birde arkadaşlar benim anlamadığım bir yer var kitapta tuz meselesi 58. sayfada yemeğe eklenen tuz yalnızca alışkanlıktan yemeklerin tadını arttırmak için eklenir ve iştahı açar yazmış 59. sayfada tuz iştahı artırır ve azaltılması iştahı keser diye başlık atmış ama devamına tuzlu gıdalar vücudun tuz oranını ve mide asidini artırır bu da iştahı kapatır az tuzlu gıdalar sindirim salgılarını nispeten daha az çalışmasını sağlar ve bu nedenle iştahı pek bastırmazlar yazmış şimdi tuz iştahı kapatıyor mu kapatmıyor mu
Burda dukan'ın çok populer olduğunu görmüştüm, fakat başlayasım gelmemişti. Ama her gören 'ooo hocam o ne göbek mi bebek mi' diyince anladım ki diyet vakti gelmiş
Gittim kitabı aldım okudum, ve büyük bir azimle 3 gün önce başladım.
Bugun 4. gün, başladığımda 62,5 idim sabah kalkınca, bu sabah 59,2 yi gördüm
3 günde 3,3 kg gitmiş ki normalde zor kilo alıp zor veren biri olduğum halde.
Hedefim 55 kg, boy 1,72.
Hiç aç kalmadım, günlük aktivitelerim hariç spor hiç yapamadım maalesef. Buna ragmen ne halsiz kaldım ne kendimi diyette gibi hissettim. diyete devam edicem, ve inşallah hedefe az kaldı diyorum
Dr. Dukana ne kadar teşekkür etsem az
Yagsiz kakao ve sut tozu tatli tarifleriniz icin olacak lakin atakta zaten tatli islerine cok girmeyin zaten atakta olabildigince saf protein yapip sinirli izinlide kullanmayacaginiz bir evre olacak.seyirde ise hafta bir sekilde giderebilirisniz tatli ihtiyacinizi onemli olan sizde duraklama yapip yapmadigini gormek.internette arama yaparsaniz bir cok dukan sitesine rastlayacaksiniz gerek tarifler icin gerekse baska bircok bilgi icin ..kolay gelsin..
Kitapta zaten cevrim hatalari oldukca fazla ve ssikca tutarsizliklar goruyoruz.tuz dukan diyetinde pek onerilmiyor olabildigince azaltilmasi daha iyi olacaktir hem vucudun su tutmamasi adina hemde tuzun fazlasinin zarari gozonunde bulundurulunca olabildigince azaltmak gerekir..
HosgeldinizNe guzel yeni bir dukancan..kolay gelsin ve bol iradeli diyetler dilerim
ben bu vitamin olayını atlamışım ya da henüz o sayfalara gelmedim vitamin de mi kullanılıyor (lisabella mutlaka multivitamin yazmıştın gerçi ama) vitamin kilo aldırmaz mı
-600 gr daha :124::124:
braavoooooooo
:119::119::119:
selam kızlar 1 ssat yürüdüm geldim istanbul baya sıcak yaaa şu mayıs bitene kadar ne kadar yürürsek kar sonra sıcaklarda yürüyemem valla:)ya kızlar kaç kiloda bir beden düşüyor bilen varsa yazsın lütfe...
Canım 6 ile 8 olabilir. Benim öyle oldu. Ama bünyeye ya da vücut tipine göre değişebilir...
selam kızlar 1 ssat yürüdüm geldim istanbul baya sıcak yaaa şu mayıs bitene kadar ne kadar yürürsek kar sonra sıcaklarda yürüyemem valla:)ya kızlar kaç kiloda bir beden düşüyor bilen varsa yazsın lütfe...
merhaba arkadaşlar.bugün sebze günümdü.ama her sebze gününde affedersiniz gaz oluyor bende.sizde de oluyor mu?
aynen canım bende öyle düşünüyorum bazı yerlerde 3 kilo ver 1 beden düş falan yazıyo hiç sanmıyorum bendede 6 kiloda ancak beden oynuyo hele şu basenleri napcam bilmiyorum(
dün iki kızımın gösterisi vardı onları izledik eşimle.sonra da perşembeye günüm var diye kolay olsun diye ikramların bir kısmını hazırlayıp buzluğa koydum.sadece pişirmesi kalacak.temizlik vs bakmaya fırsatım olmadı size kusura bakmayın
çok sevindim iyi vakit geçirmene.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
ciddi bir şey çıkmamış şükür çok geçmiş olsun.şeker yüklemesi yapmak zorundaydın napalım.inşallah bir an önce vücuttan atarsın şekeri.yoğun bir hayatın var belki B12,magnezyum desteği lazım sana.dr bana yorgunluk halsizlik için vermişti.
zor zamanlar bunlar .ben de senin gibiyim kesinlikle akdeniz dışında giremiyorum.soğuk ve ruhsuz geliyor deniz.ama biz çocukluktan alışmışız.buradakiler de bu denize alışmış.benim de hayalim akdeniz taraflarında bir yazlık almak.aslında yaşamak ya neyse.malesef çocuklarımız için öxveride bulunmamız gerekiyor.hayatımıza onlar yön veriyor.onlara uzak olup merak etmektense daha da yakınlarında olmak eminim seni daha da rahatlatacaktır.kumburgazda tanıdıkların evi var.özellikle yazın cıvıl cıvıl diyor buralar.ee siz de gezmeyi sohbeti seven bir ailesiniz eminim tam size göre bir yer.
kızına dukan yaptırmak iyi fikir.benim büyük kzıımda çok yiyor ya.kızmıyorum trambolin aldım sürekli dışarda koşturuyor.ama mesela dün poğaça yaptım gidip gelip yemiş ya.eve bir daha böyle şeyler yapmayacağım.bulmazsa yemez sanırım.
eşin güzel düşünmüş mangal olunca ben de fazla fazla yaptırıyorum.
ne zamandır spora başlayacağım bir türlü olmadı.böyle bir yere gdip yapınca her şey düzenli oluyor.iyi ter atmalar..
ben de kahve yanı çikolatamı yaptım.şimdi de kümbet pastamı yapacağım.bi de tavuklu kereviz salatası yapacağım yarına.alternatif olunca misafirden-gezmeden korkmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?