Yag orani en fazla 100 gr da %2 olabiliyor. Senin sut ve yogurtta problem yok, peynir konusunda bende problem yasamistim ilk baslarda
en dusuk Pinar /light %14 buldum ve onunla basladim 1 kutu bitirdim daha sonra Waitross marka bir peynir buldum %0,5 yag orani, su an bunu tuketiyorum
Bu diyet insana baska bir aliskanlik daha kazandiriyor aldigim her seyin icindeki oranlara bakiyorum, birbirleri ile karsilastiriyorum ve en dusuk olani aliyorum.
Eskiden hic bakmazdim bile
Eksiyle kal (Saglicakla kal)
Normalde sinirsiz tuketebilecegimiz izin verilen peynir %2 lik peynir..ama bulamadiginda tabiki hic yoktan ya kendin yagsiz sut ile evde yapacaksin yada elindekini tuketeceksin ama dogrusu %2 likte sinirsiz %7 likte ise gunluk sadece 30 gr tuketme hakki varki oda sinirli izinliye giriyor gundede 2 sinirli izinli hakkin olduguna gore birini bununla tamamliyorsun..Tuketebilirsin tabiki ama daha az kilo vereceksindir diye dusunuyorum yada daha yavas ....kitapta yağ oranı en fazla %10 olanlar tüketilebilir yazıyordu bu sadece et ürünleri için miydi bu arada şimdi geldim market gezmekten peynirim bitmişti bulabildiğim en düşük yağlı peynir 7 oldu bu sefer 1 gr düşürebildim waitrossu arıcam ama bulabileceğimi sanmıyorum en büyük migros ve carfourda bile diyet ürün secenekleri çok sınırlıydı ya mersinliler çok zayıf ihtiyaç duymuyorlar ya da tombik tombik mutlular
yağsız kakao bulamadımyağsız süt tozu olarak da cofemate in yağı %58 azaltılmış olanını bulabildim ama almadım önce sorayım dedim dijon hardalı buldum atakda da serbest dimi bu
kitapta yağ oranı en fazla %10 olanlar tüketilebilir yazıyordu bu sadece et ürünleri için miydi bu arada şimdi geldim market gezmekten peynirim bitmişti bulabildiğim en düşük yağlı peynir 7 oldu bu sefer 1 gr düşürebildim waitrossu arıcam ama bulabileceğimi sanmıyorum en büyük migros ve carfourda bile diyet ürün secenekleri çok sınırlıydı ya mersinliler çok zayıf ihtiyaç duymuyorlar ya da tombik tombik mutlular
yağsız kakao bulamadımyağsız süt tozu olarak da cofemate in yağı %58 azaltılmış olanını bulabildim ama almadım önce sorayım dedim dijon hardalı buldum atakda da serbest dimi bu
hosbulduk :)) kitabi henüz bitirmedim, yarisini okudum diyebilirim, maalesef balona igneyi batirdim ve asiri derecede pismanim, morlaimde bozuldu, ama devam edip denemek istiyorum, biraz aklim karisi, teste göre 54 kg olmam gerekiyormus boyum 163. baslangic 65 ti su an kilom 62
Nihayet bu gün doğum günü partisi yapıldıoldukça yorucuydu ama şahane oldu herkesin ağzı açık kaldı yaptıklarımızı görünce süsler ve tam 16 çeşit hamur işi ben ne yaptım akşamdan su böreği yapıp ikram için götürdüm ama kendimede bu gün ps günümde olduğum için kabak tatlısı ve dukan pudingi götürdüm bir bardak kolayla afiyetle yedim partiye gelen tanıdıkların ağzı açık kaldı sen nasıl böyle zayıfladın dediler müthişti
ama kötü bir şey daha oldu akşam eve döndüm 3-4 günün yorgunluğu bir anda çıktı başım döndü yere yığıldım bademcikler davul gibi şişti ve grip başlangıcı gibi burnum akmaya genzim yanmaya başladı eşim yatağa zor götürdü resmen sızmışım kalktığımda eşim zorla koca bir tas mercimek çorbası bol baharat ve yarım limon sıkılmış dayadı burnuma içeceksin diyet diye tutturma diyede kızdı banaiçtim yarın iyi olursam fazladan yürüyüş yapacağım ama sinirimde fena bozuldu o kadar hamur işinden zaferle ayrıl evde eşine yenik düş :2:
arkadaslar ben dukan diyetinde cok yeniyim fakat dün biraz kacamak yaptim ve feci sekilde pisman oldum(... iki hafta dan beri yapiyorum 4 gün atak yaptim 65ten 62 ye düstüm ve sonrasinda iki hafta boyunca kilom sabit kaldi 62.6 ya düstüm ve deidgm gibi dün bir kacamak yaptim ( yeniden 2 gün atak yapmayi düsünüyorum ne dersiniz. bu arada cok spor yapiyorum 2 aydir hem kosu hem yürüyüs hemde agirlik calisiyorum.. bana yardimci olursaniz sevinirim, siz hic kacamak yaptiniz mi
kitapta yağ oranı en fazla %10 olanlar tüketilebilir yazıyordu bu sadece et ürünleri için miydi bu arada şimdi geldim market gezmekten peynirim bitmişti bulabildiğim en düşük yağlı peynir 7 oldu bu sefer 1 gr düşürebildim waitrossu arıcam ama bulabileceğimi sanmıyorum en büyük migros ve carfourda bile diyet ürün secenekleri çok sınırlıydı ya mersinliler çok zayıf ihtiyaç duymuyorlar ya da tombik tombik mutlular
Samimiyet istiyorum artık,boğuldum dili süslü ama yürekleri boş insanlardan!!!
yeaaaaaaa ben davıhhh yiyemicemmm onun yerineee menüdeee köfte ızgara varmışşşş yesemmm sorun olurmu acebaaaaa bi yardım pleaseeeeeeeeee
İçinde ekmek ve un yoksa yiyebilirsin
Günaydın dukanın güzelleriii..
yaklasık 1 haftadır ugrayamıyorum çünkü geçen hafta yeni işime başladım kagıt evrak ıslerı işe alışma dönemı derken bi kosturmacayla gectı bu hafta.birde üstüne üstlük işe başlamadan 1 gün önce yediğim balıktan cok feci zehirlendim ve işte ilk günüm fena geçti:S ve 3-4 gün kendıme gelemedım dogru duzgun hiç bişey yıyemedım ne yesem afedersiniz çıkarasım geliyodu sadece ılık çorba içebildim mecburen iyice aç kalmamak içinondan sonraki günlerde midem toparlanana kadar diyetten sapmadan ekstra olarak kahvaltıda yarım dilim cavdar ekmeği yedim bi kaç gun okadar.tamemen iyileşincede kaldıgım yerden devam ettım kilom sabıt kaldı en azından şimdi aynen devam
Günaydın dukanın güzelleriii..
yaklasık 1 haftadır ugrayamıyorum çünkü geçen hafta yeni işime başladım kagıt evrak ıslerı işe alışma dönemı derken bi kosturmacayla gectı bu hafta.birde üstüne üstlük işe başlamadan 1 gün önce yediğim balıktan cok feci zehirlendim ve işte ilk günüm fena geçti:S ve 3-4 gün kendıme gelemedım dogru duzgun hiç bişey yıyemedım ne yesem afedersiniz çıkarasım geliyodu sadece ılık çorba içebildim mecburen iyice aç kalmamak içinondan sonraki günlerde midem toparlanana kadar diyetten sapmadan ekstra olarak kahvaltıda yarım dilim cavdar ekmeği yedim bi kaç gun okadar.tamemen iyileşincede kaldıgım yerden devam ettım kilom sabıt kaldı en azından şimdi aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?