunca kilom sabit kaldi 62.6 ya düstüm ve deidgm gibi dün bir kacamak yaptim ( yeniden 2 gün atak yapmayi düsünüyorum ne dersiniz. bu arada cok spor yapiyorum 2 aydir hem kosu hem yürüyüs hemde agirlik calisiyorum.. bana yardimci olursaniz sevinirim, siz hic kacamak yaptiniz mi
dukkancı diillim amaa ii pazarlar ortaaammm
aynen canım bende öyle düşünüyorum bazı yerlerde 3 kilo ver 1 beden düş falan yazıyo hiç sanmıyorum bendede 6 kiloda ancak beden oynuyo hele şu basenleri napcam bilmiyorum([
yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.hatta en çok da en sonuna(bende de aynı sorun var maalesef (
Bugün hava çok güzeldi arkadaşlarla pikniğe gittik yedik içtik geldik... Ama no kaçamak... Bugün protein günümdü salata bile yemedim ama biraz sucuk yedim onun da yağı akmıştı hep zaten işte böyle bir gün daha bitti...
Benim kilo verme olayım acayip yavaşladı sona geldim ha bitti ha bitecek derken kilolar az az gidiyor ilk 3 hafta çok hızlı kilo vermiştim halbuki... kaçamak yok hatta korkumdan dukan tatlıları bile yemiyorum artık ne olacak benim bu halim?????
bugün benim diyetimin 1günü sabah kitaptaki tarifle gelata yaptım 1 tanede yumurta yedim 1 bardak light sütlü kahve içtim az önce yeşil çay içtim akşama da evde tüm tavuk vardı komple derisini yüzdüm kanatlarınıda ayırdım kalanı parçaladım baharatlayıp fırında onu pişirip yicem acıkınca arada da yoğurt fln yicem
yalnız benim aldığım süt 0.15 yağlı yoğurt 1.4 peynir 8 yağlıymış bunların 0 mı olması marketteki en yağsız bunlardı
Tera hoş geldin.. Diyetin ilk gnlerinden kaçamak yapmak bu diyet için affedilebilir bir şey değil malesef ki..
Atak yaptıkça bünyenizi yoracak ve bu diyetten sonuç alamayacaksınız..
Kitabı okuyup iyice araştırma yapmanızı sonra tekrar eğer dukan size uygun ise diyete başlamanızı öneririm.
Maalesef katı kuralları olan zor bir diyet.. Ve sanıldığının aksine diğer şok diyetlerden çok daha farklı işliyor..
Kitabınız okuyup testini yaptınız değil mi??
kitapta eğer durağanlık evresinden geçmekteyseniz bu döngüyü kırmak üzere yalnızca 4 gün için yürüyüşü 60dk ya çıkarın yazıyor (sf103)
birde ilk sayfalarda yine kilo verimi durduysa 1-2 gün sp günü yapabilirsiniz diye bişiyler okumuştum bakındım ama sayfayı bulamadım
yürüyüş artırmayı dene istersen belki işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?