Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kitapta yağ oranı en fazla %10 olanlar tüketilebilir yazıyordu bu sadece et ürünleri için miydi bu arada şimdi geldim market gezmekten peynirim bitmişti bulabildiğim en düşük yağlı peynir 7 oldu bu sefer 1 gr düşürebildim waitrossu arıcam ama bulabileceğimi sanmıyorum en büyük migros ve carfourda bile diyet ürün secenekleri çok sınırlıydı ya mersinliler çok zayıf ihtiyaç duymuyorlar ya da tombik tombik mutlular
yağsız kakao bulamadım yağsız süt tozu olarak da cofemate in yağı %58 azaltılmış olanını bulabildim ama almadım önce sorayım dedim dijon hardalı buldum atakda da serbest dimi bu

Normalde sinirsiz tuketebilecegimiz izin verilen peynir %2 lik peynir..ama bulamadiginda tabiki hic yoktan ya kendin yagsiz sut ile evde yapacaksin yada elindekini tuketeceksin ama dogrusu %2 likte sinirsiz %7 likte ise gunluk sadece 30 gr tuketme hakki varki oda sinirli izinliye giriyor gundede 2 sinirli izinli hakkin olduguna gore birini bununla tamamliyorsun..Tuketebilirsin tabiki ama daha az kilo vereceksindir diye dusunuyorum yada daha yavas ....

Canim waitros 'u Turkiye'de bulabilecegini zannetmiyorum, bosuna vakit harcama. Bende yagsiz kakao bulamadim, sut tozu bulamadim cokta ustune dusmedim, iyi oldu diye dusunuyorum boylece daha hizli kilo veririm birse sut tozunun zararli oldugunu soyluyorlar, yapay tatlandiricilar da oyle ne kadar az tuketsen o kadar iyidir.

Tekrar atak yapmak yeni başlayan biri için özellikle çok yıpratıcı olabilir..
Madem kararlısın bence hiç bozmadan seyirden devam et bir süre sınırlı izinlileri kullanma ve bir daha da kaçamak yapma derim..
Bu balona iğne kısmına da çok takılma kararlılıkla devam edersen tekrar kiloların gittiğini görürsün merak etme..

çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

keşke yapmasaydınız.olmuş artık.lütfen atak günlerini telafi günleri olarak görmeyin.her kaçamak sizi hedefinizden daha da uzaklaştırır.

arkadaşa bir şeyler yazarken ben de bu arada bir hatamdan bahsedeyim.bugün sp günümdü ama ben unutum ps yaptım.yani 2 gün üst üste sebze protein günü yapmış oldum.yarın protein yapacağım.umarım ters etki yapmaz .

bu gece bi alemim arkadaşlar iyimiyim kötümüyüm bende anlamadım:)yeni öğrendiğim bişeyi paylaşıcam...
0 Grubu'nun yemesi gerekenler:
Kırmızı et
Karaciğer
Beyaz et
Balık ve deniz ürünleri.
İyotlu tuz
Ispanak ve brokoli
ben sıfır grubuyum ve bu durumda 0 grupları için dukan gayet iyi 0 grubu olan dukandaşlarıma duyurulur:)ama süt ürünleri az tüketilcekmiş...

günaydın dukan hatunları umarım bu haftayı bol eksili geçirirsiniz.yaza az kaldı,bu haftadan itibaren diyete dahaçok asılalım derim ama bende nekadar sonuç verir bilmem.ama devam.

merhaba mersindemi yaşıyorsun.mersinde budiyeti yapmak daha kolay.hertür sebze ve güzel ete ulaşabilirsin.deniz kenarında saatlerce yürüyüş yapıp yoruldunmu birbankta oturup denizi seyrede bilirsin.yada çaybahçesinde çayını içebilirsin.mersinde çok büyük alışveriş merezleri ve marketler var.aradıklarını bulman lazımdı.süttozu pınarın var bende burada markete bulamadım.şu kahve şekerleme satan yerde buldum.orası hiç aklıma gelmezdi.birde oralarabak.ancak mersinin kültürü arklı halkıda karmadır.mesela ben aslen anamurluyum.neyse memeleketime selam olsun.

Samimiyet istiyorum artık,boğuldum dili süslü ama yürekleri boş insanlardan!!!

ahbe arkadaşım nerede öyle insanlar herkes boşalmış sanki.ben akdenizli olarak sıcak kanlı bir insanım.arkadaş bulmakta zorlanmıyordum.ancak çoğu zaman bulduğumu sanıp yanıldım.yaş ilerledikçede seçer oldum.hata bazen çok yalnız kaldım.çevreme uyamadım.bunun altındaki sebeplerden biri tayinci olmak.biryerde 2ile 4 sene arası kalıyorsun.buda insanlara bakış açını değiştiriyor.tavsiyem insanları olduğu gibi kabul et ozaman acı çemesin.çünkü karşındakinin neyapabileceğini bildiğin için çok üzülmesin.benden sana abla tavsiyesi.bu diyeti yaparken zayıflamaya başladığında yaşıtların kıskanıp laf söyleye bilirler.28 yaşındayken 60 kiloya düşmüştüm.bir arkadaşım sen 60 kilo olamasın daha şişman duruyorsun demişti.o yaşlarda kadınlar çok kıskanç oluyor.bu kıskançlık yaş ilerleyince ml ve çocuk kıskançlığına dönüşüyor.işte şurdan ev aldık arabayı değiştirdik çocularım şurda okuyor.oğlum mühendis kızım doktor.ayyyy seninki nerde okuyor.ayyyy üzülme seninkide kazanır falan.yani hatunlar yaşlandıkça daha hırslı oluyor.gençken kıskanılan güzeliğin yerini başka şeyler dolduruyor.ben kenardan izler müdahale etmeme.çocuklarıma birşey dedilermi kafaları buadar basıyor diyip geçerim.yada herkes doktor olsa bu ülkenin söküğünü kim dikecek.yolarını evlerini kim yapacak derim geçerim.yani tatlım takarsan üzülürsün boşver geç.can dostu diye birşey yok inan bana.iyi insanalr var umarım onlar karşına çıkar.birde bu formlarda insanlar olduğu gibi davranıyor.kendilerini saklama ihtiyacı duymuyorlar bu yüzden diyet desteğini bir piskoloktan daha iyi bulabilirsin burada.piskolok para kaybetmemek için sana doğruyu söylemez altan alır.burda arkadaşlar hatalarını sana direk söyleyip seni kandine getirirler merak etme

yeaaaaaaa ben davıhhh yiyemicemmm onun yerineee menüdeee köfte ızgara varmışşşş yesemmm sorun olurmu acebaaaaa bi yardım pleaseeeeeeeeee

Günaydın dukanın güzelleriii..
yaklasık 1 haftadır ugrayamıyorum çünkü geçen hafta yeni işime başladım kagıt evrak ıslerı işe alışma dönemı derken bi kosturmacayla gectı bu hafta.birde üstüne üstlük işe başlamadan 1 gün önce yediğim balıktan cok feci zehirlendim ve işte ilk günüm fena geçti:S ve 3-4 gün kendıme gelemedım dogru duzgun hiç bişey yıyemedım ne yesem afedersiniz çıkarasım geliyodu sadece ılık çorba içebildim mecburen iyice aç kalmamak için ondan sonraki günlerde midem toparlanana kadar diyetten sapmadan ekstra olarak kahvaltıda yarım dilim cavdar ekmeği yedim bi kaç gun okadar.tamemen iyileşincede kaldıgım yerden devam ettım kilom sabıt kaldı en azından şimdi aynen devam

yağsız kakao bulamadım yağsız süt tozu olarak da cofemate in yağı %58 azaltılmış olanını bulabildim ama almadım önce sorayım dedim dijon hardalı buldum atakda da serbest dimi bu

Merhabalar;

Yağı azaltılmış yazan kakaolar bize uygundur %10 diye yazıyor arkalarında da zaten..

Süttozu olarak Pınarın Süttozu uygundur, diğerleri kahve kreması ve malesef dukana uygun olmayan içerikler var..

Hardal 1 çay kaşığı olarak atakta da kullanabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun canım..

Zehirlenmeler gerçekten tehlikeli yine ucuz atlatmışsın..

Çabuk toparlanmak için yoğurt, ayran, kefir ve bol mineralli maden suyu önerebilirim..

Son düzenleme:

Cok gecmis olsun canimvee yeni isinde hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…