Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kitapta zaten cevrim hatalari oldukca fazla ve ssikca tutarsizliklar goruyoruz.tuz dukan diyetinde pek onerilmiyor olabildigince azaltilmasi daha iyi olacaktir hem vucudun su tutmamasi adina hemde tuzun fazlasinin zarari gozonunde bulundurulunca olabildigince azaltmak gerekir..

Hosgeldiniz Ne guzel yeni bir dukancan..kolay gelsin ve bol iradeli diyetler dilerim

tmm cnm tşk ederim yardımların için

İyi hafta sonları kızlar 3 gündür c vitamini alıyorum bugün daha iyiyim :2:

ben bu vitamin olayını atlamışım ya da henüz o sayfalara gelmedim vitamin de mi kullanılıyor (lisabella mutlaka multivitamin yazmıştın gerçi ama) vitamin kilo aldırmaz mı

ben bu vitamin olayını atlamışım ya da henüz o sayfalara gelmedim vitamin de mi kullanılıyor (lisabella mutlaka multivitamin yazmıştın gerçi ama) vitamin kilo aldırmaz mı

Evet multivitamin kullanılması daha doğru olur.
Bu bir şart değil ama önemli bir tavsiye :)
Dukan diyeti diüretik etkiye sahip olduğu için, yani vitamin ve mineral kaybı söz konusu olabildiği için, kullanmakta fayda var.
Kilo aldırmaz.

Son düzenleme:
EVET KIZLAR ISTE GELDIM BURDAYIIMM

dun gittigim bir gezide ilk defa ve biraz kacamak yaptim ve icim cooookkkk rahatsizdi.lakin sabah tartilinca o kadar mutlu oldumki anlatamam.400 gr daha gitmis 2 gunde
multivitamin konusu gercekten coook onemli ve etkili.kullanmadan oncesi ve sonrasi diye hayat kalitenizi 2ye ayirabilirsiniz yani o derece

selam kızlar 1 ssat yürüdüm geldim istanbul baya sıcak yaaa şu mayıs bitene kadar ne kadar yürürsek kar sonra sıcaklarda yürüyemem valla:)ya kızlar kaç kiloda bir beden düşüyor bilen varsa yazsın lütfe...

Bugün hava çok güzeldi arkadaşlarla pikniğe gittik yedik içtik geldik... Ama no kaçamak ... Bugün protein günümdü salata bile yemedim ama biraz sucuk yedim onun da yağı akmıştı hep zaten işte böyle bir gün daha bitti...

Benim kilo verme olayım acayip yavaşladı sona geldim ha bitti ha bitecek derken kilolar az az gidiyor ilk 3 hafta çok hızlı kilo vermiştim halbuki... kaçamak yok hatta korkumdan dukan tatlıları bile yemiyorum artık ne olacak benim bu halim?????

merhaba arkadaşlar.bugün sebze günümdü.ama her sebze gününde affedersiniz gaz oluyor bende.sizde de oluyor mu?

Canım 6 ile 8 olabilir. Benim öyle oldu. Ama bünyeye ya da vücut tipine göre değişebilir...

Canım 6 ile 8 olabilir. Benim öyle oldu. Ama bünyeye ya da vücut tipine göre değişebilir...

aynen canım bende öyle düşünüyorum bazı yerlerde 3 kilo ver 1 beden düş falan yazıyo hiç sanmıyorum bendede 6 kiloda ancak beden oynuyo hele şu basenleri napcam bilmiyorum(

Bende 7-8 kiloda ancak 1 beden fark ediyor

merhaba arkadaşlar.bugün sebze günümdü.ama her sebze gününde affedersiniz gaz oluyor bende.sizde de oluyor mu?

Maalesef bende de oluyor.
Özellikle bol lifli sebzeler yediysem.

aynen canım bende öyle düşünüyorum bazı yerlerde 3 kilo ver 1 beden düş falan yazıyo hiç sanmıyorum bendede 6 kiloda ancak beden oynuyo hele şu basenleri napcam bilmiyorum(

Benim de en büyük sorun basenler.
Üst tarafım, göbeğim, belim eridi gitti.

Nihayet bu gün doğum günü partisi yapıldı oldukça yorucuydu ama şahane oldu herkesin ağzı açık kaldı yaptıklarımızı görünce süsler ve tam 16 çeşit hamur işi ben ne yaptım akşamdan su böreği yapıp ikram için götürdüm ama kendimede bu gün ps günümde olduğum için kabak tatlısı ve dukan pudingi götürdüm bir bardak kolayla afiyetle yedim partiye gelen tanıdıkların ağzı açık kaldı sen nasıl böyle zayıfladın dediler müthişti

ama kötü bir şey daha oldu akşam eve döndüm 3-4 günün yorgunluğu bir anda çıktı başım döndü yere yığıldım bademcikler davul gibi şişti ve grip başlangıcı gibi burnum akmaya genzim yanmaya başladı eşim yatağa zor götürdü resmen sızmışım kalktığımda eşim zorla koca bir tas mercimek çorbası bol baharat ve yarım limon sıkılmış dayadı burnuma içeceksin diyet diye tutturma diyede kızdı bana içtim yarın iyi olursam fazladan yürüyüş yapacağım ama sinirimde fena bozuldu o kadar hamur işinden zaferle ayrıl evde eşine yenik düş :2:

arkadaslar ben dukan diyetinde cok yeniyim fakat dün biraz kacamak yaptim ve feci sekilde pisman oldum (... iki hafta dan beri yapiyorum 4 gün atak yaptim 65ten 62 ye düstüm ve sonrasinda iki hafta boyunca kilom sabit kaldi 62.6 ya düstüm ve deidgm gibi dün bir kacamak yaptim( yeniden 2 gün atak yapmayi düsünüyorum ne dersiniz. bu arada cok spor yapiyorum 2 aydir hem kosu hem yürüyüs hemde agirlik calisiyorum.. bana yardimci olursaniz sevinirim, siz hic kacamak yaptiniz mi

öncelikle herkese günaydın.yine ancak kimsenin olmadığı saate girebiliyorum internete.bu hafta inşallah düzenli yazabilirim.bugün eşim nöbetçi olduğu için sabah eren kalkıp kahvaltısını yaptırıp işe gönderdim.sıpalarım uyuyor.büyük sıpamı bu hafta içinde edirneye sıtaja göndereceğim.aynı zamanda çocukların sınav haftasıydı,internete onlara soru aramakla saatlerimi geçirdim,birde soruları çözsünler diye sürekli başlarında bekledim,birde performans ödevleri çoktu derken hafta bitivermiş.diyete aynen devam ama kiloverme yok.bunun nedeni arada yaptığım kaçamaklar eşim buzdolabında asılı olan diyet tablomu gördü bana acıdı 1 sene yapacaksın zor iş dedi.zor mor birkere yemem değişti artık azbirşeyle doyuyorum.evdekilerede tam buğday unundan ekmek makinasında ekmek yapıyorum.önce mırınkırın ediyorlardı eşim yeni yeni bu ekmek ne lezetliymiş demeye başladı.beyaz ekmeği haftasonu ödül olarak yapıyorum onlara.dışardan 1 ayı geçti ekmek almıyorum.hem hiç ekmek ziyan olmuyor hemde sağlıklı ekmek yiyorlar.hayvanımızıda kendimiz kesince bu ay oldukça sağlıklı bir beslenme oldu.kızım istanbuldan geldiğinde yüzünde sivilce vardı şimdi gitti.çocuk yurta ne bulursa onu yemiş birde sınav zamanı dışardan çok yemek söylemişler.Allah bilir yediklerinde neler vardı.herşeyin başı sağlık sağlığın başıda temiz gıda.

çocuğuna tronbolin atlatman iyi fikir.çocuk nekadar hareketli olursa okadar kas yapar.çocukların 12 yaşına kadar yağ hücresi sayısı artar 12 yaştan sonra bu yağ hücreleri büyümeye başlar.çok büyürse busefer esnekliğini kaybeden yağ hücresi büyümeye devam etmek için ikiye bölünür.artık 1 yağ hücresi 2 yağ hücresi olur bu sürekli tekrar ederse 2 yağ hücrei 4 de .....gidip durur ve obezite başlar.çocuklara dukanı yaptığımda benim ekmeğimden onlarada yaptım.çocuk olduklarından tatlandırıcı kulanamadığım için meyve yedirdim.yani aslında bizim güçlendirme evresini uyguladım.yalnızca hergün 1 porsiyon meyvesini verdim.ekmek yerine kepek ekmeği yaptım.ondan pogaça yaptım.başlarda az yemeye alışamıyorlar sonradan alışıyorlar.küçük kızım bu sene ergenlige girip reğli oldu.birden hem boy hemde kilo aldı.2000 doğumlu 68 kilo ve 170 cm .çok güzel spor yapıyor ancak spamın bünye kiloya müsayit.yazın yine bizim güçlendirmeyi uygulayıp bir 5 kilo verdirmeyi pilanlıyorum.bu arada hem koşmaya hemde tenise devam ederse kas miktarını artırır.

duknacının engüzel yemeği mangal hatunlar.kocalarınızı eyitirseniz iyibirer mangalcı olabilirler.ben bunu başardım sonunda.mangala gidince herşeyimi pişirip hazırlayıp tabağımı önüme koyuyor.20 senemi aldı ama başardım sonunda.mangalda böyle, evde ben onun kadrolu hizmetçisiyimdir kılını bile kıpırdatmaz.iş yaptırmak için dürtmeliyim.20 senede ancak bukadrını başardım.diyet yapıyorum eti çok yemem gerekiyor diye hayvan kesti ama keçi .ben dana yiye biliyorum dedim.bak buda dana kadar büyüktü yiye bilirsin dedi.ne yapayım adam dana eti yiyemiyor.bunun için köy köy hayvan aradı.neyse keçi eti çok yağlı çıkmadı.bayağı bayağı dana eti gibi.az tüketiyorum.kıyma çektirdim içine dana eti karıştırdım.yağsız ve güzel oldu.vallahi bulup yapabilirseniz kendi etinizi kendiniz kesip elde edin.burada kaçkamyon domuz eti yakalndı.eşim jandarma olduğu için haberimiz oluyor.artık sucuk bile alamaz oldum.geçen kurbanda sucuğumu ve pastırmamı kendim yapmıştım.yerim müsait olsa hep yaparım.ama balkanum cadeye bakıyor.ve çok toz oluyor.bizim diyet ful ete bağlı olduğu için pastırmamaı sucuğumu yapayım dedim ancak onları hijyenik bir biçimde kurutmak için çok çaba harcadım.zor oldu.yani diyete uygun sucuğumuzu yapsak ne güzel olur belki taşınacağım yeni evde kapalı bir balkon olursa yaparım.buzluk sucuğu yapabilirsiniz.tavuktanda olur yağsız dana kıymadanda.kıymayı alın içine kimyon karabiber diri tuz dövülmüş sarımsak hatta azıcık tarçın ekliyip yoğurun.sonra yuvarlayıp uzun sucuk şeklini verin bir yemeklik parçalara ayırıp yuvarlaklığını bozmadan sitreç filimler sarıp buzluğa atın.pişireceğiniz zaman buzluktan çıkarıp çok eritmeden halka halka kesip pişirebilirsiniz.dukana uygun doyasıya yiyebileceğiniz sucuğunuz olur.yağlı kıymadanda çocuklarınıza yapabilirsiniz.kıymayıda güvendiğiniz biryerden alırsanız sağlıklı gıdaya sahip olabilirsiniz.yine çenem düştü toplıyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…